Montréal, Canada
Vind een school
Waardering  4.5/5

Frans leren in Montréal - Canada

Leer Frans in Montreal en ervaar 's werelds grootste tweetalige stad. Montreal , vernoemd naar de Mont Royal, een grote heuvel in het stadscentrum, is een stad die bekend staat om zijn cultuur, uitstekende winkels en een prachtige omgeving. Tegenwoordig is Mont Royal een van de grootste groene zones van Montreal en biedt het vele sportieve en culturele evenementen in de stad.

Als een centrum voor kunst is Montreal de thuisbasis van vele culturele evenementen met onder andere jazz-, film- en vuurwerkfestivals, om nog maar te zwijgen van het beroemde Cirque du Soleil.

Met het Laurentian-gebergte op slechts een uur rijden, is Montreal ook de ideale locatie voor allerlei buitenactiviteiten, van wandelen en zeilen in de zomer tot skiën en schaatsen in de winter. Montreal is op elk moment van het jaar een uitstekende keuze voor een cursus Frans.

Onze school in Montréal

Onze school in Montreal is centraal gelegen, tussen Mont Royal en het historische centrum van Montreal. De school heeft moderne faciliteiten zoals 23 moderne klaslokalen, een zelfstudieruimte, studentenlounge, restaurant met een keuken, cafetaria en een buitenterras. Er is ook Wi-Fi.

Foto's

Samen Montreal ontdekken
Pauze in de kantine van de school
Frans oefenen in de kantine
Studenten in het caf? van de school

Cursussen in Montréal

Beschikbare cursussen

 • Intensive French (20)
 • Intensive French (24)
 • Intensive French/English (24)
 • Intensive French/English (30)
 • Private Lessons French (20)
 • Academic Year French (20)
 • Academic Year French (24)
 • Super Intensive French (30)

Leer Frans tijdens een intensieve cursus van 20 of 24 lessen per week, die alle belangrijke aspecten van de Franse taal behandelen (spreken, luisteren, lezen en schrijven) met de nadruk op communicatie. Als je sneller wilt leren, kun je een Super Intensieve cursus overwegen met 30 lessen per week. Alle groepslessen worden gegeven in klassen van niet meer dan 15 studenten van hetzelfde niveau.

Je kan ook er voor kiezen om een cursus privélessen te volgen, dewelke zal worden afgestemd op jouw voorkeuren. Deze lessen kunnen worden gebruikt om te focussen op delen van de taal waarin jij geïnteresseerd bent, of zwakkere gebieden waarvan jij denkt dat je ze moet verbeteren.

Speciale cursussen in Montréal

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Host Family Plus
 • Shared Apartment
 • Student Residence

We moedigen studenten aan om bij Franstalige gastgezinnen te verblijven, waardoor je de perfecte gelegenheid hebt om volledig ondergedompeld te worden in de taal en cultuur van Montreal. Gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd door onze collega's op de school en bieden een warme en gastvrije omgeving tijdens jouw verblijf in de stad. Jouw verblijf is op basis van halfpension (2 maaltijden per dag), waardoor jij nog meer de kans krijgt om je Frans te oefenen! Voor accommodaties met een eigen badkamer, selecteer je de optie Gastgezin Plus.

Studenten kunnen ook verblijven in een studentenresidentie, op slechts 15 minuten lopen van de school. Deze residentie bestaat uit appartementen voor 3-5 studenten, met ieder hun eigen kamer. Elke residentie heeft een gedeelde keuken en badkamer en biedt studenten toegang tot wasfaciliteiten, een fitnessruimte en WiFi. Er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes waar je kunt ontspannen en andere studenten kunt ontmoeten, en een recreatieruimte met een pooltafel.

Activiteiten

Net zoals veel van onze andere Franse taalscholen beschikt onze school in Montreal over een cultureel programma vol van uitstapjes en activiteiten, zoals bijvoorbeeld een welkomst tour door Montreal, uitstapjes naar bezienswaardigheden in de stad, verschillende sporten, karaoke avonden, een cruise over de St. Lawrence rivier, fietstochten en excursies naar de Niagara Falls en Quebec.
Dit culturele programma helpt onze studenten om de kennis van de Franse taal uit de lessen in praktijk te brengen.

Hoe er te komen

Vlieg naar de internationale luchthaven Pierre Elliott Trudeau in Montreal, beter bekend als 'Montreal Trudeau'. Vanaf daar kun je de bus nemen naar het centrum van Montreal, of, indien je dat prefereert, kunnen we een privétransfer regelen bij aankomst, die je rechtstreeks naar jouw accommodatie brengt. Houd er rekening mee dat de transferdienst niet is inbegrepen in de kosten van het cursuspakket en een extra vergoeding met zich meebrengt.


Locatie van onze school in Montréal

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.3 / 5
Gemiddelde score voor onze school Montréal gebaseerd op 23 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik heb erg van de cursus genoten, alhoewel ik af en toe het idee had dat de klas te groot was. Het gastgezin was erg vriendelijk en de accommodatie was schoon en comfortabel.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Gibson

De cursus bevatte precies wat ik had gehoopt. Ik leerde elke dag nieuwe dingen, ik had alleen gewild dat ik voor een langere periode had geboekt! Mijn gastgezin was erg aardig en behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren erg vriendelijk, het was een zeer goede ervaring.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De docent was vriendelijk, enthousiast en wist de lessen leuk te maken. Ik voelde dat ik op het juiste niveau was geplaatst, en dat ik zeker vooruitgang heb geboekt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was fantastisch en ik maakte dramatische vooruitgang. De klassen waren erg klein en de docenten erg goed. Ik zou deze cursus zeker aanraden aan anderen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. de Haan

De cursus was erg goed. Een erg leuke school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Stewart

Ik was erg tevreden van de kwaliteit van het onderwijs en het programma dat door de school in Montréal werd aangeboden. De docenten die ik had waren allemaal erg vriendelijk en maakten het studeren aangenaam. De materialen die werden gebruikt, waren relevant en bevorderden mijn vooruitgang in het leren van de taal.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was tevreden met de cursus en de docenten en de accommodatie is prima. Ik was erg blij met de familie die me werd toegewezen. Ik zou graag nogmaals bij hen verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg onder de indruk van de school in Montreal. Het niveau van de lessen was top en ik heb zeker mijn Frans verbeterd. Zowel de docenten als de studenten waren allemaal erg vriendelijk. Het eten was lekker en mijn gastouders waren erg gastvrij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Goede cursus al in al met kleine groepjes die het leren makkelijk maakten. De weekendexcursies waren fantastische kansen om de omliggende gebieden te bekijken, en de avondactiviteiten in bars en clubs waren net zo leuk, alhoewel de planning misschien wat alcohol-vrije activiteiten (zoals sport), waar mensen op hun gemak elkaar kunnen leren kennen te kort kwam. Ik verbleef bij een hele vriendelijke gastfamilie, ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Er was altijd eten en de familie bood ook aan mijn was te doen. Mijn kamer was erg goed en toegang tot een computer was een bonus. Ik was erg tevreden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik kon de cursus slechts voor een week volgen, wat helaas niet echt genoeg was, maar ik was zeer onder de indruk van de organisatie, en vooral de docent. Aangezien ik wat ouder was dan de meeste studenten was ik bang om terug de schoolbanken in te duiken, maar ik vond de hele ervaring erg inspirerend.

N. Escobar

Ik heb een geweldige ervaring gehad die ik nooit zal vergeten. Ik heb mensen van over de hele wereld leren kennen en heb veel goede vrienden gemaakt. Ik voelde me comfortabel en vrij in mijn accommodatie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De taalcursus was erg goed, de docenten waren altijd bereid te helpen en de leermethode was uitmuntend. Mijn accommodatie was prettig, schoon en comfortabel.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
D. Ellis

Ik heb echt van de cursus in Montréal genoten. De docenten op de school waren geweldig en ik heb veel geleerd. Mijn accommodatie was ook fantastisch, ik heb van mijn verblijf bij een gastgezin genoten. Ik had een comfortabele kamer en het eten was fantastisch. Mijn host was erg goed gezelschap en ik zal haar missen! Dankjewel voor deze geweldige reis!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
P. Mackwood

Mijn docent was uitstekend, heel behulpzaam en bemoedigend. Ik waardeerde het sociale programma en de verschillende activiteiten die ons werden aangeboden. Het verblijf bij een gastgezin heeft me erg geholpen om mijn Frans te oefenen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Bellot

Ik vond de cursus heel goed gestructureerd en de verschillende school activiteiten boden studenten de gelegenheid om de cultuur van de locatie te waarderen. Het belangrijkste was dat de school de leeromgeving leuk maakte en de eer hiervoor gaat naar de docenten en administratie die je niet laten zitten en die je niet laten opgeven! Mijn accommodatie was uitstekend - een geweldige Franse familie, leuk huis en een smaak voor verschillende keukens maakten het gedenkwaardig. Een extra bonus was dat ik nooit de enige buitenlandse taalstudent was bij de familie, en iemand om me heen die hetzelfde meemaakte, heeft me geholpen om me snel te settelen in het huis en de stad!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb heel erg van de cursus genoten. We hadden een goede leraar die de lessen leuk en boeiend wist te maken: Het was nooit saai! Montreal is geweldig, het is leuk om alle plekken in de stad te verkennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig! Montreal is een leuke stad om te bezoeken. De lessen waren informatief, gestructureerd en er was altijd iemand om me te helpen. De ligging van mijn accommodatie was perfect en de gastvrouw was zeer lief en hartelijk. De accommodatie zelf was simpel, maar functioneel.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik moet zeggen dat dit mogelijk een van de beste cursussen die ik ooit heb bijgewoond is. Ik voelde me thuis bij de gastfamilie in Montreal, ze waren erg vriendelijk en gastvrij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Brazilian (23)
Colombian (19)
German (3)
Italian (3)
Japanese (8)
Korean (9)
Mexican (9)
Others (18)
Swiss (7)
Taiwanese (2)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Wanneer in Montreal

Hallo iedereen! Dit artikel gaat over 10 leuke dingen om te doen wanneer je Montreal bezoekt! Van culturele en sportieve activiteiten tot de typische canadese gerechten die je kunt proberen. We hopen dat deze suggesties rekening houdt met alle voorkeuren. Montreal is absoluut een geweldige stad. Het biedt een uitgebreiden variatie aan activiteiten aan gedurende ieder seizoen. Zonder nog meer tijd te verspillen, laten we beginnen! Read more...

Prijzen Montréal

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners