A-Level revisie cursussen leren – Montpellier
Vind een school
Waardering  4.3/5

A-Level revisie cursussen leren – Montpellier (Place de la Comédie)

Sluit je aan bij een A-Level revisie cursus in het heerlijk zonnige Montpellier. Deze stad is niet alleen rijk aan geschiedenis en cultuur, maar heeft ook een levendige sfeer! Het maakt niet uit of je nu een wandeling maakt door de levendige middeleeuwse straten, de stad zijn toeristische trekpleisters ontdekt of praat met de vriendelijke lokalen bevolking, je verblijf in Montpellier zal je zeker een goed inzicht verschaffen in de gebruiken en de manier van leven van deze prachtige bestemming. Omdat de stad een universitaire stad is, is een kwart van de bevolking student, waardoor je andere studenten kunt ontmoeten van dezelfde leeftijd en je Franse vaardigheden kunt oefenen op de natuurlijke bevolking die de taal vloeiend spreken. Dit maakt Montpellier de perfecte locatie om je een A-Level revisie cursus te volgen.

De school zelf is gelokaliseerd naast de stad zijn icononische centrale plein, in een indrukwekkend negentien eeuws gebouw dat bestaat uit 23 klaslokalen, een computer lab, studenten keuken, mini-toeristen kantoor en een bibliotheek met uitgebreid les materiaal dat beschikbaar is voor alle studenten.

Cursussen in Montpellier (Place de la Comédie)

Je zult in total 26 lessen per week (20 algemene Frans lessen + 6 examen oefen lessen) hebben. De 20 algemene Frans lessen zullen samen zijn met studenten van verschillende leeftijden (minimal 16 jaar) en zullen plaatsvinden van 10:00 – 13:15 op maandagen en van dindag tot vrijdag zal dit zijn van 09:00 – 12:15. De examen oefen lessen vinden plaats in de middag. De exacte dagen en uren hiervoor zul je ontvangen bij aankomst op de school. Deze middag sessies bestaan uit studenten die allemaal leren voor hetzelfde examen. Mocht het zo zijn dat er geen studenten aan het leren zijn, dan zijn de lessen privé.

Duur:
1-4 weken

Klassen:
Max. 10 students per groep

Level:
Deze cursus is ontworpen voor middelbare school studenten met ongeveer 4-6 jaar ervaring met het leren van de Franse taal (Level B1)

Geschikt:
Deze cursus is geschikt voor studenten zich voorbereiden voor hun AS fo A2-Level Frans examens, maar ook voor het Irish Leaving Certificate of International Baccalaureate.

Inhoud:
De algemene Frans lessen zijn gericht op het verbeteren van de algemene Franse taal vaardigheden en focussen op:

• Een begrip van het geschreven en gesproken woord en communicatie
• Ontwikkeling van de woordenschat doormiddel van authentiek materiaal
• Ontwikkelen/verbeteren van de vier belangrijkste vaardigheden (spreken, luisteren, lezen and schrijven)

De 6 oefen examen lessen focussen zich op het voorbereiden van de student op de het relevante AS/A2 Level, Irish Leaving Certificate of International Baccalaureate exams. De onderdelen die worden behandeld in deze sessies zijn:

• Oefenen met het beantwoorden van de examen vragen in de des betreffende stijl
• Het leren van de woordenschat die nodig is om de het examen te halen
• Leren hoe moeilijke vragen aan te pakken

Vriendelijke en ervaren leraren zullen je met genoegen helpen bij het beantwoorden bij alle vragen die je mogelijk kunt hebben!

Foto's

Studenten in de school
Administratiekantoor van de school
Franse les op onze school
De studeerkamer

Activiteiten

Tussen de maanden juni en augustus, biedt de A-Level revisie cursus een activiteiten programma aan. Onder deze activiteiten behoren, een tour door Montpellier, naar de bioscoop gaan, een groep picknick of een trip per week en een weekend excursie.

Onze school biedt ook een optioneel aantal activiteiten aan gedurende het jaar. Deze zullen worden georganiseerd door de school en zal voor moeten worden betaald bij aankomst op de school. De activiteiten zijn afhankelijk van de tijd van het jaar, maar meestal zijn deze activiteiten:

• Feestjes
• Picknicks
• Boot reisjes
• Excursies (Nîmes Carcassonne, Marseille, etc.)
• Culturele workshops (acteren, zingen, koken, dansen)
• Sport activiteiten

Hoe er te komen

Transport van het vliegveld van Montpellier zit inbegrepen bij de prijs voor alle studenten die verblijven bij een gastfamilie op een half-pension basis.

Aarzel vooral niet om ons te contacteren as u nog vragen hebt.


Locatie van onze school in Montpellier (Place de la Comédie)

Prijzen Montpellier (Place de la Comédie)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5