Apple Language Courses

Frans leren in Cannes - Frankrijk

Volg een cursus Frans in Cannes, een van de meest betoverende steden van het Middellandse Zeegebied! Onze Franse taalschool in Cannes staat op een campus op een paar minuten loopafstand van de witte zandstranden en de warme, heldere zee. Hotels aan het strand, bars en clubs vormen samen de bekende Boulevard de la Croisette. Hier komen beroemde acteurs naartoe tijdens het populaire Filmfestival van Cannes en de vele andere festivals.

Voor meer cultuur kun je Le Suquet verkennen, de oude binnenstad met geplaveide straatjes en intieme cafés. Hier vind je het geweldige Musée de la Castre, waar veel kunst te zien is van vroegere beschavingen. Le Suquet biedt ook een fantastisch uitzicht over Cannes en de vele huizen met terracotta daken die naar de Middellandse Zee aflopen. Achter de mooie jachten in de haven liggen de Lérins-eilanden, waar de man in het ijzeren masker ooit gevangen werd gehouden.


Onze scholen in Cannes

Onze school staat aan de kust, vlakbij de oude binnenstad. Het centrum van Cannes ligt op slechts vijftien minuten loopafstand. De campus beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder studentenresidentie en gratis toegang tot draadloos internet! Er zijn 22 klaslokalen, een restaurant, een mediatheek, een bioscoop, een tv-lounge, een café, een basketbal-/volleybalveld en een zonneterras.

Cursussen

Je kunt in Cannes Frans leren op je eigen tempo! De standaardcursus, de intensieve cursus en de superintensieve cursus van onze school bestaan uit respectievelijk 15, 21, 25 lessen Frans per week. Je wordt geplaatst in een klas met studenten van hetzelfde niveau, zodat jullie samen Frans kunnen oefenen.

Je kunt ook het DELF-examen maken om jezelf te testen! Het DELF-examen is een internationaal erkende kwalificatie voor niet-Fransen. Onze school biedt een voorbereidingscursus voor het DELF-examen.

Als je graag je Franse uitspraak flink wilt verbeteren, volg dan de extra Uitspraakcursus van onze school.

Accommodatie

Geniet van de uitstekende faciliteiten op onze residentie op het schoolterrein! Er zijn comfortabele een-, twee- en driepersoonskamers beschikbaar met gedeelde douches en toiletten op elke verdieping. Kies voor verblijf in deze residentie op basis van halfpension of volpension en eet dus twee of drie maaltijden per dag in het restaurant van de school. In het weekend wordt brunch geserveerd in plaats van ontbijt en lunch. Je kunt in je slaapkamer gebruik maken van Wi-Fi. Daarnaast heb je toegang de bioscoop, de tv-lounge, het zonneterras en andere faciliteiten!

Voor een meer authentieke ervaring van Frankrijk kun je verblijven bij een Frans gastgezin in Cannes en je zo volledig onderdompelen in de Franse manier van leven. Onze school werkt alleen met de vriendelijkste, meest gastvrije families, die je graag helpen met het oefenen van de Franse taal. Je kunt verblijven bij een gastgezin op basis van bed&breakfast. Natuurlijk kun je ook altijd eten in het restaurant of het café op de campus als je dat liever wilt!

Activiteiten

Wij willen dat je een onvergetelijke tijd hebt in de Franse Riviera, dus onze school organiseert een gevarieerd programma van optionele activiteiten. Je kunt gratis voetballen, tenissen, volleyballen, snooker spelen en aan andere sporten deelnemen. Er zijn ook wijn, kaas en crêpe avonden. Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld paardrijden, raften, duiken, mini-golfen, bowlen en parasailen.
Wanneer je meer van de Provence region wilt ontdekken zou je kunnen deelnemen aan de halve-dag tochten waarbij je bijvoorbeeld Îlles de Lérins, Grasse, het Picasso Museum in Antibes of het pittoreske bergdorpje Biot bezoekt. Dagexcursies, die meestal in het weekend gehouden worden, brengen je nog iets verder. De dagexcursies gaan bijvoorbeeld naar plaatsen als St. Tropez, Monaco, Aix-en-Provence, Avignon en San Remo, over de grens in Italië!

De locatie van onze school in Cannes

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.33 / 5
Accommodatie

3.33 / 5
Staf van de school

4.67 / 5
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3483 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30