Kabelbaan vanaf Chamonix, France
Vind een school
Waardering  4.4/5

Frans leren in Chamonix - Frankrijk

Chamonix is een waar wintersportparadijs! Volg een cursus Frans in Chamonix, waar je hellingen vindt die perfect zijn om vanaf te skieën of te snowboarden. Deze prachtige stad dichtbij de Mont-Blanc heeft echter meer te bieden dan dat. De omstandigheden zijn er ook ideaal om te paragliden, rotsklimmen, wandelen, raften en nog veel meer!

Ben je na je lessen Frans op onze school in Chamonix niet in de stemming om iets actiefs te doen, dan zijn er nog eindeloos veel andere dingen die je in je vrije tijd kunt doen. Je kunt met de kabelbaan naar de bergtop Aiguille du Midi gaan, waarvandaan je een ongelofelijk mooi uitzicht hebt over de Alpen. In Chamonix zelf kun je de winkels en markten van deze stad afstruinen. Dit is de perfecte mogelijkheid om je Frans met de lokale bevolking te oefenen! Terwijl de zon ondergaat achter de bergtoppen van de Alpen, kun je wat van de heerlijke Franse keuken proeven in een van de vele sfeervolle restaurants en daarna kun je gaan après-skiën. Omdat Chamonix vlakbij de Franse grenzen met Italië en Zwitserland ligt, kun je makkelijk eens een dagje naar Genève, Turijn, Lyon of Annecy gaan!

Onze school in Chamonix

Onze school in Chamonix ligt in het centrum van de stad, vlakbij de rivier de Arve en heeft een bibliotheek en een sportcentrum met een zwembad en een fitnesszaal. Vanuit de goed uitgeruste klaslokalen van onze school kijk je uit over het adembenemend mooie berglandschap. Er zijn een studentenlounge en een terras in de school en je hebt overal in het gebouw toegang tot draadloos internet.

Foto's

Snowboarden boven Charmonix
Franse les op onze school
Studenten op de Frans en ski?n cursus
Studenten op onze school

Cursussen in Chamonix

Tijdens een cursus Frans op onze school in Chamonix krijg je het best mogelijke onderwijs. Al onze docenten hebben het Frans als moedertaal en hebben jarenlang ervaring met het geven van lessen Frans als vreemde taal. Met de intensieve cursus van 20 lessen Frans per week, zul je al snel Frans durven spreken met anderen! Heb je liever een-op-een les. Dan kun je ook kiezen voor een cursusprogramma met privélessen op onze school. De privélessen kunnen aangepast worden aan jouw specifieke wensen en behoeften!

Accommodatie

Je kunt met andere studenten van onze school in een gedeeld appartement verblijven tijdens je cursus Frans in Chamonix. Ook kan onze school accommodatie in een privéappartement voor je organiseren. Alle appartementen bevinden zich op loopafstand van onze school en de skiliften, zijn gemeubileerd en hebben een keuken. Als je in een gedeeld appartement verblijft, heb je de mogelijkheid je medestudenten beter te leren kennen. Privéappartementen zijn daarentegen ideaal als je liever wat meer privacy wilt hebben. Onze school in Chamonix zorgt ervoor dat alle accommodatie aan onze hoge normen voldoet.

Activiteiten

Naast cursussen Frans in Chamonix biedt onze school een uitgebreid activiteitenprogramma, zodat je Frankrijk en de Franse manier van leven echt kunt leren kennen! Een programma bevat normaal gezien een kaas- en wijnproeverij, wandeltochten door het pittoreske Chamonix, een bezoek aan het Alpine museum en filmavonden in een Franse Bioscoop. Bovendien zijn er ook regelmatig excursies naar het prachtige Annecy, dichtbij gelegen ski-oorden en een wijngaard aan het meer van Genève.

Hoe er te komen

Vanaf de luchthaven van Genève (deze ligt het dichtst bij Chamonix) kun je per bus of minibus naar Chamonix reizen. Vervoer van en naar het vliegveld is niet inbegrepen in de cursusprijs.


Locatie van onze school in Chamonix

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

3.3 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Chamonix gebaseerd op 8 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik ben erg tevreden. Ik volgde de cursus slechts een week, maar ik had een fantastische lerares (Alice), die voor een goede sfeer tussen de studenten zorgde. Ik hoop volgend jaar weer te gaan. Ik had het heel erg leuk, dank jullie wel!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Positieve lessen, gemengd met veel conversatie. Gastgezin was vriendelijk en sociaal. Heb ook erg genoten van het skiën!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was een goede kans om niet alleen Frans te leren, maar ook mensen van over de hele wereld te ontmoeten! De docenten zorgden ervoor dat de cursus altijd leuk en interessant was voor alle studenten. De accommodatie was erg simpel, maar het had alles wat ik nodig had en was vlakbij de school, het stadscentrum en de bushalte richting de skipistes.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docent was erg aardig en goed in de interactie met de groep.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik vond mijn docent en de andere docenten fantastisch. Ze varieerden de instructies en het tempo met multimedia en buitenactiviteiten en zorgden dagelijks voor nieuwe dingen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
H. Sanderson

De cursus was goed onderwezen en de medestudenten waren leuk. Goede accommodatie, centraal gelegen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Frans en sporten in Chamonix!

chamonix1De Franse gemeente Chamonix ligt hoger dan de hoogste berg in Engeland en toch torenen de Frans-Zwitserse Alpen er nog bovenuit waardoor Chamonix de fantastische uitvalsbasis is om in de winter te skiën of snowboarden en in de zomer te mountainbiken, klimmen en andere outdoor sporten te beoefenen. Read more...

Prijzen