Apple Language Courses

Frans leren in Rouen - Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€390

Met de beroemde kathedraal, de middeleeuwse straten en de lange verwantschap met de kunst is Rouen een ontzettend mooie stad vol historie. Rouen is de plaats waar Jeanne d’Arc op de brandstapel ter dood werd gebracht en waar Claude Monet zijn inspiratie voor talloze schilderijen vandaan haalde.

Na je lessen Frans kun je naar een van de vele musea in de stad gaan, een bezoekje brengen aan de sierlijke Gros-Horloge of gewoon even een wandeling maken langs de rivier de Seine en genieten van de charme van Rouen. Deze mooie stad is een goede uitvalsbasis van waaruit je andere steden in Frankrijk kunt bezoeken. De onvergetelijke stad Parijs ligt op slechts een uur reisafstand van Rouen!


Onze scholen in Rouen

Onze school bevindt zich dichtbij het centrum van Rouen en is gevestigd in een modern gebouw van waaruit je kunt uitkijken over de rivier de Seine. De school heeft twaalf klaslokalen, computers met gratis internettoegang, een bibliotheek en zelfs een eigen parkeerplaats en plein.

Ongeacht je huidige niveau van de Franse taal kun je cursussen bij onz volgen, al zijn sommige van onze cursussen niet geschikt voor beginners. Voor welke cursus je ook kiest, je krijgt altijd les van ervaren docenten die het Frans als moedertaal hebben.

Cursussen

Als je graag een algemene groepscursus Frans wilt volgen, dan kun je kiezen voor onze semi-intensieve cursus van 15 lessen per week of onze intensieve cursus van 25 lessen per week. Onze school biedt ook cursussen met alleen privélessen, je kunt dan kiezen voor 15 of 30 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van groeps- en privélessen door een gecombineerde cursus te boeken. Je krijgt dan 15 groepslessen en 5 of 15 privélessen per week.

Naast deze algemene taalcursussen, biedt onze school ook nog de cursussen Zakelijk Frans, Franse Haute Cuisine en Frans & Keuken.

Accommodatie

Ga helemaal op in de Franse taal en manier van leven door bij een gastgezin te verblijven tijdens je cursus Frans in Rouen! Oefen je taalvaardigheid met een vriendelijke Franse familie. Onze school werkt alleen samen met de meest gastvrije families.

Als je liever met medestudenten samenwoont, dan kan dat ook. We bieden accommodatie in een studentenresidentie, waar je een eigen slaapkamer krijgt en faciliteiten deelt met andere studenten.

Activiteiten

Onze school in Rouen heeft een uitgebreid activiteitenprogramma waaraan je kunt deelnemen. Hierdoor heb je de kans om Frankrijk te verkennen en je Frans te oefenen met de lokale bevolking! Na je lessen Frans in de ochtend kun je musea bezoeken, proeven van lokale gerechten tijdens diners in restaurants, genieten van theatervoorstellingen en nog heel veel meer! In het weekend worden excursies georganiseerd naar onder andere Parijs, de tuin van Monet in Giverny en Versailles.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven Charles de Gaulle of Orly in Parijs of Parijs-Beauvais. Onze school kan vervoer voor je regelen van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Rouen

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.43 / 5
Accommodatie

4.47 / 5
Staf van de school

4.76 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Rouen, gebaseerd op 21 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30