Het Slot Belvedere in Wenen, Oostenrijk

Duits leren in Wenen

6 klaslokalen
Cursusmateriaal inbegrepen (in bruikleen)
Geregistreerd OSD-testcentrum
Lid van IALC en Campus Oostenrijk
Goedgekeurd voor CSN-programma's
Wi-Fi in het hele gebouw
Bibliotheek met multimediabronnen en 20 studentencomputers
Studentenlounge met automaten met koffie en snacks

Onze school in Wenen

Onze school in Wenen staat op een fantastische locatie midden in het centrum van de stad. Op slechts vijftien minuten loopafstand van de school, vind je het elegante Stephansplatz met stijlvolle winkels en de kathedraal Stephansdom. De school heeft zes moderne klaslokalen, een mediatheek met computers en een studentenlounge. Je kunt in het schoolgebouw gratis gebuik maken van Wi-Fi, dus je kunt makkelijk in contact blijven met vrienden en familie!

Foto's

1
7
9
11

Wenen

Volg een cursus Duits aan onze school in Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk. Deze romantische stad ligt aan de oever van de rivier de Donau en is zowel elegant en cultureel als levendig en modern. Je zult je hier zeker kunnen vermaken, wat je interesses ook zijn! Bezoek bijvoorbeeld de paleizen van de Habsburgers, bewonder de parken en de beeldschone architectuur of ga naar een van de vele theatervoorstellingen, tentoonstellingen of concerten. Je kunt je als student in Wenen volledig onderdompelen in de muzikale cultuur van de stad waarin Mozart, Beethoven en Schubert ooit woonden. Het is ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de vele koffiehuizen in Wenen en de culinaire specialiteiten van de stad, zoals Sachertorte en Wiener Schnitzel te proeven.

Cursussen in Wenen

Beschikbare cursussen

  Onze school in Wenen biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week. De klassen bestaan uit maximaal 12 studenten. Dit is de ideale cursus voor het verbeteren van je algemene Duitse taalvaardigheden, samen met andere internationale taalliefhebbers.

  Wanneer een student zich graag wil richten op specifieke onderwerpen, adviseren wij om te kiezen voor een cursus bestaande uit enkel privélessen of een cursus intensief + privélessen.

  Kies voor de cursus intensief + mini-groep en neem deel aan een intensieve groepscursus van 20 lessen per week, met 10 aanvullende lessen in een mini-groep.

  Daarnaast bieden wij een aantal keer per jaar een cursus zakelijk Duits in Wenen. Perfect voor studenten die graag hun Duits willen verbeteren voor zakelijke doeleinden. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen per week, met 10 aanvullende lessen gericht op professionele vaardigheden zoals presenteren, interviewen en afspraken.

  Speciale cursussen in Wenen

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Je hoeft je geen zorgen te maken bij het vinden van een geschikte accommodatie voor je verblijf in Wenen. Onze school kan dit voor je regelen! Ze werken namelijk samen met een groot aantal Oostenrijkse gastgezinnen, waar jij ontzettend veel kansen krijgt om Duits te oefenen en voorzien wordt van één of twee maaltijden per dag, mocht je dat willen. Je kunt ook kiezen voor verblijf op basis van logies.

   Als je graag met medestudenten wilt samenwonen, kun je kiezen voor een één- of tweepersoons kamer in onze studentenresidentie. Deze is vanaf de school en hetstadscentrum in slechts 10-15 minuten te bereiken met het openbaar vervoer. Elke kamer is voorzien van satteliet TV, radio en gratis WiFi verbinding en heeft toegang tot een gedeelde badkamer en keuken. Kies voor de optie studentenresidentie plus voor een kamer met privé badkamer en keuken.

   Ook bieden wij accommodatie in een gedeeld appartement. Hierbij krijg je een eigen slaapkamer, en deel je een keuken en badkamer met medestudenten. De meeste appartementen zijn voorzien van een wasmachine en TV.

   Als je in juli of augustus reist, kun je ook kiezen voor accommodatie in de school haar zomerresidentie. Deze is vanaf de school en het stadscentrum in slechts 20-30 minuten te bereiken met het openbaar vervoer en bestaat uit één- en tweepersoons kamers, met gedeelde keukens en badkamers. Let wel, er is hier geen keukengerei aanwezig.

   Activiteiten

   Om je te helpen zoveel mogelijk uit je cursus Duits en je verblijf in Wenen te halen, organiseert onze school een cultureel programma met onder andere rondleidingen door Wenen, culturele discussies, Waltz lessen, sportieve activiteiten en excursies naar steden als Salzburg, Budapest en Praag. Tijdens het winterseizoen worden er zelfs weekeindexcursies georganiseerd naar skiegebieden, zodat studenten de gelegenheid krijgen om de Semmering en de Hohe Wand-Wiese te ontdekken!

   Hoe er te komen

   Onze school kan vervoer van de luchthaven of het treinstation van Wenen naar je accommodatie organiseren. Let wel, deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen en kan tegen een meerprijs worden bijgeboekt.


   Locatie van onze school in Wenen

   Cursus

   4.0 / 5
   Accommodatie

   3.7 / 5
   Medewerkers van de school

   4.1 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Wenen gebaseerd op 21 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus Duits erg leuk. Ik deed nieuwe dingen en leerde nieuwe dingen. De mensen in mijn klas waren aardig en we hadden ook veel lol. Ik denk dat ik op het juiste niveau zat. De docenten waren echt uitstekend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed, ook omdat de studenten niet veel zijn en in sommige lessen was ik alleen. De activiteiten voor de middag en de avond waren ook goed. De accommodatie was schoon en mooi.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik vond de grammaticalessen buitengewoon nuttig omdat mijn leraar altijd georganiseerd, creatief en zeer goed voorbereid was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Echt genoten van de lessen. Docenten waren geduldig, deskundig en enthousiast.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Parcours, goed gelopen, goed georganiseerd en ik voelde dat ik goede vorderingen maakte. De hele ervaring was leuk en ik hoop in de toekomst nog een cursus te volgen.

   De accommodatie was echt uitstekend met een zeer vriendelijke familie - ik prijs mezelf gelukkig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn klas was klein en mijn instructeurs deden hun best om de les zo leuk mogelijk te maken. Ze waren geduldig en ondersteunend.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Onderwijs van zeer goede kwaliteit, gericht op een snel begrip van grammatica en woordenschat.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De uitdaging van lessen die uitsluitend in het Duits worden gegeven, heeft mijn begrip van de gesproken taal echt verbeterd. Er had echter meer oefening in het gesprek kunnen zijn, dan alleen het beantwoorden van de vragen van de leraar. Accommodatie Was onder de indruk van de kwaliteit van het appartement, maar het had beter onderhouden kunnen worden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed. Ik vond dat ik in het goede niveau geplaatst was. Over het geheel waren mijn docenten uitstekend, geduldig en goed georganiseerd. De accommodatie was goed, op een locatie niet te ver van de school. Het was schoon en netjes. De school was modern en er hing een fijne sfeer. Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik denk er zeker aan om een langere cursus te gaan volgen. Zowel Apple Languages als de school zijn erg behulpzaam geweest. Bedankt!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb een fantastische tijd gehad. Het onderwijs was van hoge kwaliteit en de cursus was gevarieerd en leuk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg leuk, de docenten waren geweldig en de school was goed georganiseerd. Het personeel was vriendelijk en erg behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg aardig en de lessen waren interessant. Het niveau was precies goed voor mij.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Czech republic (8)
   Hungary (4)
   Italy (8)
   Poland (6)
   Russia (7)
   Slovakia (5)
   Spain (4)
   Switzerland (7)
   U.s.a. (6)
   Ukraine (6)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Wenen

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024