Zeehaven van Cannes, Cannes Frankrijk
Vind een school
Waardering  4.6/5

Frans leren in Cannes - Frankrijk

Volg een cursus Frans in Cannes, een van de meest betoverende steden van het Middellandse Zeegebied! Onze Franse taalschool in Cannes staat op een campus op een paar minuten loopafstand van de witte zandstranden en de warme, heldere zee. Hotels aan het strand, bars en clubs vormen samen de bekende Boulevard de la Croisette. Hier komen beroemde acteurs naartoe tijdens het populaire Filmfestival van Cannes en de vele andere festivals.

Voor meer cultuur kun je Le Suquet verkennen, de oude binnenstad met geplaveide straatjes en intieme cafés. Hier vind je het geweldige Musée de la Castre, waar veel kunst te zien is van vroegere beschavingen. Le Suquet biedt ook een fantastisch uitzicht over Cannes en de vele huizen met terracotta daken die naar de Middellandse Zee aflopen. Achter de mooie jachten in de haven liggen de Lérins-eilanden, waar de man in het ijzeren masker ooit gevangen werd gehouden.

Onze school in Cannes

Onze school staat aan de kust, vlakbij de oude binnenstad. Het centrum van Cannes ligt op slechts vijftien minuten loopafstand. De campus beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een studentenresidentie en gratis toegang tot draadloos internet! Er zijn 24 klaslokalen, een restaurant, een bibliotheek/mediatheek, een theater, een basketbal-/volleybalveld en een zonneterras.

Foto's

Onze school in Cannes
De haven, Cannes
Frans leren op onze school
Persoonlijke aandacht op onze school

Cursussen in Cannes

Beschikbare cursussen

  • Intensive (21)
  • Super Intensive (25)
  • Private Lessons (20)
  • Business Course (30)
  • Mini-Group (18)
  • Semi-Intensive (18)

Je kunt in Cannes Frans leren op je eigen tempo! De semi-intensieve cursus, intensieve cursus en superintensieve cursus van de school bestaan uit 18, 21 en 25 Fransen lessen per week. Klassen worden ingedeeld op niveau, zodat jullie samen Frans kunnen oefenen. Ook zijn er privélessen mogelijk, om de cursus aan te passen aan specifieke wensen en behoeften.

Heeft het studeren van Frans een proffessionele reden, dan is onze cursus zakelijk Frans in Cannes misschien wat voor jou. Bij deze cursus ligt de focus op het gebruik van de Franse taal in de zakenwereld, en het gebruik van onmisbare vaardigheden.

Wij bieden ook een mini-groepscursus, waarbij les wordt gegeven aan maximaal 3 studenten per groep. Dit is de perfecte optie wanneer je graag meer begeleiding hebt van je leraar en je taalvaardigheden in een razend tempo wilt verbeteren.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Geniet van de uitstekende faciliteiten op onze residentie op het schoolterrein! Er zijn comfortabele een-, twee- en driepersoonskamers beschikbaar met gedeelde douches en toiletten op elke verdieping. Kies voor verblijf in deze residentie op basis van halfpension of volpension en eet dus twee of drie maaltijden per dag in het restaurant van de school. In het weekend wordt brunch geserveerd in plaats van ontbijt en lunch. Je kunt in je slaapkamer gebruik maken van Wi-Fi. Daarnaast heb je toegang de bioscoop, de tv-lounge, het zonneterras en andere faciliteiten!

Voor een meer authentieke ervaring van Frankrijk kun je verblijven bij een Frans gastgezin in Cannes en je zo volledig onderdompelen in de Franse manier van leven. Onze school werkt alleen met de vriendelijkste, meest gastvrije families, die je graag helpen met het oefenen van de Franse taal. Je kunt verblijven bij een gastgezin op basis van bed&breakfast, hoewel sommigen ook diner aanbieden. Natuurlijk kun je ook altijd eten in het restaurant of het café op de campus als je dat liever wilt!

Activiteiten

Omdat wij willen dat je een onvergetelijke tijd hebt in de Franse Riviera, organiseert onze school een gevarieerd programma van optionele activiteiten. Je kunt gratis voetballen, tenissen, volleyballen, snooker spelen en aan andere sporten deelnemen. Er zijn ook wijn, kaas en crêpe avonden. Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld paardrijden, raften, duiken, mini-golfen, bowlen en parasailen.

Wanneer je meer van de Provence region wilt ontdekken zou je kunnen deelnemen aan de halve-dag tochten waarbij je bijvoorbeeld Îlles de Lérins, Grasse, het Picasso Museum in Antibes of het pittoreske bergdorpje Biot bezoekt. Dagexcursies, die meestal in het weekend gehouden worden, brengen je nog iets verder. De dagexcursies gaan bijvoorbeeld naar plaatsen als St. Tropez, Monaco, Aix-en-Provence, Avignon en San Remo, over de grens in Italië!

Hoe er te komen

Op verzoek kunnen wij een transfer voor je regelen van en/of naar Nice Côte d’Azur International Airport. Let wel: voor deze service zullen extra kosten worden gerekend.


Locatie van onze school in Cannes

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

3.6 / 5
Medewerkers van de school

4.2 / 5
Gemiddelde score voor onze school Cannes gebaseerd op 5 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Het was nuttig, ik heb veel geleerd en de docenten waren erg aardig. De accommodatie was goed, het enige was dat er geen airconditioning was, dus het was elke nacht en ochtend extreem heet in onze kamer?

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was fantastisch en mijn docent geweldig. In een week hebben we veel zaken overbrugd en ik ben er erg op vooruit gegaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
G. Verspeelt

Ik raad deze cursus meteen aan. De docenten in Cannes zijn geweldig, het personeel is vriendelijk en de cursus is goed georganiseerd. Het gastgezin was erg vriendelijk. Een groot woord van dank aan het team van Apple Languages voor hun service, vriendelijkheid en snelle antwoorden op al onze vragen. Ga zo door!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


American (12.96)
English (2.4)
German (5.24)
Irish (2.51)
Italian (17.32)
Mexican (10.71)
Russian (3.63)
Spanish (5.51)
Swedish (2.3)
Swiss (9.56)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Cannes

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners