Apple Language Courses

Frans leren in Bordeaux (Place Gambetta) - Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€370

Leer Frans in Bordeaux, een prachtige stad aan de oever van de rivier de Garonne. De stad ligt in een prachtige omgeving tussen traditionele vissersdorpjes, oogverblindende stranden, de majestueuze Pyrenneeën en historische châteaus, allemaal makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit is een prachtige locatie voor wie graag meer te weten wil komen over de Franse cultuur, want bijna de helft van het historische Bordeaux staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO!

De stad staat vol schitterende gebouwen, waarvan de meeste onveranderd zijn gebleven in de afgelopen 200 jaar! Bordeaux is tevens beroemd om haar wijn, antiekwinkels en de langste winkelstraat van Europa! De lokale keuken is fantastisch en bestaat uit heerlijke visgerechten, wild, gebakjes en bitterkoekjes!


Onze scholen in Bordeaux (Place Gambetta)

Onze school is gevestigd in een prachtig negentiende-eeuws gebouw in het hart van de stad, dicht bij Place Gambetta, en biedt uitstekende faciliteiten voor studenten, waaronder negen lichte klaslokalen met airconditioning, een zelfstudieruimte en een lounge die toegang biedt tot een mooie tuin. Onze school heeft ook draadloos internet in het hele gebouw.

Cursussen

Onze school biedt veel verschillende cursussen, dus kun je altijd wel een cursus vinden die bij je past. Intensieve of super intensieve groepscursussen van 20, 26 of 30 lessen Frans per week zijn perfect als je je algemene niveau van de Franse taal wilt verbeteren en privélessen zijn uitermate geschikt om aan je eigen wensen aan te passen. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus van zowel groeps- als privélessen.

Bordeaux staat bekend om haar gastronomie, en daarom biedt onze school een fantastische Frans en cultuur/kooksursus. Waar taallessen Frans gecombineerd worden met 4 kooklessen per week. Bij twee kooklessen ligt de focus op bakken, en bij de overige twee lessen leer je traditionele franse gerechten te bereiden!

Onze school in Bordeaux biedt ook een aantal cursussen voor studenten die Frans willen leren voor hun beroep. Denk hierbij aan cursussen Zakelijk Frans, en Examentrainingen, waarbij je wordt voorbereid op het maken van een DELF examen!

Cursusmaterialen zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen, en kunnen bij aankomst op school gekocht worden

Accommodatie

Onze school in Bordeaux biedt verblijf bij een gastgezin, wat de perfecte accommodatie is als je snel Frans wilt leren, in een authentieke en unieke omgevig. Je krijgt hier de kans om wat je hebt geleerd te oefenen met je Franssprekende gastgezin! Dit accomodatie type is mogelijk op basis van halfpension of als bed & breakfast.

Activiteiten

Onze school in Bordeaux organiseert regelmatig culturele activiteiten, zoals rondleidingen door Bordeaux en haar historische monumenten, wijn en kaas proeverijen, begeleide museumbezoeken, en kooklessen. Ook worden er regelmatig excursies naar interessante plaatsen in de omgeving georganiseerd, zoals Saint-Emilion en haar wijngaarden, het Bassin d'Arcachon en de duinen van Pyla.
Het activiteitenprogramma biedt zonder twijfel ontzettend veel kansen om jouw immersieve taalreis te verreiken.

Reizen

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bordeaux Mereignac. Vanuit daar kunnen wij een transfer naar uw accommodatie regelen. Reist u per trein, dan is een transfer mogelijk vanaf treinstation Bordeaux Saint Jean. U kunt natuurlijk ook met een taxi of bus naar uw accommodatie reizen. Let wel: transfers zijn niet bij uw cursusprijs inbegrepen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De locatie van onze school in Bordeaux (Place Gambetta)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.13 / 5
Accommodatie

4.12 / 5
Staf van de school

4.43 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Bordeaux (Place Gambetta), gebaseerd op 67 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30