Apple Language Courses

Frans leren in Chamonix - Frankrijk

Chamonix is een waar wintersportparadijs! Volg een cursus Frans in Chamonix, waar je hellingen vindt die perfect zijn om vanaf te skieën of te snowboarden. Deze prachtige stad dichtbij de Mont-Blanc heeft echter meer te bieden dan dat. De omstandigheden zijn er ook ideaal om te paragliden, rotsklimmen, wandelen, raften en nog veel meer!

Ben je na je lessen Frans op onze school in Chamonix niet in de stemming om iets actiefs te doen, dan zijn er nog eindeloos veel andere dingen die je in je vrije tijd kunt doen. Je kunt met de kabelbaan naar de bergtop Aiguille du Midi gaan, waarvandaan je een ongelofelijk mooi uitzicht hebt over de Alpen. In Chamonix zelf kun je de winkels en markten van deze stad afstruinen. Dit is de perfecte mogelijkheid om je Frans met de lokale bevolking te oefenen! Terwijl de zon ondergaat achter de bergtoppen van de Alpen, kun je wat van de heerlijke Franse keuken proeven in een van de vele sfeervolle restaurants en daarna kun je gaan après-skiën. Omdat Chamonix vlakbij de Franse grenzen met Italië en Zwitserland ligt, kun je makkelijk eens een dagje naar Genève, Turijn, Lyon of Annecy gaan!


Onze scholen in Chamonix

Onze school in Chamonix ligt in het centrum van de stad, vlakbij de rivier de Arve en heeft een bibliotheek en een sportcentrum met een zwembad en een fitnesszaal. Vanuit de goed uitgeruste klaslokalen van onze school kijk je uit over het adembenemend mooie berglandschap. Er zijn een studentenlounge en een terras in de school en je hebt overal in het gebouw toegang tot draadloos internet.

Cursussen

Tijdens een cursus Frans op onze school in Chamonix krijg je het best mogelijke onderwijs. Al onze docenten hebben het Frans als moedertaal en hebben jarenlang ervaring met het geven van lessen Frans als vreemde taal. Met de intensieve cursus van 20 lessen Frans per week, zul je al snel Frans durven spreken met anderen! Heb je liever een-op-een les. Dan kun je ook kiezen voor een cursusprogramma met privélessen op onze school. De privélessen kunnen aangepast worden aan jouw specifieke wensen en behoeften!

Accommodatie

Je kunt met andere studenten van onze school in een gedeeld appartement verblijven tijdens je cursus Frans in Chamonix. Ook kan onze school accommodatie in een privéappartement voor je organiseren. Alle appartementen bevinden zich op loopafstand van onze school en de skiliften, zijn gemeubileerd en hebben een keuken. Als je in een gedeeld appartement verblijft, heb je de mogelijkheid je medestudenten beter te leren kennen. Privéappartementen zijn daarentegen ideaal als je liever wat meer privacy wilt hebben. Onze school in Chamonix zorgt ervoor dat alle accommodatie aan onze hoge normen voldoet.

Activiteiten

Naast cursussen Frans in Chamonix biedt onze school een uitgebreid activiteitenprogramma, zodat je Frankrijk en de Franse manier van leven echt kunt leren kennen! Een programma bevat normaal gezien een kaas- en wijnproeverij, wandeltochten door het pittoreske Chamonix, een bezoek aan het Alpine museum en filmavonden in een Franse Bioscoop. Bovendien zijn er ook regelmatig excursies naar het prachtige Annecy, dichtbij gelegen ski-oorden en een wijngaard aan het meer van Genève.

Reizen

Vanaf de luchthaven van Genève (deze ligt het dichtst bij Chamonix) kun je per bus of minibus naar Chamonix reizen. Vervoer van en naar het vliegveld is niet inbegrepen in de cursusprijs.

De locatie van onze school in Chamonix

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.38 / 5
Accommodatie

3.33 / 5
Staf van de school

4.75 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Chamonix, gebaseerd op 8 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30