Italiaans leren in Florence voor 50-plussers
Vind een school
Waardering  4.5/5

Italiaans leren in Florence voor 50-plussers

De herfst- en wintermaanden zijn de perfecte tijd om de prachtige stad Florence te bezoeken. De straten en musea zijn niet zo druk en de restauranthouders zijn gastvrijer. De cursus Italiaans in Florence voor 50-plussers vindt plaats in onze Italiaanse taalschool. Deze ligt op slechts 5 minuutjes lopen van de beroemde Ponte Vecchio.

Cursussen in Florence

De cursus Italiaans in Florence voor 50-plussers bestaat uit 15 lessen Italiaans per week, 3 iedere dag van maandag t/m vrijdag. De groepen zijn klein en bestaan uit maximaal 12 studenten. Zo krijgt iedere student van onze taalcursus Italiaans voldoende persoonlijke begeleiding. Deze cursus is helaas niet geschikt voor ouderen die een beginnersniveau Italiaans hebben. Alle docenten van de Italiaanse taalschool zijn volledig gekwalificeerd en hebben ervaring met het geven van Italiaans als vreemde taal.

Het programma bevat

  • 15 lessen Italiaans per week
  • College

Foto's

Italiaanse les op onze school in Florence
De vriendelijke leraren op onze school
De receptie van onze school
Welkoms cocktail op onze school

Accommodatie

Voor onze studenten die Italiaans leren in Florence kunnen we accommodatie regelen in een studio-appartement op korte loopafstand van de school. Alle kamers hebben een eigen badkamer, kitchenette, telefoon, internetaansluiting, airconditioning en sateliettelevisie. Studenten van onze cursus Italiaans voor 50-plussers die zich helemaal willen onderdompelen in de Italiaanse taal en cultuur kunnen ook verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen.

Activiteiten

Beide cursussen Italiaans in Florence voor ouderen bieden een gezellig activiteitenprogramma aan. Zo heeft de cursus Italiaans en kunst bijvoorbeeld lezingen over Michelangelo en Lorenzo de Medici. Verder zijn bij het programma wandelingen naar monumenten uit de Renaissance inbegrepen en bezoeken aan de Accademia kunstgalerij en het Palazzo Vecchio. Bij de cursus Italiaans en koken horen lezingen over de Toscaanse kookkunst en wijnen. Verder een bezoek aan de San Lorenzo levensmiddelenmarkt, wijnproeven, een afscheidsdiner in een restaurant en een dagexcursie naar het wijnbouwgebied Chianti.

Geschiktheid

De cursus Italiaans in Florence voor 50-plussers, gecombineerd met kunst of koken is ideaal voor ouderen die hun Italiaans willen verbeteren en meer willen weten over de Italiaanse geschiedenis en cultuur.

Hoe er te komen

We regelen graag het vervoer van en naar het vliegveld voor onze studenten van de cursus Italiaans in Florence voor 50-plussers (tegen eigen bijdrage).


Locatie van onze school in Florence

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5