Italiaanse 50+ taalvakantie in Taormina
Vind een school
Waardering  4.4/5

Italiaanse 50+ taalvakantie in Taormina

Zon, een helderblauwe zee en historie – Taormina heeft het allemaal! Door de eeuwen heen is Sicilië belegerd en overwonnen door verschillende culturen, wat een mozaïek aan culturele invloeden heeft achtergelaten. Dit is goed te zien in de rijke en gevarieerde keuken, de fascinerende tradities en de prachtige historische bezienswaardigheden. Vanaf het oude Griekse theater, gevestigd hoog boven Taormina, heb je een adembenemend zicht op de Etna in de verte en op de prachtige baai beneden. Ga nu op deze Italiaanse 50+ taalvakantie in Taormina voor een onvergetelijke ervaring! Onze school is gevestigd in het centrum van Taormina, vlakbij de prachtige stranden. Geniet van de mooie uitzichten vanaf het dakterras, socialiseer in de studentenlounge of studeer wat extra in de bibliotheek. Alle 8 lokalen zijn voorzien van air-conditioning. Bovendien heeft de school een internetcafé met gratis internettoegang.

Cursussen in Taormina

De cursus bestaat uit 20 lessen Italiaans per week, en duurt 2 weken. Uw vaardigheden zullen zo snel verbeteren! Lessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag en zullen vroeg in de middag klaar zijn. Zo heeft u de mogelijkheid om Sicilië te verkennen!

Het programma bevat

  • 20 lessen Italiaans per week
  • Een gevarieerd acitiviteiten- programma
  • Minstens

Foto's

Leer Italiaans in Taormina
Italiaanse les op onze school
Studenten aan het studeren in de tuin
De school met zijn mooie tuinen

Accommodatie

Onze school heeft voor iedereen een geschikte accommodatie te bieden! Accommodatie bij een gastgezin is een uitstekende manier om zoveel mogelijk van de taal en cultuur op te nemen. U kunt kiezen tussen bed-and-breakfast, 2 maaltijden of 3 maaltijden per dag. Geniet van de Siciliaanse gastvrijheid en oefen de taal met de lokale bewoners! Misschien gaat uw voorkeur uit naar een verblijf met andere studenten van onze school, in een gedeeld appartement. Deze appartementen hebben een gezamenlijke badkamer en gedeelde keukenfaciliteiten. Dit is een perfecte optie voor wie graag wilt socialiseren met andere studenten Italiaans. Als uw voorkeur uitgaat naar uw eigen ruimte, zal onze school graag een privé-appartement regelen op basis van zelf-catering. U kunt ook kiezen voor een hotel op basis van bed-and-breakfast

Activiteiten

Ervaar Sicilië met het gevarieerde culturele programma dat onze school aanbiedt. Dit programma is al bij de prijs van de 50+ cursus Italiaans inbegrepen! Ga terug in de tijd met een bezoek aan antieke steden zoals Syracuse en Agrigento, ervaar de vulkaan Etna van dichtbij en bezoek seminars over de Siciliaanse geschiedenis en cultuur. U zult ook de kans krijgen om de eclectische keuken van Sicilië te proeven, genietend van verschillende soorten wijn, kaas, olijfolie en de lokale favoriet ‘granita’.

Geschiktheid

Deze Italiaans 50+ taalvakantie in Taormina is geschikt voor iedereen ouder dan 50 jaar, met tenminste een basiskennis van het Italiaans. U zult Sicilië verlaten met een beter begrip van de taal, maar ook het verlangen steeds weer terug te keren naar dit magische eiland!

Hoe er te komen

Het vliegveld dat het dichtst in de buurt ligt van Taormina is Catania Airport. Onze school biedt vervoersmogelijkheden van en naar dit vliegveld. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.


Locatie van onze school in Taormina


Klantenbeoordelingen

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5