Onze Fanse taalschool in Vichy
Vind een school
Waardering  4.2/5

Frans leren in Vichy - Frankrijk

Kom en leer Frans bij ons in Vichy - een kuuroord in het hart van Frankrijk dat vol zit met cultuur en wordt omringd door een prachtig landschap. Met een breed cultureel erfgoed is Vichy de thuisbasis van het beroemde art nouveau-operagebouw, het prachtige Palais des Congrès en de privéchalets van Napoleon III, waardoor het de perfecte bestemming is voor zowel taalliefhebbers als cultuurliefhebbers! Bovendien is Vichy slechts een klein stadje, waardoor het nog gemakkelijker is om deze prachtige attracties te verkennen en jezelf onder te dompelen in de cultuur tijdens je verblijf! Het kleine stadje biedt een gastvrije sfeer, waar jij kunt kletsen met de vriendelijke lokale bevolking en jouw Franse vaardigheden kunt oefenen in een authentieke omgeving.

Onze school in Vichy

Onze taalschool in Vichy ligt op een universiteitscampus, gelegen nabij het centrum van de stad, op loopafstand van het Parc des Célestins. De school beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder klaslokalen, een restaurant, een bibliotheek, gratis internettoegang en een gemeenschappelijke ruimte voor studenten. Er is ook een mediatheek met meer dan 20.000 bestanden / documenten ter beschikking, zoals boeken, dvd's en nieuwsartikelen!

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Vichy

Beschikbare cursussen

 • Intensive (26)
 • Semi-Intensive + Cookery (20)
 • Semi-Intensive + Private Lessons (24)
 • Semi-Intensive + Private Lessons (32)
 • Super Intensive (26)
 • Private Lessons (20)
 • Teachers Course (32)
 • Teachers Course “A la carte” (31)

Op onze school kun kun je kiezen voor de superintensive cursus van 26 lessen per week. Deze cursus is een optie voor iedereen die Frans wil leren of zijn algemene Franse vaardigheden wil verbeteren samen met andere studenten.

Voor een persoonlijker programma, combineer je 18 of 26 groepslessen met 6 privélessen tijdens de gecombineerde cursus? Of kies voor volledige flexibiliteit tijdens jouw Franse taalcursus door tekiezen voor de cursus privélessen!

Op van te voren vastgestelde data organiseert de school ook een Semi-Intensieve + kookcursus, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je Franse lessen te combineren met 8 kookworkshops, waar je enkele van de beste lokale delicatessen zult bereiden en proeven!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Student Residence
 • Studio Apartment

Accommodatie is beschikbaar in Vichy met zorgvuldig geselecteerde Franse gastgezinnen. Logeren bij een gastgezin is de beste manier om jezelf volledig onder te dompelen in de taal en cultuur, omdat je van nature Frans spreekt met het gezin, waardoor je elke dag kunt oefenen wat je op de cursus leert! Verblijf in een eenpersoonskamer op basis van bed & breakfast of halfpension.

Studenten kunnen er ook voor kiezen om in de studentenresidentie te blijven. Alle kamers in de residentie zijn uitgerust met een eigen toilet, douche en een kitchenette. Studenten van onze school delen de residentie met Franse universiteitsstudenten en bieden veel mogelijkheden om Frans te spreken.

Voor een onafhankelijkere ervaring tijdens je verblijf in Vichy, kun je verblijven in een studio. Studio's zijn beschikbaar voor een of twee personen en zijn uitgerust met een badkamer, een eigen keuken, een bed en een televisie.

Activiteiten

De school organiseert heel het jaar door culturele activiteiten voor studenten om hen te helpen hun taalvaardigheden verder te verbeteren en vrienden te maken van over de hele wereld! Activiteiten variëren van week tot week, voorbeelden zijn: Franse filmavonden, feesten, fietstochten, boottochten, dansavonden, kookworkshops en proeverijen, rondleidingen door de stad en nog veel meer! Er worden ook regelmatig excursies georganiseerd naar nabijgelegen steden en attracties, zoals Lyon, het Vulcania-park en zelfs Disneyland Parijs.

Hoe er te komen

Vlieg naar luchthaven Clermont-Ferrand. Onze school kan vanaf daar vervoer voor je organiseren naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Je kunt ook naar Parijs vliegen, de metro nemen naar Gare de Lyon in Parijs en met de trein verder reizen naar Vichy.


Locatie van onze school in Vichy

Cursus

4.2 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Vichy gebaseerd op 18 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

S. Kennedy

Ik vond de docent erg goed. Het huis waar ik verbleef was fantastisch, de familie was erg aardig tegen me en de maaltijden waren uitstekend. Mijn vriend en ik volgden 's middags tennislessen. We hebben hier erg van genoten en de trainer was geweldig, heel erg behulpzaam en vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
B. Ringrose

De cursus in Vichy overtrof al mijn verwachtingen op elk gebied. De docenten waren uitstekend, hadden veel kennis, waren enthousiast en succesvol om de klas overal bij te betrekken. De onderwerpen waren relevant, modern en absoluut toegespitst aan het type en het niveau van de groep. Mijn accommodatie was erg goed. Ik had een studio appartement in een klein hotel in de oude stad. Het was erg comfortabel, lag op loopafstand van de school en op een goede locatie om alles in Vichy te bereiken. De school was gastvrij en behulpzaam en mijn medestudenten waren super aardig. Ik had graag langer willen blijven!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Barker

Echt een goede cursus dat algemene verbetering van het Frans combineerde met twee specifieke docenten workshops per week. De accommodatie was goed met veel andere studenten van verschillende nationaliteiten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Van Der Loo

De docenten en het personeel waren erg aardig, professioneel en hulpvaardig en de lessen werden op een prettige en interessante manier gebracht. Voor mij een reden om nog een keer terug te gaan!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Patel

De cursus was erg leuk met enthousiaste docenten en een grote luxe aan fantastische excursies. De accommodatie lag ideaal tussen de universiteit en het stadscentrum. Deze locatie is ideaal voor mensen die van wandelen, natuur en vulkanen houden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was een goede cursus, op een hoog niveau. Vanwege de goede beoordeling op de eerste dag en het aantal studenten, kon ik deelnemen aan een groep die ongeveer op hetzelfde niveau zat. Dit was erg nuttig voor mij. Ook de kwaliteit van het onderwijs was van hoge kwaliteit. Mijn accommodatie was ook erg goed. Ik heb erg genoten van mijn gastgezin. Het was aangenaam en ik had veel gelegenheid om 's avonds mijn Frans te oefenen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


China (4)
German (6)
Italian (22)
Mexican (4)
Swiss (7)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Vichy

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners