Palais Garnier, Opéra national de Paris

Frans leren in Parijs

11 klaslokalen
Studentencomputers
Bibliotheekbronnen
Airconditioning
Machines voor warme en koude dranken
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Gecertificeerd Label Qualité FLE-centrum
Geregistreerd TCF- en TEF-examencentrum
Lid van Campus Frankrijk en Datadocké
Goedgekeurd voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's

Onze school in Parijs (Eiffel)

Het hoofdgebouw van onze school in Parijs Eiffel bevindt zich in het 15e arrondissement van de hoofdstad, een bruisende wijk waar enkele van de belangrijkste en bekendste bezienswaardigheden van de stad te vinden zijn. Deze omvatten uiteraard de Eiffeltoren en de Champ de Mars-tuinen, de Esplanade des Invalides, L’École Militaire en een groot aantal kunstmusea, waaronder het Musée d'Orsay, het Musée Rodin en het Musée Maillol. Het gebied beschikt ook over enkele van de beste voorbeelden van klassieke Haussmann-architectuur, die de stad zoveel charme geeft. Bezienswaardigheden zoals het Grand Palais, Place de la Concorde, Luxembourg Gardens en het Louvre zijn gemakkelijk bereikbaar met de bus of metro.

De lessen vinden plaats in een boetiektalencentrum vlak bij de pittoreske, met bomen omzoomde Avenue de Suffren. Het gebouw heeft 11 klaslokalen en een grote computerlounge waar studenten huiswerk kunnen maken, in contact kunnen komen met vrienden en familie thuis, of op internet kunnen surfen. Er is een selectie materialen en boeken beschikbaar die u kunt lenen als aanvulling op uw lessen in de klas, en er zijn ook verschillende automaten voor warme en koude dranken. Het gebouw beschikt ook over airconditioning en er is overal WiFi.

Wanneer u Frans bij ons leert op onze school in Parijs Eiffel, profiteert u van hoogwaardig meeslepend onderwijs dat is bekroond met de Qualité FLE-accreditatie van het Franse Ministerie van Onderwijs. De school verwelkomt al meer dan 30 jaar internationale studenten; Gedurende deze tijd heeft het personeel uitstekende technieken ontwikkeld om Frans te onderwijzen aan studenten van alle leeftijden, achtergronden en capaciteiten. De faciliteit is ook lid van Campus France en Datadocké, en de cursussen komen in aanmerking voor financiering door CSN en Bildungsurlaub. De toplocatie maakt het een populaire keuze voor veel van onze studenten.

Foto's

1
2
3
4

Parijs

De Franse hoofdstad is een van de beroemdste steden ter wereld en ongetwijfeld een van de beste plaatsen om een taalcursus Frans te volgen. Parijs, een krachtpatser van cultuur, staat bekend als de geboorteplaats van perfectionisme. Het is een stad met uitzonderlijk kunstenaarschap en onderwijs van wereldklasse, met haute cuisine en haute couture, en met een bijna ongeëvenaarde politieke invloed. De rijke geschiedenis en het belangrijke culturele erfgoed van de stad trekken bezoekers van over de hele wereld; Eeuwenlang zijn miljoenen mensen samengekomen om de enorme verscheidenheid aan attracties te zien. Met enkele van de meest herkenbare bezienswaardigheden ter wereld - zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de glazen piramide van het Louvre - honderden musea en galerijen om van te genieten, en een schat aan interessante winkels en restaurants om te verkennen, is het zeker moeilijk om je te vervelen hier. Dus waar wacht je op? Leer bij ons Frans in Parijs en ontdek deze iconische stad zelf!

Parijs – ook bekend als de Stad van het Licht, de Stad van de Kunst en de Stad van de Literatuur – werd ruim 2500 jaar geleden gesticht en werd al snel een belangrijke halte op de noord-zuidhandelsroute. Het belang ervan is in de loop van de tijd alleen maar toegenomen en de stad is lange tijd een van de belangrijkste economische, culturele en politieke epicentra ter wereld geweest. Geschiedenisliefhebbers kunnen meer te weten komen over het verleden van Parijs in de vele musea. Van bijzonder belang is het Carnavalet Museum, dat een verzameling interessante kunstvoorwerpen heeft vanaf de vroegste Keltische nederzettingen tot aan de 19e-eeuwse artistieke Gouden Eeuw. Andere belangrijke historische bezienswaardigheden zijn de iconische kathedraal Notre-Dame, de basiliek van Saint Denis en het paleiscomplex van Luxemburg. Al deze bezienswaardigheden en meer liggen binnen handbereik van onze Opéra-school.

Vanaf de Middeleeuwen is Parijs het kloppende hart van enkele van de grootste intellectuelen en creatievelingen ter wereld. De stad is de moeder van beroemde namen als Voltaire, Simone de Beauvoir, Jean-Paul Sartre, Pierre Curie en nog veel meer die hun stempel op de mensheid hebben gedrukt. De erfenis van de grote geesten van Parijs omvat iconische literatuur, prominente filosofische ideeën en levensveranderende uitvindingen, waaronder de stethoscoop, de aqualong en het eerste fotografische beeld. Door simpelweg door de straten en boulevards van Parijs te slenteren, passeert u de favoriete plekken van degenen die hier naam hebben gemaakt. Cafés als Le Select in Montparnasse en Les Deux Magots in Saint-Germain waren bijvoorbeeld ooit het politieke en artistieke zenuwcentrum van de stad en behoorden tot hun beschermheren Ernest Hemingway, Emile Zola, Pablo Picasso en F. Scott Fitzgerald . Tegenwoordig bieden ze de perfecte gelegenheid om inzicht te krijgen in het dagelijkse leven van gewone Parijzenaars - neem zeker de tijd om een koffiehuis te bezoeken, een café crème en een exemplaar van Le Monde, en zie hoe de wereld voor je voorbijgaat.

Er zijn zoveel opmerkelijke bezienswaardigheden in Parijs dat het moeilijk is om ze hier allemaal op te sommen. Eén ding is echter zeker: een meeslepende cursus Frans in Parijs is gegarandeerd anders dan alle andere!

Cursussen in Parijs (Eiffel)

Beschikbare cursussen

  De basislessen algemeen Frans die door onze Parijse Opéra-school worden aangeboden, vinden plaats in een ochtend- of middagschema. De standaardcursus is het Intensieve programma, dat bestaat uit 20 lessen per week in groepen van maximaal 14. Ochtendlessen vinden plaats tussen < b>09:00 en 12:00 elke weekdag en bestrijken alle vier de belangrijkste aspecten van het leren van talen: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De ochtendcursus wordt aangeboden in groepen, gerangschikt op startniveau, zodat je op het juiste niveau meteen kunt instappen. Middaglessen vinden elke weekdag plaats tussen 14:15 en 17:15 en bestaan uit workshops met gemengde vaardigheden over geschreven Frans, grammatica, mondelinge communicatie en de Franse cultuur. Deze middaglessen zijn ideaal voor degenen die zich liever op bepaalde gebieden van hun studie concentreren, in tegenstelling tot de meer algemene aanpak die tijdens de ochtendcursus wordt aangeboden.

  Deze school biedt een verscheidenheid aan strengere algemene Franse programma's. Bij de Super-intensieve 26 cursus voeg je 6 extra lessen per week toe aan je intensieve kernprogramma. U kunt de ochtendcursus selecteren en extra algemene Franse lessen krijgen, of de middagcursus selecteren en aanvullende workshops volgen over het onderwerp van uw keuze. Als je nog meer taaloefeningen wilt, kun je de Super-intensieve 30 cursus selecteren en 10 middagworkshops per week toevoegen aan het intensieve ochtendprogramma. Op deze manier krijg je het beste van beide soorten cursussen en combineer je het leren van algemene talen met gespecialiseerde aandacht voor een reeks taalkundige en culturele onderwerpen. Er zijn ook superintensieve pakketten van 34, 38, 42 en zelfs 52 wekelijkse lessen beschikbaar. Neem gerust contact op met onze taaladviseurs voor meer informatie over deze pakketten.

  Let op: als u geen eerdere ervaring met Frans heeft, moet u met uw cursus op een specifieke datum beginnen. Neem contact met ons op voor beschikbare startdata voor beginners.

  Als je denkt dat je extra ondersteuning nodig hebt bij je studie, of als je specifieke Franse onderwerpen wilt behandelen, raden we je aan privélessen te boeken. Het standaardpakket bestaat uit 20 één-op-één lessen per week, maar op aanvraag zijn op maat gemaakte pakketten beschikbaar. Omdat je de onverdeelde aandacht van de docent hebt, ontvang je lesmateriaal dat precies op jouw wensen is afgestemd en profiteer je van veel meer taaloefening dan bij een groepsprogramma. Hoe lang je ook kunt studeren, je zult merken dat je ongelooflijke verbeteringen boekt tijdens een privécursus.

  Hoewel privélessen buitengewoon gunstig zijn in termen van vooruitgang, bieden ze niet dezelfde soort sociale ervaring als groepslessen. Gelukkig kun je het beste van beide cursussen combineren met een Superintensief + Privé pakket! Dit programma voegt 5 of 10 één-op-één lessen per week toe aan uw superintensieve 26-cursus, waardoor u de extra oefening krijgt die privélessen bieden, maar u toch de sociale kant van een groep kunt ervaren cursus.

  Voor degenen die meer willen leren over de Franse manier van leven, biedt deze school een fantastisch Frans en cultuur programma, dat je superintensieve ochtendcursus van 26 combineert met 8 middagworkshops per week. De middaglessen geven je een dieper inzicht in de Franse geschiedenis, Franse kunst, film en literatuur, de manier van leven in Frankrijk en zelfs enkele van de belangrijkste wijken van Parijs. Dit pakket staat open voor studenten van alle niveaus, inclusief complete beginners. Beginners moeten er rekening mee houden dat ze op een geschikte datum met hun programma moeten beginnen.

  Als u uw spreekvaardigheid wilt verbeteren, is de cursus Frans & Communicatie iets voor u. Met dit programma krijg je 's ochtends 26 lessen algemeen Frans plus 8 wekelijkse middagworkshops. Tijdens de middaglessen maak je kennis met nieuwe woordenschat, verbeter je je luistervaardigheid, ontwikkel je je Franse uitspraak en krijg je extra gespreksoefeningen. Binnen de kortste keren spreek je met vertrouwen!

  Als alternatief, als je met de regels en structuur van de taal worstelt, waarom boek je dan niet het programma Frans & Grammatica? Deze cursus bestaat ook uit 26 lessen algemeen Frans in de ochtend, gevolgd door 8 extra workshops in de middag. Deze behandelen de details van de Franse grammatica en helpen u uw schriftelijke vaardigheden te verbeteren met gerichte taken.

  Tieners die op school Frans leren, kunnen zich in de beste positie bevinden om met vlag en wimpel voor hun examen te slagen met onze cursus Examenvoorbereiding. Britse en Ierse studenten kunnen zich voorbereiden op hun A Level/Leaving Certificate-examens met dit gespecialiseerde programma, dat bestaat uit 26 superintensieve lessen plus 8 minigroepslessen per week. De extra middaglessen behandelen examenspecifieke onderwerpen en woordenschat. Deze cursus is beschikbaar in juli en augustus voor studenten met een startniveau van B1 of hoger. Het programma kan ook worden afgestemd op Duitse studenten die zich voorbereiden op het Abitur-examen.

  Jongere leerlingen kunnen het uitstekende juniorprogramma van de school volgen, dat in juni en juli plaatsvindt in de Sint-Nicolaasfaciliteit. Voor ouders die hun kinderen naar Parijs willen vergezellen, kunnen we onze gezinscursus zomer aanbieden, die bestaat uit 20 intensieve lessen per week volgens het ochtendschema. Kinderen leren in leeftijdsgroepen (6 - 11 en 12 - 17 jaar), terwijl ouders in volwassenenklassen studeren in hetzelfde talencentrum. Je bent dan vrij om 's middags samen de stad te verkennen en te genieten van een spannende en lonende gezinsvakantie.

  Als u Frans moet leren voor uw werk of als u van plan bent om in een Frans bedrijf te gaan werken, kunt u de juiste vaardigheden leren tijdens onze cursus Zakelijk Frans. Als u dit programma boekt, voegt u 16 gespecialiseerde minigroeplessen toe aan de superintensieve cursus van 26 ochtenden. Deze minigroepsessies hebben een maximum van slechts 3 studenten, dus u krijgt veel mogelijkheden om de taal te oefenen en u kunt de lessen indien nodig op uw wensen afstemmen. In je extra sessies leer je professionele en administratieve woordenschat, hoe je zakelijke documenten leest en schrijft en/of zakelijke presentaties voorbereidt, en leer je de specifieke kenmerken van formele communicatie in Franse bedrijfsomgevingen. Je middaglessen kunnen ook worden gebruikt om Juridisch Frans te behandelen. Beide cursussen staan open voor studenten met een B1 of hoger startvermogen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare startdata.

  Op de eerste lesdag moet je om 08:00 uur op school aankomen. Na inschrijving doe je schriftelijke en mondelinge niveautoetsen; deze worden gebruikt om uw starttaalvaardigheid te bepalen en u in een groep te plaatsen die het meest geschikt is voor dat niveau. Deze methodiek biedt studenten de best mogelijke kansen om hun taalvaardigheid te verbeteren, ongeacht hun startniveau. Aan het einde van je cursus ontvang je een certificaat van voltooiing dat kan worden gebruikt om het Franse niveau aan te tonen dat je tijdens je tijd op de school hebt bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Ervaar de Franse manier van leven uit de eerste hand en oefen uw taalvaardigheden met moedertaalsprekers door bij een lokale gastheer te verblijven! Alle hosts wonen binnen 50 minuten van de school met het openbaar vervoer en bieden privé een- of tweepersoonskamers* aan, op basis van ontbijt of halfpension. Halfpension omvat elke dag ontbijt en diner en is ideaal als u op zoek bent naar een volledig meeslepende ervaring, aangezien de maaltijden de perfecte gelegenheid bieden om uw Frans te oefenen in een authentieke omgeving. Je hebt ook toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de woonkamer en de badkamer, hoewel sommige verhuurders tegen een extra vergoeding toegang tot een privébadkamer kunnen aanbieden. Beddengoed en handdoeken worden door uw gastheer(s) verstrekt en wekelijks verschoond; uw gastheer(s) doen de was voor u of laten u één keer per week gebruik maken van de faciliteiten van het huis. De meeste hosts kunnen Wi-Fi-toegang bieden, maar u dient ons tijdens het reserveren te informeren of dit voor u een vereiste is. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Voor degenen die liever zelf koken, bieden we gedeelde appartementen accommodatie met lokale Parijzenaars. Dit pakket is inclusief dagelijks ontbijt en toegang tot de keuken voor het bereiden van uw andere dagelijkse maaltijden. Hoewel deze optie minder mogelijkheden biedt voor het oefenen van gesprekken dan bij een gastgezin, verblijf je bij een moedertaalspreker van het Frans, zodat je je nieuw ontwikkelde taalvaardigheden kunt gebruiken. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen en u heeft toegang tot de wasmachine van het huis om uw was te doen. Veel appartementen beschikken over WiFi, maar u dient ons tijdens het reserveren te informeren of dit voor u een vereiste is. Je beschikt over een eigen sleutel, dus je kunt komen en gaan wanneer je wilt.

   Als je meer onafhankelijkheid verkiest, raden we accommodatie in een studentenresidentie ten zeerste aan. De school werkt met twee residenties die het hele jaar door geopend zijn en beide op ongeveer 45 minuten met de metro van de school gelegen zijn. Beide woningen bieden een- en tweepersoonsslaapkamers* met een eigen badkamer. Het ontbijt is elke dag inbegrepen en wordt ter plaatse geserveerd; Indien gewenst is het ook mogelijk om uw maaltijdpakket te upgraden. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en worden regelmatig vervangen; Tegen een toeslag is er een wasservice beschikbaar. Beide gebouwen hebben ontvangstruimtes die worden bemand door vriendelijke medewerkers die u graag helpen als u iets nodig heeft of u de beste lokale bezienswaardigheden aanbevelen die u tijdens uw verblijf kunt bezoeken. Houd er rekening mee dat tijdens het hoogseizoen andere woningen met soortgelijke faciliteiten gebruikt kunnen worden.

   Tussen juli en augustus biedt de school zomerresidentie accommodatie aan in universiteitsresidenties. Dit is een goedkope en zeer sociale optie die geweldig is voor studenten tussen de 18 en 25 jaar. Als je voor dit type accommodatie kiest, heb je een eenpersoonskamer met keukenfaciliteiten. Standaard deel je de badkamer en woonruimte met de andere bewoners; Tegen een toeslag is het mogelijk om te upgraden naar een kamer met een eigen douche. Deze kamers zijn beschikbaar op basis van zelfverzorging, maar serviesgoed en bestek zijn niet aanwezig; U dient deze zelf mee te nemen of ter plaatse te kopen. Beddengoed is inbegrepen, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Er is ter plaatse een wasserette die op muntjes werkt, en het gebouw beschikt over gratis WiFi.

   Voor een hogere standaard van accommodatie kies je een studio in een van de aparthotels van de school. Deze mooie appartementen hebben een volledig uitgeruste kitchenette, een eigen badkamer en extra voorzieningen, waaronder airconditioning en WiFi. De studio's worden aangeboden op basis van eigen kookgelegenheid, zodat u zelf kunt koken of lokale restaurants kunt proeven, zoals u dat wilt. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen en worden regelmatig verschoond; Tegen een toeslag is er een wasservice beschikbaar. De school werkt samen met verschillende aparthotelcomplexen in de stad, en studenten worden geplaatst op basis van beschikbaarheid; wij kunnen de locatie van uw accommodatie daarom niet garanderen.

   Tijdens de zomer zijn er ook privéappartementen voor maximaal 6 personen beschikbaar. Deze appartementen bevinden zich in een complex dichtbij het Saint Nicolas-centrum en zijn ideaal voor gezinnen die samen dit talencentrum bezoeken. Beschikbare appartementen variëren in prijs; Neem contact met ons op voor meer informatie.

   *Tweepersoonskamers en studio's met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een gedeelde kamer of studio selecteert, maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer of studio.

   Activiteiten

   Je zult echt verwend worden met de keuze wat je in Parijs gaat doen nadat je lessen zijn afgelopen. Hoewel deze school geen specifiek activiteitenprogramma aanbiedt, geven onze collega's daar graag advies en suggesties over wat u in uw vrije tijd kunt doen.

   Populaire activiteiten voor bezoekers zijn onder meer het verkennen van de Notre-Dame, de Sacre-Coeur en de andere indrukwekkende kerken van de stad, het bijwonen van een Franstalige show in een van de vele theaters en concertzalen, of gewoon wandelen langs de prachtige boulevards en promenades van Parijs. Geschiedenisliefhebbers kunnen in de musea meer te weten komen over het verleden van de stad, terwijl cultuurliefhebbers de werken van enkele van Europa's grootste meesters kunnen bewonderen in de vele kunstgalerijen van Parijs. Shopaholics zullen zich urenlang vermaken met het verkennen van de honderden boetieks en winkels in de stad, en natuurliefhebbers kunnen genieten van een breed scala aan interessante en prachtige openbare parken. U kunt zelfs een uitstapje maken vanuit Parijs en een bezoek brengen aan de prachtige Loire-vallei, het ongelooflijke paleis van Versailles of de verschillende natuurparken die de stad omringen. Wat u ook wilt doen, het personeel van onze school kan u daarbij helpen!

   Hoe er te komen

   De Franse hoofdstad wordt bediend door twee luchthavens: Parijs-Charles de Gaulle (Roissy) en Parijs Orly. Beide luchthavens liggen op ongeveer 30 minuten rijden van het stadscentrum en vluchten naar beide zijn beschikbaar vanaf vele locaties over de hele wereld.

   Wanneer u aankomt, kunt u zelf naar uw accommodatie gaan of kunnen wij een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u voor deze service kiest, staat er bij de landing een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de door u gekozen luchthaven. Transferdiensten zijn ook beschikbaar op alle treinstations in het centrum van Parijs.

   Je moet ervoor zorgen dat je op de zondag vóór de cursus begint in Parijs aankomt en dat je vertrekt op de zaterdag nadat deze is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Parijs (Eiffel)

   Cursus

   4.3 / 5
   Accommodatie

   4.1 / 5
   Medewerkers van de school

   4.3 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Parijs (Eiffel) gebaseerd op 62 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer uitdagend en leuk. Ik heb zoveel geleerd en genoten van de excursies. Accommodatie, bed was te klein, maar het personeel was geweldig in hun klantenservice. Stephanie is de beste contactpersoon aller tijden!!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Uitstekende cursus, voornamelijk gebaseerd op grammatica en gericht op het ontwikkelen van spreekvaardigheid.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was heel erg aardig, alle mensen die daar werken zijn supervriendelijk en mijn techar Sebastian is geweldig, altijd glimlachend, hij is erg geduldig en erg professioneel. Ik raad deze school echt aan iedereen aan!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Mijn leraar Emilie is geweldig! Zo vriendelijk, zo aardig en zachtaardig. Zeer positief en behulpzaam. Zo tevreden van haar. Bedankt emilie omdat je me zo goed hebt geholpen!!!! Bedankt!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Fantastische leraar, vol op koers, erg plezierig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Briljante cursus met briljante docenten. Een breed scala aan grammatica, schriftelijke oefeningen en mondelinge training. Perfecte accommodatie. Uiterst comfortabel en gemakkelijk te bereiken. Aardige persoon (Marie) die erg gastvrij was. Ik wou dat ik langer had kunnen blijven

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Na 55 jaar was het een schok om weer terug naar school te gaan, en ik vond het moeilijker dan de jongere studenten. Echter wilde ik mijn begrip en conversatie verbeteren, en dit is zeker gelukt. Het appartement was comfortabel en het eten was zeer goed, alhoewel ik graag meer vers fruit en groenten had gehad. Tijd voor een dieet! Het lesmateriaal zorgde ervoor dat ik geïnteresseerd raakte in Franse cultuur en de huidige gang van zaken, waar ik me nooit eerder voor had geïnteresseerd. Mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld, en ik kan nu het nieuws volgen op het internet/radio en daardoor mijn taal blijven verbeteren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een zeer goede ervaring, ik heb er erg van genoten. De familie waar ik bij verbleef was absoluut fantastisch, en ik had niet om vriendelijkere mensen kunnen vragen. We werden goed verzorgd, en het eten was erg lekker. Ik voelde me er thuis, en het was prettig om bij een familie te wonen die in geval van nood Engels kon spreken, maar anders Frans sprak. Ik zou dit soort accommodatie zeker aanraden aan andere mensen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig, met een gestructureerde methode en een entreetest die me precies in de juiste klas wist te plaatsen. De zakelijke cursus was erg boeiend en de docent (Valerie) was goed geinformeerd en dynamisch. Accommodatie was goed en erg goedkoop. Elke student had een eigen kamer, met boekenkast en een bureau om te studeren, prima! De residentie is echter wel wat ver van de school (40 minuten met de metro). Ik zal in ieder geval zeker opnieuw boeken!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitmuntend; goed georganiseerd en op een erg goed niveau. Docenten waren inderdaad erg goed. Ik vond het erg fijn dat er enkel Frans werd gesproken en dat de lessen niet simpeler worden gemaakt - de lat lag hoog. Veel vaardigheden werden behandeld.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docent, Isabelle was geweldig. Ze deed vaker verschillende oefeningen en wist de les leuk te maken. Ik leerde veel van haar in een week. De klas bestond uit slechts 6 mensen, wat top was. Het gebouw was wel wat warm. Goede airconditioning zou een fijne extra zijn. Voor de rest was ik zeer tevreden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het niveau waarop ik studeerde was perfect afgericht. De docenten waren ook erg goed, de onderwerpen die ik van tevoren had aangegeven werden erg goed behandeld in de privélessen. De docent, Nicola, wist de sfeer in de klas ontspannen en comfortabel te maken, en hij was creatief in zijn manier van lesgeven. Het lasmateriaal was niet geweldig, geen boeken maar kopietjes van boeken. Ook geen schrijfmateriaal. [bericht van Apple: lesmaterialen voor korte termijn cursussen worden vaak gekopieerd voor klanten. We doen ons best om studenten in te lichten dat ze hun eigen schrijfmateriaal mee moeten nemen]

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Anne is een erg goede docent, enthousiast, interessant en vriendelijk. Fredericke op de laatste was ook erg goed. Ik verbleef bij Madame Kovacshazy in een mooi appartement. Erg tevreden met de cursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed, interessant en nuttig. De docenten zijn erg competent. De familie was erg gastvrij en vriendelijk, het huis lag dichtbij de school en het was zeer makkelijk om de school te bereiken.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De klassen waren goed gestructureerd en interessant. Ik heb veel geleerd gedurende mijn verblijf in Parijs.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam. Mijn docenten waren erg goed en hielpen wanneer nodig. Ik had het naar mijn zin. Ik kom zeker weer terug, misschien volgend jaar. A bientôt!

   Goede ervaring, persoonlijke aandacht van de docenten was bijzonder goed. Het contact met Apple Languages was ook erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Geweldige locatie, dichtbij alles! Fantastische docenten die je helpen om je Frans te verbeteren. Veel variatie in de lessen, en ook amusement. Andere studenten waren ook gefocust op de les!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg compleet, met veel verschillende activiteiten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was top! Het personeel was erg vriendelijk, en de leermethodes die de docenten gebruikten waren erg dynamisch, anders dan traditionele taalcursussen, en daardoor erg effectief.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed, ik heb veel geleerd. De docent was zeer motiverend en ik had het erg naar mijn zin.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg effectief en ik was in staat om mijn mondelinge Frans aanzienlijk te verbeteren gedurende de cursus en mijn verblijf. Apple Languages was erg behulpzaam voor mijn vertrek en beantwoordde al mijn vragen op een vriendelijke en efficiënte manier.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Het was een goede cursus, vriendelijke mensen, …

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van de privélessen genoten. Mijn kamer was modern en ik had alles wat ik nodig had.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de Frans cursus genoten. Het was echt wat ik wilde leren: het gesproken Frans. De docent was altijd erg enthousiast, zelfs als het erg warm was. Ze hielp ons erg goed met de moeilijkheden, en de sfeer in de klas was prettig. Ik zou graag weer een taalcursus doen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De omgeving is fantastisch, de docenten maakten de lessen erg leuk en waren aanmoedigend en geduldig. Conversatie en interactie werd aangemoedigd, wat me hielp om de taal te begrijpen en een stuk sneller te spreken dan ik bij een 'normale' cursus zou hebben geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het aantal verschillende onderwerpen behandeld erg goed, en het niveau waarin ik werd geplaatst was perfect. Ik vond de manier waarop de klassen werden georganiseerd erg prettig.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Over het algemeen was het niveau van lesgeven hoog, met fantastische docenten. Ik heb erg genoten en veel geleerd van deze cursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was vooral nuttig om onderwezen te worden door echte Franse mensen. De docenten waren voor het grootste gedeelte erg behulpzaam en vriendelijk. Het gastgezin was erg gastvrij en ze lieten me echt thuisvoelen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik genoot erg van de lessen, de docenten waren professioneel en vriendelijk. Ik verbleef in een hotel in de buurt van de school. Ik zou de cursus zeker aan mijn vrienden aanraden.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik had twee docenten, en beiden waren absoluut te gek. De cursus was erg goed ontworpen voor mijn niveau. Het was een geweldige ervaring en ik hoop het nogmaals te doen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Alles was goed, zoals verwacht.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig. De docenten waren zorgzaam en wilden graag dat we vooruitgang maakten. De cursus hing erg af van je eigen inzet, maar dit is de beste manier om te leren naar mijn mening - geen tests, want ik hoef niks te bewijzen en ik hoef geen studiepunten te verdienen, alhoewel ze die mogelijkheid wel bieden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd, niet alleen de Franse taal maar ook de cultuur en de uitspraak, wat ik net zo belangrijk vind.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De taalcursus en docenten waren geweldig, de ligging van de school was ook erg goed. Ik heb veel leuke mensen leren kennen. Mijn gastfamilie was absoluut fantastisch, zeer vriendelijk, behulpzaam, en erg Frans.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg vervullend. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt, mijn Frans verbeterd en werkervaring in Parijs opgebouwd. De docenten waren vriendelijk, informeel en informatief. De lessen waren levendig en leuk, en iedereen werd betrokken in de lessen.

   De cursus was erg interessant en goed georganiseerd.

   School statistieken

   Nationaliteit


   American/british (11)
   Brasilian (9)
   Dutch (9)
   German/austrian (11)
   Italian (9)
   Japanese (9)
   Spanish (10)
   Swedish (7)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Parijs (Eiffel)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024