Spaans leren in Nerja voor 50-plussers
Vind een school
Waardering  4.7/5

Spaans leren in Nerja voor 50-plussers

Onze Spaanse taalschool in Nerja is gelegen in een prachtig Andalusisch gebouw in het historische centrum van de stad. Het strand en de accommodatie liggen beide op korte loopafstand en dit alles maakt Nerja de ideale locatie voor een cursus Spaans voor 50-plussers.

Cursussen in Nerja

De cursus Spaans in Nerja voor 50-plussers bestaat uit 15 lessen Spaans per week. Deze worden over de dagen verdeeld, zodat u iedere dag 3 lessen heeft. De groepen worden met maximaal 10 studenten klein gehouden. Alle docenten zijn volledig gekwalificeerd en hebben ervaring met het geven van Spaans als vreemde taal.

Het programma bevat

  • 15 lessen Spaans per week
  • Iedere middag een activiteit (maandag t/m vrijdag)
  • 1 dagexcursie (Sevilla, Granada)
  • Welkomst- en afscheidsreceptie

Foto's

1
4
6
14

Accommodatie

De school heeft een eigen studentenresidentie met airconditioning op slechts 5 minuten lopen van de school. De residentie heeft een zwembad op het dak, een café, internetruimte en een bibliotheek. De studenten die Spaans leren in Nerja kunnen ook voor een kamer ‘plus’ kiezen. Deze heeft een iets hogere standaard en heeft een televisie, koelkast, thee/koffie faciliteiten en een waterkoker. Verder kunnen studenten van onze cursus Spaans voor ouderen er ook voor kiezen om bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen te verblijven. Alle accommodatie ligt op loopafstand van de school.

Activiteiten

Bij de cursus Spaans in Nerja voor 50-plussers zit een gezellig activiteitenprogramma inbegrepen. Het programma bestaat onder andere uit rondleidingen door Nerja, excursies van een halve dag naar nabij gelegen plaatsen, flamencolessen, Spaanse filmavonden en kooklessen. Verder wordt er voor onze studenten die Spaans leren in Nerja ook een welkomst- en afscheidsreceptie gehouden. In het weekend wordt er ook nog een dagexcursie naar Sevilla of Granada georganiseerd. Studenten die de cursus van een week boeken, moeten een extra nacht bij hun accommodatie boeken, als zij mee willen met de excursie.

Geschiktheid

De cursus Spaans in Nerja voor ouderen is uitermate geschikt voor oudere studenten die graag Spaans willen leren, genieten van het mooie strand en graag in een hoge standaard accommodatie willen verblijven.

Hoe er te komen

Voor de studenten van onze taalcursus Spaans regelen we graag het vervoer van en naar het vliegveld (tegen eigen bijdrage).


Locatie van onze school in Nerja

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.7 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5