Santorini, Griekenland

Grieks leren in Griekenland

De beste plaats om Grieks te leren is Griekenland, volledig ondergedompeld in de eeuwenoude geschiedenis, taal en cultuur. Van de geplaveide straten van Athene, het hart van de oude en machtige Griekse beschaving, tot de prachtige Venetiaanse haven van Chania op Kreta: elke hoek van Griekenland is een levend bewijs van de invloed en evolutie van de taal.

De historische betekenis van Griekenland, naast de gastvrije gastvrijheid en het ongelooflijke klimaat, is wereldberoemd. Als geboorteplaats van de democratie en de Olympische Spelen is dit betoverende land getuige geweest van de opkomst en ondergang van grote rijken tijdens zijn illustere en legendarische verleden. De overblijfselen van deze unieke geschiedenis zijn verspreid over het land, met iconische bezienswaardigheden zoals het Parthenon, Delphi en Olympia die getuigen van de schittering van de oude Griekse architectuur en vindingrijkheid. Als je deze plekken verkent terwijl je Grieks studeert, is het alsof je een stap terug in de tijd doet, waar het gefluister van filosofen en de echo's van oude veldslagen nog steeds weerklinken.

De natuurlijke schoonheid van Griekenland is net zo boeiend als zijn geschiedenis. Naast zijn historische schatten fascineert Griekenland alle bezoekers met zijn gevarieerde landschappen en pittoreske eilanden. Het vasteland biedt een mozaïek van bergachtig terrein, vruchtbare valleien en azuurblauwe kustlijnen. Ondertussen beschikken de Griekse eilanden, elk met hun eigen karakter, over kristalhelder water, charmante dorpjes met witgekalkte gebouwen en levendige lokale tradities.

U zult zich zeker thuis voelen tijdens een cursus Grieks in Griekenland. De warmte van de Griekse gastvrijheid is net zo legendarisch als het weer, waarbij de lokale bevolking bezoekers omarmt als lang verloren vrienden. Het delen van een maaltijd, of ‘kefi’, met Grieken gaat niet alleen over eten; het is een uitdrukking van kameraadschap en een uitnodiging om deel te nemen aan het vreugdevolle ritme van het Griekse leven. In Griekenland is elke hoek doordrenkt met een gevoel van philoxenia, de liefde voor vreemden, waardoor het een taalleerbestemming is die niet alleen boeit door zijn geschiedenis, maar bezoekers ook omhult met zijn eigentijdse charme.

Voor meer informatie over onze taalscholen in Griekenland klikt u op een van de onderstaande locaties. U heeft de mogelijkheid om een cursus Grieks in Athene of Kreta te boeken of uw taalprogramma over onze beide scholen te verdelen. Als u vragen heeft of algemeen advies wilt over het leren van de taal, neem dan gerust contact met ons op. Wij kennen onze scholen goed en beantwoorden graag al uw vragen.

Onze scholen in Griekenland

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024