A-Level revisie cursussen leren – Nice
Vind een school
Waardering  4.4/5

A-Level revisie cursussen leren – Nice

Bereid je voor op je A-Level examen op de mooie Côte D’Azur! Onze Franse talen school in Nice ligt precies in het hart van de stad, waar je het dagelijks leven van de Franse Riviera van dichtbij kan meemaken. Dit is de ideale locatie voor je A-Level revisie cursus te volgen.

De school zelf is omsingeld door haar eigen persoonlijke tuinen. Deze tuinen zijn beschikbaar voor studenten om bijvoorbeeld huiswerk te maken, gezellig te praten met je klasgenoten of gewoon te relaxen terwijl je kunt genieten van het middellandse zee klimaat. De centrale ligging van de school zorgt er tevens ook voor dat het oefenen van je Frans ook niet zo heel moeilijk is. Alles wat je hoeft te doen is naar buiten stappen! Vervelen hoef je, je ook niet in je vrije tijd. Samen met je klasgenoten zijn er meer dan genoeg winkeltjes, restaurants, praten met de lokalen bevolking en het ontdekken van de stad zijn toeristische trekpleisters.

Cursussen in Nice

Je zult gedurende je verblijf in Nice 30 lessen per week hebben die plaats zullen gaan vinden van maandag tot vrijdag van 9:00 AM tot 12:20 PM. Op dinsdag, woensdag en donderdag zullen er ook lessen zijn van 1:15 PM tot 3:45 PM

De ochtend sessies zullen bestaan uit algemene taal groepen met internationale studenten en in de middagen zijn de lessen speciaal gericht naar A-Level revisie

Duur:
1 of 2 weken

Klassen:
4-10 studenten per groep

Level:
Deze cursus is ontworpen voor middelbare school studenten met ongeveer 4-6 jaar ervaring met de Franse taal (Level B1).

Geschikt:
Deze Franse A-Level revisie cursus biedt een intensieve revisie van de Franse taal die bedoeld is als voorbereiding voor het Frans AS- of A2-Level examen, Irish Leaving Certificate or International Baccalaureate

Inhoud:
De ochtend lessen zijn gericht op het verbeteren van de algemene Franse vaardigheden, maar de middagen zijn enkel bedoeld als voorbereiding op het A-Level exam. De ochtenden en middagen bestaan uit:

• Taalkundige vaardigheden (grammatica, uitspraak en woordenschat)
• De belangrijkste vaardigheden van de Franse taal (spreken, luisteren, lezen en schrijven
• Het beschrijven en analyseren van Franse teksten (gesproken en geschreven). Dit kunnen proza’s, artikelen of iconische documenten zijn
• Mondelingen presentative vaardigheden
• Schrijfvaardigheden (vertalingen, essays, samenvattingen, etc.)
• Franse historie en cultuur
• Debatten

Studenten zullen 1-2 uur aan huiswerk ontvangen elke dag. Dit huiswerk zal worden nagekeken en worden geanalyseerd in de klas de volgende dag. Het lesmateriaal zal zich voornamelijk focussen op de Franse- literatuur en beschaving.

Datum:
Onze A-Level cursus in Nice heeft specifieke start datums, meestal in lente en zomer maanden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Foto's

Franse les op onze school
Onze hoofdschool in Nice
In onze school
Pauze op de patio van de school

Activiteiten

Als een toevoeging op de Franse lessen organiseert onze school in Nice een uitgebreid cultureel activiteiten programma. Dit is een mooie aanvulling op je A-Level revisie cursus, maar het is natuurlijk ook de perfecte manier om je Franse vaardigheden te oefen buiten het klaslokaal! Sommige van deze activiteiten zijn gratis, voor andere moet je een klein bedrag betalen.

Welke activiteiten er plaats zullen vinden hangt af van de tijd van het jaar. Deze activiteiten kunnen zijn: eetproeverij, museum bezoeken, excursies naar dichtbij gelegen steden, tours met een gids, kooklessen, sport activiteiten, Franse films.

Hoe er te komen

Transport van het vliegveld van Nice zit inbegrepen bij de prijs, mits de student verblijft bij een gastgezin (aankomst in de weekenden tussen 8:00 AM and 10:00 PM.


Locatie van onze school in Nice

Prijzen Nice

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5