Onze Franse taalschool in Brest

Frans leren in Brest

24 klaslokalen
Grote cafetaria op het terrein
Prive-binnenplaats
4 computerlokalen voor studenten
Buiten zitplaatsen met uitzicht op de baai
Regelmatige gepersonaliseerde monitoring
Cursusmateriaal inbegrepen
Gecertificeerd Label Qualité FLE-centrum
Lid van Campus Frankrijk
Wi-Fi in het hele gebouw
Bibliotheek met multimediale leermiddelen en extra studentenlaptops
Lichte gemeenschappelijke ruimtes met automaten met warme dranken en snacks

Onze school in Brest

Onze Franse taalschool in Brest bevindt zich in een negentiende-eeuws kasteel, te midden van een bosrijke omgeving, aan de rivier de Elorn.

Het gebouw is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een state-of-the-art taalcentrum met exceptionele faciliteiten, waaronder 24 ruime en comfortabele klaslokalen, een mediatheek en bibliotheek, waar tijdschriften, boeken en andere studiematerialen beschikbaar zijn. Ook is er een binnenplaats waar tafeltennis gespeeld kan worden. Er is een cafetaria waar warme/koude dranken en snacks verkocht worden. Bovendien is er een Interne-ruimte, waar je gratis toegang hebt op internet. Overigens is er door de hele school WiFi verbinding beschikbaar.

Deze prachtige locatie wordt gedeeld met Franse master-studenten. Dit biedt onze taalstudenten de uitgelezen kans om buiten de klas Frans te spreken met Franstaligen.

Foto's

1
2
3
4

Brest

Brest is de ideale locatie voor iedereen die graag Frans wil leren. Omdat de stad nog relatief onontdekt is door toeristen, krijgen studenten meer dan genoeg kansen om hun Frans te oefenen, tijdens het proeven van de heerlijke locale keuken en het ontdekken van het prachtige landschap waar Bretagne om bekend staat.

Met haar ligging aan een buitengewoon mooie baai, is Brest altijd al onlosmakelijk verbonden geweest met de zee. Vandaag de dag is er een belangrijk onderzoekscentrum te vinden voor marine biology, evenals een indrukwekkend aquarium en marinemuseum!

Elke vier jaar in juli, organiseert Brest een internationaal maritime festival, ‘Les Tonnerres de Brest’, waar in een week tijd wel 2.500 boten, 20.000 zeilers en een miljoen bezoekers op af komen!

Wandel ook tijdens rustigere periodes over de bruisende kades richting het kasteel, genietend van het uitzicht over een moderne haven, met honderden verlichte boeien.

Cursussen in Brest

Beschikbare cursussen

  In Brest is er de mogelijkheid voor een Intensieve taalcursus van 20 lessen per week. De lessen duren 55 minuten, en elke groep bestaat uit maximaal 12 studenten.

  Ook zijn er cursussen bestaande uit privélessen, evenals de mogelijkheid voor privélessen als aanvulling op een Intensieve cursus, om de taal te leren in zowel groepsverband als individueel.

  Voor degene die graag extra aandacht wil besteden aan het verbeteren van zijn of haar spreekvaardigheid, zal de Intensieve en Conversatie cursus zeker interessant zijn. Deze cursus bevat extra lessen, waar de focus ligt op spreekvaardigheden als mondelingen uitdrukkingen, begrijpvaardigheid, fonetiek en woordenschat.

  Onze lerarencursus is uitermate geschikt voor iedereen die Franse lessen verzorgt, maar waarvan Frans niet een moedertaal is. Deze cursus biedt huidige leraren en studenten nieuwe vaardigheden, door het verkennen van nieuwe lesmaterialen, educatiemiddelen en methoden.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Om zoveel mogelijk Frans te spreken tijdens je taalreis, raden wij aan om bij een Frans gastgezin te verblijven, en daar je pasgeleerde kennis in de praktijk te brengen. Het verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension. Tijdens het nuttigen van twee maaltijden per dag krijg je dus nog meer kansen om Frans te spreken!

   Onze taalschool biedt ook accommodatie in een studentresidentie. Waar je in de gelegenheid bent om Franse studenten te ontmoeten en op deze manier zoveel mogelijk Frans te spreken met Franstaligen.

   Activiteiten

   Net zoals al onze scholen in Frankrijk, beschikt onze taalschool in Brest ook over een cultureel programma om onze studenten te helpen met het ontdekken van de omgeving, meer te leren over Bretagne en het Frans ook naast de lessen te oefenen. Activiteiten zijn bijvoorbeeld verschillende uitstapjes, excursies naar Mont St. Michel, St Malo, de Bretonse eilanden en activiteiten als zeilen, tennis, en andere sporten.

   Hoe er te komen

   Brest is erg gemakkelijk te bereiken met zowel vliegtuig als bus of trein. Studenten die bij een gastgezin wensen te verblijven, ontvangen een gratis transfer bij aankomst vanaf Brest Airport of het trein station van Brest.


   Locatie van onze school in Brest

   Cursus

   4.0 / 5
   Accommodatie

   3.8 / 5
   Medewerkers van de school

   4.4 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Brest gebaseerd op 17 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg veel geleerd en er erg van genoten! De accommodatie was echt geweldig. Dichtbij de school en zeer vriendelijk. Ik voelde me erg welkom.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Uitmuntende docent, kleine groepjes en het niveau van lesgeven was dichtbij wat ik zocht. Ik voelde me erg thuis en had veel aan de gesprekken tijdens het ontbijt en avondeten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed - een inspirationele docent, vriendelijke medestudenten en ik was op het juiste niveau geplaatst. Ik was erg blij dat ik niet voor de seniorengroep had gekozen, aangezien het niveau van hun groep erg gemixt was, terwijl in mijn klas iedereen ongeveer hetzelfde niveau had. Ik was ook erg blij dat de cursus voornamelijk discussiëren was, in plaats van uren grammatica! Ik verbleef bij een hele leuke familie - erg vriendelijk en behulpzaam. De gehele ervaring was erg goed. Aan jullie kant was het erg efficiënt, en iedereen op jullie kantoor was erg vriendelijk - bedankt.

   De cursus was geweldig. Docenten waren erg toegankelijk en er was een ontspannen sfeer in de klas, maar toch voelde ik dat ik erg ben verbeterd. Ik vond het leuk dat de docenten het over relevante en interessante onderwerpen hadden, zoals Franse geschiedenis, aardrijkskunde, plaatselijke uitdrukkingen, politiek, film, muziek, etc...

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten en had twee weken moeten boeken in plaats van een. Mijn accommodatie was uitmuntend, met zeer comfortabele faciliteiten en vriendelijke en behulpzame eigenaren. De school was goed gerund en het personeel hielp met alles.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten en het personeel doen veel moeite en hun enthousiasme straalt ervan af. Goede brochures. Uitstekende interactieve onderwijstechnieken met veel goede ideeën. De curus was leuk en vermakelijk. Ik verbleef bij een familie in een mooi, oud huis vlakbij de school en het was het geld zeker waard. Ze spraken Frans tegen me en zorgden voor goed lokaal eten en een erg comfortabele kamer. Het was heerlijk en voegde nog meer toe aan de cursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus volgt jouw niveau en je wordt goed geholpen als je meer wilt weten door het volgen van extra (privé) lessen. De accommodatie lag op een prachtige locatie aan de waterkant.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van mijn cursus in Brest genoten. De klassen waren klein, goed georganiseerd en interessant. De facilitieten op de school waren uitstekend en het personeel was erg behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed, de accommodatie was eenvouding, mwaar netjes en oké.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Je hebt echt het gevoel dat je in een korte tijd heel veel leert. Mijn accommodatie was fantastisch!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg toegewijd en werkten vol energie om een interessante cursus te geven en iederen te stimuleren. De materialen die werden gebruikt waren leuk en nuttig. De klassen waren klein en er was een goed mix van nationaliteiten wat helpte in de taalverwerving. Mijn familie was fantastisch. Ze zorgden voor alles wat ik nodig had, ik had interessante gesprekken met ze en ze zorgden goed voor me. Het was fijn om twee andere studenten erbij te hebben, zodat ik hierdoor de mogelijkheid had om mensen uit andere landen te leren kennen die ik anders nooit zou hebben ontmoet. Geweldig eten en goed gezelschap. Alles was geweldig en ik zou het zeker iedereen aanraden.

   Prijzen Brest

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024