Biarritz' strand
Vind een school
Waardering  4.2/5

Frans leren in Biarritz - Frankrijk

Biarritz is de bekendste surfplaats van Europa. Op onze taalschool kun je de Franse taal leren en tegelijkertijd leren surfen! Het weer is het hele jaar door perfect om te leren surfen en de lange zandstranden zijn ideaal voor beginnende surfers. Onze school in Biarritz heeft een speciale surfcursus, zodat je je taallessen met surflessen kunt combineren. Biarritz is een ideale plaats om Frans te leren, zelfs als je niet surft. Frans leren in Frankrijk is de meest effectieve manier om de taal onder de knie te krijgen. Kies voor een locatie waar de mensen vriendelijk zijn en je graag willen helpen met het oefenen van de Franse taal, zoals Biarritz. Het is een kleine stad, wat het gemakkelijk maakt om mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Je zult genoeg mogelijkheden krijgen om Frans te spreken met de lokale bevolking!

Onze school in Biarritz

Onze Franse taalschool is gevestigd in een modern, groot gebouw vlakbij het stadscentrum. De school beschikt over vijftien ruime klaslokalen met airconditioning, een zelfstudieruimte en draadloos internet in het hele gebouw. De faciliteiten zijn dus uitstekend en zorgen ervoor dat de school een perfecte leeromgeving is.

Studenten hebben zelfs toegang tot een privé zwembad en tuin, waar ze kunnen zitten en genieten van de heerlijke Franse zon terwijl ze Frans leren.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Biarritz

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Golf (25)
 • Intensive + Private Lessons (26)
 • Intensive + Surfing (25)
 • Super Intensive (26)
 • Super Intensive (30)
 • Private Lessons (15)
 • Private Lessons (20)
 • DELF Exam Prep (30)
 • Family Course (14-17 yrs) (20)
 • Family Course (14-17 yrs) (24)

Wat jouw wensen ook zijn, jij zal hoe dan ook de meest geschikte cursus vinden in Biarritz! Onze school biedt intensieve en super-intensieve groepscursussen van 20 of 25 lessen per week, privécursussen en gecombineerde cursussen van zowel groeps- als één-op-één lessen voor studenten die hun algemene niveau van het Frans willen verbeteren.

Als je houdt van surfen, kun je overwegen om een van onze cursussen Frans en Surfen te volgen, die 20-uren lessenpakket Frans combineert met 5 surflessen per week. We kunnen ook Franse en golfcursussen organiseren, die studenten de mogelijkheid bieden om Frans te oefenen en tegelijkertijd hun golfvaardigheden te verbeteren!

Speciale cursussen in Biarritz

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Studio Apartment

Onze school in Biarritz kan accommodatie organiseren bij een zorgvuldig geselecteerd Frans gastgezin. Dit betekent dat je het Frans dat je leert in de lessen kunt oefenen met je Franse gastfamilie. Onze gastgezinnen wonen op vijf tot 45 minuten reisafstand van de school.

Activiteiten

Onze school in Biarritz biedt een breed scala aan culturele activiteiten om studenten te helpen de lokale cultuur te leren kennen en de stad en de omgeving te kunnen verkennen. Deze activiteiten bieden de studenten ook de mogelijkheid om Frans te spreken met locals in alledaagse situaties buiten het klaslokaal! Voorbeelden van georganiseerde activiteiten zijn rondleidingen door Biarritz, wijnproeverijen, mueseumbezoeken, paardrijden, mountainbiken, kooklessen, watersporten en nog veel meer! Onze school biedt ook regelmatig excursies naar onder andere de Pyreneeën, prehistorische grotten en Lourdes.

Hoe er te komen

Biarritz-Anglet-Bayonne Airport ligt net buiten Biarritz en is bereikbaar vanuit verschillende Europese steden. Veel van onze studenten vliegen naar San Sebastian, Bilbao en Bordeaux, en vanaf elk van deze locaties kunnen luchthaventransfers worden geregeld, die je rechtstreeks naar je accommodatie in Biarritz brengen. Let op: de transferservice is niet inbegrepen in de prijs van het programma en brengen extra kosten met zich mee.


Locatie van onze school in Biarritz

Cursus

4.2 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school Biarritz gebaseerd op 77 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ontzettend nuttige en interessante cursus, goed verdeeld over grammatica en conversatie. Heel erg vriendelijk gastgezin, mooi huis, gezellige sfeer, en lekker eten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een erg professionele, warme docent met een geweldig gevoel voor humor die de groep erg goed wist te laten werken. Ook erg vriendelijke en behulpzame medewerkers. Een open, verwelkomende gastvrouw met de meest brave hond die ik ooit heb ontmoet... niet één blaf!! Heel erg bedankt Apple Languages en ik hoop weer van jullie service gebruik te kunnen maken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb de A level revisie cursus gedaan, wat ik erg goed te begrijpen vond. Ik vond de lessen in de namiddag erg goed, maar ze maakten de dag erg lang en vermoeiend. Ik was erg tevreden met mijn gastgezin. Ze waren ontzettend gastvrij en Sandrine was een geweldige kok. Ze stelde iedereen tevreden en had een erg relaxte houding, wat ik erg leuk vond.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg tevreden met de Frans cursus. Goede docenten, goed georganiseerd, zeer goede structuur en goede sfeer. Ik vond de accommodatie erg leuk, het was in Baskische stijl met mijn eigen slaapkamer en badkamer. Het eten was goed, de eigenaren waren behulpzaam en aardig en sproken Frans tegen me, wat erg hielp met het leren. Het was een dik half uur lopen naar de school en het stadscentrum, maar ik kon een fiets lenen, kreeg zo nu en dan een lift, en genoot ook van de wandeling. Alhoewel ik voor en na mijn aankomst werd getest was mijn eerste dag te moeilijk voor me. Gelukkig reageerde de school snel en plaatste me in het juiste niveau.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus waar ik aan mee deed erg succesvol. Mijn Frans is verbeterd en ik vond de manier waarop de klassen zich op individuele wensen aanpaste erg prettig. Ik verbleef bij Madame Schweitzer, die erg vriendelijk was en ons thuis deed voelen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Er was een erg prettige sfeer in de school, waardoor ik me echt welkom voelde. De surfcursus was dolle pret en het leren in Frans maakte het nog beter. Ook al was ik er maar twee weken, ik voel me alsof ik veel heb geleerd. De accommodatie was erg goed. De familie was erg vriendelijk en heetten me echt welkom in Frankrijk. Ze waren er altijd om me te helpen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een erg effectieve en interessante wijze om Frans te leren. Gastgezin, eten en accommodatie in het algemeen had niet beter gekund. Het waren enkele van de meest vriendelijke mensen die ik ooit heb ontmoet. Het was erg veel pret om de mensen van over de hele wereld te leren kennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed georganiseerd, ik was in eerste instantie ontevreden met het niveau Frans wat ik leerde, maar dit was al snel goedgemaakt door me in een hoger niveau te plaatsen. Het gastgezin had niet vriendelijker kunnen zijn, hun huis was erg fijn.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Briljante lessen, erg goed georganiseerd en relevant. Altijd interessant. Goede mix van gesproken en geschreven. Victoria Surf was fantastisch. Simpele accommodatie, maar schoon, op een goede locatie, en erg veilig. Ik heb erg van de hele cursus genoten. Franse lessen in de ochtend waren erg leuk, en het surfen in de namiddag was net zo'n genot.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was precies het juiste niveau - niet te makkelijk, maar niet zo moeilijk dat ik gefrustreerd werd. Docenten hielpen me graag en vonden het vaak gezellig om een praatje te maken onder het genot van een koffie in pauzes, etc. Mijn gastgezin was erg behulpzaam en geduldig met mijn fouten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De hele cursus was erg goed en ik heb veel geleerd gedurende mijn verblijf. Alles was goed georganiseerd en het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik had ook niet om een beter gastgezin kunnen vragen! Violette deed zoveel voor ons gedurende de zes weken. Ze was erg lief en ook een hele goede kokkin!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg goede cursus. Accommodatie was erg goed, iedereen was vriendelijk, en het huis was dichtbij de school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Uitmuntende docenten, goede boeken, in het algemeen een leuke ervaring.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

In mijn opzicht was de cursus erg goed. Vriendelijke en behulpzame leraren leerden ons veel dingen. Het klaslokaal was prima. De lessen waren absoluut niet saai. Biarritz is een prachtig stadje waar je goed kunt leren zwemmen en surfen. Het is erg toeristisch, maar al in al is het toch erg leuk!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had al Frans geleerd een hele tijd terug, maar ik besloot het weer wat op te frissen. Dankzij de cursus kon ik met andere mensen spreken en begrijpen wat ze zeiden. Het gastgezin was fantastisch, waardoor ik me echt thuis voelde. Madame Anne is een supervrouw, en erg makkelijk om mee te communiceren. Ik stel haar moeite om me comfortabel te doen voelen erg op prijs. Heel erg bedankt!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Geweldige school in een praktische locatie, vriendelijke sfeer. Gastfamilie erg aardig en behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn docent was uitstekend, haar lessen waren erg interessant. Het gastgezin was erg vriendelijk en gastvrij. Ik had het erg naar mijn zin en verbleef in een nette kamer.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de inhoud van de cursus briljant. Mijn docent liet me elke dag andere dingen doen, maar er was altijd een focus op de grammatica, wat precies was wat ik nodig had. In het begin was het een beetje veel, maar uiteindelijk zie ik dat ik een enorme verbetering heb doorgemaakt. Ik vond het erg leuk dat er veel verschillende nationaliteiten in mijn kleine klas waren, zodat ik geen Engels kon spreken. Iedereen in het gastgezin deed zijn best om me te helpen met mijn Frans, en had echt interesse in mijn thuis en in mijn leven. Ik heb erg veel genoten van mijn verblijf.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Als iemand die erg slecht was in Frans heeft de cursus me erg geholpen met het begrijpen van de basis. Mijn gastgezin was erg vriendelijk en behulpzaam, en het eten was altijd vers en heerlijk.

Ik heb van de cursus genoten en voel me alsof ik veel heb geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
H. Wilson

De docent was erg aardig en ik heb zoveel leuke studenten van over de hele wereld ontmoet en veel zijn goede vrienden geworden. Mijn gastmoeder was aardig en erg behulpzaam. Ze gaf ons erg lekker eten. Haar huis was erg comfortabel.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. O' Driscoll

De lessen waren erg leuk, de goede hoeveelheid en het was interessant. De golflessen waren fantastisch. Mijn gastgezin was erg aardig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Bracey

De cursus was erg nuttig en ik heb veel geleerd. De docenten waren echt aardig en enthousiast, wat de lessen interessant maakten. De accommodatie was voor mij het beste gedeelte. Mijn gastgezin was het aardigste stel dat ik ooit heb ontmoet en ik voelde me erg thuis bij hen. Ik heb nog altijd contact met hen en ik hoop ze nog een keer te bezoeken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Campbell

Fantastische docenten en een goede sfeer. Ik heb erg genoten. Mijn kamer was schoon en het appartement was vlakbij de school. Ik heb de tijd van mijn leven gehad in Biarritz. Ik heb er zoveel leuke mensen ontmoet, zowel docenten als studenten. De surfschool had een hele fijne sfeer en de golven waren elke dag uitstekend. Ik kan niet wachten tot volgend jaar, dan blijf ik een maand... Misschien wel twee!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school heeft erg vriendelijke en goede docenten, er is een goede sfeer in de klas en er is een goede mix van grammatica en gesprekken.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Geweldig onderwijs door gemotiveerd personeel en een fantastisch scala aan activiteiten die georganiseerd werden. De familie was erg gastvrij en de maaltijden waarvoor gezorgd werd, waren eerste klas.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van mijn cursus. Er was een goede balans tussen werk en spel/surfen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Helm

De lessen waren erg goed. De school bood extra activiteiten aan tegen gereduceerde prijzen en het was een erg interessant en gevarieerd programma. Het niveau van studenten en de lessen was uitstekend en verschuiving tussen groepen was mogelijk. De lesinhoud en activiteiten in mijn lessen was uitstekend, gevarieerd en geschikt voor mijn niveau. Ik heb er echt van genoten om 3 weken naar deze school te gaan en ik heb veel geleerd! Mijn host was erg moederlijk en zorgde erg goed voor me. Ze kookte voor me, deed mijn was en was altijd bereid om te helpen. Ze is goed opgeleid en oprecht geïnteresseerd in mensen, dus we hadden altijd iets om over te praten. Ze spreekt geen vreemde talen, dus ik moest Frans met haar praten wat meteen erg goede oefening was. Naar school gaan in Biarritz en mijn Frans oefenen met het gastgezin is de perfecte manier om taalvaardigheid te oefenen. Het is beter dan een jaar lang thuis avondlessen volgen en de resultaten zijn fantastisch! Ik raad dit iedereen aan, jong en oud, als je echt iets wilt leren, is het het geld zeker waard!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb veel geleerd van de cursus. Mijn gastgezin was erg aardig en het waren fijne mensen om bij te verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond dat de school een goede kwaliteit van onderwijs had en de lessen waren nuttig. Mijn host had een erg mooi huis en ze hielp me met mijn Frans en moedigde me aan om te praten. Het eten was ook heerlijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus geweldig. De accommodatie was mooi, open en erg vriendelijk. Het was ook dichtbij het strand waar ik surfte, wat ontzettend leuk was, en op loopafstand van winkels en de meest populaire plekken om tijd door te brengen. Ik voelde me erg relaxt, en het enige wat ik zou wensen is dat ik beter was in Frans zodat ik mijn dankbaarheid beter had kunnen tonen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Cronin

Het was over het geheel erg leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn docenten waren fantastisch! Mijn gastgezin was erg goed, gastvrij en vriendelijk.

K. Levett

Het was erg nuttig. De docent was uitstekend en dat er geen Engels werd gesproken was erg goed en helpte om meer inzicht te krijgen en de vocabulaire te verbreden. Mijn gastgezin was erg aardig. En het feit dat ze geen Engels sprak was erg handig omdat we zo in het Frans moesten communiceren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten en medewerkers waren behulpzaam en vriendelijk, en mijn Frans is behoorlijk verbeterd gedurende de twee weken dat ik daar was. De surfcursus was goed georganiseerd, de instructeurs waren geweldig, en ik kan niet wachten om terug te keren. Mijn gastgezin was erg vriendelijk, en de accommodatie was top.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed. Ik verbleef bij een prettige familie in een mooi appartement, met heerlijk eten. Het had niet beter gekund.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
H. King

Het was erg nuttig omdat het behalve grammatica ook het nuttige, alledaagse Franse spreektaal bevatte. Ik had een jonge docent en ze was zoals ons en het feit dat we ons aan haar konden relateren, maakten dat we goed opletten. Het gastgezin was erg fijn en de dochter liet me vanalles zien op de eerste avond, ze waren ook erg behulpzaam en geduldig. Ze hebben me ook veel geholpen met mijn Frans door me dingen te leren en te corrigeren. Het waren echt aardige mensen. Het was zo veel beter dan ik verwacht had. Ik wilde niet naar huis - en ik meen het. Je ontmoet mensen van over de hele wereld en je wordt erg hecht met elkaar. Ik voelde me zo comfortabel dat ik wel voor eeuwig daar had kunnen blijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed. Er waren veel verschillende niveaus en de docenten waren uitstekend. Fijne accommodatie in een gastgezin. De combinatie van het leren van een taal en het leren surfen was erg interessant en een goede formule!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was fantastisch, de docenten waren uitstekend. Ik vond het erg fijn dat ik geen Engels in de klas kon spreken, enkel Frans. Ik denk dat het mijn vertrouwen en algemene spreekvaardigheden veel goed heeft gedaan. Ik heb ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen en veel plezier gehad met de surfcursus. Ik kom zeker nog eens terug, aangezien het een van de beste dingen was die ik ooit heb gedaan. Bedankt Apple Languages!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb mijn Frans behoorlijk verbeterd, de docenten waren fantastisch, en ik vond dat de kleinere klassen erg hielpen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus heeft me erg geholpen en de accommodatie was in een erg goede familie, met een mooie slaapkamer en lekker eten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Moss

Het was fantastisch, ik heb van elke minuut genoten en alles aan de cursus, het personeel en mijn accommodatie was goed.
De stad was mooi, de studenten waren erg vriendelijk en de lessen Frans waren erg goed en erg leuk. De surflessen waren geweldig en de surfinstructeurs waren echt aardig en werden vrienden met wie we 's avonds uitgingen. Het huis was aangenaam, schoon en erg mooi. Mijn kamer was groot met een tweepersoonsbed, een bureau en eigen internet. De familie was erg vriendelijk, behulpzaam en ze waren echt leuk. Ze hebben me alles gegeven wat ik nodig had.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was top, en ik heb mijn Frans weer helemaal kunnen bijspijkeren. De leermethodes waren erg effectief, en de docent was erg aardig! De gastfamilie was ongelofelijk verwelkomend en vriendelijk. Het huis was erg mooi en we hadden allemaal onze eigen kamers! Ik kan niet wachten om terug te gaan!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het waren echt een geweldige twee weken en ik zou de school in Biarritz zo aanraden. Ik had twee verschillende docenten gedurende mijn verblijf, beide waren uitstekend en aanmoedigend en zorgden voor een ontspannen, maar uitdagende sfeer in het klaslokaal

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was één-op-één en precies op mijn behoeften en bestaande (lage) niveau aangepast. Ik was vooral onder de indruk van de bereidheid van het personeel om zich aan te passen naar mijn rooster. Mijn host was vriendelijk, de kamer en het bed waren groot en het eten was uitstekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


American (3)
Brasilian (3)
British (4)
German (11)
Irish (4)
Italian (4)
Russian (3)
Spanish (16)
Swedish (3)
Swiss (21)
* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Een taal leren met Yoga

Aan alle yogis die er van houden om te reizen en hun geest willen verrijken met iets nieuws, dan is dit misschien wel interessant voor jou om te lezen! De oude yogis hebben ons geleerd om onze lichamen niet alleen te voeden maar ook onze hersenen doormiddel van het constante leren. Als een yogi (iemand die aan yoga doet) houd ik ervan om nieuwe dingen te ontdekken, mijn kennis uit te breiden en nieuwe dingen leren. Dit alles niet enkel doormiddel van yoga! Het pad van het leren is een pad die die meest Yogis volgen tijdens hun leven volgen en yoga beoefenen. Eerlijk, wie wel er alleen 26 asanas doen in dezelfde volgorde in een erg hete ruimte de hele tijd? Sorry Bikram yoga, je bent nog steeds geweldig hoor! Read more...

Prijzen Biarritz

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners