Het Louvre in Parijs bij nacht
Vind een school
Waardering  4.3/5

Frans leren in Parijs (Louvre) - Frankrijk

Een cursus Frans volgen in Parijs is natuurlijk een hele goede manier om Frans te leren! Klassen bestaan op onze school in Parijs (Louvre) uit maximaal zes studenten, waardoor elke student veel persoonlijke aandacht van de docent krijgt. Wanneer je een van onze taalcursussen Frans gaat volgen, kun je je verdiepen in de Franse taal en cultuur, maar vooral ook Parijs verkennen en een hele leuke tijd beleven. Onze school in Parijs (Louvre) staat op een uitstekende locatie tussen de Opéra en de Sacré-Coeur.

Lees voor meer informatie over onze school in Parijs (Louvre) verder op deze pagina. Klik op de links om meer te weten te komen over onze school Parijs (Arc de Triomphe) en onze school Parijs (Opéra).

Onze school in Parijs (Louvre)

Onze school in Parijs (Louvre) is gevestigd in een vrijstaande villa in empirestijl in het centrum van Parijs. Er zijn twaalf klaslokalen, een gemeenschappelijke studentenruimte met een terras, een taallab, een televisieruimte en een internetruimte met draadloos internet.

Foto's

Onze optie 3 school in Parijs
Studenten die de school verlaten
Franse les op onze school
Studenten en leraar op onze school

Cursussen in Parijs (Louvre)

Je kunt op onze school in Parijs (Louvre) kiezen voor een standaardcursus Frans van 15 lessen per week of een intensieve cursus Frans van 30 lessen per week. Beide cursussen bestaan uit groepslessen met maximaal zes studenten per klas. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus Frans van 15 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Wil je liever geen groepslessen volgen, boek dan een cursus met alleen privélessen (15, 25 of 30 per week).

Naast deze algemene taalcursussen biedt onze school ook de cursussen Frans voor Docenten, Zakelijk Frans, Frans & Beschaving, Frans Koken (extra) en Wijnproeven (extra).

Als laatste kun je kiezen voor een intensieve weekendcursus Frans. Je krijgt dan zeven uur lang les op zaterdag en lunch met je docent.

Accommodatie

Onze school biedt accommodatie bij gastgezinnen in Parijs. Door te verblijven bij een gastgezin zul je sneller leren, want je kunt je Frans de hele dag door met de familie oefenen. Je kunt kiezen voor verblijf op basis van bed&breakfast of halfpension.

Activiteiten

Onze collega’s op onze Parijs Louvre school bieden zelf geen activiteiten aan maar ze zullen onze studenten altijd graag assisteren wanneer zij hun eigen activiteiten willen organiseren!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven Charles de Gaulle of Orly in Parijs. Onze school kan vervoer voor je regelen van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Parijs (Louvre)

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Parijs (Louvre) gebaseerd op 28 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus beviel me behoorlijk. De docenten waren geweldig, en ik vond het fijn om verschillende docenten te hebben, aangezien ze allemaal een andere stijl van lesgeven hadden. De accommodatie was erg goed en we werden goed verzorgd. Ik voelde me alsof ik deel uitmaakte van de familie. Het was leuk om 's avonds Frans met ze te oefenen en om te zien hoe een Franse familie leeft.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitmuntend, de docent fantastisch en de ligging erg goed. Een groot succes, heel erg bedankt.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed. Ik genoot van de kleine groepjes, aangezien je wordt geacht veel Frans te spreken. De nadruk ligt vooral op het spreken, met een beetje grammatica hier en daar.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik was tevreden met de cursus en ik raad het echt aan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed en de docent had veel geduld met mij.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus geweldig. Ik had nog nooit zo vloeiend en zo lang in het Frans kunnen spreken en ik was verrast dat ik dit kon. De school zelf was erg fijn en het personeel was geweldig in hun poging om iedereen compleet onder te dompelen in de taal.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed en richtte zich op de oudere student, wat betekende dat de discussies in de les interessanter waren. De kleine klassen zijn een fantastisch idee en het onderwijs was erg gefocused met aandacht voor wat studenten wilden en verzochten. De individuele lessen waren goed gestructureerd en alle personeelsleden deden hun best om studenten welkom te heten en voor ze te zorgen. De extra activiteiten (kookles, wijnles) waren ook erg goed en georganiseerd. Kortom, een geweldige week!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Absoluut geweldig - de docenten waren aardig en toegewijd, de lessen waren goed georganiseerd en gepland tussen de verschillende docenten. Super appartement bij een heel aardig stel die me echt voor 2 weken verwelkomde in hun leven. Als een volwassene was optie 3 precies geschikt voor mij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was echt best intensief en daarom ook vermoeiend, maar dat was precies wat ik wilde - een laatste stimulans voor mijn examens! Het personeel op de school was geweldig. Mijn host was aardig en gaf me voor een week zelfs haar bed, omdat ze normaal gesproken maar één student accepteerde. Om eerlijk te zijn, ik had het zo druk dat ik haar nauwelijks zag, maar als onze wegen elkaar kruisten, wilde ze altijd even weten of alles oké was en of ik iets nodig had. Daarbij woonde ze ook in een echte charmante Parijse flat! Mijn ervaring werd alleen maar positiever omdat de studenten probeerden om ook zoveel mogelijk Frans te praten buiten de lessen om. In het verleden ben ik naar andere taalscholen geweest waar de Engelse taal overheerste en dat heeft me zeker niet geholpen! Mijn vertrouwen is er in één week echt op vooruit gegaan vanwege al het geoefen!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was van hoge kwaliteit, vooral in de middagen. De ochtendlessen gingen wat langzamer door de minder goede studenten, maar de docent gaf me extra werk. Mijn accommodatie was goed en ik deelde de badkamer maar met één andere student, dus dat was perfect. De familie was erg aardig, we hadden veel vrijheid en ze hebben me veel geleerd over Parijs.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Edington

De docenten waren erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het onderwijs was uitstekend en de groepsgrootte was nooit meer dan 5. Studenten van ongeveer hetzelfde niveau zaten bij elkaar en konden goed met elkaar overweg. Het personeel was erg professioneel, gemotiveerd en vriendelijk. Mijn gastgezin was heel gastvrij en het lag op een goede locatie vanaf de school

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was erg meegaand, schoon, ruim en goed uitgerust. Ik vond de locatie erg fijn. Mijn accommodatie was super en ik wil volgend jaar graag weer terug! Ik vond het fijn om met andere studenten van andere landen samen te zijn en ik vond het ook leuk dat er alleen maar Frans werd gesproken op school en thuis bij mijn gastgezin.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren eerste klas en ik heb veel geleerd. Ik zou zo weer gaan. Ik ben zelf taaldocent geweest (Latijns, Engels, Spaans) en ik waardeerde de voorbereiding van de docenten en het gevarieerde lesmateriaal dat ze gebruikten. Het was echt leuk en een leuke les van drie uur is niet makkelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Een dag in Paris… de manier van Parijs!

Hallo iedereen, Maria hier! Vandaag, ga ik wat schrijven over hoe een dag te spenderen in Parijs, de manier van Parijs. Dit betekent dat de bekende toeristische trekpleisters, waar geen enkele parijzenaar naar toe gaat, worden ontweken. In feite, vele parijzenaren verachten de Champs-Elysees, de Eiffel toren en het Louvre. Ze weigeren om ooit voet te zetten in een van deze plekken en sommige vinden de monumenten zelfs te opzichtig. Mijn gids bestaat uit alles, van ontbijt tot diner en uit allerlei ochtend en middag activiteiten, om zo het beste te maken van jou tijd in Parijs! De adressen en prijzen staan aan het einde van deze post. Read more...

Prijzen Parijs (Louvre)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners