Bordeaux aan de oevers van de Garonne
Vind een school
Waardering  4.1/5

Frans leren in Bordeaux (Place Gambetta) - Frankrijk

Leer Frans in Bordeaux, een prachtige stad aan de oever van de rivier de Garonne. De stad ligt in een prachtige omgeving tussen traditionele vissersdorpjes, oogverblindende stranden, de majestueuze Pyrenneeën en historische châteaus, allemaal makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit is een prachtige locatie voor wie graag meer te weten wil komen over de Franse cultuur, want bijna de helft van het historische Bordeaux staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO!

De stad staat vol schitterende gebouwen, waarvan de meeste onveranderd zijn gebleven in de afgelopen 200 jaar! Bordeaux is tevens beroemd om haar wijn, antiekwinkels en de langste winkelstraat van Europa! De lokale keuken is fantastisch en bestaat uit heerlijke visgerechten, wild, gebakjes en bitterkoekjes!

Onze school in Bordeaux (Place Gambetta)

Onze school is gevestigd in een prachtig negentiende-eeuws gebouw in het hart van de stad, dicht bij Place Gambetta, en biedt uitstekende faciliteiten voor studenten, waaronder negen lichte klaslokalen met airconditioning, een zelfstudieruimte en een lounge die toegang biedt tot een mooie tuin. Onze school heeft ook draadloos internet in het hele gebouw.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Bordeaux (Place Gambetta)

Beschikbare cursussen

 • DELF-examenvoorbereiding (26)
 • Docentencursus (26)
 • Intensief (20)
 • Intensief + Privélessen (26)
 • Intensief + Wijnproeven (25)
 • Intensief, kultuur + koken (24)
 • Privélessen (15)
 • Privélessen (20)
 • Super Intensief (26)
 • Super Intensief (30)
 • Zakelijke cursus (26)

Onze school biedt veel verschillende cursussen, dus kun je altijd wel een cursus vinden die bij je past. Intensieve of super intensieve groepscursussen van 20, 26 of 30 lessen Frans per week zijn perfect als je je algemene niveau van de Franse taal wilt verbeteren en privélessen zijn uitermate geschikt om aan je eigen wensen aan te passen. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus van zowel groeps- als privélessen.

Bordeaux staat bekend om haar gastronomie, en daarom biedt onze school een fantastische Frans en cultuur/kooksursus. Waar taallessen Frans gecombineerd worden met 4 kooklessen per week. Bij twee kooklessen ligt de focus op bakken, en bij de overige twee lessen leer je traditionele franse gerechten te bereiden!

Onze school in Bordeaux biedt ook een aantal cursussen voor studenten die Frans willen leren voor hun beroep. Denk hierbij aan cursussen Zakelijk Frans, en Examentrainingen, waarbij je wordt voorbereid op het maken van een DELF examen!

Cursusmaterialen zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen, en kunnen bij aankomst op school gekocht worden

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Gastgezin
 • Studio appartement
 • Zomer Residentie

Onze school in Bordeaux biedt verblijf bij een gastgezin, wat de perfecte accommodatie is als je snel Frans wilt leren, in een authentieke en unieke omgevig. Je krijgt hier de kans om wat je hebt geleerd te oefenen met je Franssprekende gastgezin! Dit accomodatie type is mogelijk op basis van halfpension of als bed & breakfast.

Activiteiten

Onze school in Bordeaux organiseert regelmatig culturele activiteiten, zoals rondleidingen door Bordeaux en haar historische monumenten, wijn en kaas proeverijen, begeleide museumbezoeken, en kooklessen. Ook worden er regelmatig excursies naar interessante plaatsen in de omgeving georganiseerd, zoals Saint-Emilion en haar wijngaarden, het Bassin d'Arcachon en de duinen van Pyla.
Het activiteitenprogramma biedt zonder twijfel ontzettend veel kansen om jouw immersieve taalreis te verreiken.

Hoe er te komen

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bordeaux Mereignac. Vanuit daar kunnen wij een transfer naar uw accommodatie regelen. Reist u per trein, dan is een transfer mogelijk vanaf treinstation Bordeaux Saint Jean. U kunt natuurlijk ook met een taxi of bus naar uw accommodatie reizen. Let wel: transfers zijn niet bij uw cursusprijs inbegrepen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Locatie van onze school in Bordeaux (Place Gambetta)

Cursus

4.1 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school Bordeaux (Place Gambetta) gebaseerd op 67 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik had het idee dat ik in de juiste groep was geplaatst voor mijn niveau. De lessen waren vooral conversatie, in grote of kleine groepen. Er waren veel verschillende lesmethodes om het interessant te houden - video's, werkboeken, werkbladen, etc. Grammatica, vocabulaire en gesprek werden behandeld. Mijn familie was erg prettig. Zeer behulpzaam, erg lekker eten, en zorgden ervoor dat ik me thuis voelde.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mevrouw Soizic was een uitmuntende docent. Ze liet ons hard werken, maar wist de klas ook amusant te maken en leerde ons over veel verschillende culturen. Alle lesstof die werd behandeld gedurende mijn korte cursus van 1 week was zeer nuttig voor mijn aankomende eindexamens, als een soort van voorbereiding. Mijn accommodatie was geweldig. Marianne zorgde goed voor me en haar gezelschap was ook erg prettig. Ik houd zeker contact met haar en haar familie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed gestructureerd, met studenten van verschillende nationaliteiten. Hierdoor konden we de taal ook in onze vrije tijd gebruiken. Lessen waren erg interessant, aangezien er een theorie, spreken en luisteren was. Dit alles in een prettige en professionele sfeer.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb heel erg van de cursus genoten. Lessen waren eerste klasse en gezellig, de grootte van de groep was klein, en er was een vriendelijke, behulpzame sfeer rond alles. Ik zou wensen dat ik wat langer had kunnen blijven. Mijn accommodatie was prima. Ik werd goed verzorgd (op het gebied van mijn studie) door een sympathieke familie die me zeer goed behandelde. Een goede cursus op een uitmuntende locatie. Ik zou het zeker (ook al heb ik dat al gedaan) aanraden aan mijn vrienden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus interessant. De schoolmedewerkers waren erg behulpzaam en luisterden naar de studenten en hun problemen. Onze gastvrouw was ontzettend goed. Ze was eigenlijk onze echte docent, en hielp erg veel op dit gebied, naast het feit dat ze onze spreekvaardigheden verbeterde. Ze was een ontzettend goede kokkin en gastvrouw. Dank aan de school dat mijn vrouw en ik als koppel in hetzelfde huis konden verblijven, dit maakte de ervaring nog beter.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school heeft een goed georganiseerde cursus voor beginners zoals ik. Ik heb genoeg Frans geleerd in drie weken om me de zekerheid te geven om door te studeren. Ik verbleef in een hotel vlakbij het Bordeaux St. Jean station. Het was een prettig en comfortabel hotel.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Alhoewel ik de cursus slechts een week heb gevolgd, vond ik het onderwerp een beetje oninteressant - ik realiseer me dat de meeste mensen meer dan een week verblijven, maar het leek me toch handig om verschillende onderwerpen te behandelen om een breder spectrum van vocabulaire en uitdrukkingen te leren. Op de accommodatie was niks aan te merken, ik verbleef bij een hele vriendelijke familie - vijf sterren!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed, er waren slechts 7 studenten in onze klas en we hadden allemaal hetzelfde niveau in Frans. De docent was vriendelijk en motiverend en gebruikte veel relevante onderwerpen. Ik verbleef bij een typisch Frans gezin, met een huis (met zwembad) 20 minuten van Bordeaux vandaan. Ik was erg blij dat ze hun dagelijkse leven met mij deelden, het is een interessante wijze van reizen en ze gaven me altijd de mogelijkheid om mijn Frans te verbeteren tijdens het avondeten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Baxter

Ik heb van mijn cursus genoten en ik vond het uitdagend en het allemaal waard. Mijn accommodatie was geweldig. De vrouw was heel aardig en ik voelde me er echt thuis.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg goede leraren en een goed programma in het algemeen. Ik had niet meer geluk kunnen hebben met mijn gastgezin - super!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
P. Hollywood

De cursus was uitstekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was heel erg tevreden met mijn taalcursus. De docenten waren erg competent en vriendelijk en gaven les op interessante wijze. De groepen waren klein, en er was een relaxte sfeer in de school. Mijn gastgezin nam me echt op in hun leven en ik voelde me meer als een familielid dan een gast. We aten elke avond samen en gingen in het weekend samen op uitstapjes. De familie had drie lieve en spraakzame tienerdochters - die me ontzettend hielpen met het oefenen van mijn Frans. Ik blijf zeker in contact met mijn gastgezin!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
F. van Assem

Mijn cursus Frans was erg goed georganiseerd. Iedere student had de mogelijkheid om op zijn eigen manier Frans te leren en iedereen had de gelegenheid om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen. Ik verbleef bij een aardige familie. Mijn kamer was leuk, ik had veel ruimte, zelfs mijn eigen douche en een magnetron. Ik kon het huis in wanneer ik wilde, met hen praten over school en alles.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had nooit eerder Frans gestudeerd, en de cursus heeft me erg geholpen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Daniels

Mijn docent was erg aardig en de school was goed uitgerust etc. Mijn accommodatie was geweldig. Het huis was groot en modern. Het lag in de buitenwijken, maar goed bereikbaar met de tram. Mijn gastmoeder was ongelooflijk. De maaltijden waren fantastisch, ze deed elke avond de was, maakte elke dag schoon en had een hele koelkast met eten voor de studenten. Er verbleven ook drie andere meisjes wat erg fijn was. Ze was erg blij voor ons dat we draadloos internet konden gebruiken en ze hielp ons wanneer we hulp nodig hadden. Er was ook een zwembad en een eigen badkamer voor de studenten. Mijn tijd in Bordeaux was fantastisch! De accommodatie was uitstekend en de stad en manier van leven was erg ontspannend en prettig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb van de cursus genoten omdat we de Franse cultuur veel bespraken en hoe dingen werkten in onze eigen landen. Er was veel gelegenheid voor conversatie en de mentor gaf ons graag extra oefeningen mee te geven om de grammatica verder te oefenen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus heeft me erg geholpen, vooral met mijn gesproken Frans. Het huis was mooi en de familie was zeer gastvrij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus nuttig. Uitstekende accommodatie bij een erg vriendelijke en behulpzame familie. Ze deden veel moeite om me de Franse manier van leven te laten zien en ik raad dit een andere student echt aan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
L. Toscano

De cursus was erg nuttig en leuk en de accommodatie was super!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was echt leuk. De docent was een bemoedigende, betrokken en toegewijde mentor. Door mondeling, auditief en geschreven lesmethodes te gebruiken en de lokale en nationale cultuur erbij te betrekken, maakte hij alles duidelijk en werden de resultaten van het leren haalbaar. Er hing een vrolijke sfeer in de school en met de betrokken en verschillende collega's in de klas, maakte ik enorme vooruitgang!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de cursus genoten en ik zou de school zeker aanraden aan vrienden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten op de school zijn echt geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren geweldig, de sfeer in de klas was top. Iedereen accepteerde elkaar. Het was erg leuk, ook al was het in eerste instantie erg vermoeiend. De uitjes op vrijdagmiddag waren erg leuk en zorgde ervoor dat we konden genieten van de omgeving van Bordeaux. Ik heb heel erg van mijn verblijf genoten en ik had het idee dat de andere studenten net zo tevreden waren als ik. De accommodatie was erg goed, en alle hulp ook.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. Brumpton

Goede ervaring om een begin te maken aan het leren van Frans. Ik vond Apple Languages fijn om mee te werken en ze beantwoordden mijn vragen altijd snel. Ik kreeg hier veel zelfvertrouwen door. De cursus en de stad Bordaux waren fantastisch. Mijn accommodatie had een geweldig zwembad. De maaltijden waren erg goed en er was veel ruimte in het huis, wat verder vredig en rustig was. Dit helpte me om mijn Frans in conversaties te verbeteren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Zeer hoog aangeschreven, alhoewel basiskennis Frans handig zou zijn voor de absolute beginner. Op zijn minst drie weken zouden genoeg moeten zijn om het Frans goed te begrijpen en aardig te spreken. Bij een gastgezin verblijven is ook een erg goede methode om je Frans te verbeteren. Ik was heel erg tevreden met mijn gastgezin - de gastvrijheid, het eten en de gesprekken waren fantastisch. Ik ben erg blij dat ik voor deze optie heb gekozen. Al in al een geweldige ervaring, zeker aanbevolen!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van de cursus. Mijn gastfamilie was heel aardig en ik voelde me er direct thuis. Mijn Frans is verbeterd. Mijn accommodatie was top en ik had geen prettiger of comfortabeler huis kunnen hebben.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was een prachtige ervaring die ik nooit zal vergeten. Ik heb nu vrienden van over de hele wereld.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van de algehele ervaring van de lessen in het Frans. Mijn gastgezin zorgde ervoor dat ik me heel erg welkom voelde; accommodatie was schoon, makkelijk te vinden vanaf het stadscentrum en de gastfamilie sprak heel duidelijk tegen me - super!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
T. Phillips

De cursus was erg intensief zoals verwacht, maar het 1-op-1 onderwijs was uitstekend - het tempo was afhankelijk van de vooruitgang en zorgden voor allerlei soorten ontwikkeling die voortkwamen uit ons werk - we hebben veel over de verkiezingen gesproken en gebruikten verschillend materiaal om inzicht in het Frans te ontwikkelen en het kunnen toepassen in allerlei situaties. De lessen en de administratie werden allemaal in het Frans gegeven en tijdens de excursies was ook altijd alles in het Frans - dit was uitstekend en hielp om aan de taal te wennen. Ik werd op een zondagavond laat van het vliegveld opgehaald en werd vergezeld naar de school op de eerste ochtend - 'La dame d'accueil' was altijd bijzonder behulpzaam - het eten was uitstekend en het gezelschap geweldig. Er was een andere buitenlandse student in het huis en we werden gedurende het hele verblijf aangemoedigd om Frans te praten. Een andere student in huis om mee te praten terwijl we wenden om bij de familie te horen, was erg handig omdat we allebei alleen daar waren en allebei een individuele cursus volgden. De school was uitstekend - erg gastvrij - de wandeltocht door Bordeaux op de eerste middag was erg handig en het commentaar was in Frans, maar verstaanbaar ook al verstond je nog niet elk woord. Het personeel vond het leuk om je aan te moedigen om steeds Frans te praten. Een lunch voor studenten was georganiseerd in een lokaal restaurant.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het personeel van de school was de hele week uitmuntend. De groepslessen in de ochtend waren voor de hele groep erg handig en de een-op-een lessen waren nog beter, aangezien ze speciaal op mijn wensen aansloten, waardoor het resultaat des te beter was.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus werd goed gebracht, ik had een uitmuntende leraar. De accommodatie was goed, het was precies wat je verwachtte van een studentenhuis.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De 1 op 1 sessies waren vooral goed. Mijn gastgezin was vriendelijk en erg gastvrij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
P. Thorne

Het was echt goed en ondanks de grote verschillen in vaardigheden in de klas, maakten de docent het voor iedereen geschikt. Mijn host was erg vriendelijk en gastvrij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


American (4)
Brazilian (4)
German (17)
Italian (4)
Japanese (5)
Korean (2)
Spanish (14)
Swiss (21)
British (10)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Bordeaux – een van mijn favoriete steden in Europa!

Hallo iedereen! Omdat ik Bordelais (Bordeaux) bloed heb en ik daar een tijdje heb gewoond, vond ik het tijd om een blog post te schrijven over de dingen die je kunt doen in Bordeaux. Je zult misschien niet weten wat te doen als je één of twee dagen in één van mijn favoriete steden in Europa bent. Of, je hebt wellicht een franse taalcursus gevolgd in Bordeaux. Wij hebben eerder geschreven over insider tips, maar ik wil jullie mijn suggesties geven over mijn favoriete plekken in Bordeaux om te eten en leuke te dingen te doen. Dus zonder verder op onthoud, laten we starten! Read more...

Prijzen