Apple Language Courses

Frans leren in Vichy - Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€404

Kom en leer Frans bij ons in Vichy - een kuuroord in het hart van Frankrijk dat vol zit met cultuur en wordt omringd door een prachtig landschap. Met een breed cultureel erfgoed is Vichy de thuisbasis van het beroemde art nouveau-operagebouw, het prachtige Palais des Congrès en de privéchalets van Napoleon III, waardoor het de perfecte bestemming is voor zowel taalliefhebbers als cultuurliefhebbers! Bovendien is Vichy slechts een klein stadje, waardoor het nog gemakkelijker is om deze prachtige attracties te verkennen en jezelf onder te dompelen in de cultuur tijdens je verblijf! Het kleine stadje biedt een gastvrije sfeer, waar jij kunt kletsen met de vriendelijke lokale bevolking en jouw Franse vaardigheden kunt oefenen in een authentieke omgeving.


Onze scholen in Vichy

Onze taalschool in Vichy ligt op een universiteitscampus, gelegen nabij het centrum van de stad, op loopafstand van het Parc des Célestins. De school beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder klaslokalen, een restaurant, een bibliotheek, gratis internettoegang en een gemeenschappelijke ruimte voor studenten. Er is ook een mediatheek met meer dan 20.000 bestanden / documenten ter beschikking, zoals boeken, dvd's en nieuwsartikelen!

Cursussen

Op onze school kun kun je kiezen voor de superintensive cursus van 26 lessen per week. Deze cursus is een optie voor iedereen die Frans wil leren of zijn algemene Franse vaardigheden wil verbeteren samen met andere studenten.

Voor een persoonlijker programma, combineer je 18 of 26 groepslessen met 6 privélessen tijdens de gecombineerde cursus? Of kies voor volledige flexibiliteit tijdens jouw Franse taalcursus door tekiezen voor de cursus privélessen!

Op van te voren vastgestelde data organiseert de school ook een Semi-Intensieve + kookcursus, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je Franse lessen te combineren met 8 kookworkshops, waar je enkele van de beste lokale delicatessen zult bereiden en proeven!

Accommodatie

Accommodatie is beschikbaar in Vichy met zorgvuldig geselecteerde Franse gastgezinnen. Logeren bij een gastgezin is de beste manier om jezelf volledig onder te dompelen in de taal en cultuur, omdat je van nature Frans spreekt met het gezin, waardoor je elke dag kunt oefenen wat je op de cursus leert! Verblijf in een eenpersoonskamer op basis van bed & breakfast of halfpension.

Studenten kunnen er ook voor kiezen om in de studentenresidentie te blijven. Alle kamers in de residentie zijn uitgerust met een eigen toilet, douche en een kitchenette. Studenten van onze school delen de residentie met Franse universiteitsstudenten en bieden veel mogelijkheden om Frans te spreken.

Voor een onafhankelijkere ervaring tijdens je verblijf in Vichy, kun je verblijven in een studio. Studio's zijn beschikbaar voor een of twee personen en zijn uitgerust met een badkamer, een eigen keuken, een bed en een televisie.

Activiteiten

De school organiseert heel het jaar door culturele activiteiten voor studenten om hen te helpen hun taalvaardigheden verder te verbeteren en vrienden te maken van over de hele wereld! Activiteiten variëren van week tot week, voorbeelden zijn: Franse filmavonden, feesten, fietstochten, boottochten, dansavonden, kookworkshops en proeverijen, rondleidingen door de stad en nog veel meer! Er worden ook regelmatig excursies georganiseerd naar nabijgelegen steden en attracties, zoals Lyon, het Vulcania-park en zelfs Disneyland Parijs.

Reizen

Vlieg naar luchthaven Clermont-Ferrand. Onze school kan vanaf daar vervoer voor je organiseren naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Je kunt ook naar Parijs vliegen, de metro nemen naar Gare de Lyon in Parijs en met de trein verder reizen naar Vichy.

De locatie van onze school in Vichy

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.17 / 5
Accommodatie

4 / 5
Staf van de school

4.61 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Vichy, gebaseerd op 18 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30