Frans in de binnenstad van Annecy

Frans leren in Annecy

7 klaslokalen
Privétuin
Cursusmateriaal inbegrepen
Gecertificeerd Label Qualité FLE-centrum
Geregistreerd TCF-testcentrum
Lid van gelijken
Multimediale leermiddelen beschikbaar om te lenen
Wi-Fi in het hele gebouw
Gemeenschappelijke ruimte met automaten met warme dranken en snacks
Studentenkeuken met koelkasten en magnetrons voor het bereiden van maaltijden
Goedgekeurd voor CSN-, Erasmus+- en Bildungsurlaub-programma's (verschillende staten)

Onze school in Annecy

Onze Franse taalschool in Annecy ligt op slechts 10 minuten lopen van het historische centrum van de stad. Als je hier bij ons studeert, ben je daarom binnen handbereik van attracties zoals de kathedraal Saint-Pierre, het CITA Museum en het Palais de l'Isle. Het gebouw zelf is omgeven door winkels, cafés, restaurants en lokale bedrijven, zodat je alle voorzieningen kunt krijgen die je nodig hebt en je nieuw ontwikkelde Franse vaardigheden na de les in de praktijk kunt brengen. Dankzij de nabijgelegen openbaarvervoersdiensten kunt u gemakkelijk de buitengebieden van de stad en het lokale platteland verkennen.

De lessen vinden plaats in een onlangs gerenoveerd gebouw met 7 klaslokalen en een eigen privétuin. Er is een studentenlounge met automaten waar drankjes en snacks worden geserveerd, en een gemeenschappelijke keuken met een koelkast en een magnetron waar je gebruik van kunt maken als je liever je eigen drankjes meeneemt. De school heeft ook een informatieruimte met verhuurbaar Franstalig materiaal, waaronder romans, schoolboeken en films, en een selectie lokale toeristische gidsen en brochures met informatie over wat er in de omgeving te zien en te doen is.

Deze school verwelkomt al meer dan 30 jaar internationale studenten en heeft dus ruime ervaring met het lesgeven van Frans aan mensen van alle leeftijden, capaciteiten en achtergronden. Het hier aangeboden onderwijs heeft de Label Qualité FLE-accreditatie van het Franse Ministerie van Onderwijs en goedkeuring voor CSN-, Erasmus+- en Bildungsurlaub-financiering. De school is ook lid van kwaliteitscontroleorganisaties zoals Eaquals. Deze referenties tonen het hoge niveau van de taalcursussen aan, terwijl de locatie in een prachtige en historische Franse stad deze faciliteit tot een populaire keuze maakt voor veel van onze studenten.

Foto's

Annecy
2
3
4

Annecy

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom Annecy de bijnaam ‘de Parel van de Franse Alpen’ krijgt. Deze charmante, pittoreske stad ligt aan de monding van het grootste meer van Frankrijk, dicht bij de Zwitserse grens. Genesteld tussen met sneeuw bedekte bergen en glooiende groene heuvels, is Annecy een favoriet onder liefhebbers van het buitenleven en een gerenommeerde wintersportbestemming. Of je nu houdt van skiën, zeilen, wandelen, paragliden, mountainbiken, kanoën, klimmen of windsurfen, hier moet je zijn! Dus waar wacht je op? Leer bij ons Frans in Annecy en ontdek zelf de geneugten van deze prachtige bergstad. Met zijn prachtige historische centrum, prachtige azuurblauwe wateren, een overvloed aan winkels en eetgelegenheden en de nabijheid van enkele van de meest dramatische landschappen van Frankrijk, biedt deze stad voor elk wat wils. Omdat de lokale bevolking bovendien voornamelijk Frans spreekt, is Annecy een uitstekende locatie voor een taalcursus.

Er wonen al sinds de Romeinse tijd mensen in Annecy, ongetwijfeld aangetrokken door de adembenemende natuurlijke schoonheid van het gebied. De stad kreeg bekendheid in de Middeleeuwen, toen het de zetel was van belangrijke Europese rechtbanken, waaronder die van Genevois en Savoye. Dit culturele en politieke belang leidde tot een aanzienlijke stedelijke ontwikkeling, waarvan een groot deel nog steeds te zien is in het kleurrijke historische centrum van de stad aan de monding van het Lac d'Annecy. De smalle, kronkelende straatjes en kronkelende grachten hebben aanleiding gegeven tot een andere bijnaam voor de stad: Venetië van de Alpen. Een bekende plek hier is het Palais de l'Isle, een opvallend 12e-eeuws kasteel op een eiland tussen twee met bloemen omzoomde grachten. Het Palais was ooit een gevangenis en nu een lokaal historisch museum. Het is een van de meest iconische attracties van de stad.

De oude binnenstad bruist van restaurants, cafés en bistro's. De oude straten zijn overspoeld met de geuren van verschillende internationale keukens, en gasten van over de hele wereld genieten van hun maaltijden op zonovergoten terrassen met een spectaculair uitzicht op het meer van Annecy en de bergen daarachter. Omdat het centrum regelmatig voedselmarkten herbergt, worden de gerechten die hier worden geserveerd gemaakt van de meest verse ingrediënten. 'S Avonds komt de oude stad tot leven als de lokale bevolking samenkomt om verhalen over hun dag te delen onder het genot van een fles wijn. Ondertussen bestaan de buitengebieden voornamelijk uit woonwijken en zijn ze bezaaid met lokale winkels en bedrijven die geweldige mogelijkheden bieden voor taaloefeningen.

Een belangrijke reden om naar Annecy te komen is ongetwijfeld het ervaren van het prachtige landschap eromheen. Hoewel de stad schilderachtige openbare parken herbergt, zoals Jardins d’Europe en Parc Charles Bosson – beide mooie plekken voor een middagwandeling – zijn de beste bezienswaardigheden buiten Annecy te vinden. In het zuiden ligt het enorme Nationaal Park Massif des Bauges, de thuisbasis van de berg Semnoz. In dit prachtige gebied vind je wandelpaden voor alle niveaus, idyllische dorpjes en adembenemende uitzichten op het bekken van Annecy. In het westen strekken weelderige velden zich uit zover het oog reikt; in het oosten markeert Aravis Range de toegang tot de Alpen. Als je niet zeker weet hoe je het beste uit je tijd in Annecy kunt halen, helpen onze collega's van de taalschool je graag verder, of het nu gaat om het aanbevelen van plekken die je gezien moet hebben of om je in contact te brengen met lokale aanbieders. Eén ding is zeker: een meeslepende Franse ervaring in Alpine Annecy zal anders zijn dan alle andere!

Cursussen in Annecy

Beschikbare cursussen

  De Intensieve kerncursus in Annecy bestaat uit 20 groepslessen per week in klassen van niet meer dan 15. Door deze klasgrootte kun je veel taal oefenen en zijn de lessen zeer persoonlijk aandacht van de leraar, waardoor u voldoende gelegenheid heeft om uw Franse vaardigheden te verbeteren. De lessen vinden plaats volgens een wisselend lesrooster, waardoor je de stad op elk moment van de dag kunt ervaren. De ochtendlessen vinden plaats tussen 09:00 en 12:20 uur op elke weekdag, terwijl de middaglessen plaatsvinden tussen 13:30 en 16:50 uur op elke weekdag; je hebt elke week 3 ochtendlessen en 2 middaglessen of 2 ochtendlessen en 3 middaglessen. Deze cursus duurt maximaal 40 weken, dus u kunt precies zo lang boeken als u nodig heeft om uw Franse vaardigheden op het gewenste niveau te krijgen.

  Als je geen eerdere ervaring met Frans hebt, moet je met je cursus op een vaste startdatum beginnen. Neem contact met ons op voor de beschikbare startdata voor beginners.

  Als u overweegt een langetermijncursus te boeken en tijdens uw verblijf zoveel mogelijk van Annecy wilt ervaren, is de Semi-intensieve cursus ideaal voor u. Met slechts 12 groepslessen per week heb je de vrijheid om van je tijd te genieten zoals jij dat wilt, terwijl je toch je taalvaardigheid kunt verbeteren. De lessen vinden 3 dagen per week plaats volgens een ochtend- of middagschema en behandelen alle aspecten van het Frans (spreken, luisteren, lezen en schrijven). Deze cursus is beschikbaar voor 12 weken of meer en is geschikt voor studenten met minimaal een basiskennis Frans (A1 of hoger), dus niet toegankelijk voor complete beginners.

  Als je zoveel mogelijk taaloefeningen wilt doen, kun je de superintensieve cursus van de school volgen van 40 wekelijkse groepslessen. Door een volledige dag te studeren (09:00 - 16:50 uur met regelmatige pauzes), kun je snelle en aanzienlijke verbeteringen aanbrengen tijdens je verblijf in Annecy. Ochtendlessen worden gerangschikt op startniveau; De middaglessen worden gegeven in gemengde groepen. Collegegeld voor dit programma wordt aangeboden op A1 - B2-niveau; deze cursus is daarom niet geschikt voor complete beginners of gevorderden.

  De beste manier om de voordelen van uw tijd in Annecy te maximaliseren is ongetwijfeld het boeken van privélessen. Kies tussen 10 of 20 één-op-één lessen per week en krijg optimale taaloefeningen en de mogelijkheid om de inhoud van uw lessen af te stemmen op uw eigen behoeften. Het op maat gemaakte karakter van privélessen betekent dat het ideaal is voor degenen die het gevoel hebben dat ze extra ondersteuning nodig hebben bij hun studie of voor degenen die specialistische onderwerpen willen behandelen. Met onbeperkte interactie met de leraar zul je merken dat je ongeëvenaarde verbeteringen boekt tijdens een privécursus!

  Hoewel één-op-één lessen de beste optie zijn als het gaat om taalontwikkeling, is dit niet voor iedereen geschikt, omdat het niet de sociale ervaring van groepslessen biedt. Gelukkig kun je het beste van beide cursussoorten combineren met een Intensief + Privé programma! Door 4, 6 of 10 één-op-één lessen per week toe te voegen aan uw intensieve kerncursus, ontvangt u de extra taaloefening die privélessen bieden en kunt u nog steeds het sociale aspect ervaren van groepslessen. Als u een DELF/DALF- of A Level-examen gaat afleggen, kunt u uw privélessen gebruiken om u voor te bereiden op uw toets.

  Een belangrijke reden dat studenten Frans willen studeren in Annecy is vanwege de nabijheid van de stad tot de Alpen en de wintersportmogelijkheden die beschikbaar zijn in dit prachtige gebied. Tussen januari en maart kunnen enthousiastelingen het Frans & Skiën-pakket van onze school boeken, dat bestaat uit twee of meer weken intensieve basiscursus plus weekendexcursies naar lokale skigebieden. Je kunt genieten van enkele van de beste pistes in de regio en zowel je skivaardigheden als je Franse vaardigheden verbeteren. Vervoer van en naar de resorts is inbegrepen in de programmaprijs; U kunt uw eigen uitrusting meenemen of deze tegen een extra vergoeding ter plaatse huren. Deze cursus is beschikbaar voor studenten van alle niveaus Frans, hoewel complete beginners er zeker van moeten zijn dat ze op een geschikte datum met hun intensieve cursus beginnen. Let op: dit programma is alleen toegankelijk voor 18-plussers; Skiactiviteiten vinden plaats zonder toezicht, hoewel onze collega's op de school gekwalificeerde lokale instructeurs kunnen aanbevelen als je geen eerdere ski-ervaring hebt.

  Docenten Frans die op zoek zijn naar een opfriscursus kunnen de lerarencursus van deze school selecteren. Je ontwikkelt je algemene taalvaardigheden tijdens het standaard intensieve programma en verbetert je Franse lesvaardigheden door 4 wekelijkse uren klasobservatie met leraren op de school. Dit programma omvat ook 2 uur één-op-één-pedagogiekgerichte workshops per week, waar u actuele gebeurtenissen en lesmethoden kunt bespreken met een van de leraren van de school. Dit programma heeft vaste startdata; Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst.

  Op je eerste dag moet je om 08:15 uur op school aankomen. Je hebt voorafgaand aan de start van je cursus al een niveautest afgelegd; bij aankomst krijgt u een korte mondelinge beoordeling om de resultaten van deze test te verifiëren. Op deze manier kan de school ervoor zorgen dat je in de meest geschikte groep wordt geplaatst voor jouw startniveau, waardoor je de beste kans krijgt om je taalvaardigheid te verbeteren, ongeacht hoeveel eerdere ervaring je hebt of hoe lang je studeert.

  Tijdens uw verblijf in Annecy kunt u ook deelnemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van je cursus ontvang je een certificaat van voltooiing dat kan worden gebruikt om het Franse niveau aan te tonen dat je tijdens je tijd op de school hebt bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Speciale cursussen in Annecy

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Voor een maximale taalonderdompeling raden we u aan tijdens uw verblijf in Annecy bij een lokale gastgezin te verblijven. Alle hosts zijn moedertaalsprekers van het Frans, wat betekent dat u ook buiten het klaslokaal Frans kunt blijven leren en gebruiken. De hosts wonen op maximaal 30 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer; ze bieden privé eenpersoons- of tweepersoonsslaapkamers* en toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, inclusief de woonkamer en badkamer(s). De kamers worden aangeboden op basis van ontbijt of op basis van halfpension (halfpension is elke dag inclusief ontbijt en diner). Wij raden de optie halfpension ten zeerste aan, omdat dit niet alleen kosteneffectief is, maar u ook 's avonds gegarandeerde sociale tijd met uw gastheer(s) geeft, waardoor u maximale taalkennis krijgt en een dieper inzicht krijgt in de Franse manier van leven. Welke optie u ook kiest, beddengoed en handdoeken worden door uw verhuurder(s) verstrekt en regelmatig vervangen; uw gastheer(s) doen de was voor u of laten u één keer per week gebruik maken van de faciliteiten van het huis. De meeste hosts bieden Wi-Fi-toegang, maar u dient ons tijdens het reserveren te informeren of dit voor u vereist is. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren. De gastheren kunnen u bij aankomst gratis ophalen op het bus- of treinstation van Annecy, op voorwaarde dat u tussen 10:00 en 20:00 uur in de stad arriveert.

   Als je tijdens je taalervaring liever bij andere internationale studenten verblijft, is een gedeeld appartement** een goede optie. De appartementen bevinden zich op maximaal 30 minuten met het openbaar vervoer van de school en bieden onafhankelijkheid en tegelijkertijd een zeer sociale ervaring. Privé een- of tweepersoonskamers* zijn beschikbaar op basis van zelfcatering, waardoor u de vrijheid heeft om zelf te koken of lokale restaurants te proeven, zoals u dat wilt. Je hebt toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het appartement, waaronder de keuken, woonkamer en badkamer(s). Bij een verblijf korter dan een maand is beddengoed inbegrepen; voor een langer verblijf dient u deze zelf mee te nemen. Handdoeken zijn niet inbegrepen. Voor uw was kunt u gebruikmaken van de wasmachine van het appartement of van een plaatselijke wasserette. Bij dit type accommodatie is het niet altijd mogelijk om Wi-Fi-toegang te garanderen; Laat het ons tijdens het reserveren weten als dit voor u een vereiste is. Bij alle appartementen wordt bij aankomst een contante borg in rekening gebracht. Dit bedrag wordt bevestigd in uw reisinformatiedocument en wordt bij vertrek aan u terugbetaald, minus een kleine schoonmaaktoeslag, op voorwaarde dat uw kamer in goede staat wordt achtergelaten.

   We kunnen ook studentenresidentie** accommodatie in Annecy aanbieden. Onze school werkt samen met een aantal partnerresidenties in de stad, allemaal op maximaal 20 minuten met de bus van het talencentrum. Deze woningen bieden privé-eenpersoonskamers; je deelt de badkamer- en keukenfaciliteiten met de andere bewoners op jouw verdieping. Op verzoek is mogelijk toegang tot de privébadkamer beschikbaar. Alle woningen hebben wasfaciliteiten die op muntjes werken en gratis WiFi. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Je wordt geplaatst op basis van beschikbaarheid; daarom kunnen wij de locatie van uw accommodatie niet garanderen.

   Studio-appartementen zijn mogelijk op aanvraag beschikbaar. Appartementen variëren in grootte en kosten. Neem contact met ons op als u deze optie wilt verkennen.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een gedeelde kamer selecteert maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   **Kamers in een gedeeld appartement of studentenresidentie worden maandelijks verhuurd. De totale kosten van uw verblijf kunnen variëren afhankelijk van de startdatum van de cursus en kunnen afwijken van de prijzen vermeld in het prijsoverzicht.

   Activiteiten

   Als aanvulling op je taallessen biedt onze school een selectie sociale en culturele activiteiten aan in de middag, avond en in het weekend. Door deze activiteiten leer je over de Franse geschiedenis en cultuur en krijg je praktische ervaring met het leven in Annecy. Alle activiteiten worden in het Frans gehouden, zodat ze het extra voordeel hebben dat ze uw taalonderdompeling behouden en u in staat stellen uw nieuw ontwikkelde vaardigheden in praktijkscenario's in de praktijk te brengen.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Begeleide wandelingen
   - Bezoeken aan lokale bezienswaardigheden zoals Château Annecy en het CITIA Museum
   - Picknicken in het park met je klas
   - Boot- of waterfietstochten op het Lac d’Annecy
   - Bezoeken aan lokale straatmarkten
   - Uitstapjes naar culturele en historische bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het fort Conflas en het kasteel Montrottier
   - Wandelen op het platteland
   - Eet- en wijnproeverijen
   - Excursies van een halve of hele dag naar lokale bezienswaardigheden zoals Lyon, Chamonix en Genève
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de stad

   Hoe er te komen

   Hoewel Annecy een eigen luchthaven heeft, wordt deze alleen gebruikt voor binnenlandse vluchten en is deze mogelijk niet voor alle studenten toegankelijk. De dichtstbijzijnde luchthaven die externe vluchten accepteert is Genève International Airport; dit ligt op ongeveer 40 minuten rijden van Annecy.

   Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie gaan, of wij kunnen tegen een extra vergoeding een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u voor deze service kiest, staat er bij de landing een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u bij vertrek ook voor deze service kiest, wordt u bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de luchthaven. Er zijn ook pendeldiensten beschikbaar van/naar de Lyon-Saint Exupéry Airport, op 1,5 uur rijden van Annecy.

   Als u accommodatie bij een gastgezin heeft geboekt, heeft u de mogelijkheid om bij aankomst door uw gastheren te worden opgehaald van het treinstation of busstation van Annecy. Deze dienst wordt gratis aangeboden.

   U dient ervoor te zorgen dat u op de zondag vóór de cursus begint in Annecy arriveert en dat u vertrekt op de zaterdag nadat deze is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Annecy

   Cursus

   4.2 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.4 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Annecy gebaseerd op 77 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed, ik heb enorme vooruitgang geboekt. Het gastgezin was ontzettend aardig en nam mij mee in hun gezinsactiviteiten. De hele ervaring was van begin tot eind erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school is een vriendelijke en leuke organisatie en de sfeer in de school is stressvrij en prettig; dus ik vond het leuk om de cursus daar te doen. De docenten zijn goed gekwalificeerd en zorgzaam. En ik wil hieraan toevoegen dat ik blij ben dat ik deze school dichtbij de Alpen heb gevonden, waar mijn zoon woont.

   Ik was erg blij met de accommodatie en de familie waar ik verbleef. Ze waren erg vriendelijk, genereus en behulpzaam. De maaltijden waren uitgebreid en smakelijk en bevatten vaak lokale specialiteiten. Ik vind dat ik ook moet vermelden dat het openbaar vervoer in Annecy zeer efficiënt is (behalve op zondag!)

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt genoten van mijn maand in Annecy. De leraren waren briljant en de lessen waren zowel leuk als informatief. Ik verbleef bij een gastgezin waar ik erg van heb genoten. Mijn gastheer was erg gastvrij en heeft me echt geholpen mijn gesproken Frans te verbeteren. Ik zou deze cursus Frans in Annecy echt aanbevelen en zou studenten aanmoedigen om waar mogelijk bij een gastgezin te verblijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik ben 4 weken gebleven, waarvan ik 3 de B2-cursus heb gevolgd en de laatste heb ik het niveau veranderd naar een C1. Ik vond het geweldig dat de cursussen een dag in de ochtend en een dag in de middag waren, het hielp zeker om te ontspannen en nieuwe activiteiten te ervaren. De leraren stonden altijd klaar om te helpen en waren buitengewoon liefdevol. Mijn accommodatie was uitstekend, het huis waarin ik woonde was ongeveer 5 minuten lopen om bij de school te komen en ongeveer 10 minuten om naar het stadscentrum te gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende docenten, dynamische lessen, goede groepsgroottes, goede mix van grammatica, lezen, luisteren en discussies. Aardig gastgezin dat erg gastvrij was en me spelletjes na maaltijden en uitstapjes omvatte. Zeer bereid om met me te praten en zorgde voor mijn voedingsbehoeften.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende leraren, ze waren erg vriendelijk, attent en reageerden op vragen tijdens de les en ook als ik buiten de lestijd aanvullende vragen had. Over het algemeen hoge competentie van de docenten, relevante inhoud en structuur. Ik waardeerde ook de inspanningen van hen om andere activiteiten buiten de les te organiseren. Het heeft zeker bijgedragen aan de hele ervaring en niet "alleen maar Frans leren". Geweldige ervaring! Ik zou deze taalcursus ten zeerste aanbevelen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was erg nuttig en zeer meeslepend, aangezien ik enkel Frans kon spreken.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ongelofelijke, leuke en ervaren docenten. Zeer vriendelijke medewerkers die hielpen met verschillende zaken om het wennen aan de omgeving nog makkelijker te maken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was een perfecte mix van conversatie en geschreven oefeningen. Mijn twee docenten waren erg creatief in het vinden van amusant en toch gestructeerd materiaal voor de cursus. Ik weet zeker dat ik veel heb geleerd. Mijn accommodatie was midden in het oude stadscentrum van Annecy... een perfecte locatie!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van mijn verblijf aan de taalschool. Ik heb nu een enthousiasme voor de Franse taal en cultuur die ik verder hoop te ontwikkelen zodra ik terug ben in Engeland. De accommodatie was geweldig en opties zoals een luchthaventransfer maakten de reis erg makkelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten. Het was veel beter dan ik had verwacht. De docenten waren super. De meeste studenten waren veel jonger dan ik, maar ik voelde me op mijn gemak, en we hadden veel pret samen. Ik denk dat ik veel heb geleerd, en Annecy was een prachtige plek om te verblijven. Ik verbleef bij een gastvrouw die erg behulpzaam en gezellig was. We waren ongeveer even oud en dit hielp zeker. Ik heb al een heel aantal mensen deze cursus aangeraden, aangezien het helpt met leren maar ook leuk is als vakantie voor iemand die single is. Ik ging op reis om te studeren, maar ik voelde me halverwege toch op vakantie. Ik vond het zo leuk, dat ik later dit jaar op een andere locatie een cursus ga volgen. Volgende keer blijf ik langer.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer tevreden met de cursus, medewerkers en optionele activiteiten. Ik zou graag de cursus nog een keer willen doen in de zomer... hopelijk kan ik de tijd er voor vinden. Ik verbleef bij het gastgezin van Mdme. Sylvie Sannier en haar gastvrijheid (maaltijden, verblijf) overtroffen mijn verwachtingen. Ik zou zeker aanraden voor toekomstige studenten om bij Mdme. Sannier en haar zoon te verblijven. Ze wilde per sé dat ik Frans sprak en corrigeerde me waar nodig... thumbs up 100%

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Cursus had een goede structuur, met uitmuntende docenten en zeer vriendelijke medewerkers. Ik genoot ook erg van de kleine uitstapjes. Ik raad een Frans cursus in Annecy zeker aan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een wonderbaarlijke ervaring. Als student vond ik heerlijk om naar de les te gaan om Frans te leren met mensen van over de hele wereld. De gesproken taal was het meest belangrijk, wat perfect was voor alledaags gebruik. Geschreven taal werd niet echt behandeld, maar we konden hier zelf aan werken en onze docenten keken graag onze oefeningen na. Annecy is een mooie, toeristische plek, met veel activiteiten in de winter en zomer. Ik heb overal van genoten, van de buitenactiviteiten tot de restaurants! Het gastgezin was erg vriendelijk en gastvrij. Ze gaven me privacy, maar hielpen me ook met mijn Frans wanneer ik dit nodig had. Het is de perfecte manier om Frans te oefenen en plaatselijke taal te leren om tijdens de activiteiten te gebruiken!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Geweldig van het begin tot het einde, ik zou willen dat ik langer had geboekt. Het was een voldoenend avontuur en de andere studenten en medewerkers hadden me niet beter kunnen helpen. Mijn glimlach begon op zondag en ging niet weg tot ik terug was gekeerd!! Ik had vijf prachtige dagen, en ik ga zeker terug wanneer ik een kans heb. Tot dan zal ik alles wat ik heb geleerd in de praktijk gebruiken. Zeer vriendelijke gastfamilie en comfortabele accommodatie.

   Ik heb de Super Intensieve cursus gedaan, wat veeleisend was maar ook erg goed was. Ik heb veel geleerd en genoot van manier van lesgeven, vooral van het gebruik van veel synoniemen en de spreekopdrachten. We hadden een backstage-bezoek bij het theater, wat geweldig was. Mijn appartement was goed gelegen, schoon, rustig en ruim.

   Cursus was geweldig, klasgrootte goed, docenten waren gezellig en ervaren, ik heb een boel geleerd! Gastgezin is zeer vriendelijk en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De taalcursus was ontzettend goed. Twee verschillende docenten met verschillende ervaring. Het materiaal was interessant en cultureel relevant. Veel mogelijkheden om te spreken ondanks dat we met 18 man in de klas zaten. We kregen veel aanmoediging om te spreken en er werden vele grammaticale aspecten behandeld. Veel luisterfragmenten. Excursies waren ook beschikbaar. Faciliteiten zoals drink- en snoepautomaten, toiletten, etc. waren ook goed. Ik zal deze school zeker aanraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe leuk ik mijn (te korte) verblijf in Annecy vond! Het hielp dat de andere studenten geweldig waren en de docenten zeer vriendelijk. Mijn ervaring was ver boven wat ik had verwacht :) M. Vidonne was een hemelse huisbaas, mijn kamer was enorm en mijn appartement was midden in het centrum van de stad. Ik had veel geluk op dat gebied! Ik ben aan het sparen voor mijn volgende reis zodat ik zo snel mogelijk weer kan gaan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was erg goed georganiseerd en vriendelijk. Er waren niet meer dan 18 studenten per klas. Alle docenten waren erg enthousiast, dynamisch en erg toegankelijk. Er werden wekelijks verschillende activiteiten georganiseerd door de school waar je voor kon kiezen. Mijn studio flat was in een geweldige omgeving. Ik liep de deur uit en was meteen in een leuke straat met boetiekjes, ambachtelijke bakkers, restaurants en niet ver van een markt. De accommodatie was op maar 2 minuten loopafstand van het meer. Mijn school was maar 10 minuten lopen. Ik had geen beter appartement kunnen hebben. Ik heb 3 fantastische maanden gehad. De taalschool was super. De accommodatie was fantastisch. Alles was goed georganiseerd door Apple Languages. Annecy is echt een mooie plaats om 3 maanden door te brengen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed, uitstekende docenten, interessante lessen en veel gelegenheid om te praten. Mijn gastgezin was erg aardig, ze maakten heerlijke maaltijden met typische (heerlijke) gerechten speciaal voor mij. Ik had veel gelegenheden om met ze te praten, wat altijd hielp om mijn Frans te verbeteren. Ze namen me ook mee op uitstapjes naar prachtige plaatsen. Het was een geweldige kans, ondanks dat ik er maar voor een korte periode van twee weken was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitstekende, goed gestructureerde cursus. Ik had graag langer willen blijven. De accommodatie was schoon en functioneel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren geweldig en hun lessen waren boeiend en leuk. Mijn gastgezin was geweldig, een moeder van mijn leeftijd met een schattige 10 jarige dochter en een lieve kat. Ik had mijn privacy, mijn maaltijden, altijd een vriendelijk woord en veel (eenzijdige) gesprekken. Mijn klasgenoten die ook bij gastgezinnen verbleven hadden allemaal dezelfde positieve ervaringen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed en de docent was fenomenaal. Ik had meer moeite met de taal gehad als ze niet zo vriendelijk en geduldig was. De accommodatie was eerste klas, zoals gewoonlijk. Dit was mijn derde reis met Apple Langauges en ik heb altijd een heel aardige familie gehad om bij te verblijven. Het eten was heerlijk en de familie was erg behulpzaam. Ik raad een verblijf bij een gastgezin zeker aan als je je spreekvaardigheid wilt oefenen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed met professionele docenten. Het is een ervaring die je zeker moet doen als je een taal wilt verbeteren en goed wilt leren spreken.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Het personeel op de taalschool was erg gastvrij en zorgden voor een hoge kwaliteit van onderwijs.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg goed en heel aardig en mijn klas bestond uit alleen maar leuke mensen. De familie was fantastisch en ik werd erg goed behandeld. Ze hielpen me enorm met het oefenen van de Franse taal. Ik vond Annecy, de cursus en alle aardige mensen die ik heb ontmoet geweldig. Het was een ongelooflijke ervaring en ik zou willen dat ik langer had kunnen blijven!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend, net zoals de docenten die me aanmoedigden om door te gaan. De 2-weekse cursus was het moeilijkste wat ik in mijn leven heb gedaan, maar het was een onvergetelijke ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de school uitstekend wat betreft service, docenten en extra dingen. Ik heb van elk uur genoten dat ik daar was. Ik vond een fantastische familie, vriendelijk en erg meegaand. Ik kan nu zeggen dat ik meer vrienden in Frankrijk heb en ik zou erg graag met hen in contact willen blijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had interessante lessen met vriendelijk en bemoedigend onderwijspersoneel. Mijn accommodatie was bij een erg vriendelijk gastgezin, die heel gastvrij en vrijgevig waren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het programma goed gestructureerd waarbij de nadruk werd gegeven op de 4 aspecten van lezen, schrijven, luisteren en spreken. Ik verbleef bij een gastgezin en ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten was van goede kwaliteit. Ik heb erg van mijn ervaring in Annecy genoten en zou zeker overwegen om volgend jaar terug te gaan naar dezelfe school.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik vond het echt zo geweldig dat ik gewild had dat ik voor een langere tijd had geboekt! Ik voelde me erg verdrietig dat ik moest gaan en nu wil ik een maand gaan in oktober!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed om mijn Franse grammatica op te frissen. De accommodatie was super, ik had draadloos LAN toegang en het welkom was erg warm.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb genoten van de gelegenheid om mijn Frans te oefenen en de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. De grammatica was erg nuttig en de docenten waren vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten en ik realiseer me nu dat twee weken bij lange na niet genoeg was. Mijn docenten waren geweldig, erg professioneel en vriendelijk. En de locatie aan het meer is prachtig: het helps om cursussen te volgen zo dichtbij het meer en de bergen. Mijn accommodatie was erg comfortabel. Mijn gastgezin was erg gastvrij en ze hadden al veel studenten te gast gehad, dus ze hadden alles erg goed georganiseerd en wisten hoe ze mij moesten 'organiseren' zodat ik precies wist waar voor gezorgd werd en wat er van mij werd verwacht. Ik vond het super leuk bij mijn familie en ik zou zo weer bij hen willen verblijven. Annecy is geweldig en de inwoners zijn super vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb een geweldige ervaring gehad in Annecy. De cursus was precies wat ik wilde en nodig had. Het personeel was behulpzaam, heel goed voorbereid en erg professioneel. Een geweldige ervaring! Ik heb net zoveel Frans geleerd van mijn host als van de lessen. Sylvie was aardig, behulpzaam en ik kon vanuit de les naar haar appartement lopen. Ik had graag nog langer willen blijven. Ik was ouder dan veel van de andere studenten, maar dat maakte helemaal geen verschil. Het was een geweldige ervaring!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van mijn tijd in Annecy genoten. Het personeel op de school was erg behulpzaam en over het geheel waren mijn lessen geschikt voor mijn niveau van het Frans. De familie waar ik verbleef was erg gastvrij en ze lieten me echt thuis voelen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren goed en zorgden ervoor dat ik wist wat er gebeurde en dat het werk was nagekeken voor ik ging. Ik vond dat ik op het goede niveau was geplaatst en wat ik leerde was nuttig en relevant. Ondanks dat ik voor één week de enige student was op de cursus, heb ik er voor mijn gevoel enorm veel uitgehaald.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed gestructureerd en op een goed tempo. De sfeer was ontspannen en er was een goede mix van leeractiviteiten. Het bevatte veel aspecten van de Franse cultuur, geografie etc. wat geweldig was. Het personeel was uitzonderlijk behulpzaam en vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was erg tevreden met de kwaliteit van de cursus, de docenten waren uitstekend en de cursusinhoud was nuttig en interessant. Het heeft me echt geholpen om mijn Frans te verbeteren. Mijn gastgezin was aardig en de accommodatie was schoon en comfortabel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ondanks dat ik hier maar voor twee korte weken ben geweest, heb ik in deze twee weken in Frankrijk meer geleerd dan in drie maanden in de UK. De lessen waren erg nuttig voor grammatica etc. en het kunnen oefenen met gesprekken op school en in de stad was van onschatbare waarde. Mijn accommodatie was uitstekend en de familie was gastvrij en behulpzaam.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Central american (7)
   Eastern european (3)
   German (15)
   Japanese (3)
   Middle eastern (1)
   North american (17)
   Scandinavian (2)
   Spanish (8)
   Swiss (10)
   Uk and ireland (7)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Annecy

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024