Spaans leren in Sevilla voor 50-plussers
Vind een school
Waardering  4.5/5

Spaans leren in Sevilla voor 50-plussers

Sevilla is een van de mooiste steden in het zuiden van Spanje. Het is de ideale locatie voor een Spaanse taalvakantie voor ouderen. Onze Spaanse taalschool is gevestigd in een 19de eeuws gebouw en ligt in het centrum van de stad. De school beschikt over een computerlokaal met zelfstudie software om uw Spaans te oefenen, verder heeft de school ook internetaansluiting.

Cursussen in Sevilla

Tijdens de cursus Spaans in Sevilla voor 50-plussers worden er 20 lessen Spaans gegeven. Deze worden over de dagen verdeeld zodat u iedere dag 4 lessen heeft. De lesgroepen worden met een maximum van 8 studenten klein gehouden om zo alle studenten die Spaans leren in Sevilla genoeg persoonlijke begeleiding te geven. Alle docenten van onze taalschool zijn volledig gekwalificeerd en hebben ervaring met het geven van Spaans aan studenten die de taal nog niet machtig zijn.

Het programma bevat

  • 20 lessen Spaans per week
  • Vervoer van en naar de luchthaven van Sevilla
  • Uitgebreid activiteitenprogramma met 4 activiteiten per week
  • Dagexcursie
  • Entreeprijzen voor musea en monumenten

Foto's

1
2
3
4

Accommodatie

De school organiseert accommodatie bij een Spaans gastgezin (halfpension of volpension), in een gedeeld appartement wat je met een Spaanse gastheer of -vrouw deelt, of een privé studioappartement. Voor onze meer volwassen studenten die graag een hoog niveau van accommodatie hebben, kan onze school ook de “Gastgezin Plus” accommodatie regelen, waarbij ook een eigen badkamer is inbegrepen. Alle accommodatie ligt op korte loopafstand van de school.

Activiteiten

Ook bij de cursus Spaans in Sevilla zit een leuk activiteitenprogramma inbegrepen. Dit bestaat uit 4 activiteiten per week zoals een welkomstdrankje, rondleidingen naar plaatselijke monumenten, een theateravond en lunch met docenten. Op zaterdag wordt er ook nog een dagexcursie naar Cádiz, Córdoba, Ronda of Granada georganiseerd.

Geschiktheid

Deze taalcursus in Sevilla voor ouderen is ideaal voor 50-plussers die meer willen weten over de Spaanse cultuur en gewoontes en hun taalvakantie in een van de mooiste Spaanse steden willen doorbrengen.

Hoe er te komen

Vlieg direct naar Seville. De luchthaven ligt dichtbij het centrum van Seville en een taxi naar je accommodatie zou ongeveer 20-25 minuten moeten duren. Transfers naar de luchthaven zijn ook beschikbaar op verzoek, tegen een bijbetaling.


Locatie van onze school in Sevilla

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5