Apple Language Courses

Italiaanse Club 50+ lessen, Salerno

Club 50+
Cursus

van
€680

Gelegen vlakbij enkele van de meest geliefde toeristenbestemmingen in Italië zoals Amalfi, Pompeii, Positano en Paestum, is Salerno een van de beste bestemmingen om Italiaans te studeren. Salerno is een traditionele stad in het zuiden van Italië. Het is veilig, relatief rustig en goedkoper dan andere plekken, waardoor het de ideale locatie is om uw vakantie door te brengen en uw Italiaans tegelijkertijd te verbeteren! In Salerno kunt u van de charmes van een Middeleeuwse stad maar ook de prachtige promenade langs de kust en de schoonheid van de zee genieten. Wij nodigen u uit om deze prachtige plek, de tradities, het eten, de typerende producten en de warmte van de plaatselijke bevolking te ontdekken, allemaal terwijl u een cursus Italiaans doet.

Onze school bevindt zich in het centrum van de stad, in een zeer goed bijgehouden historisch pand aan de promenade, met een prachtig uitzicht over de baai van Salerno. De school heeft 14 klaslokalen, een multimedia ruimte met 8 computers, een filmruimte, een bibliotheek en een café.


Cursussen Salerno

Leer twee weken lang Italiaans in Salerno met studenten van een vergelijkbare leeftijd. De cursus bestaat uit 20 lessen per week (van elk 45 minuten) van maandag t/m vrijdag, met 4 lessen per dag en maximaal 10 studenten per klas.

Programma omvat

  • 20 lessen per week
  • Salerno stadstour
  • Gevarieerd activiteitenprogramma
  • 1 excursie van een halve dag
  • 1 excursie van een hele dag
  • Bezoek aan andere interessante plekjes in de buurt

Accommodatie

Wij bieden accomodatie aan bij een plaatselijk gastgezin of in een studio. Alle accommodatie is op loopafstand van de school.

Italiaanse gastgezinnen zijn erg vriendelijk en verwelkomend, en ze doen hun uiterste best om elke student als een familielid te doen voelen. U kunt kiezen tussen een enkel ontbijt of halfpension arrangement.

Dit is de beste manier om de taal te oefenen, de Italiaanse cultuur te leren kennen, en uw communicatieve vaardigheden te verbeteren!

Studio’s worden zonder maaltijden aangeboden en zijn ideaal als u op zoek bent naar een meer zelfstandige oplossing.

Activiteiten

Geniet van een breed assortiment van sociale en culturele activiteiten die onze school in Salerno aanbiedt voor het 50+ programma. Dit is de makkelijkste weg om de Italiaanse gebruiken en geschiedenis te leren kennen, het eten en de wijn van de Campania regio uit te proberen en de wonderschone en schilderachtige landschappen te zien!

U kunt de mozzarella, olijfolie, wijn of limoncello fabrieken bezoeken in combinatie met een proeverij, een kookles of pottenbakkerijklas bijwonen, of deelnemen aan een werkgroep over Italiaanse cultuur. Excursies kunnen ook worden geregeld naar bijvoorbeeld Amalfi, Pompeii, Paestum, Positano, Ravello of Napels.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor 50-plus studenten die graag de Italiaanse taal en cultuur willen ontdekken met andere studenten van een vergelijkbare leeftijd.

Reizen

De dichtsbijzijnde luchthaven bij Salerno is de Internationale Luchthaven van Napels, op zo’n 50 km afstand van Salerno. Onze school kan regelen dat u wordt opgehaald vanaf het vliegveld of treinstation in Napels en naar uw accommodatie wordt gebracht tegen een meerprijs. Het is ook mogelijk om met een directe treinverbinding vanaf Napels in Salerno aan te komen.

De locatie van onze school in Salerno

Beoordelingen van klanten

Cursus

3.82 / 5
Accommodatie

3.73 / 5
Staf van de school

4.55 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Salerno, gebaseerd op 11 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30