Apple Language Courses

Franse Club 50+ lessen, Montpellier

Club 50+
Cursus

van
€860

Leer Frans in Montpellier, een prachtige stad gelegen in de Languedoc-Roussillon regio in Zuid-Frankrijk en maak de zorgeloze Mediterraanse leefwijze mee! Met de eclectische mix van hedendaagse architectuur en historische charme is het geen verrassing dat deze mooie stad de snelst groeiende stad van Frankrijk is!

Onze Club 50+ cursus wordt gegeven door onze Montpellier Premium school, gelegen in het historische centrum op slechts 5 minuten lopen van de Place de la Comedie, het centrale plein van Montpellier. De school bevindt zich in een 18de eeuws pand met traditionele architectuur, maar moderne faciliteiten voor studenten die Frans leren.


Cursussen Montpellier (Premium)

Onze Club 50+ cursus in Montpellier is ideaal voor studenten vanaf 50 jaar die willen studeren met klasgenoten van een vergelijkbare leeftijd.

De cursus van 2 weken biedt 20 lessen Frans per week, van maandag t/m vrijdag. Lessen worden normaliter in de ochtend gehouden, gevolgd door namiddagse activiteiten.

Lessen zijn gericht op het verbeteren van uw Franse communicatievaardigheden, op een praktijkgerichte methode waarbij u veel mogelijkheden krijgt om de Franse taal te oefenen in echte situaties.

Programma omvat

  • 20 lessen Frans per week
  • 3 activiteiten per week
  • 2 excursies van halve dagen
  • 1 excursie van een hele dag

Accommodatie

De school in Montpellier raadt aan dat studenten bij een gastgezin verblijven, aangezien dit de beste manier is om het dagelijkse Franse leven mee te maken en de cultuur in u op te nemen. Onze met zorg geselecteerde gastgezinnen bieden verschillende opties op het gebied van maaltijden. U kunt kiezen tussen enkel ontbijt of halfpension (2 maaltijden per dag). Speciale dieetwensen kunnen worden vervuld, en de school doet haar best om andere speciale benodigdheden tegemoet te komen.

Studentenwoningen kunnen ook worden geregeld in woningen dichtbij de school. Elke kamer heeft een privébadkamer en een keuken is beschikbaar.

Activiteiten

Naast de lessen Frans zult u ook een vol programma van activiteiten in de namiddag ontvangen. Deze activiteiten zijn uitermate geschikt om andere studenten in uw klas te leren kennen en Montpellier écht te ontdekken.

Elk programma van 2 weken biedt 2 begeleide tochten van Montpellier, 2 maaltijd- en wijnproeverijen en een avond in een restaurant, waar u verschillende gastronomische lekkernijen kunt uitproberen. Twee excursies van een halve dag en een excursie van een hele dag zijn ook inbegrepen, en bieden u de mogelijkheid om plaatsen zoals Nimes, Avignon, de Pont du Gard en Sète te bezoeken.

Doelgroep

Deze cursus is een goede mogelijkheid voor volwassen studenten om Frans te leren met gelijkgestemde studenten van een vergelijkbare leeftijd en om Montpellier en de prachtige Languedoc regio optimaal mee te maken. We raden aan dat studenten (op zijn minst) een basisniveau Frans spreken om aan deze cursus mee te doen.

Reizen

U vliegt direct naar de luchthaven van Montpellier. U kunt ook naar Carcassonne vliegen en vanuit daar een trein naar Montpellier nemen, wat slechts een uur duurt. Voor studenten die bij Franse gastgezinnen verblijven zijn overstappen van het vliegveld of treinstation in Montpellier naar de accommodatie inbegrepen in de prijs, zowel op de heen- als terugreis.

De locatie van onze school in Montpellier (Premium)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.32 / 5
Accommodatie

3.78 / 5
Staf van de school

4.28 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Montpellier (Premium), gebaseerd op 92 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30