Apple Language Courses

Frans leren in Brest - Frankrij

Intensief
Cursus

van
€367

Brest is de ideale locatie voor iedereen die graag Frans wil leren. Omdat de stad nog relatief onontdekt is door toeristen, krijgen studenten meer dan genoeg kansen om hun Frans te oefenen, tijdens het proeven van de heerlijke locale keuken en het ontdekken van het prachtige landschap waar Bretagne om bekend staat.

Met haar ligging aan een buitengewoon mooie baai, is Brest altijd al onlosmakelijk verbonden geweest met de zee. Vandaag de dag is er een belangrijk onderzoekscentrum te vinden voor marine biology, evenals een indrukwekkend aquarium en marinemuseum!

Elke vier jaar in juli, organiseert Brest een internationaal maritime festival, ‘Les Tonnerres de Brest’, waar in een week tijd wel 2.500 boten, 20.000 zeilers en een miljoen bezoekers op af komen!

Wandel ook tijdens rustigere periodes over de bruisende kades richting het kasteel, genietend van het uitzicht over een moderne haven, met honderden verlichte boeien.


Onze scholen in Brest

Onze Franse taalschool in Brest bevindt zich in een negentiende-eeuws kasteel, te midden van een bosrijke omgeving, aan de rivier de Elorn.

Het gebouw is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een state-of-the-art taalcentrum met exceptionele faciliteiten, waaronder 24 ruime en comfortabele klaslokalen, een mediatheek en bibliotheek, waar tijdschriften, boeken en andere studiematerialen beschikbaar zijn. Ook is er een binnenplaats waar tafeltennis gespeeld kan worden. Er is een cafetaria waar warme/koude dranken en snacks verkocht worden. Bovendien is er een Interne-ruimte, waar je gratis toegang hebt op internet. Overigens is er door de hele school WiFi verbinding beschikbaar.

Deze prachtige locatie wordt gedeeld met Franse master-studenten. Dit biedt onze taalstudenten de uitgelezen kans om buiten de klas Frans te spreken met Franstaligen.

Cursussen

In Brest is er de mogelijkheid voor een Intensieve taalcursus van 20 lessen per week. De lessen duren 55 minuten, en elke groep bestaat uit maximaal 12 studenten.

Ook zijn er cursussen bestaande uit privélessen, evenals de mogelijkheid voor privélessen als aanvulling op een Intensieve cursus, om de taal te leren in zowel groepsverband als individueel.

Voor degene die graag extra aandacht wil besteden aan het verbeteren van zijn of haar spreekvaardigheid, zal de Intensieve en Conversatie cursus zeker interessant zijn. Deze cursus bevat extra lessen, waar de focus ligt op spreekvaardigheden als mondelingen uitdrukkingen, begrijpvaardigheid, fonetiek en woordenschat.

Onze lerarencursus is uitermate geschikt voor iedereen die Franse lessen verzorgt, maar waarvan Frans niet een moedertaal is. Deze cursus biedt huidige leraren en studenten nieuwe vaardigheden, door het verkennen van nieuwe lesmaterialen, educatiemiddelen en methoden.

Accommodatie

Om zoveel mogelijk Frans te spreken tijdens je taalreis, raden wij aan om bij een Frans gastgezin te verblijven, en daar je pasgeleerde kennis in de praktijk te brengen. Het verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension. Tijdens het nuttigen van twee maaltijden per dag krijg je dus nog meer kansen om Frans te spreken!

Onze taalschool biedt ook accommodatie in een studentresidentie. Waar je in de gelegenheid bent om Franse studenten te ontmoeten en op deze manier zoveel mogelijk Frans te spreken met Franstaligen.

Activiteiten

Net zoals al onze scholen in Frankrijk, beschikt onze taalschool in Brest ook over een cultureel programma om onze studenten te helpen met het ontdekken van de omgeving, meer te leren over Bretagne en het Frans ook naast de lessen te oefenen. Activiteiten zijn bijvoorbeeld verschillende uitstapjes, excursies naar Mont St. Michel, St Malo, de Bretonse eilanden en activiteiten als zeilen, tennis, en andere sporten.

Reizen

Brest is erg gemakkelijk te bereiken met zowel vliegtuig als bus of trein. Studenten die bij een gastgezin wensen te verblijven, ontvangen een gratis transfer bij aankomst vanaf Brest Airport of het trein station van Brest.

De locatie van onze school in Brest

Beoordelingen van klanten

Cursus

4 / 5
Accommodatie

3.82 / 5
Staf van de school

4.35 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Brest, gebaseerd op 17 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30