Spaanse Club 50+ cursussen, Benalmadena
Vind een school
Waardering  4.8/5

Spaanse Club 50+ cursussen, Benalmadena

Gelegen aan de Spaanse Costa del Sol heeft Benalmadena een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters, waardoor dit de perfecte locatie is om een cursus Spaans te doen. De school is gevestigd in een modern gebouw met 14 klaslokalen met airconditioning, audio visuele faciliteiten, een computerlokaal en een conferentieruimte waar de school Spaanse films en culturele seminars toont. Er is gratis wifi beschikbaar in het hele gebouw.

Cursussen in Benalmadena

De Club 50-cursus in Benalmadena duurt 2 weken en omvat 20 lessen Spaans per week, die zijn gepland vanaf maandag tot en met vrijdag. Elke les duurt 55 minuten en heeft maximaal 10 studenten. Iedereen is 50 jaar of ouder, dus je vindt er zeker andere gelijkgestemde mensen en je zult boek snel vooruitgang boeken. Alle docenten zijn volledig gekwalificeerd en hebben ervaring in het lesgeven van Spaans als vreemde taal.

Het programma bevat

  • 20 Spaanse lessen per week
  • Cursusmateriaal
  • Exclusief activiteitenprogramma
  • Een volledige dagexcursie
  • Twee halve dagexcursies per week

Foto's

1
2
3
4

Accommodatie

Verblijf bij een door ons zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen om volop je taalvaardigheden buiten het klaslokaal te kunnen oefenen. Veel gastgezinnen wonen op loopafstand van de school. Accommodatie kan ook geregeld worden in de studentenresidentie van de school waar studenten hun eigen kamer hebben, maar de badkamer, keuken en andere gemeenschappelijke leefruimte delen.

Activiteiten

Een vol programma met sociale en culturele activiteiten is opgenomen in het Club 50 programma, speciaal ontworpen om je te helpen de mooie Andalusische regio te ontdekken en meer over Spaanse gewoonten en tradities te leren. Elk programma van twee weken en omvat elke week een excursie van een halve dag naar Malaga, Mijas, Nerja of Marbella, een dagexcursie naar plaatsen als Granada, Sevilla of Ronda in het weekend maar ook een rondleiding door Benalmadena, een avondje uit met de Spaans leraren van de school, een wekelijkse seminar over de Spaanse cultuur, geschiedenis en kunst en een Spaanse film op school.

Geschiktheid

Dit programma is ideaal voor volwassen studenten van alle niveaus die Spaans willen studeren met mensen van dezelfde leeftijd.

Hoe er te komen

Optionele luchthaventransfers van/naar de luchthaven van Malaga zijn beschikbaar, tegen een meerprijs.


Locatie van onze school in Benalmadena

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.8 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5