Het Slot Belvedere in Wenen, Oostenrijk
Vind een school
Waardering  4.1/5

Duits leren in Wenen - Oostenrijk

Volg een cursus Duits aan onze school in Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk. Deze romantische stad ligt aan de oever van de rivier de Donau en is zowel elegant en cultureel als levendig en modern. Je zult je hier zeker kunnen vermaken, wat je interesses ook zijn! Bezoek bijvoorbeeld de paleizen van de Habsburgers, bewonder de parken en de beeldschone architectuur of ga naar een van de vele theatervoorstellingen, tentoonstellingen of concerten. Je kunt je als student in Wenen volledig onderdompelen in de muzikale cultuur van de stad waarin Mozart, Beethoven en Schubert ooit woonden. Het is ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de vele koffiehuizen in Wenen en de culinaire specialiteiten van de stad, zoals Sachertorte en Wiener Schnitzel te proeven.

Onze school in Wenen

Onze school in Wenen staat op een fantastische locatie midden in het centrum van de stad. Op slechts vijftien minuten loopafstand van de school, vind je het elegante Stephansplatz met stijlvolle winkels en de kathedraal Stephansdom. De school heeft zes moderne klaslokalen, een mediatheek met computers en een studentenlounge. Je kunt in het schoolgebouw gratis gebuik maken van Wi-Fi, dus je kunt makkelijk in contact blijven met vrienden en familie!

Foto's

1
7
9
11

Cursussen in Wenen

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Mini-Group (30)
 • Intensive + Private Lessons (30)
 • Private Lessons (20)
 • Business Course (30)
 • German & methodology (27)
 • Teachers Course (20)

Onze school in Wenen biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week. De klassen bestaan uit maximaal 12 studenten. Dit is de ideale cursus voor het verbeteren van je algemene Duitse taalvaardigheden, samen met andere internationale taalliefhebbers.

Wanneer een student zich graag wil richten op specifieke onderwerpen, adviseren wij om te kiezen voor een cursus bestaande uit enkel privélessen of een cursus intensief + privélessen.

Kies voor de cursus intensief + mini-groep en neem deel aan een intensieve groepscursus van 20 lessen per week, met 10 aanvullende lessen in een mini-groep.

Daarnaast bieden wij een aantal keer per jaar een cursus zakelijk Duits in Wenen. Perfect voor studenten die graag hun Duits willen verbeteren voor zakelijke doeleinden. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen per week, met 10 aanvullende lessen gericht op professionele vaardigheden zoals presenteren, interviewen en afspraken.

Speciale cursussen in Wenen

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Student Residence
 • Student Residence Plus
 • Summer Residence

Je hoeft je geen zorgen te maken bij het vinden van een geschikte accommodatie voor je verblijf in Wenen. Onze school kan dit voor je regelen! Ze werken namelijk samen met een groot aantal Oostenrijkse gastgezinnen, waar jij ontzettend veel kansen krijgt om Duits te oefenen en voorzien wordt van één of twee maaltijden per dag, mocht je dat willen. Je kunt ook kiezen voor verblijf op basis van logies.

Als je graag met medestudenten wilt samenwonen, kun je kiezen voor een één- of tweepersoons kamer in onze studentenresidentie. Deze is vanaf de school en hetstadscentrum in slechts 10-15 minuten te bereiken met het openbaar vervoer. Elke kamer is voorzien van satteliet TV, radio en gratis WiFi verbinding en heeft toegang tot een gedeelde badkamer en keuken. Kies voor de optie studentenresidentie plus voor een kamer met privé badkamer en keuken.

Ook bieden wij accommodatie in een gedeeld appartement. Hierbij krijg je een eigen slaapkamer, en deel je een keuken en badkamer met medestudenten. De meeste appartementen zijn voorzien van een wasmachine en TV.

Als je in juli of augustus reist, kun je ook kiezen voor accommodatie in de school haar zomerresidentie. Deze is vanaf de school en het stadscentrum in slechts 20-30 minuten te bereiken met het openbaar vervoer en bestaat uit één- en tweepersoons kamers, met gedeelde keukens en badkamers. Let wel, er is hier geen keukengerei aanwezig.

Activiteiten

Om je te helpen zoveel mogelijk uit je cursus Duits en je verblijf in Wenen te halen, organiseert onze school een cultureel programma met onder andere rondleidingen door Wenen, culturele discussies, Waltz lessen, sportieve activiteiten en excursies naar steden als Salzburg, Budapest en Praag. Tijdens het winterseizoen worden er zelfs weekeindexcursies georganiseerd naar skiegebieden, zodat studenten de gelegenheid krijgen om de Semmering en de Hohe Wand-Wiese te ontdekken!

Hoe er te komen

Onze school kan vervoer van de luchthaven of het treinstation van Wenen naar je accommodatie organiseren. Let wel, deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen en kan tegen een meerprijs worden bijgeboekt.


Locatie van onze school in Wenen

Cursus

4.1 / 5
Accommodatie

3.5 / 5
Medewerkers van de school

3.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Wenen gebaseerd op 13 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

S. Hall

De cursus was goed. Ik vond dat ik in het goede niveau geplaatst was. Over het geheel waren mijn docenten uitstekend, geduldig en goed georganiseerd. De accommodatie was goed, op een locatie niet te ver van de school. Het was schoon en netjes. De school was modern en er hing een fijne sfeer. Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik denk er zeker aan om een langere cursus te gaan volgen. Zowel Apple Languages als de school zijn erg behulpzaam geweest. Bedankt!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Cardinal

Ik heb een fantastische tijd gehad. Het onderwijs was van hoge kwaliteit en de cursus was gevarieerd en leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg leuk, de docenten waren geweldig en de school was goed georganiseerd. Het personeel was vriendelijk en erg behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren erg aardig en de lessen waren interessant. Het niveau was precies goed voor mij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Czech republic (8)
Hungary (4)
Italy (8)
Poland (6)
Russia (7)
Slovakia (5)
Spain (4)
Switzerland (7)
U.s.a. (6)
Ukraine (6)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Shut Up and Go to Wenen!

Nog geen week nadat zijn partner-in-crime Jo Franco Athene heeft bezocht, pakt Shut Up and Go reisblogger Damon Dominique zijn koffers en vertrekt naar een andere oogverblindend mooie Europese hoofdstad: Wenen, waar hij naar toe gaat om, naast zijn Duits op te krikken, te proeven hoe het is om in de Stad van de Wals te leven. Dat hij Wenen heeft uitgekozen is niet vreemd, want de Oostenrijkse hoofdstad geldt al 9 jaar op rij als de meest leefbare stad van de wereld!

Read more...

Prijzen Wenen

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners