Montréal, Canada

Frans leren in Montréal

23 klaslokalen
Studentenlounge
Ruim buitenterras
Rolstoel toegankelijk
Geaccrediteerd door Langues Canada
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van ALTO en IMAGINE Education in Canada
Zelfstudieruimte en 15 studentencomputers
Keuken met magnetron en basisfaciliteiten voor het bereiden van voedsel

Onze school in Montréal

Onze Franse taalschool in Montreal is centraal gelegen, tussen Mont Royal en het historische centrum van Montreal. De school beschikt over moderne faciliteiten met 23 uitgeruste en goed verlichte klaslokalen, een zelfstudieruimte, een studentenlounge, een keukenrestaurant en cafetaria en een buitenterras. Er is ook Wi-Fi-toegang beschikbaar in de hele school.

Foto's

Samen Montreal ontdekken
Pauze in de kantine van de school
Frans oefenen in de kantine
Studenten in het caf? van de school

Montréal

Leer Frans in Montreal, Canada en ervaar 's werelds grootste tweetalige stad. Vernoemd naar de Mont Royal, een grote heuvel in het stadscentrum, is Montreal een stad die bekend staat om zijn cultuur, uitstekende winkels en prachtige omgeving. Tegenwoordig is Mont Royal een van de grootste groene ruimtes van Montreal en worden er vele sport- en culturele evenementen in de stad georganiseerd.

Als centrum voor kunst is Montreal het hele jaar door de thuisbasis van vele culturele evenementen en bezoekers trekken massaal naar de beroemde jazz-, film- en vuurwerkfestivals, om nog maar te zwijgen van het beroemde Cirque du Soleil.

Met het Laurentian-gebergte op slechts een uur rijden is Montreal ook de ideale locatie voor allerlei buitenactiviteiten, van wandelen en zeilen in de zomer tot skiën en schaatsen in de winter. Montreal is het hele jaar door een uitstekende keuze voor een taalcursus Frans!

Cursussen in Montréal

Beschikbare cursussen

  Je kunt Frans leren tijdens een Intensieve cursus van 20 of 24 lessen per week, waarin alle belangrijke aspecten van de Franse taal (spreken, luisteren, lezen en schrijven) aan bod komen, met de nadruk op communicatie.  Als je sneller wilt leren, kun je misschien een superintensieve cursus overwegen die 30 lessen per week omvat. Alle groepslessen worden gegeven in klassen van niet meer dan 15 studenten met een vergelijkbaar niveau.

  Als alternatief kunt u ervoor kiezen om een cursus met privélessen te volgen, die wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Ze kunnen worden gebruikt om u te concentreren op gebieden van de Franse taal waarin u vooral geïnteresseerd bent, of op uw zwakkere gebieden waarvan u denkt dat ze verbeterd moeten worden.

  Speciale cursussen in Montréal

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   We moedigen studenten aan om bij Franstalige gastgezinnen te verblijven, wat je de perfecte kans geeft om volledig ondergedompeld te raken in de taal en cultuur van Montreal. Gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd door onze collega's op de school en bieden een warme en gastvrije omgeving voor je verblijf in de stad.  Je gastgezin biedt halfpension (2 maaltijden per dag), waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om te oefenen! Voor accommodatie met een eigen badkamer selecteert u de optie Gastgezin Plus.

   Als alternatief kunnen studenten verblijven in een nabijgelegen studentenresidentie, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum. lopen vanaf de school. De residentie bestaat uit appartementen voor 3 tot 5 studenten, ieder op een eigen kamer. De residentie is uitgerust met gedeelde keukens en badkamers en biedt studenten toegang tot wasfaciliteiten, een fitnessruimte en Wi-Fi. Er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes waar je kunt ontspannen en andere studenten kunt ontmoeten, en een recreatieruimte met een pooltafel.

   Activiteiten

   Net als veel van onze andere Franse taalscholen organiseert onze school in Montreal een cultureel programma met bezoeken en activiteiten, waardoor studenten hun Franse vaardigheden buiten het klaslokaal kunnen gebruiken. Tot de activiteiten behoren onder meer welkomstrondleidingen door Montreal, bezoeken aan bezienswaardigheden in de stad, sportactiviteiten, karaoke-avonden, boottochten over de St. Lawrence-rivier, fietstochten en zelfs excursies naar de Niagara-watervallen en Quebec. Jouw taalonderdompelingsprogramma zou niet compleet zijn zonder het activiteitenprogramma van onze school!

   Hoe er te komen

   Vlieg naar de internationale luchthaven Pierre Elliott Trudeau in Montreal, ook wel bekend als 'Montreal Trudeau'. Vanaf daar kunt u een bus nemen naar het centrum van Montreal, of als u dat liever heeft, kunnen wij bij aankomst een privétransfer regelen die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Houd er rekening mee dat de transferservice niet bij de kosten van het programma is inbegrepen en dat er extra kosten aan verbonden zijn.


   Locatie van onze school in Montréal

   Cursus

   4.5 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.3 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Montréal gebaseerd op 26 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was heerlijk om deze cursus te volgen. Het personeel was geweldig en ik heb het gevoel dat ik veel vooruitgang heb geboekt met mijn conversatie Frans.

   Mijn accommodatie was uitstekend. De gastheren waren warm, vriendelijk en gastvrij. Ik was erg blij om daar te zijn.

   De hele ervaring van twee weken in Montreal was uitstekend en ik heb geen enkel negatief ding te zeggen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Mijn f2f-klas was geweldig - vooral omdat ik een geweldige leraar had. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen - mocht ik volgend jaar besluiten om een opfriscursus te volgen, dan is dat dankzij haar.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Echt genoten en veel geleerd! Zou het zeker aanraden!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten, alhoewel ik af en toe het idee had dat de klas te groot was. Het gastgezin was erg vriendelijk en de accommodatie was schoon en comfortabel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus bevatte precies wat ik had gehoopt. Ik leerde elke dag nieuwe dingen, ik had alleen gewild dat ik voor een langere periode had geboekt! Mijn gastgezin was erg aardig en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg vriendelijk, het was een zeer goede ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent was vriendelijk, enthousiast en wist de lessen leuk te maken. Ik voelde dat ik op het juiste niveau was geplaatst, en dat ik zeker vooruitgang heb geboekt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch en ik maakte dramatische vooruitgang. De klassen waren erg klein en de docenten erg goed. Ik zou deze cursus zeker aanraden aan anderen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed. Een erg leuke school.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was erg tevreden van de kwaliteit van het onderwijs en het programma dat door de school in Montréal werd aangeboden. De docenten die ik had waren allemaal erg vriendelijk en maakten het studeren aangenaam. De materialen die werden gebruikt, waren relevant en bevorderden mijn vooruitgang in het leren van de taal.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was tevreden met de cursus en de docenten en de accommodatie is prima. Ik was erg blij met de familie die me werd toegewezen. Ik zou graag nogmaals bij hen verblijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was erg onder de indruk van de school in Montreal. Het niveau van de lessen was top en ik heb zeker mijn Frans verbeterd. Zowel de docenten als de studenten waren allemaal erg vriendelijk. Het eten was lekker en mijn gastouders waren erg gastvrij.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goede cursus al in al met kleine groepjes die het leren makkelijk maakten. De weekendexcursies waren fantastische kansen om de omliggende gebieden te bekijken, en de avondactiviteiten in bars en clubs waren net zo leuk, alhoewel de planning misschien wat alcohol-vrije activiteiten (zoals sport), waar mensen op hun gemak elkaar kunnen leren kennen te kort kwam. Ik verbleef bij een hele vriendelijke gastfamilie, ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Er was altijd eten en de familie bood ook aan mijn was te doen. Mijn kamer was erg goed en toegang tot een computer was een bonus. Ik was erg tevreden.

   Ik kon de cursus slechts voor een week volgen, wat helaas niet echt genoeg was, maar ik was zeer onder de indruk van de organisatie, en vooral de docent. Aangezien ik wat ouder was dan de meeste studenten was ik bang om terug de schoolbanken in te duiken, maar ik vond de hele ervaring erg inspirerend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb een geweldige ervaring gehad die ik nooit zal vergeten. Ik heb mensen van over de hele wereld leren kennen en heb veel goede vrienden gemaakt. Ik voelde me comfortabel en vrij in mijn accommodatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De taalcursus was erg goed, de docenten waren altijd bereid te helpen en de leermethode was uitmuntend. Mijn accommodatie was prettig, schoon en comfortabel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van de cursus in Montréal genoten. De docenten op de school waren geweldig en ik heb veel geleerd. Mijn accommodatie was ook fantastisch, ik heb van mijn verblijf bij een gastgezin genoten. Ik had een comfortabele kamer en het eten was fantastisch. Mijn host was erg goed gezelschap en ik zal haar missen! Dankjewel voor deze geweldige reis!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docent was uitstekend, heel behulpzaam en bemoedigend. Ik waardeerde het sociale programma en de verschillende activiteiten die ons werden aangeboden. Het verblijf bij een gastgezin heeft me erg geholpen om mijn Frans te oefenen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus heel goed gestructureerd en de verschillende school activiteiten boden studenten de gelegenheid om de cultuur van de locatie te waarderen. Het belangrijkste was dat de school de leeromgeving leuk maakte en de eer hiervoor gaat naar de docenten en administratie die je niet laten zitten en die je niet laten opgeven! Mijn accommodatie was uitstekend - een geweldige Franse familie, leuk huis en een smaak voor verschillende keukens maakten het gedenkwaardig. Een extra bonus was dat ik nooit de enige buitenlandse taalstudent was bij de familie, en iemand om me heen die hetzelfde meemaakte, heeft me geholpen om me snel te settelen in het huis en de stad!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb heel erg van de cursus genoten. We hadden een goede leraar die de lessen leuk en boeiend wist te maken: Het was nooit saai! Montreal is geweldig, het is leuk om alle plekken in de stad te verkennen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig! Montreal is een leuke stad om te bezoeken. De lessen waren informatief, gestructureerd en er was altijd iemand om me te helpen. De ligging van mijn accommodatie was perfect en de gastvrouw was zeer lief en hartelijk. De accommodatie zelf was simpel, maar functioneel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik moet zeggen dat dit mogelijk een van de beste cursussen die ik ooit heb bijgewoond is. Ik voelde me thuis bij de gastfamilie in Montreal, ze waren erg vriendelijk en gastvrij.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Brazilian (23)
   Colombian (19)
   German (3)
   Italian (3)
   Japanese (8)
   Korean (9)
   Mexican (9)
   Others (18)
   Swiss (7)
   Taiwanese (2)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Montréal

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024