Apple Language Courses

Italiaanse 50+ taalvakantie in Taormina

Club 50+
Cursus

van
€1020

Zon, een helderblauwe zee en historie – Taormina heeft het allemaal! Door de eeuwen heen is Sicilië belegerd en overwonnen door verschillende culturen, wat een mozaïek aan culturele invloeden heeft achtergelaten. Dit is goed te zien in de rijke en gevarieerde keuken, de fascinerende tradities en de prachtige historische bezienswaardigheden. Vanaf het oude Griekse theater, gevestigd hoog boven Taormina, heb je een adembenemend zicht op de Etna in de verte en op de prachtige baai beneden. Ga nu op deze Italiaanse 50+ taalvakantie in Taormina voor een onvergetelijke ervaring!

Onze school is gevestigd in het centrum van Taormina, vlakbij de prachtige stranden. Geniet van de mooie uitzichten vanaf het dakterras, socialiseer in de studentenlounge of studeer wat extra in de bibliotheek. Alle 8 lokalen zijn voorzien van air-conditioning. Bovendien heeft de school een internetcafé met gratis internettoegang.


Cursussen Taormina

De cursus bestaat uit 20 lessen Italiaans per week, en duurt 2 weken. Uw vaardigheden zullen zo snel verbeteren! Lessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag en zullen vroeg in de middag klaar zijn. Zo heeft u de mogelijkheid om Sicilië te verkennen!

Programma omvat

  • 20 lessen Italiaans per week
  • Een gevarieerd acitiviteiten- programma
  • Minstens

Accommodatie

Onze school heeft voor iedereen een geschikte accommodatie te bieden! Accommodatie bij een gastgezin is een uitstekende manier om zoveel mogelijk van de taal en cultuur op te nemen. U kunt kiezen tussen bed-and-breakfast, 2 maaltijden of 3 maaltijden per dag. Geniet van de Siciliaanse gastvrijheid en oefen de taal met de lokale bewoners!

Misschien gaat uw voorkeur uit naar een verblijf met andere studenten van onze school, in een gedeeld appartement. Deze appartementen hebben een gezamenlijke badkamer en gedeelde keukenfaciliteiten. Dit is een perfecte optie voor wie graag wilt socialiseren met andere studenten Italiaans.

Als uw voorkeur uitgaat naar uw eigen ruimte, zal onze school graag een privé-appartement regelen op basis van zelf-catering. U kunt ook kiezen voor een hotel op basis van bed-and-breakfast

Activiteiten

Ervaar Sicilië met het gevarieerde culturele programma dat onze school aanbiedt. Dit programma is al bij de prijs van de 50+ cursus Italiaans inbegrepen! Ga terug in de tijd met een bezoek aan antieke steden zoals Syracuse en Agrigento, ervaar de vulkaan Etna van dichtbij en bezoek seminars over de Siciliaanse geschiedenis en cultuur. U zult ook de kans krijgen om de eclectische keuken van Sicilië te proeven, genietend van verschillende soorten wijn, kaas, olijfolie en de lokale favoriet ‘granita’.

Doelgroep

Deze Italiaans 50+ taalvakantie in Taormina is geschikt voor iedereen ouder dan 50 jaar, met tenminste een basiskennis van het Italiaans. U zult Sicilië verlaten met een beter begrip van de taal, maar ook het verlangen steeds weer terug te keren naar dit magische eiland!

Reizen

Het vliegveld dat het dichtst in de buurt ligt van Taormina is Catania Airport. Onze school biedt vervoersmogelijkheden van en naar dit vliegveld. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

De locatie van onze school in Taormina

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.22 / 5
Accommodatie

3.74 / 5
Staf van de school

4.63 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Taormina, gebaseerd op 27 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30