Apple Language Courses

Frans leren in Parijs (Opéra) - Frankrijk

Intensief
Cursus
middag

van
€229

Hoe kun je nu beter Frans leren dan met een cursus Frans in Parijs? Onze school in Parijs (Opéra) biedt cursussen Frans voor studenten van alle leeftijden en alle niveaus. Als je een cursus Frans gaat volgen op onze taalschool, kun je na de lessen de beroemde bezienswaardigheden van Parijs bezoeken en het Frans dat je hebt geleerd tijdens de lessen oefenen.

Parijs is een stad die voortdurend verandert en je zult er ongetwijfeld elke dag iets nieuws ontdekken! Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het warenhuis Galeries Lafayette als je wilt winkelen of het museum Centre Pompidou gaan als je wat cultuur wilt opsnuiven. Parijs trekt niet voor niet ieder jaar opnieuw duizenden toeristen en een cursus Frans volgen in Parijs is dan ook een erg leuke ervaring.

Lees voor meer informatie over onze school in Parijs (Opéra) verder op deze pagina. Klik op de links om meer te weten te komen over onze school Parijs (Arc de Triomphe) en onze school Parijs (Louvre).

Onze partnerschool in Parijs (Opera) viert dit jaar haar 30-jarige jubileum in de taalindustrie en wilt haar euforie delen met al haar studenten! Boek en ontvang een gratis upgrade op jou taalcursus bij deze school. Dit kan een volledige cursusupgrade, gratis workshop of gratis activitiet. Neem contact met ons voor verdere informatie.
Aanbiedingscode: ALPR30

Onze scholen in Parijs (Opéra)

Onze school in Parijs (Opéra) staat in het centrum van de stad, in de buurt van de Opéra en op loopafstand van het Louvre en de Notre-Dame. Het schoolgebouw is voorzien van achttien ruime klaslokalen en studenten hebben gratis toegang tot het internet.

Cursussen

Onze school biedt een intensieve cursus Frans van 26 lessen per week die gecombineerd kan worden met een, twee of drie extra workshops van 4 lessen per week. Verder kun je kiezen voor een gecombineerde cursus waarbij je de intensieve cursus combineert met 5 of 10 privélessen per week. Je mag helemaal zelf bepalen welke onderwerpen je in de privélessen wilt behandelen! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een cursus met alleen privélessen. Je kunt dan kiezen voor een programma van 20 of 30 privélessen per week. Wil je graag alleen lessen volgen in de middag, kies dan voor de middagcursus Frans van 20 lessen per week of voor de intensieve middagcursus van 26 lessen per week.

Naast deze algemene taalcursussen biedt onze school de speciale cursussen Frans & Recht, Frans voor Docenten, Zakelijk Frans en een Executive programma van 40 privélessen per week en lunches met docenten.

Als je werkervaring wilt opdoen via onze school, is dat ook mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Accommodatie

Tijdens jouw cursus Frans in Parijs kun je verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen in het centrum van de stad of in een studentenresidentie. Een gezellig verblijf bij een gastgezin is zeker aan te raden, omdat je dan het Frans dat je tijdens de lessen leert meteen met je gastgezin kunt oefenen!

Activiteiten

Onze Parijs Opera school beschikt niet over een activiteitenprogramma, maar onze collega’s op de school zullen je graag adviseren over de dingen die in de stad te beleven zijn, zodat je zelf een activiteitenprogramma kunt samenstellen!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven Charles de Gaulle of Orly in Parijs. Onze school kan vervoer voor je regelen van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Parijs (Opéra)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.21 / 5
Accommodatie

3.97 / 5
Staf van de school

4.3 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Parijs (Opéra), gebaseerd op 53 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3305 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30