Apple Languages

A-Level revisie cursussen leren – Nice

Kom en bereid je voor op je A-Levels aan de prachtige Côte D’Azur! Onze Franse taalschool in Nice ligt midden in het hart van de stad, waar u het leven aan de Franse Rivièra uit de eerste hand kunt ervaren, waardoor het de ideale locatie is om een revisiecursus op A-niveau te volgen.

De school zelf is omgeven door privétuinen en biedt de perfecte omgeving om huiswerk te maken, met klasgenoten te kletsen of gewoon te ontspannen na de les, terwijl je geniet van het heerlijke mediterrane klimaat. Bovendien betekent de centrale ligging van de school dat Frans oefenen buiten het klaslokaal nog nooit zo eenvoudig is geweest! Met talloze winkels en restaurants binnen handbereik, hebben jij en je klasgenoten volop mogelijkheden om met de lokale bevolking in contact te komen en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te verkennen.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Nice

Je krijgt 28 lessen per week. 20 van deze lessen zullen werken aan het verbeteren van uw algemene kennis van de taal en zullen worden gevolgd in groepen van internationale studenten van gemengde leeftijd. Deze lessen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, van 08.45 tot 12.00 uur of van 15.30-18.45 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). Het lesrooster wordt bij aankomst bevestigd zodra alle studenten hun niveautest hebben afgelegd en in groepen zijn geplaatst.

Drie middagen per week heb je daarnaast les van 13:15-15:15. Deze sessies zullen specifiek gewijd zijn aan Revisie op A-niveau.

Duur:
1 of 2 weken

Klasgrootte:
4-10 studenten per groep

Niveau:
Deze cursus is bedoeld voor middelbare scholieren met ongeveer 4-6 jaar ervaring met het leren van Frans op school (niveau B1)

Geschiktheid:
Deze Franse A-Level Revision-cursus biedt intensieve revisie van de Franse taal, gericht op voorbereiding op het Franse AS- of A2-niveau-examen, Irish Leaving Certificate of International Baccalaureate.

Cursusinhoud:
De ochtendlessen zijn bedoeld om de algemene Franse taalvaardigheid te verbeteren, terwijl de middagen gewijd zijn aan specifieke voorbereiding op A-niveau. Zowel de ochtend- als de middagsessie behandelen:

&stier; Taalvaardigheid (grammatica, uitspraak, woordenschat)
&stier; Vier hoofdaspecten van de Franse taal (spreken, luisteren, lezen en schrijven)
&stier; Beschrijving en analyse van Franse teksten (gesproken en geschreven). Dit kunnen proza, artikelen of iconografische documenten zijn
&stier; Mondelinge presentatievaardigheden
&stier; Schrijfvaardigheid (vertalen, essays, samenvattingen, etc.)
&stier; Franse geschiedenis en cultuur
&stier; Debatten

De leerlingen krijgen elke dag 1-2 uur huiswerk, dat de volgende dag in de klas wordt gecorrigeerd en geanalyseerd. Het materiaal dat in de lessen wordt gebruikt, zal doorgaans gericht zijn op de Franse literatuur en beschaving.

Datums:
Onze revisiecursus op A-niveau in Nice heeft specifieke startdata, meestal in de lente- en zomermaanden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Accommodatie

Verblijf bij een van de zorgvuldig geselecteerde Franse gastgezinnen van onze school en ervaar het leven als een local. De families van onze school hebben ervaring met het ontvangen van studenten van alle leeftijden en nationaliteiten, en zullen je helpen om je thuis te voelen tijdens je verblijf in Nice, zodat je zo geïntegreerd mogelijk bent. Een verblijf bij een lokaal gezin is ideaal voor studenten die zich voorbereiden op examens, omdat het een totale onderdompeling in de Franse taal en cultuur biedt!

Accommodatie is mogelijk in een- of tweepersoonskamers met halfpension (2 maaltijden per dag) vanaf de zondag vóór aanvang van de cursus tot de zaterdag erna.

Activiteiten

Naast Franse lessen organiseert onze school in Nice ook een uitgebreid cultureel activiteitenprogramma. Dit vormt een perfecte aanvulling op uw revisiecursus op A-niveau, waardoor u een geweldige kans krijgt om de Franse vaardigheden die u buiten het klaslokaal hebt geleerd, te oefenen! Sommige activiteiten zijn gratis toegankelijk, voor andere geldt een kleine vergoeding, maar ze kunnen allemaal bij aankomst worden geboekt en betaald.

De activiteiten variëren afhankelijk van de tijd van het jaar, maar omvatten doorgaans: eten proeven, museumbezoeken, excursies naar nabijgelegen dorpen en steden, rondleidingen, kooklessen, sportactiviteiten, Franse bioscoop.

Hoe er te komen

Een luchthaventransfer vanaf de luchthaven van Nice is bij de prijs inbegrepen voor studenten die bij gastgezinnen verblijven (aankomst in het weekend tussen 8.00 en 22.00 uur).


Locatie van onze school in Nice


Klantenbeoordelingen

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5

Prijzen Nice

Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

* Aanvangsdata voor complete beginners
IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024