Toulouse vanuit rivier de Garonne in Frankrijk

Frans leren in Toulouse

12 klaslokalen
Studentencomputers
Airconditioning in de meeste klaslokalen
Wi-Fi in het hele gebouw
Cursusmateriaal inbegrepen
Gecertificeerd Label Qualité FLE-centrum
Qualiopi-gecertificeerd
Lid van Campus Frankrijk, FLE Group
Dispensers voor warme dranken en een kleine keuken voor het bereiden van dagelijkse maaltijden
Informatiecentrum met multimediale leermaterialen
Goedgekeurd voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's (verschillende staten)

Onze school in Toulouse

Onze Toulouse school staat midden in het historische centrum van Toulouse, vlakbij de schitterende basiliek Saint-Sernin en andere belangrijke attracties. Onze Franse taalschool is gesitueerd in een mooi, historisch gebouw en heeft tien klaslokalen die zijn voorzien van airconditioning. Ook is er een gemeenschappelijke studentenruimte en een computerlab met gratis internettoegang. Elke dag wordt er buiten de school een boerenmarkt gehouden, waar je je Frans kunt oefenen en lekkere, lokale producten kunt kopen!

Foto's

Studenten op onze school
Onze school in Toulouse
Franse les op onze school
De oever van de rivier in Toulouse

Toulouse

Ontdek onweerstaanbare Franse gerechten, een levendige atmosfeer en authentieke Franse cultuur in Toulouse! Volg een cursus Frans in Toulouse en maak kennis met een elegante stad met prestigieuze kunstgalerieën en een prachtig, oud stadscentrum. Trakteer jezelf op cassoulet of foie gras in een restaurant aan de oever van de rivier de Garonne en ga vervolgens naar Place Wilson om kennis te maken met het bruisende nachtleven van de stad! Deze charmante universiteitsstad is gelegen in het pittoreske zuidwesten van Frankrijk. De Pyreneeën zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Toulouse en de stad ligt bijna precies tussen de Atlantische Oceaan en de prachtige Franse Middellandse Zeekust. Net buiten Toulouse ligt het themapark Cité de l’Espace, waar je gewichtloosheid kunt ervaren en kunt meegaan op een virtuele reis naar ruimtestation Mir!

Cursussen in Toulouse

Beschikbare cursussen

  Alle cursussen worden gegeven door ervaren, hooggekwalificeerde docenten die Frans als moedertaal hebben, dus je bent er zeker van dat je de best mogelijke lessen krijgt!

  De Intensieve cursus biedt elke week 20 lessen Frans. Dit is onze meest populaire cursus en ideaal voor iedereen die zijn algemene Franse vaardigheden wil verbeteren. Als je liever meer lesuren per week hebt, kies dan voor een superintensief van 26 of zelfs 40 lessen per week. De superintensieve cursus van 26 lessen omvat algemene Franse lessen, maar ook middagworkshops die een meer gerichte benadering bieden van andere aspecten van het leren van talen, zoals mondelinge expressie, woordenschatontwikkeling en grammaticakennis. De superintensieve cursus van 40 lessen per week biedt een onschatbare taalonderdompeling gedurende zes uur per dag (exclusief pauzes). Je wordt in klassen op twee vergelijkbare niveaus geplaatst: één in de ochtend en één in de middag. Het hogere niveau zorgt voor voortdurende vooruitgang; het lagere niveau stelt studenten in staat bestaande vaardigheden in een rustiger tempo te perfectioneren.

  Studenten die de intensieve cursus of de superintensieve cursus van 26 lessen per week gedurende minimaal negen weken volgen, kunnen gratis de EVALANG-test afleggen. Deze Franse taalniveautest is ontwikkeld door France Education International en biedt studenten een directe beoordeling van hun niveau volgens het Common European Framework.

  Als je groepslessen wilt combineren met individuele lessen, volg dan de gecombineerde cursus van intensieve + privélessen, waarmee je zes extra privélessen krijgt bovenop je intensieve groepscursus. Of u kunt kiezen voor een cursus met uitsluitend privélessen, om uw programma Frans volledig op maat te maken!

  Voor meer informatie over een van deze cursussen Frans kunt u contact met ons opnemen.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Verblijf bij een Franse familie tijdens je cursus Frans in Toulouse! Onze gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd door onze school en geven je de kans om lokale gerechten te proeven, veel Frans te oefenen en kennis te maken met de Franse manier van leven! Je kunt bij een gastgezin kiezen tussen een eigen- en gedeelde kamer, als bed&breakfast of op basis van halfpension. Ben je liever zelf verantwoordelijk voor je maaltijden, dan kan onze school accommodatie op basis van logies voor je regelen, in een appartement dat je deelt met lokale Franse inwoners. Ook is het mogelijk om te verblijven bij een exclusief gastgezin, als je graag een privébadkamer tot je beschikking hebt.

   Gaat je voorkeur uit naar een meer zelfstandige ervaring, dan kun je verblijven in een studio-appartement. Alle studio’s zijn vanaf de school binnen 15 minuten met openbaar vervoer te bereiken en beschikken over een eigen slaapkamer, badkamer en keukenblok.

   Activiteiten

   Onze school biedt verschillende activiteiten en excursies, zodat jij het meeste uit je verblijf in Toulouse kunt halen. Ontdek het rijke gastronomische erfgoed van de regio door deel te nemen aan kooklessen en uit eten te gaan in lokale restaurantjes. Een activiteitenprogramma bestaat onder andere uit rondleidingen door de stad, een boottocht over de rivier de Garonne of Canal du Midi, wijnproeverijen, filmavonden en sportieve activiteiten zoals schaatsen en voetbal.

   Bovendien zijn er excursies naar Mediterrane stranden, de Pyreneeën en de stad Carcassonne, met haar imposante muren. De school kan je ook in contact brengen met Franse studenten die jouw moedertaal aan het leren zijn, om jullie beiden de kans te geven om de taal te oefenen.

   Hoe er te komen

   Als je accommodatie hebt geboekt via onze school, word je gratis opgehaald van het vliegveld van Toulouse en naar je accommodatie gebracht.


   Locatie van onze school in Toulouse

   Cursus

   4.3 / 5
   Accommodatie

   4.7 / 5
   Medewerkers van de school

   4.5 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Toulouse gebaseerd op 15 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was erg goed. Het bevond zich op het juiste niveau, bovenste deel van B2. Geweldig. Een geweldige familie. Ik wilde niet weggaan. Toulouse is prachtig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik hield van de klaslokalen met airconditioning, de centrale ligging van de school, maar vooral van onze leraar Kevin - bedankt dat je gewoon geweldig was! Ik heb er alle vertrouwen in dat ik nu wat Frans aan mijn schoolkinderen kan leren!

   Mijn accommodatie was geweldig - op loopafstand van mijn school, dicht bij het treinstation, aardige aanstaande gastheer. Perfect

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was iets te geavanceerd en de toespraak iets te snel voor mij, maar toch erg leuk omdat de andere studenten ook allemaal een ander vaardigheidsniveau hadden. Kevin Jamin was erg tolerant en behulpzaam. Ik heb hem verteld dat ik volgend jaar opnieuw dezelfde cursus wil doen, nadat ik wat meer werk heb gedaan. Uitstekend.

   Mevrouw Monjon was behulpzaam en gastvrij en de zelfstandige oppas was perfect - en slechts 10 minuten van de klas. Ik zou deze accommodatie heel graag weer gebruiken (volgend jaar?). Ik ga zeker verder studeren en aangezien mijn familie op korte afstand met de trein woont - weer in Toulouse.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus van 2 weken was zeer uitgebreid met een focus op grammatica en fonetiek. De leraar was boeiend en interactief. Ook was er gelegenheid voor extracurriculair leren. De accommodatie was passend en mijn gastvrouw vriendelijk. Het was op loopafstand van de school of 15 minuten via een directe busroute.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Alle instructeurs en medewerkers waren geweldig en mijn primaire instructeur, Claire, is een zeer getalenteerde instructeur - ze is geweldig en ik heb veel van haar geleerd. Mijn studio-appartement was schattig en zeer goed gelegen dicht bij de school, bij het Capitool en in een heel charmant deel van de stad (La Daurade bij de Pont Neuf), dus het was geweldig. De huisbaas kwam me ophalen van het vliegveld, dus dat was erg behulpzaam en ze was buitengewoon aardig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg nuttig en super leuk. Ik heb veel interessante mensen ontmoet. De accommodatie was goed. Mijn gastgezin was erg aardig en behulpzaam. Het was schoon en er was genoeg te eten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school heeft een geweldige sfeer, toegewijd en vriendelijk personeel, en de cursus was goed gestructureerd en bood een grote verscheidenheid aan methoden. Het was een geweldige ervaring, mede dankzij de geweldige docenten en het gastvrije en behulpzame receptiepersoneel! Ik woonde bij een leuk gastgezin, genereus, behulpzaam en erg aardig. Mijn kamer was ruim, de faciliteiten schoon en goed onderhouden. Ik heb genoten van mijn tijd met het gezin!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was interessant, uitdagend en goed voor mijn ontwikkeling. De accommodatie was erg fijn, de eigenaren waren erg gastvrij en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig en de docenten ook. Hoewel ik er maar 2 weken was, denk ik dat ik meer zelfvertrouwen kreeg in termen van spreken dan voorheen, omdat ik het met de lokale bevolking moest gebruiken. Ik wou dat ik langer had kunnen blijven. Ik hield van mijn gastgezin, het gastgezin was geweldig en het huis was ook prachtig ingericht. Ik voelde me thuis en zeer tevreden. Toulouse is een prachtige stad!

   School statistieken

   Nationaliteit


   American / canadian (9)
   Asian (18)
   Eastern european (20)
   English / irish (5)
   German / austrian (11)
   Italian (2)
   Scandinavian (2)
   South american / latino american (7)
   Spainish (13)
   Swiss (4)


   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Toulouse

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024