Spaans leren in Málaga voor 50-plussers
Vind een school
Waardering  4.6/5

Spaans leren in Málaga voor 50-plussers

Onze Spaanse taalschool in Málaga ligt op een eigen minicampus en beschikt over een zwembad, café, studieruimte met vrije toegang, dansstudio en een zonneterras. Het strand ligt op korte loopafstand en dit alles maakt het de ideale plaats voor een cursus Spaans voor 50-plussers.

Cursussen in Malaga

Tijdens deze cursus Spaans in Málaga voor ouderen zijn er iedere week 15 lessen Spaans, van maandag t/m vrijdag iedere dag 3. De lesgroepen zijn klein en bestaan uit maximaal 10 studenten. Alle docenten van deze taalcursus Spaans zijn volledig gekwalificeerd en hebben ervaring in het geven van Spaans als vreemde taal.

Het programma bevat

  • 15 lessen Spaans per week
  • Speciaal activiteitenprogramma (1 activiteit per dag van maandag t/m vrijdag)
  • 1 dagexcursie per week
  • On-site zwembad

Foto's

1
2
3
4

Accommodatie

De school waar deze cursus Spaans voor 50-plussers gehouden wordt, heeft een eigen studentenresidentie die aan een hoge standaard voldoet. Alle kamers hebben een eigen toilet en douche die dagelijks worden schoongemaakt. Verder heeft de kamer ook een eigen telefoon. De residentie beschikt over een receptie (24 uur open) en een eigen wasserette. Kamers ‘plus’ hebben ook hun eigen badkamer, televisie en een balkon. Studenten die Spaans leren in Málaga kunnen er echter ook voor kiezen om bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen te verblijven.

Activiteiten

Natuurlijk heeft de cursus Spaans in Málaga voor 50-plussers ook een gezellig activiteitenprogramma met iedere dag een leuke activiteit. U moet hierbij denken aan Spaanse kooklessen, bezoeken aan de botanische tuinen, de markt, de Alcazaba en lunch met docenten. In het weekend wordt er een dagexcursie georganiseerd.

Geschiktheid

De cursus Spaans in Málaga voor ouderen is zeer geschikt voor studenten die Spaans willen leren en het gemak willen hebben van on-site faciliteiten en accommodatie.

Hoe er te komen

We regelen graag het vervoer voor onze studenten die Spaans leren in Málaga van en naar het vliegveld in Málaga (tegen eigen bijdrage).


Locatie van onze school in Malaga


Klantenbeoordelingen

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5