Saint Jean and Fourvière, Lyon, Frankrijk

Frans leren in Lyon

16 klaslokalen
Grote studentenlounge
Rolstoel toegankelijk
Cursusmateriaal inbegrepen
Gecertificeerd Label Qualité FLE-centrum
Lid van IALC en Campus Frankrijk
Bibliotheek met multimediabronnen en computers
Wi-Fi in het hele gebouw
Gemeenschappelijke ruimte met automaten met warme en koude dranken en snacks
Goedgekeurd voor CSN-, Erasmus+- en Bildungsurlaub-programma's (verschillende staten)

Onze school in Lyon

Onze Franse school in Lyon ligt in de wijk Brotteaux in het modieuze 6e arrondissement van de stad. Deze wijk staat bekend om zijn uitstekende restaurants en klassieke Haussmann-architectuur. Brotteaux is grotendeels een woonwijk en zit vol met kleine winkeltjes en onafhankelijke boetiekjes waar je na je lessen veel taaloefeningen kunt doen. Op korte loopafstand vindt u de schilderachtige westelijke oever van de Rhône, een heerlijke plek voor een middagwandeling. Er is een interessante selectie attracties binnen handbereik van de school, waaronder het Parc de la Tête d'Or, dat zijn eigen botanische tuinen, een roeivijver en een populaire dierentuin heeft. Andere nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder meer het Museum voor Hedendaagse Kunst, Place des Jacobins, het Palais de la Bourse, het winkelcentrum La Parte Dieu, het Nationale Operahuis en het Romeinse amfitheater van de Drie Galliërs.

Taallessen vinden plaats op de begane grond van een aantrekkelijk 19e-eeuws gebouw. De faciliteit is rolstoeltoegankelijk en heeft 16 lichte klaslokalen met airconditioning. Er is een grote gemeenschappelijke lounge met automaten waar snacks en drankjes worden geserveerd, en een multimediabibliotheek met computers voor studenten. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele gebouw. Verbindingen met het openbaar vervoer liggen op slechts een paar minuten afstand, zodat u na de les gemakkelijk de stad kunt verkennen.

Deze school, opgericht in 1999, heeft meer dan 20 jaar ervaring met het lesgeven van Frans aan internationale studenten. Het beschikt over de Label Qualité FLE-accreditatie van het Franse Ministerie van Onderwijs en is ook lid van kwaliteitscontroleorganisaties, waaronder Campus France, de International Association of Language Centres (IALC), de FLE Group en de International Federation of Teachers of French (FIPF). ). Deze referenties tonen de hoge kwaliteit van het onderwijs aan dat hier wordt aangeboden. Bovendien maakt de locatie van de school in een van de meest interessante en levendige steden van Frankrijk het een zeer gewilde studielocatie.

Foto's

1
2
3
4

Lyon

Lyon, de stad van zijde, film en uitzonderlijke gastronomie, is werkelijk een lust voor het oog. Het is de thuisbasis van een prachtig historisch centrum met pittoreske geplaveide straatjes, verschillende weelderige tuinen en openbare parken, en een ongelooflijk efficiënt openbaar vervoerssysteem waarmee je al zijn geneugten kunt ontdekken. Lyon dateert al meer dan 2000 jaar en bruist van de bezienswaardigheden van historisch belang, hoewel het interessante verleden niet het enige is dat mensen hierheen trekt. De stad wordt al lang geprezen als de voedselhoofdstad van het land, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Met meer restaurants per hoofd van de bevolking dan waar dan ook in Frankrijk - van stijlvolle restaurants met Michelin-sterren tot schilderachtige bouchons tot diverse streetfoodbars - is de keuken koning in Lyon. Met een grote studentenpopulatie is de stad ook levendig en eclectisch en biedt entertainment en opwinding voor alle leeftijden en interesses. Dus waar wacht je op? Leer Frans in Lyon bij ons en ontdek deze bruisende stad zelf!

De rijke en kleurrijke geschiedenis van Lyon, ooit de hoofdstad van het oude Gallië, is goed terug te vinden in monumenten zoals het Romeinse amfitheater, de kathedraal van Sint-Jan en het opvallende Hôtel-Dieu aan de oevers van de Rhône. Minder groots misschien, maar net zo interessant zijn de traboules die het historische centrum doorkruisen. Deze loopbruggen hielpen kooplieden en canuts (of zijdearbeiders) de stad snel te doorkruisen, waardoor ze een efficiëntie kregen die Lyon tot een van 's werelds belangrijkste handelscentra maakte. Deze erfenis gaat vandaag de dag verder; de stad is nu een belangrijk knooppunt voor de chemische, biotech- en software-industrie en loopt daarmee voorop in de moderne wereld.

De wijk Vieux Lyon, of ‘oude stad’, is een van de grootste renaissancecentra van Europa. Dit prachtige gebied is de droom van elke geschiedenisliefhebber; je kunt hier uren doorbrengen door gewoon door de straten te lopen en de bezienswaardigheden te bewonderen. Het oude Lyon is ook het epicentrum van een van de bekendste jaarlijkse evenementen van de stad: La Fête des Lumières (het ‘Festival van het Licht’). Het festival ontstond als eerbetoon aan de Maagd Maria, die Lyon in de 17e eeuw van een plaag zou hebben gespaard, en is nu een vierdaags spektakel met ongelooflijke verlichting op enkele van de meest prominente gebouwen van de stad. Burgers versieren hun ramen met gekleurde kaarsen, belangrijke straten zijn versierd met lantaarns en kunstenaars uit het hele land brengen Lyon tot leven met verbazingwekkende lichtshows, waardoor een werkelijk magische sfeer ontstaat.

Een andere belangrijke factor die bijdraagt aan de sfeer van Lyon is de dynamische eetcultuur. Behalve Parijs wordt Lyon aangekondigd als het toonbeeld van gastronomische uitmuntendheid. Er wordt gezegd dat de echte haute cuisine hier zijn oorsprong vindt, dankzij de Lyonnaise mères. Deze ‘moeders’ waren ongetrainde maar zeer bekwame chef-koks die de klassieke Franse keuken definieerden en vormgaven en enkele van de eerste restaurants met Michelin-sterren van het land openden. Tegenwoordig herbergt de stad meer dan duizend eetgelegenheden, waar zowel regionale als internationale delicatessen worden geserveerd. Voor een echte smaak van Lyon, bezoek zeker een traditionele bouchon uit Lyon. Deze sfeervolle bistro's serveren heerlijke lokale gerechten, vaak gemaakt van verse ingrediënten die zijn gekocht op de boerenmarkten van de stad.

Hoe u uw tijd in Lyon ook doorbrengt, een meeslepende Franse ervaring hier geeft u een dieper inzicht in de cultuur en geschiedenis van Frankrijk en helpt u uw Franse vaardigheden aanzienlijk te ontwikkelen. Er is tenslotte geen betere manier om een taal te leren dan door deze te leven!

Cursussen in Lyon

Beschikbare cursussen

  Het kernprogramma voor algemeen Frans dat op onze school in Lyon wordt aangeboden, is de Semi-intensieve cursus van 15 groepslessen per week in klassen van maximaal 12 studenten. Deze beperkte omvang betekent dat je profiteert van veel taaloefeningen en zeer persoonlijke aandacht van de leraar, waardoor je de beste kans op succes hebt, ongeacht je startniveau. De lessen vinden 's ochtends of 's middags plaats; je lesrooster varieert op basis van je beginnende Franse niveau en het aantal andere studenten van elk niveau. Je rooster kan dus pas op je eerste dag worden bevestigd als alle studenten zijn gearriveerd. De ochtendlessen vinden plaats van 09:45 - 12:00 uur op maandag en van 09:00 - 12:15 uur van dinsdag tot en met vrijdag, terwijl de middaglessen plaatsvinden van 14:00 - 16:15 uur op maandag en van 13:30 - 15:45 uur van dinsdag tot en met vrijdag . Houd er rekening mee dat dit programma niet geschikt is voor complete beginners.

  Het strengere Intensieve programma voegt 3 workshops van 2 uur per week toe aan de semi-intensieve kerncursus. Deze workshops vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag en behandelen alle aspecten van het leren van talen (lezen, schrijven, luisteren en spreken), evenals culturele onderwerpen die zijn ontworpen om uw begrip van het leven in Frankrijk te vergroten. Door gerichte activiteiten en klassikaal werk kun je je taalvaardigheid snel vergroten. Net als bij de semi-intensieve cursus vinden de lessen 's ochtends of 's middags plaats, afhankelijk van je startniveau. Houd er rekening mee dat dit programma niet geschikt is voor complete beginners.

  Als je nog meer vooruitgang wilt boeken, kun je de superintensieve cursus van de school volgen, die vijf workshops van 2 uur per week toevoegt aan je semi-intensieve kernprogramma. Je krijgt elke dag een workshop waarin elk van de volgende onderwerpen wordt behandeld: fonetiek, geschreven Frans, mondelinge communicatie, Franse cultuur en grammatica. Deze extra studietijd helpt je om in een mum van tijd je taalvaardigheid te versterken en met zelfvertrouwen te spreken. Volledige beginners moeten minimaal 2 weken het superintensieve programma volgen voordat ze andere cursussen kunnen volgen. Er zijn vaste startdata voor studenten zonder eerdere ervaring met Frans. Neem contact met ons op voor beschikbare startdata voor beginners.

  De meest efficiënte manier om uw Franse ontwikkeling te maximaliseren is ongetwijfeld het volgen van privélessen. Standaard heb je 20 één-op-één lessen per week, maar op aanvraag zijn op maat gemaakte pakketten beschikbaar. Tijdens deze sessies heb je de onverdeelde aandacht van de docent, waardoor je je lessen kunt afstemmen op je eigen behoeften. Privélessen zijn ook een goede optie voor degenen die het gevoel hebben dat ze extra ondersteuning nodig hebben bij hun studie of die specifieke onderwerpen willen behandelen tijdens hun verblijf in Lyon. Hoe u deze lessen ook gebruikt, u zult merken dat u ongeëvenaarde vooruitgang boekt!

  Hoewel privélessen uiterst nuttig zijn in termen van taalontwikkeling, biedt het niet de sociale ervaring die groepslessen bieden. Gelukkig hebben wij het antwoord: combineer het beste van beide cursussen met een Semi-intensief + Privé programma! Door 5 of 10 één-op-één lessen per week toe te voegen aan uw kerncursus, krijgt u de extra oefening die privélessen bieden, terwijl u nog steeds de sociale kant van groepslessen ervaart. Er zijn ook strengere gecombineerde pakketten van superintensieve 25 + 5 of 10 privélessen per week beschikbaar.

  Als je Frans studeert vanwege interesse in de Franse manier van leven, biedt onze school twee geweldige taal- en activiteitenprogramma's waaruit je kunt kiezen. De eerste, Frans en cultuur, combineert de semi-intensieve kerncursus met 5 culturele activiteiten per week. Deze activiteiten vinden plaats rondom jouw lesrooster; ze variëren het hele jaar door, maar kunnen ook rondleidingen door de stad, museumbezoeken, eet- en/of wijnproeverijen, een groepsmaaltijd en een boottocht omvatten. Deze cursus heeft vaste startdata en is beschikbaar voor studenten met A2 of hoger niveau Frans, en is dus niet geschikt voor complete beginners.

  Als u Frans leert voor uw werk of van plan bent om voor een Frans bedrijf te gaan werken, dan is onze cursus Zakelijk Frans perfect voor u. Via 15, 20 of 25 wekelijkse één-op-één lessen behandelt u bedrijfsgerelateerde terminologie, leert u zakelijke documenten lezen en schrijven en ontdekt u de specifieke kenmerken van bedrijfscommunicatie in het Franstalig bedrijven. Omdat uw lessen op privébasis worden gegeven, kunt u alle onderwerpen behandelen die verband houden met uw bedrijfsplannen en zult u merken dat u snel verbeteringen aanbrengt. Deze cursus is geschikt voor studenten met een A2 of hoger Frans niveau, en is dus niet beschikbaar voor complete beginners.

  Onze zomer lerarencursus is een ideale opfrisser voor docenten Frans. Het programma combineert 15 wekelijkse workshops met de semi-intensieve kerncursus. In uw algemene Franse lessen versterkt u uw taalvaardigheid, terwijl u in uw workshops uw pedagogische praktijken verbetert door observatie in de klas, gerichte taken en groepsactiviteiten. Dit programma plaatst je in een uitstekende positie om het nieuwe schooljaar te beginnen met nieuw verbeterde vaardigheden en technieken. Om voor deze cursus in aanmerking te komen, moet je minimaal een B1-startvaardigheid hebben.

  Als je aan een Franse universiteit wilt studeren, is de universitaire voorbereidingscursus van onze school de perfecte manier om je taalvaardigheid te ontwikkelen tot het juiste niveau om te kunnen solliciteren. Het programma bestaat uit 15 wekelijkse groepslessen, waarmee je je algemene Franse vaardigheden kunt verbeteren, plus 5 één-op-één lessen per week waarin je onderwerpen behandelt die verband houden met voor uw komende cursus. Ook krijg je begeleiding op maat bij de voorbereiding op een universitaire opleiding. Dit is een ongelooflijk flexibel programma dat kan worden aangepast aan uw behoeften; de duur van de cursus hangt af van uw startniveau en de materialen die u wilt behandelen. Kandidaten voor deze cursus moeten minimaal een niveau van Frans op B1-niveau hebben.

  Op de eerste lesdag moet je om 08:00 uur op school aankomen. Je hebt vóór aankomst al een niveautest ingediend. Hiermee wordt je starttaalvaardigheid beoordeeld en wordt je in een groep geplaatst die het meest geschikt is voor dat niveau. Bij aankomst krijgt u een korte mondelinge beoordeling om de resultaten van deze test te verifiëren voordat uw klasplaatsing en lesrooster worden bevestigd. Deze methodiek biedt studenten de best mogelijke kansen om hun taalvaardigheid te verbeteren, ongeacht hun startniveau.

  In de middag/avond heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van je cursus ontvang je een certificaat van voltooiing dat kan worden gebruikt om het Franse niveau aan te tonen dat je tijdens je tijd op de school hebt bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   De beste manier om de voordelen van uw meeslepende taalervaring te maximaliseren, is door bij lokale gastgezinnen te verblijven. Alle gastheren zijn moedertaalsprekers van het Frans en bieden de mogelijkheid om uw Franse vaardigheden buiten het klaslokaal te oefenen. De verhuurders wonen op maximaal 40 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer en bieden privé eenpersoons- of tweepersoonsslaapkamers* en toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, inclusief de woonkamer en badkamer(s). Kamers worden aangeboden met de volgende maaltijdpakketten: inclusief ontbijt, met toegang tot de keuken voor het bereiden van uw andere dagelijkse maaltijden, of halfpension, inclusief elke dag ontbijt en diner en geen toegang tot de keuken. Wij raden de optie halfpension ten zeerste aan, omdat dit niet alleen kosteneffectief is, maar u ook 's avonds gegarandeerde sociale tijd met uw gastheer(s) geeft, waardoor u de taal optimaal kunt oefenen. Welke optie u ook kiest, beddengoed en handdoeken worden door uw verhuurder(s) verstrekt en regelmatig vervangen; uw gastheer(s) doen de was voor u of laten u één keer per week gebruik maken van de faciliteiten van het huis. De meeste hosts bieden Wi-Fi-toegang, maar u dient ons tijdens het reserveren te informeren of dit voor u vereist is. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren. Uw gastheren halen u bij aankomst op van een van de twee belangrijkste treinstations van Lyon; Als u liever van de luchthaven wordt opgehaald, is er tegen een toeslag een pendeldienst beschikbaar. Houd er rekening mee dat kinderen onder de 18 jaar moeten accommodatie bij een gastgezin boeken.

   Voor meer onafhankelijkheid kun je een van de studio-appartementen van de school kiezen. Studenten die een cursus van een week tot twee maanden volgen, kunnen een studio voor korte termijn in een van de twee residentiecomplexen selecteren. Beide residenties liggen op slechts 10 minuten met het openbaar vervoer van de school en bieden een- en tweepersoons* studio's en appartementen voor maximaal 4 personen. Elke studio heeft een eigen badkamer, een volledig ingerichte kitchenette (inclusief koelkast, magnetron en kookplaat) en gegarandeerde WiFi-toegang. De woningen beschikken ook over gemeenschappelijke ruimtes, waaronder privétuinen en een cafetaria. De studio's worden aangeboden op basis van eigen kookgelegenheid, maar het is mogelijk om tegen een extra vergoeding een ontbijt ter plaatse te boeken. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen en worden regelmatig verschoond; In beide woningen zijn wasfaciliteiten met muntsysteem beschikbaar. Beide residenties hebben een receptie met personeel dat klaar staat om u te helpen of te adviseren over wat u tijdens uw verblijf kunt doen. Je wordt geplaatst op basis van beschikbaarheid op het moment van boeking; wij kunnen de locatie van uw accommodatie niet garanderen. Houd er rekening mee dat er op alle boekingen een toeristenbelasting van € 1 per dag wordt geheven.

   Studio's voor lang verblijf zijn beschikbaar voor studenten die langer dan twee maanden een cursus volgen. Deze comfortabele appartementen liggen op ongeveer 15 minuten met het openbaar vervoer van de school en beschikken over een volledig uitgeruste kitchenette (koelkast, kookplaat en magnetron), een eigen badkamer en loungeruimtes. Je hebt ook toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het complex, zoals de keuken/eetkamer, de fitnessruimte en de tuinen. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele gebouw. Beddengoed is inbegrepen, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Er zijn wasfaciliteiten op muntjes beschikbaar. Het gebouw heeft een receptie, bemand door medewerkers die u graag helpen als dat nodig is of u adviseren over wat u kunt doen tijdens uw verblijf in Lyon. Voor alle langverblijfstudio's geldt een schoonmaaktoeslag van € 35,-. Bij aankomst dient u een borg van € 450,- te betalen (€ 650,- voor een verblijf langer dan 12 weken). Deze borg wordt bij vertrek aan u terugbetaald, mits uw appartement in goede staat wordt achtergelaten. Houd er rekening mee dat u op een weekdag dient te arriveren als u dit type accommodatie boekt. In het hoogseizoen kunnen andere wooncomplexen met vergelijkbare faciliteiten worden gebruikt.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een gedeelde kamer selecteert maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Als aanvulling op je taallessen en om je te leren over het leven in Lyon, biedt onze school een breed scala aan sociale en culturele activiteiten. Deze vinden doorgaans plaats in de middag, avond of in het weekend; ze zijn bedoeld om je inzicht te geven in de geschiedenis en cultuur van de stad en om je te helpen je klasgenoten te leren kennen. Alle activiteiten worden allemaal in het Frans gehouden, zodat u uw onderdompeling kunt behouden en uw nieuwe taalvaardigheden in praktijk kunt brengen in realistische scenario's.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Begeleide wandelingen
   - Bezoeken aan attracties zoals het Parc de la Tête d'Or, Place Bellecour en het Museum voor Schone Kunsten
   - Groepsspellen
   - Gesprekssessies
   - Eten- en wijnproeven
   - Franse filmvertoningen
   - Kookworkshops
   - Uitstapjes naar lokale markten
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de stad

   Hoe er te komen

   Lyon-Saint Exupéry Airport ligt op slechts 30 minuten rijden van het stadscentrum. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf vele locaties over de hele wereld.

   Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie gaan, of wij kunnen een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u voor deze service kiest, staat er bij de landing een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u bij vertrek ook voor deze service kiest, wordt u op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de luchthaven.

   Als u verblijft in een gastgezin, heeft u de mogelijkheid om bij aankomst te worden opgehaald op een van de twee belangrijkste treinstations van Lyon. Deze dienst wordt gratis aangeboden.

   Je moet ervoor zorgen dat je op de zondag vóór de cursus begint in Lyon aankomt en dat je vertrekt op de zaterdag nadat deze is afgelopen. Als u een studio-accommodatie voor de lange termijn boekt, dient u op een weekdag aan te komen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Lyon

   Cursus

   4.3 / 5
   Accommodatie

   4.2 / 5
   Medewerkers van de school

   4.4 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Lyon gebaseerd op 19 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   1-2-1, 15 lessen over 3 dagen... een moeilijke vraag voor zowel mij als de leraar (Justine), maar veel geleerd door te focussen op de belangrijkste probleemgebieden. Ik voelde dat ik bij twijfel kon vragen en alle behaalde doelen gaven me hernieuwd vertrouwen in mijn Frans. Kamer, accommodatie, faciliteiten allemaal geweldig met echt goed ontbijt en avondmaaltijden, de laatste tot diep in de avond! Goede ligging tov school. Madame Odile was gewoon de beste! Zo'n lieve dame die niet meer voor mij had kunnen doen en die niet beter voor mij had kunnen zijn. We hebben zo gelachen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zorgvuldig ontwikkeld en getitreerd. Leraar was erg goed, ondersteunend.. en leuk De familie Roche was absoluut fantastisch, ze deden hun best om me welkom te laten voelen. Om te profiteren van mijn tijd ben ik bij andere families geweest, en deze was echt de beste.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus geweldig. Ik had enkel 's ochtends les, waardoor ik 's middags Lyon kon verkennen en veel plezier had. Het was een gevarieerde cursus, met nadruk op alle taalvaardigheden in het Frans, en de docenten waren heel erg goed. Ik verbleef bij een gastgezin, wat erg leuk was. Ik was vrij om binnen te komen en naar buiten te gaan wanneer ik wilde, en ik kreeg veel heerlijke maaltijden. Ik was blij dat ik Engels met iemand kon spreken terwijl ik de cursus voorbereidde, iedereen bij Apple Languages was erg behulpzaam. Ik had een fantastische tijd in Lyon!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had het erg leuk, alhoewel de plaatsing beter had kunnen zijn. We behandelden veel lesstof wat ik al wist, waardoor ik niet zoveel leerde van de cursus als dat ik had gehoopt. Het appartement lag op een geweldige locatie, en mijn kamer was fantastisch. De gastfamilie was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik had dus een geweldig verblijf in Lyon, het is een mooie stad en ik zou ook graag teruggaan naar de school!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het leuk, aangezien er geen tekstboek was en vrij weinig huiswerk. De vrouw waar ik bij verbleef (Mme Champeymont) was erg lief en gastvrij. Ze kookte erg goed. Haar taal was duidelijk en het was makkelijk om met haar te spreken. Ze respecteerde mijn privacy en hielp me op elke mogelijke manier.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb goede herinneringen aan de school. Vooral de docenten waren erg gedreven, goed voorbereid en vriendelijk. Ik hoop dat ik de kans krijg om terug te gaan!

   Ik heb erg van de cursus genoten en van hoe makkelijk het was om te boeken! Het was een goede week en ik vond de hulp van Apple Languages erg prettig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was interessant en bood veel kansen om gesprekken te voeren. De uitspraak-workshops waren bijzonder interessant en bruikbaar. Ik verbleef bij een ontzettend aardige vrouw en haar jonge zoon, met een comfortabele en ruime kamer voor mezelf. Ik voelde me erg thuis.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een fantastische introductie van het Frans in een erg vriendelijke en relaxte omgeving. Ik voelde me meteen deel van een grote familie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De taalschool in Lyon is super fijn en goed georganiseerd. Mijn lessen waren precies op het goede niveau met erg leuke discussies, maar ook uitdagende grammatica. Ik vond mijn gastgezin fantastisch. We konden het meteen goed met elkaar vinden. Het eten was heerlijk en ze lieten me erg thuis voelen. Ik zou echt meteen weer terug willen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had een geweldige docent en het personeel op de school was erg behulpzaam. Mijn gastgezin sprak de hele tijd Frans tegen mij - fantastisch!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus uitstekend gestructureerd. Gezien het feit dat ik er maar voor twee weken was, was het onvermijdelijk dat ik instapte bij een bepaald moment van een duidelijk doorgaand programma. Met veel flexibiliteit werd dit goed opgevangen en ik genoot echt van de discussies over actuele onderwerpen. Mijn gastgezin bestond uit een vrouw van middelbare leeftijd en haar kat. Ze was erg behulpzaam en gastvrij en ze heeft me ook geholpen met het verbeteren van mijn Frans. Het eten was fantastisch.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Brazil (15)
   English speakers (5)
   German speakers (15)
   Italian (15)
   Japanese/korean (5)
   Spanish speakers (15)

   Gemiddeld aantal studenten

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Lyon

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024