Apple Language Courses

Frans leren in Bordeaux (Place Gambetta) - Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€370

Leer Frans in Bordeaux, een prachtige stad aan de oever van de rivier de Garonne. De stad ligt in een prachtige omgeving tussen traditionele vissersdorpjes, oogverblindende stranden, de majestueuze Pyrenneeën en historische châteaus, allemaal makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit is een prachtige locatie voor wie graag meer te weten wil komen over de Franse cultuur, want bijna de helft van het historische Bordeaux staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO!

De stad staat vol schitterende gebouwen, waarvan de meeste onveranderd zijn gebleven in de afgelopen 200 jaar! Bordeaux is ook beroemd om de wijn, de antiekwinkels en de langste winkelstraat van Europa! De lokale keuken is fantastisch en bestaat uit heerlijke visgerechten, wild, gebakjes en bitterkoekjes!


Onze scholen in Bordeaux (Place Gambetta)

Onze school is gevestigd in een prachtig negentiende-eeuws gebouw in het hart van de stad en biedt uitstekende faciliteiten voor studenten, waaronder twaalf lichte klaslokalen met airconditioning, een zelfstudieruimte en een lounge die toegang biedt tot een mooie tuin. Onze school heeft ook draadloos internet in het hele gebouw.

Cursussen

Onze school biedt veel verschillende cursussen, dus kun je altijd wel een cursus vinden die bij je past. Groepscursussen van 20, 26 of 30 lessen Frans per week zijn perfect als je je algemene niveau van de Franse taal wilt verbeteren en privélessen zijn uitermate geschikt om aan je eigen wensen aan te passen. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus van zowel groeps- als privélessen.

Bordeaux staat bekend om de wijn en daarom biedt onze school een fantastische cursus Frans & Wijn die lessen Frans combineert met lessen over de kunst van het wijnproeven en het proces van wijn maken.

Onze school in Bordeaux biedt een aantal cursussen voor studenten die Frans willen leren voor hun beroep. Deze cursussen zijn Frans voor Docenten, Zakelijk Frans, Juridisch Frans en Medisch Frans. De school biedt studenten ook de mogelijkheid een examenvoorbereidingscursus te volgen.

Accommodatie

Onze school in Bordeaux biedt verblijf bij een gastgezin op basis van halfpension, de perfecte accommodatie als je snel Frans wilt leren. Je krijgt hier de kans om wat je hebt geleerd te oefenen met je Franssprekende gastgezin!

Activiteiten

Onze school in Bordeaux organiseert regelmatig culturele activiteiten, zoals Franse filmvertoningen in de school, museumbezoekjes, avonden uit met docenten, wijnproeverijen, bezoekjes aan wijngaarden, châteaus en de Atlantische Kust en uitstapjes naar tentoonstellingen, theatervoorstellingen en concerten. De school organiseert ook regelmatig excursies naar interessante plaatsen in de omgeving, zoals Saint-Emilion en zijn wijngaarden, het Bassin d'Arcachon en de duinen van Pyla.

Reizen

Onze school raadt aan dat alle studenten een taxi of het openbaar vervoer naar hun accommodatie nemen. Een taxi zou maximaal €30 moeten kosten, maar je kunt eerst een bus, lijn +1, tussen het vliegveld (Mérignac Aéroport) en het centrale treinstation (Gare Saint-Jean) nemen voor ongeveer €2. De bus rijdt gewoonlijk om de 10 minuten van maandag t/m vrijdag, om de 15 minuten op zaterdag, en om de 20 minuten op zondag.

De locatie van onze school in Bordeaux (Place Gambetta)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.13 / 5
Accommodatie

4.12 / 5
Staf van de school

4.43 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Bordeaux (Place Gambetta), gebaseerd op 67 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30