Apple Language Courses

Vind een school

 

Duits leren in Wenen - Oostenrijk

Intensief
Cursus

van
€311

Volg een cursus Duits op onze school in Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk. Deze romantische stad ligt aan de oever van de rivier de Donau en is zowel elegant en cultureel als levendig en modern. Je zult je hier zeker kunnen vermaken, wat je interesses ook zijn! Bezoek bijvoorbeeld de paleizen van de Habsburgers, bewonder de parken en de architectuur of ga naar een van de vele theatervoorstellingen, tentoonstellingen of concerten. Je kunt je als student in Wenen volledig onderdompelen in de muzikale cultuur van de stad waarin Mozart, Beethoven en Schubert ooit woonden. Het is ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de vele koffiehuizen in Wenen en de culinaire specialiteiten van de stad, zoals Sachertorte en Wiener Schnitzel, te proeven.


Onze scholen in Wenen

Onze school in Wenen staat op een fantastische locatie midden in het centrum van de stad. Op slechts vijftien minuten loopafstand van de school vind je het elegante Stephansplatz met stijlvolle winkels en de kathedraal Stephansdom. De school heeft zes moderne klaslokalen, een mediatheek met computers en een studentenlounge. Je kunt in het schoolgebouw gratis gebuik maken van Wi-Fi, dus je kunt makkelijk in contact blijven met vrienden en familie!

Cursussen

Onze school in Wenen biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week, een intensieve cursus van 20 groepslessen en 10 minigroepslessen per week en een superintensieve cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Klassen bestaan uit maximaal twaalf studenten en minigroepen bestaan uit maximaal acht studenten. Als je graag alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 20 of 30 privélessen per week.

Naast deze algemene cursussen Duits biedt onze school ook een cursus Zakelijk Duits van 20 groepslessen en 10 minigroepslessen per week en een cursus Duits voor Docenten van 20 groepslessne per week. Als je van plan bent het OSD-examen te gaan afleggen, volg dan eerst onze OSD-examenvoorbereidingscursus van 8 groepslessen of 4 privélessen per week. Als je je cursus Duits graag wilt aanvullen met muzieklessen, dan kan dat ook.

Speciaal voor studenten van 16 t/m 19 jaar biedt onze school een zomercursus Duits van 20 of 30 groepslessen per week. Accommodatie in een residentie in een gedeelde tweepersoonskamer op basis van halfpension is bij de cursusprijs inbegrepen!

Wil je graag werkervaring opdoen bij een Duitstalig bedrijf in Oostenrijk? Dan kan onze school dat voor je organiseren! Je moet dan eerst een standaardcursus van minstens vier weken volgen op onze school en kunt daarna betaal of onbetaald aan het werk. Je moet aan allerlei eisen voldoen om aan dit programma te kunnen deelnemen. Neem voor meer informatie hierover of over onze andere cursussen gerust contact met ons op.

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Duits op onze school in Wenen verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde, vriendelijke gastgezinnen op basis van zelfcatering, bed&breakfast of halfpension. Hoe meer maaltijden je met je gastgezin deelt, hoe meer je je Duits kunt oefenen en hoe meer je over de Oostenrijkse cultuur en keuken zult leren! Als je graag met medestudenten wilt samenwonen, kun je kiezen voor verblijf in onze residentie op basis van zelfcatering, bed&breakfast of halfpension. Ook accommodatie in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering is beschikbaar.

Activiteiten

Net als al onze andere scholen biedt onze school in Wenen een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van de Duitse taal, omdat je het Duits dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Wenen en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Wenen

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.08 / 5
Accommodatie

3.55 / 5
Staf van de school

3.85 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Wenen, gebaseerd op 13 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30