Italiaanse Club 50+ lessen, Salerno
Vind een school
Waardering  4.0/5

Italiaanse Club 50+ lessen, Salerno

Gelegen vlakbij enkele van de meest geliefde toeristenbestemmingen in Italië zoals Amalfi, Pompeii, Positano en Paestum, is Salerno een van de beste bestemmingen om Italiaans te studeren. Salerno is een traditionele stad in het zuiden van Italië. Het is veilig, relatief rustig en goedkoper dan andere plekken, waardoor het de ideale locatie is om uw vakantie door te brengen en uw Italiaans tegelijkertijd te verbeteren! In Salerno kunt u van de charmes van een Middeleeuwse stad maar ook de prachtige promenade langs de kust en de schoonheid van de zee genieten. Wij nodigen u uit om deze prachtige plek, de tradities, het eten, de typerende producten en de warmte van de plaatselijke bevolking te ontdekken, allemaal terwijl u een cursus Italiaans doet. Onze school bevindt zich in het centrum van de stad, in een zeer goed bijgehouden historisch pand aan de promenade, met een prachtig uitzicht over de baai van Salerno. De school heeft 14 klaslokalen, een multimedia ruimte met 8 computers, een filmruimte, een bibliotheek en een café.

Cursussen in Salerno

Leer twee weken lang Italiaans in Salerno met studenten van een vergelijkbare leeftijd. De cursus bestaat uit 20 lessen per week (van elk 45 minuten) van maandag t/m vrijdag, met 4 lessen per dag en maximaal 10 studenten per klas.

Het programma bevat

  • 20 lessen per week
  • Salerno stadstour
  • Gevarieerd activiteitenprogramma
  • 1 excursie van een halve dag
  • 1 excursie van een hele dag
  • Bezoek aan andere interessante plekjes in de buurt

Foto's

Italiaanse les op onze school
Welkoms party op onze school
Salerno ligt aan de prachtige kust van Amalfi
Panoramisch uitzicht van Salerno

Accommodatie

Wij bieden accomodatie aan bij een plaatselijk gastgezin of in een studio. Alle accommodatie is op loopafstand van de school. Italiaanse gastgezinnen zijn erg vriendelijk en verwelkomend, en ze doen hun uiterste best om elke student als een familielid te doen voelen. U kunt kiezen tussen een enkel ontbijt of halfpension arrangement. Dit is de beste manier om de taal te oefenen, de Italiaanse cultuur te leren kennen, en uw communicatieve vaardigheden te verbeteren! Studio’s worden zonder maaltijden aangeboden en zijn ideaal als u op zoek bent naar een meer zelfstandige oplossing.

Activiteiten

Geniet van een breed assortiment van sociale en culturele activiteiten die onze school in Salerno aanbiedt voor het 50+ programma. Dit is de makkelijkste weg om de Italiaanse gebruiken en geschiedenis te leren kennen, het eten en de wijn van de Campania regio uit te proberen en de wonderschone en schilderachtige landschappen te zien! U kunt de mozzarella, olijfolie, wijn of limoncello fabrieken bezoeken in combinatie met een proeverij, een kookles of pottenbakkerijklas bijwonen, of deelnemen aan een werkgroep over Italiaanse cultuur. Excursies kunnen ook worden geregeld naar bijvoorbeeld Amalfi, Pompeii, Paestum, Positano, Ravello of Napels.

Geschiktheid

Dit programma is geschikt voor 50-plus studenten die graag de Italiaanse taal en cultuur willen ontdekken met andere studenten van een vergelijkbare leeftijd.

Hoe er te komen

De dichtsbijzijnde luchthaven bij Salerno is de Internationale Luchthaven van Napels, op zo’n 50 km afstand van Salerno. Onze school kan regelen dat u wordt opgehaald vanaf het vliegveld of treinstation in Napels en naar uw accommodatie wordt gebracht tegen een meerprijs. Het is ook mogelijk om met een directe treinverbinding vanaf Napels in Salerno aan te komen.


Locatie van onze school in Salerno

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

3.7 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5