Apple Language Courses

Frans leren in Parijs (Opéra) - Frankrijk

Intensief
Cursus
middag

van
€227

Waar kun je beter Frans leren dan Parijs? Onze school in Parijs (Opéra) biedt cursussen Frans voor studenten van alle leeftijden en alle niveaus. Als je een cursus Frans gaat volgen op onze taalschool, kun je na de lessen de beroemde bezienswaardigheden van Parijs bezoeken en het Frans dat je hebt geleerd tijdens de lessen oefenen.

Parijs is een stad die voortdurend verandert en je zult er ongetwijfeld elke dag iets nieuws ontdekken! Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het warenhuis Galeries Lafayette als je wilt winkelen of het museum Centre Pompidou gaan als je wat cultuur wilt opsnuiven. Parijs trekt niet voor niet ieder jaar opnieuw duizenden toeristen en een cursus Frans volgen in Parijs is dan ook een erg leuke ervaring.

Lees voor meer informatie over onze school in Parijs (Opéra) verder op deze pagina. Klik op de links om meer te weten te komen over onze school Parijs (Arc de Triomphe) en onze school Parijs (Louvre).

Onze partnerschool in Parijs (Opera) viert dit jaar haar 30-jarige jubileum in de taalindustrie en wilt haar euforie delen met al haar studenten! Boek en ontvang een gratis upgrade op jou taalcursus bij deze school. Dit kan een volledige cursusupgrade, gratis workshop of gratis activitiet. Neem contact met ons voor verdere informatie.
Aanbiedingscode: ALPR30

Onze scholen in Parijs (Opéra)

Onze school heeft twee schoolgebouwen. Het hoofdgebouw bevindt zich in het centrum van Parijs, op slechts 10 minuten van de Salle Favart (Opéra-Comique) en op loopafstand van het Louvre. Gelegen op de eerste verdieping van een prachtig gebouw, bestaande uit 20 klaslokalen, een studiegebied, een cafetaria en internet in het hele gebouw.

Het tweede gebouw van de school ligt in het zuiden van Parijs, op slechts korte loopafstand van de Porte de Versailles. Dit gebouw is alleen in gebruik tijdens de zomermaanden, waar de gezinscursus, de intensieve ochtendcursus en de juniorcursus plaatsvinden. Het bestaat uit 30 klaslokalen, een computerlokaal, een studentenrestaurant, een cafetaria en buitenterrassen.

Cursussen

Er is een ruime keuze aan cursussen op onze school in Parijs (Opera), dus je zult altijd een cursus vinden die bij jou past! Volg een intensieve cursus van 20 lessen per week, die in of de ochtend of in de middag plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur. De ochtendcursus is vrij populair dus houdt de beschikbaarheid nauw in de gaten! Je kan ook een superintensieve cursus van 26, 30 of zelfs 34 lessen per week volgen om jouw Frans in een kleine groep (max. 12 studenten per groep) te verbeteren samen met studenten van een vergelijkbaar niveau.

Kies als je van een persoonlijkere aandacht wilt genieten onze cursus Intensief + Privélessen of alleen een cursus Privélessen. Deze cursussen zijn een uitstekende keuze als je bepaalde onderdelen der taal hebt die je wilt verbeteren.

In juli en augustus bieden wij ook een familiecursus voor ouders en kinderen die samen reizen en die de ervaring van een cultureel onderdompelingsprogramma willen delen. Kinderen krijgen Franse les samen met andere jonge studenten, terwijl de ouders les hebben met andere volwassenen in de nabijgelegen klaslokalen.

Naast algemene Franse taalcursussen biedt onze school in Parijs (Opera) een cursus zakelijk Frans, gericht op het leren van Frans in het arbeidsproces, en een cursus examenvoorbereiding voor iedereen die studeert voor het DELF-examen.

Om uw kennis van de Franse cultuur nog verder te verrijken, kun je een cursus Super Intensief + Culturele Lessen volgen. Verbeter je algemeen Frans terwijl je leert over de Franse geschiedenis en cultuur gedurende de middagen via speciale workshops!

Accommodatie

Verblijf bij een door de school zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen voor een complete onderdompling in de Franse cultuur en manier van leven. Kies halfpension of bed and breakfast als je liever wat onafhankelijker wilt zijn.

Onze school biedt ook ruimte aan twee residenties: de studentenresidentie die het hele jaar door beschikbaar is en is gevestigd in Porte d'Italie, en de universiteitsresidentie die alleen tijdens de zomermaanden beschikbaar is en te vinden is in het Quartier Latin van Parijs.

Als jij je eigen onafhankelijkheid op prijs stelt maar toch graag de kans wilt krijgen om een woonruimte te delen met andere studenten en de lokale bevolking, kies dan voor de optie gedeeld appartement. Deze appartementen bestaan uit privé-slaapkamers met een gedeelde keuken, badkamer en woonfaciliteiten.

Activiteiten

Hoewel onze Parijse Opera-school geen activiteitenprogramma aanbiedt, zijn onze collega's op de school altijd beschikbaar om je te adviseren wat er te doen is en vooral waar je zeker naar toe moet gaan tijdens je verblijf in de Franse hoofdstad! Of je nu je tijd wilt besteden aan het bezoeken van de vele musea van Parijs, zoals het Louvre en het Pompidou; de Sacre-Coeur, de Notre-Dame of een van de andere indrukwekkende monumenten van de stad wilt bezichtigen; of een uitstapje buiten Parijs naar de Loire-vallei of een andere nabijgelegen stad wilt maken, onze collega’s zullen je graag willen helpen!

Reizen

Een luchthaventransfer kan worden geregeld van de luchthavens Charles de Gaulle of Orly. Deze brengt je rechtstreeks naar jouw accommodatie. Houd er rekening mee dat deze transferdienst niet is inbegrepen in de reguliere prijs en een extra vergoeding met zich meebrengt.

De locatie van onze school in Parijs (Opéra)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.2 / 5
Accommodatie

4 / 5
Staf van de school

4.29 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Parijs (Opéra), gebaseerd op 55 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30