Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Sardinië, Italië

Intensief
Cursus

van
€319

Leer Italiaans in Sardinië en geniet van prachtige stranden met zacht zand en ongelofelijk heldere wateren! Onze school in Sardinië ligt in de mooie stad Alghero, aan de sprankelende Riviera del Corallo, door velen beschouwd als een van de mooiste kustgebieden van het Middellandse Zeegebied! Naast vele schitterende stranden heeft Alghero ook een pittoresk oud stadsgedeelte, waar je vrolijk gekleurde zijstraatjes en kraampjes kunt vinden en je het Italiaans dat je in de les geleerd hebt in praktijk kunt brengen! Als je Italiaans gaat leren in Sardinië zul je niks tekort komen, de Sardiniërs houden namelijk wel van een stevige boerenmaaltijd, gemaakt naar oud Sardijns recept. Bekend zijn klassiekers zoals vers bereide minestrone en ravioli, maar je kunt je in Sardinië ook tegoed doen aan lokale specialiteiten zoals malloreddus, een heerlijk gnocchigerecht! Ook 's avonds valt er van alles te doen in Alghero: dan zitten de trendy clubs en restaurants van de stad gezellig vol met zowel mensen uit de buurt als vakantiegangers. Als je in Alghero bent, vergeet dan vooral niet mee te gaan op een boottocht langs de kust, die je leidt door de Grotten van Neptunus: een reeks grotten die eruit ziet alsof ze recht uit een Sardijns piratenverhaal komen!


Onze scholen in Alghero

Onze Italiaanse taalschool in Alghero bevindt zich in een rustige straat in dit pittoreske oude stadje. Na je lessen Italiaans kun je een wandeling maken door de charmante middeleeuwse straatjes of de jachthaven in de buurt bezoeken, die een prachtig uitzicht geeft op een helderblauwe Middellandse Zee.

Cursussen

Onze school heeft een uitgebreid aanbod aan cursussen Italiaans, en alle cursussen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren docenten die allemaal moedertaalsprekers zijn van de Italiaanse taal. In elke klas zitten niet meer dan 6 studenten. Met zulke kleine klassen zul je meer dan genoeg persoonlijke aandacht krijgen van de docenten, die graag hun tijd besteden aan het helpen verbeteren van jouw Italiaans!

De intensieve cursus Italiaans bestaat uit 20 lessen Italiaans per week. De gecombineerde cursus bestaat uit 20 groepslessen per week, met daarbovenop 5 privélessen per week, waardoor je nog meer individuele aandacht krijgt! Als je liever helemaal zelf wilt bepalen op welk tempo je leert en welke stof je behandelt, kun je kiezen voor een programma dat geheel bestaat uit privélessen.

Bij de cursus Italiaans + cultuur zijn, naast de lessen Italiaans, ook lezingen en excursies inbegrepen die je een fascinerende kijk geven op de historische achtergrond van Alghero en Sardinië. Ook kun je meer over de Italiaanse cultuur te weten komen door deel te nemen aan lessen wijnproeven of Italiaans koken. Probeer kwaliteitswijnen in een van de beste restaurants van Alghero, of ga mee met de chef van het restaurant om de markt af te struinen voor verse lokale producten, waarna je er heerlijke gerechten van maakt en die vervolgens lekker zelf oppeuzelt!

Leer dit bijzondere deel van Italië écht goed kennen met onze avondcursus, waarbij je aan het einde van de middag of in het begin van de avond les hebt en dus overdag de tijd hebt om Sardinië te verkennen. De lessen zijn vooral gericht op alledaags Italiaans, zodat je deze kennis kunt toepassen tijdens het tweede deel van de cursus, waarbij je gaat oefenen met het voeren van gesprekken met Italianen uit Alghero.

Accommodatie

Als je kiest voor verblijf bij een gastgezin, dan kun je zelfs bij Italianen wonen! Doordat je constant Italiaans spreekt, zul je al snel verbetering merken in je taalvaardigheid. De gezinnen worden zorgvuldig geselecteerd door onze school en zullen elke dag ontbijt voor je maken (andere maaltijden zijn mogelijk op aanvraag).

Het is ook mogelijk om te verblijven in een gedeeld appartement met internationale studenten van over de hele wereld! Als je van wat meer privacy wilt genieten dan is het ook mogelijk om een privé-appartement te kiezen. Er zijn zowel een- als tweepersoonskamers beschikbaar in de appartementen.

Activiteiten

Onze school in Alghero werkt samen met een lokale organisatie die sportieve activiteiten regelt, zoals zeilen, surfen, windsurfen, kitesurfen, duiken, tennis en paardrijden. De activiteiten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen en de extra kosten kunnen meteen op de school betaald worden. De school adviseert dat je bij het maken van je boeking al aangeeft of je in deze activiteiten geïnteresseert bent, want plaatsen zijn zeer beperkt!

De locatie van onze school in Alghero

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.57 / 5
Staf van de school

4.88 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Alghero, gebaseerd op 8 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3483 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30