Leer Salsa dansen in Havana

Dans in Cuba is meer dan alleen een vorm van artistieke expressie; het is een essentieel onderdeel van de culturele identiteit van het land. Cubaanse dans is een levendige mix van Afrikaanse, Spaanse en inheemse invloeden, resulterend in een dynamische samensmelting van ritmes, bewegingen en tradities. Van de sensuele en energieke salsa tot het ingewikkelde voetenwerk van de rumba: Cubaanse dans fascineert het publiek al tientallen jaren met zijn passie en aanstekelijke energie.

Of je nu al heel lang liefhebber bent van Cubaanse muziek, gecharmeerd bent van de onweerstaanbare ritmes van de Buena Vista Social Club, of simpelweg de impact van Havana op de hedendaagse popmuziek waardeert, één ding is duidelijk: muziek en dans zijn in Havana meer dan alleen vormen. van vermaak. Ze vormen de hartslag van de stad, hebben een diepgaande culturele betekenis en worden wereldwijd geprezen.

In Havana, waar Spaans de officiële taal is, is dans een integraal onderdeel van de ziel van de stad, een vorm van expressie die door het hart van de Cubaanse cultuur loopt. Van levendige straatoptredens tot zwoele nachtclublocaties: Havana pulseert op de ritmes van salsa, son, rumba en meer, waarbij de muziek uit elke hoek lijkt te komen. Dans is niet alleen een vorm van entertainment in Havana; het is een manier van leven, een essentiële draad in het sociale weefsel van de stad. Het bevordert verbindingen, viert het leven en beschermt tradities die al eeuwenlang bestaan.

De eilandnatie heeft ook wereldberoemde dansgezelschappen voortgebracht, zoals het Nationale Ballet van Cuba, onder leiding van de legendarische Alicia Alonso. Cubaanse balletdansers, zoals Carlos Acosta, worden ook gevierd vanwege hun technische uitmuntendheid en gratie, en leveren een belangrijke bijdrage aan de mondiale dansscene.

Onze Spaanse school in Havana vind je in de charmante woonwijk La Vibora. Er zijn zes klaslokalen, een kleine tuin, een patio, een gemeenschappelijke ruimte en een bibliotheek. Er is ook een kantine waar studenten dagelijks ontbijten en lunchen. De danslessen worden op de school gegeven, na je Spaanse lessen.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Havana

De intensieve cursus Spaans in Havana wordt gegeven van maandag tot en met donderdag, meestal in de ochtend van 9.00 tot 13.00 uur (vijf lessen per dag). Al het Spaanse onderwijs wordt gegeven door volledig gekwalificeerde en ervaren Cubaans-Spaanse sprekers.

Salsa Lessen

Dompel jezelf onder in de Cubaanse cultuur door je in te schrijven voor onze danscursus in Havana, een programma dat naadloos combineert met je Spaanse lessen en accommodatie om je een compleet pakket te bieden. Deze uitzonderlijke kans garandeert een volledig meeslepende Cubaanse ervaring die ongetwijfeld je reislust zal vervullen.

Havana is onmiskenbaar een van de beste locaties ter wereld om salsa te leren, en het is deze dans waar onze Spaanse school zich op richt binnen ons speciale 'Intensieve + Danslessen' programma. Salsa is niet zomaar een dans; het is een viering van ritme, cultuur en passie. Het brengt mensen samen en blijft evolueren met behoud van het rijke erfgoed. Of je nu een beginner of een ervaren danser bent, salsa biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en zelfexpressie op de dansvloer in Havana.

Combineer onze intensieve cursus Spaans, die bestaat uit 20 lessen per week, met de optie om drie of zes danslessen aan je wekelijkse schema toe te voegen, waarbij elke salsadansles 60 minuten duurt.

Onze ervaren leraren op de school zullen rechtstreeks met u samenwerken om uw lesrooster op te stellen, rekening houdend met de beschikbaarheid van leraren en de samenstelling van verschillende groepen studenten. Deze flexibele aanpak zorgt ervoor dat je het meeste uit je dans- en taalleerervaring in Havana kunt halen.

Cursusduur
1 week tot 4 weken.
Leeftijd
Minimale leeftijd 18 jaar
Niveau
De Spaanse taalcursus en de salsalessen zijn beschikbaar op alle niveaus, ook voor complete beginners.

Accommodatie

Uw accommodatie in Havana is al een integraal onderdeel van het hele pakket. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen tussen accommodatie bij lokale gastgezinnen, in de studentenresidentie ter plaatse, in gedeelde appartementen of in privéappartementen. Alle accommodatiemogelijkheden worden aangeboden op basis van halfpension en de maaltijden worden geserveerd in de schoolkantine (ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag en ontbijt en diner in het weekend).

De studentenresidentie ter plaatse beschikt over drie kamers met elk een eigen badkamer. De privéappartementen bevinden zich recht tegenover de school, en de gedeelde appartementen en alle gastgezinnen bevinden zich op loopafstand.

Inbegrepen

  • 20 groepslessen Spaans per week (45 minuten per les, max. 6 studenten per klas)
  • 3 of 6 Salsalessen per week (60 minuten per les)
  • Gratis Wi-Fi en gebruik van de faciliteiten van de school
  • Volledige ondersteuning door het native Spaanstalige personeel
  • Gebruik van lesmateriaal

Hoe er te komen

Optioneel privévervoer kan worden geregeld vanaf de luchthaven José Marti in Havana of de luchthaven Juan Gualberto Gómez in Varadero. Als alternatief kunt u een officiële gele Havana-taxi nemen, die 24/7 beschikbaar is, maar doorgaans geen kaartbetalingen accepteert.


Locatie van onze school in Havana


Prijzen Havana

Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

* Aanvangsdata voor complete beginners
IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024