Apple Language Courses

Frans leren in Montpellier, Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€290

Een cursus Frans op onze Montpellier (Premium) school is ideaal voor studenten die de Franse taal willen leren in een levendige, jeugdige stad. Een van de grootste universiteiten van Frankrijk is gevestigd in Montpellier en meer dan een kwart van de inwoners van Montpellier bestaat dan ook uit Franse studenten. Als je een van onze cursussen Frans in Montpellier gaat volgen, zal je snel nieuwe mensen leren kennen, veel vrienden maken en het Frans dat je tijdens de lessen leert in de praktijk kunnen brengen. Montpellier is een mooie, historische stad in Zuid-Frankrijk in de buurt van mooie zandstranden en de meest schitterende steden van Frankrijk. Er heerst bovendien een erg aangenaam klimaat. De warme, mediterrane sfeer en manier van leven zorgen ervoor dat onze taalcursussen Frans in Montpellier bijzonder populair zijn!


Onze scholen in Montpellier (Premium)

Onze school heeft een geweldige locatie in het hart van de pittoreske, verkeersvrije centrum van Montpellier. Dit is de perfecte uitvalsbasis om het historische centrum van Montpellier te ontdekken. In de omgeving van de school vind je een breed scala aan terrasjes, cafeetjes, boetiekjes en restaurants. Ook vlakbij ligt het Place de la Comédie, het belangrijkste plein van Montpellier. Hier vind je het operagebouw, gemaakt in Italiaanse stijl, op slechts twee minuten loopafstand.

Onze talenschool in Montpellier heeft comfortabele klaslokalen, en is voorzien van airco en allerlei multimedia faciliteiten. De school heeft ook een computerlokaal met 40 computers en gratis wifi-toegang beschikbaar.

Je kunt ook een cursus doen aan onze 'Premium' school, die is gevestigd in een historisch gebouw in het hart van Montpellier, 2 minuten lopen van het "Place de la Comedie. Deze school heeft 20 klaslokalen met airconditioning, gratis draadloos internet en een studeerruimte/bibliotheek.

Cursussen

Je kunt kiezen voor een standaardcursus Frans van 20 lessen per week of een intensieve cursus van 30 lessen per week. Elke Franse les duurt 45 minuten en er zullen maximaal 12 studenten in een groep geplaatst worden.

Cursussen met privélessen kunnen ook worden geregeld voor studenten die zich specifiek op een onderwerp willen concentreren.

Onze Premium school heeft kleinere klassen, met slechts 10 studenten in elke groep en biedt een voorbereidingscursus voor het DELF-examen aan, maar ook Zakelijk Frans en de club 50+ voor studenten in de 50 die graag een cursus willen doen met studenten van de zelfde leeftijd. Deze cursussen combineren een taalcursus met excursies en andere sociale activiteiten.

Accommodatie

Als accommodatie in Montpellier bieden bij zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen aan op basis van ontbijt en half pension (2 maaltijden per dag). De optie half pension is voornamelijk populair omdat dit de perfecte gelegenheid creëert om je Frans in een informele omgeving te oefenen.

Ook hebben wij studenten residenties beschikbaar in het centrum van de stad (gewoonlijk op zo‘n 10 minuten loopafstand van de school). Deze worden gedeeld met Franse studenten van de universiteit of andere internationale studenten. Deze residenties zijn beschikbaar op basis van zelfcatering en elke kamer is voorzien van een eigen badkamer. Er is ook gratis draadloos internet beschikbaar.

Activiteiten

Onze school biedt naast taalcursussen Frans in Montpellier ook een uitgebreid cultureel programma met onder andere rondleidingen en excursies. Verder worden er gezellige studentenavonden, picknicks op het strand, paardrijdtochten door de duinen en theater- en bioscoopbezoeken georganiseerd. Je zult het dus zeker naar je zin hebben in Montpellier en door dit uitgebreide activiteitenprogramma krijg je ook voldoende gelegenheid om het Frans dat je tijdens de cursus leert in de praktijk te brengen!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Montpellier, op slechts 8km afstand van het centrum. Je kunt ook naar Carcassonne vliegen en een rechtstreekse trein nemen naar Montpellier. Als je bij een gastgezin verblijft, word je gratis opgehaald. Heb je gekozen voor een andere accommodatievorm, reis dan met het openbaar vervoer verder.

De locatie van onze school in Montpellier (Premium)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.32 / 5
Accommodatie

3.78 / 5
Staf van de school

4.28 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Montpellier (Premium), gebaseerd op 92 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30