Palais Garnier, Opéra national de Paris
Vind een school
Waardering  4.2/5

Frans leren in Parijs (Opéra) - Frankrijk

Waar kun je beter Frans leren dan Parijs? Onze school in Parijs (Opéra) biedt cursussen Frans voor studenten van alle leeftijden en alle niveaus. Als je een cursus Frans gaat volgen op onze taalschool, kun je na de lessen de beroemde bezienswaardigheden van Parijs bezoeken en het Frans dat je hebt geleerd tijdens de lessen oefenen.

Parijs is een stad die voortdurend verandert en je zult er ongetwijfeld elke dag iets nieuws ontdekken! Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het warenhuis Galeries Lafayette als je wilt winkelen of het museum Centre Pompidou gaan als je wat cultuur wilt opsnuiven. Parijs trekt niet voor niet ieder jaar opnieuw duizenden toeristen en een cursus Frans volgen in Parijs is dan ook een erg leuke ervaring.

Lees voor meer informatie over onze school in Parijs (Opéra) verder op deze pagina. Klik op de links om meer te weten te komen over onze school Parijs (Arc de Triomphe) en onze school Parijs (Louvre).

Onze school in Parijs (Opéra)

Onze school heeft twee schoolgebouwen. Het hoofdgebouw bevindt zich in het centrum van Parijs, op slechts 10 minuten van de Salle Favart (Opéra-Comique) en op loopafstand van het Louvre. Gelegen op de eerste verdieping van een prachtig gebouw, bestaande uit 20 klaslokalen, een studiegebied, een cafetaria en internet in het hele gebouw.

Het tweede gebouw van de school ligt in het zuiden van Parijs, op slechts korte loopafstand van de Porte de Versailles. Dit gebouw is alleen in gebruik tijdens de zomermaanden, waar de gezinscursus, de intensieve ochtendcursus en de juniorcursus plaatsvinden. Het bestaat uit 30 klaslokalen, een computerlokaal, een studentenrestaurant, een cafetaria en buitenterrassen.

Foto's

Welkom in Parijs!
Onze Parijs optie 2 school
Lessen Frans op onze school
Studenten op onze school

Cursussen in Parijs (Opéra)

Beschikbare cursussen

 • Intensive (afternoon) (20)
 • Intensive (morning) (20)
 • Super Intensive + Cultural lessons (34)
 • Super-Intensive + Private Lessons (31)
 • Private Lessons (20)
 • Business Course (42)
 • DELF/DALF Exam Prep (34)
 • Family Course (20)
 • Family Course (26)
 • Family Course (6-17 years) (20)
 • Language for Lawyers (42)

Er is een ruime keuze aan cursussen op onze school in Parijs (Opera), dus je zult altijd een cursus vinden die bij jou past! Volg een intensieve cursus van 20 lessen per week, die in of de ochtend of in de middag plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur. De ochtendcursus is vrij populair dus houdt de beschikbaarheid nauw in de gaten! Je kan ook een superintensieve cursus van 26, 30 of zelfs 34 lessen per week volgen om jouw Frans in een kleine groep (max. 12 studenten per groep) te verbeteren samen met studenten van een vergelijkbaar niveau.

Kies als je van een persoonlijkere aandacht wilt genieten onze cursus Intensief + Privélessen of alleen een cursus Privélessen. Deze cursussen zijn een uitstekende keuze als je bepaalde onderdelen der taal hebt die je wilt verbeteren.

In juli en augustus bieden wij ook een familiecursus voor ouders en kinderen die samen reizen en die de ervaring van een cultureel onderdompelingsprogramma willen delen. Kinderen krijgen Franse les samen met andere jonge studenten, terwijl de ouders les hebben met andere volwassenen in de nabijgelegen klaslokalen.

Naast algemene Franse taalcursussen biedt onze school in Parijs (Opera) een cursus zakelijk Frans, gericht op het leren van Frans in het arbeidsproces, en een cursus examenvoorbereiding voor iedereen die studeert voor het DELF-examen.

Om uw kennis van de Franse cultuur nog verder te verrijken, kun je een cursus Super Intensief + Culturele Lessen volgen. Verbeter je algemeen Frans terwijl je leert over de Franse geschiedenis en cultuur gedurende de middagen via speciale workshops!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Student Residence
 • Studio Apartment
 • University Residence

Verblijf bij een door de school zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen voor een complete onderdompling in de Franse cultuur en manier van leven. Kies halfpension of bed and breakfast als je liever wat onafhankelijker wilt zijn.

Onze school biedt ook ruimte aan twee residenties: de studentenresidentie die het hele jaar door beschikbaar is en is gevestigd in Porte d'Italie, en de universiteitsresidentie die alleen tijdens de zomermaanden beschikbaar is en te vinden is in het Quartier Latin van Parijs.

Als jij je eigen onafhankelijkheid op prijs stelt maar toch graag de kans wilt krijgen om een woonruimte te delen met andere studenten en de lokale bevolking, kies dan voor de optie gedeeld appartement. Deze appartementen bestaan uit privé-slaapkamers met een gedeelde keuken, badkamer en woonfaciliteiten.

Activiteiten

Hoewel onze Parijse Opera-school geen activiteitenprogramma aanbiedt, zijn onze collega's op de school altijd beschikbaar om je te adviseren wat er te doen is en vooral waar je zeker naar toe moet gaan tijdens je verblijf in de Franse hoofdstad! Of je nu je tijd wilt besteden aan het bezoeken van de vele musea van Parijs, zoals het Louvre en het Pompidou; de Sacre-Coeur, de Notre-Dame of een van de andere indrukwekkende monumenten van de stad wilt bezichtigen; of een uitstapje buiten Parijs naar de Loire-vallei of een andere nabijgelegen stad wilt maken, onze collega’s zullen je graag willen helpen!

Hoe er te komen

Een luchthaventransfer kan worden geregeld van de luchthavens Charles de Gaulle of Orly. Deze brengt je rechtstreeks naar jouw accommodatie. Houd er rekening mee dat deze transferdienst niet is inbegrepen in de reguliere prijs en een extra vergoeding met zich meebrengt.


Locatie van onze school in Parijs (Opéra)

Cursus

4.2 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.3 / 5
Gemiddelde score voor onze school Parijs (Opéra) gebaseerd op 55 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Na 55 jaar was het een schok om weer terug naar school te gaan, en ik vond het moeilijker dan de jongere studenten. Echter wilde ik mijn begrip en conversatie verbeteren, en dit is zeker gelukt. Het appartement was comfortabel en het eten was zeer goed, alhoewel ik graag meer vers fruit en groenten had gehad. Tijd voor een dieet! Het lesmateriaal zorgde ervoor dat ik geïnteresseerd raakte in Franse cultuur en de huidige gang van zaken, waar ik me nooit eerder voor had geïnteresseerd. Mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld, en ik kan nu het nieuws volgen op het internet/radio en daardoor mijn taal blijven verbeteren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was een zeer goede ervaring, ik heb er erg van genoten. De familie waar ik bij verbleef was absoluut fantastisch, en ik had niet om vriendelijkere mensen kunnen vragen. We werden goed verzorgd, en het eten was erg lekker. Ik voelde me er thuis, en het was prettig om bij een familie te wonen die in geval van nood Engels kon spreken, maar anders Frans sprak. Ik zou dit soort accommodatie zeker aanraden aan andere mensen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig, met een gestructureerde methode en een entreetest die me precies in de juiste klas wist te plaatsen. De zakelijke cursus was erg boeiend en de docent (Valerie) was goed geinformeerd en dynamisch. Accommodatie was goed en erg goedkoop. Elke student had een eigen kamer, met boekenkast en een bureau om te studeren, prima! De residentie is echter wel wat ver van de school (40 minuten met de metro). Ik zal in ieder geval zeker opnieuw boeken!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitmuntend; goed georganiseerd en op een erg goed niveau. Docenten waren inderdaad erg goed. Ik vond het erg fijn dat er enkel Frans werd gesproken en dat de lessen niet simpeler worden gemaakt - de lat lag hoog. Veel vaardigheden werden behandeld.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De docent, Isabelle was geweldig. Ze deed vaker verschillende oefeningen en wist de les leuk te maken. Ik leerde veel van haar in een week. De klas bestond uit slechts 6 mensen, wat top was. Het gebouw was wel wat warm. Goede airconditioning zou een fijne extra zijn. Voor de rest was ik zeer tevreden.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Het niveau waarop ik studeerde was perfect afgericht. De docenten waren ook erg goed, de onderwerpen die ik van tevoren had aangegeven werden erg goed behandeld in de privélessen. De docent, Nicola, wist de sfeer in de klas ontspannen en comfortabel te maken, en hij was creatief in zijn manier van lesgeven. Het lasmateriaal was niet geweldig, geen boeken maar kopietjes van boeken. Ook geen schrijfmateriaal. [bericht van Apple: lesmaterialen voor korte termijn cursussen worden vaak gekopieerd voor klanten. We doen ons best om studenten in te lichten dat ze hun eigen schrijfmateriaal mee moeten nemen]

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Anne is een erg goede docent, enthousiast, interessant en vriendelijk. Fredericke op de laatste was ook erg goed. Ik verbleef bij Madame Kovacshazy in een mooi appartement. Erg tevreden met de cursus.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed, interessant en nuttig. De docenten zijn erg competent. De familie was erg gastvrij en vriendelijk, het huis lag dichtbij de school en het was zeer makkelijk om de school te bereiken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De klassen waren goed gestructureerd en interessant. Ik heb veel geleerd gedurende mijn verblijf in Parijs.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam. Mijn docenten waren erg goed en hielpen wanneer nodig. Ik had het naar mijn zin. Ik kom zeker weer terug, misschien volgend jaar. A bientôt!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Goede ervaring, persoonlijke aandacht van de docenten was bijzonder goed. Het contact met Apple Languages was ook erg goed.

Geweldige locatie, dichtbij alles! Fantastische docenten die je helpen om je Frans te verbeteren. Veel variatie in de lessen, en ook amusement. Andere studenten waren ook gefocust op de les!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg compleet, met veel verschillende activiteiten.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was top! Het personeel was erg vriendelijk, en de leermethodes die de docenten gebruikten waren erg dynamisch, anders dan traditionele taalcursussen, en daardoor erg effectief.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed, ik heb veel geleerd. De docent was zeer motiverend en ik had het erg naar mijn zin.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Galvin

De cursus was erg effectief en ik was in staat om mijn mondelinge Frans aanzienlijk te verbeteren gedurende de cursus en mijn verblijf. Apple Languages was erg behulpzaam voor mijn vertrek en beantwoordde al mijn vragen op een vriendelijke en efficiënte manier.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
G. Katrien

Het was een goede cursus, vriendelijke mensen, …

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
L. Phillips

Ik heb echt van de privélessen genoten. Mijn kamer was modern en ik had alles wat ik nodig had.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de Frans cursus genoten. Het was echt wat ik wilde leren: het gesproken Frans. De docent was altijd erg enthousiast, zelfs als het erg warm was. Ze hielp ons erg goed met de moeilijkheden, en de sfeer in de klas was prettig. Ik zou graag weer een taalcursus doen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. Hoscher

De omgeving is fantastisch, de docenten maakten de lessen erg leuk en waren aanmoedigend en geduldig. Conversatie en interactie werd aangemoedigd, wat me hielp om de taal te begrijpen en een stuk sneller te spreken dan ik bij een 'normale' cursus zou hebben geleerd.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik vond het aantal verschillende onderwerpen behandeld erg goed, en het niveau waarin ik werd geplaatst was perfect. Ik vond de manier waarop de klassen werden georganiseerd erg prettig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Over het algemeen was het niveau van lesgeven hoog, met fantastische docenten. Ik heb erg genoten en veel geleerd van deze cursus.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
A. Unthiah

Het was vooral nuttig om onderwezen te worden door echte Franse mensen. De docenten waren voor het grootste gedeelte erg behulpzaam en vriendelijk. Het gastgezin was erg gastvrij en ze lieten me echt thuisvoelen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik genoot erg van de lessen, de docenten waren professioneel en vriendelijk. Ik verbleef in een hotel in de buurt van de school. Ik zou de cursus zeker aan mijn vrienden aanraden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had twee docenten, en beiden waren absoluut te gek. De cursus was erg goed ontworpen voor mijn niveau. Het was een geweldige ervaring en ik hoop het nogmaals te doen.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Alles was goed, zoals verwacht.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig. De docenten waren zorgzaam en wilden graag dat we vooruitgang maakten. De cursus hing erg af van je eigen inzet, maar dit is de beste manier om te leren naar mijn mening - geen tests, want ik hoef niks te bewijzen en ik hoef geen studiepunten te verdienen, alhoewel ze die mogelijkheid wel bieden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb veel geleerd, niet alleen de Franse taal maar ook de cultuur en de uitspraak, wat ik net zo belangrijk vind.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De taalcursus en docenten waren geweldig, de ligging van de school was ook erg goed. Ik heb veel leuke mensen leren kennen. Mijn gastfamilie was absoluut fantastisch, zeer vriendelijk, behulpzaam, en erg Frans.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg vervullend. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt, mijn Frans verbeterd en werkervaring in Parijs opgebouwd. De docenten waren vriendelijk, informeel en informatief. De lessen waren levendig en leuk, en iedereen werd betrokken in de lessen.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was erg interessant en goed georganiseerd.

School statistieken

Nationaliteit


American/british (11)
Brasilian (9)
Dutch (9)
German/austrian (11)
Italian (9)
Japanese (9)
Spanish (10)
Swedish (7)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Een dag in Paris… de manier van Parijs!

Hallo iedereen, Maria hier! Vandaag, ga ik wat schrijven over hoe een dag te spenderen in Parijs, de manier van Parijs. Dit betekent dat de bekende toeristische trekpleisters, waar geen enkele parijzenaar naar toe gaat, worden ontweken. In feite, vele parijzenaren verachten de Champs-Elysees, de Eiffel toren en het Louvre. Ze weigeren om ooit voet te zetten in een van deze plekken en sommige vinden de monumenten zelfs te opzichtig. Mijn gids bestaat uit alles, van ontbijt tot diner en uit allerlei ochtend en middag activiteiten, om zo het beste te maken van jou tijd in Parijs! De adressen en prijzen staan aan het einde van deze post. Read more...

Prijzen Parijs (Opéra)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners