Cursus Frans in Nice voor 50-plussers
Vind een school
Waardering  4.4/5

Cursus Frans in Nice voor 50-plussers

De school waar onze cursus Frans in Nice voor 50-plussers gehouden wordt, is gevestigd in een modern gebouw en beschikt over goede voorzieningen. Het schoolgebouw wordt omringd door mooie, groene tuinen. Het schoolgebouw ligt op korte afstand van het strand en de accommodaties, dus een taalcursus Frans in Nice is een prima keuze voor oudere studenten en 50-plussers.

Cursussen in Nice

Tijdens deze cursus Frans in Nice voor 50-plussers en ouderen krijgt u elke week 15 lessen Frans. Deze worden verdeeld van maandag t/m vrijdag zodat u iedere ochtend 3 lessen heeft. De groepen bestaan uit slechts acht studenten zodat iedereen voldoende persoonlijke begeleiding krijgt van de docent. De docenten zijn volledig gekwalificeerd en ze hebben ervaring met het lesgeven van Frans aan buitenlandse studenten.

Het programma bevat

  • 15 lessen Frans per week
  • Uitgebreid activiteiten- programma
  • Twee avondactiviteiten
  • Een dagexcursie (naar bijvoorbeeld Monaco, Antibes of Saint Paul de Vence)

Foto's

Franse les op onze school
Onze hoofdschool in Nice
In onze school
Pauze op de patio van de school

Accommodatie

Onze studenten die Frans leren in Nice en zich helemaal willen verdiepen in de Franse taal en cultuur kunnen kiezen voor een verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde Franse gastgezinnen. De gastgezinnen wonen allemaal op loopafstand van de school. Als u tijdens deze taalcursus Frans voor ouderen liever zelf de dagelijkse maaltijden wilt bereiden, kunt u verblijven in een van de studio-appartementen of bij een Franse ‘gastheer’.

Activiteiten

Bij deze cursus voor 50-plussers zit ook een activiteitenprogramma inbegrepen. Het programma van twee weken bevat zeven excursies van een halve dag zoals bezoeken aan het oude deel van Nice, het Picasso museum, het Matisse museum, de Eze village parfumerie, het Oceanografische museum, Provencaalse kookles en wijnproeven, twee avondactiviteiten (etentjes met de docenten) en een dagexcursie naar Monaco en Antibes.

Geschiktheid

Deze cursus Frans in Nice is ideaal voor 50-plussers en ouderen die meer willen leren over de Franse taal en cultuur en interesse hebben in rondleidingen door Nice en excursies in de Côte d'Azur.

Hoe er te komen

Studenten die Frans leren in Nice en die bij een gastgezin verblijven, worden gratis afgehaald van het vliegveld. Indien u in een studio of bij een Franse gastheer verblijft, is het aan te raden de taxi (15-20 euro) of de shuttle bus te nemen (3-4 euro).


Locatie van onze school in Nice

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5