Taalvakantie in Sorrento voor 50-plussers
Vind een school
Waardering  4.5/5

Taalvakantie in Sorrento voor 50-plussers

Studeer in een van de mooiste steden in Italië! De Middeleeuwse straatjes van plaveisteen bevinden zich op spectaculaire bergen die uitzicht geven over de Baai van Napels. Met dit prachtige uitzicht vanuit het Villa Comunale Park kunt u genieten van deze bruisende wereldstad en de beroemde berg Vesuvius. Wandel naar de Marina Grande waar de vele bootjes en eethuizen de pracht en praal van de omgeving bepalen. Het pittoreske Marina Piccola is een uitgangspunt voor veerboten op weg naar het droomachtige eiland van Capri. Deze Italiaanse taalvakantie in Sorrento voor 50-plussers zal u altijd bijblijven! De prachtig diepblauwe Middellandse Zee bevindt zich slechts op loopafstand van onze taalschool, die zich begeeft in een prachtig 16de eeuws 'palazzo' (paleis). De school is uitgerust met klaslokalen met airconditioning, een computerruimte en gratis draadloos internet. Er bevindt zich daarnaast ook een zonneterras op het dak, de ideale plaats om te ontspannen na uw lessen Italiaans.

Cursussen in Sorrento

Leer Italiaans in Sorrento voor 2 of 4 weken, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Elke week bestaat uit 20 lessen Italiaans die worden gegeven door ervaren docenten met Italiaans als moedertaal.

Het programma bevat

  • 20 lessen Italiaans per week
  • Een vermakelijk activiteitenprogramma
  • Tenminste twee excursies
  • Accommodatie op basis van bed-and-breakfast bij een gastgezin
  • Gratis draadloze internetverbinding

Foto's

Dynamische lessen op onze school
Receptie van de school
Binnen in de school
De internetruimte van de school

Accommodatie

Woon bij de plaatselijke bewoners terwijl u de cursus Italiaans voor 50-plussers in Sorrento volgt! De gastgezinnen zijn door onze scholen zorgvuldig geselecteerd en zijn voorzien met een eenpersoonskamer, ontbijt en bovendien krijgt u zo veel oefening. Mocht u liever meer tijd met uw medestudenten doorbrengen, dan kan onze school ook gedeelde studentenappartementen regelen. In dat geval deelt u de keuken en badkamer met tot 7 studenten en ontmoet u mensen afkomstig uit de hele wereld.

Activiteiten

Het spannende culturele programma van onze school zal u kennis laten maken met de Italiaanse levenswijze. Leer hoe u uw eigen 'gelato' (ijs) maakt, kook overheerlijke Italiaanse gerechten tijdens kooklessen en proef de lekkere 'limoncello'-likeur bij een plaatselijke brouwerij. Italiaanse filmavonden en culturele colleges zorgen ervoor dat uw kennis over taal en cultuur nóg meer uitgebreid wordt. Excursies van zowel halve als hele dagen zijn ook inbegrepen. Het eerste uitstapje neemt u mee op een begidste excursie door Sorrento langs de mooiste bezienswaardigheden, zo leert u de stad pas echt kennen! Bezoek de opmerkelijke ruïnestad Pompeii waar de vulkanische assen de stad in de perfecte staat bewaard hebben zoals het er bijna 2000 jaar geleden uit zag. Daarnaast is Napels een enorm bruisende en diverse stad met een rijke geschiedenis en voortreffelijke restaurantjes. Voor een kleine extra bijdrage kunt u meegaan op een van de vele excursies die onze scholen organiseren. Mogelijke bestemmingen zijn Capri, Positano, de kust van Amalfi en zelfs Rome, Siena en Florence!

Geschiktheid

Deze uitmuntende Italiaanse cursus is geschikt voor iedereen ouder dan 50 jaar, ongeacht uw huidig niveau Italiaans.

Hoe er te komen

Onze school haalt u graag op vanaf het vliegveld van Napels. Deze dienst is echter niet standaard inbegrepen in de Italiaanse taalvakantie voor 50-plussers in Sorento.


Locatie van onze school in Sorrento

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.9 / 5