Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Genua, Italië

Intensief
Cursus

van
€299

Genua is een fascinerende, authentieke stad met een typisch Italiaanse sfeer, dus een cursus Italiaans volgen in Genua is de perfecte manier om de taal te leren! Genua was vroeger een van de machtigste stadsstaten ter wereld. In de stad zijn nog altijd veel paleizen en andere historische schatten te vinden. Volg een cursus Italiaans in Genua en wandel elke dag door de middeleeuwse straten van de stad. Deze zogeheten caruggi leiden naar prachtige, open pleinen en antieke landhuizen in elke denkbare kleur, met uitzicht op het diepblauwe water van de Middellandse Zee. Geniet van een fantastisch uitzicht over de stad vanuit Il Bigo, een lift die eruit ziet als een kraan en die is gebouwd als hommage aan de zeevaarttraditie van Genua.


Onze scholen in Genua

Onze school in Genua staat in het centrum van de stad, op slechts een klein stukje loopafstand van de kust, en is gevestigd in een prachtig gerestaureerd, historisch gebouw. De klaslokalen zijn ruim en licht en onze docenten houden van lesgeven! In de studentenlounge vind je een kleine bibliotheek en computers met gratis toegang tot het internet. Dit is de perfecte plaats om je Italiaans te oefenen met medestudenten!

Cursussen

Onze school in Genua biedt een intensieve cursus Italiaans van 20 groepslessen per week aan, een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week en gecombineerde cursussen van 20 groepslessen en 4, 6, 8 of 10 privélessen per week. Klassen bestaan uit maximaal slechts acht studenten, dus je zult genoeg individuele begeleiding van je docenten krijgen! Als je toch liever alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 6, 10, 12 of 20 privélessen per week.

Naast deze algemene cursussen Italiaans biedt onze school de speciale cursussen Italiaans + koken en intensief + conversatie aan. De cursus Italiaans + koken bestaat uit 20 groepslessen Italiaans en twee kooksessies per week. Kooksessies duren ongeveer drie uur (twee uur koken en een uur eten!). De cursus intensief + conversatie bestaat uit 20 groepslessen Italiaans per week en twee uur conversatieles op woensdagmiddag. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Italiaans in Genua verblijven bij een van onze vriendelijke, gastvrije gastgezinnen op basis van bed & breakfast. Als je liever wilt samenwonen met medestudenten, kies dan voor verblijf in een gedeeld appartement op basis van zelf-catering. Je kunt ook kiezen voor verblijf in een studioappartement op basis van zelf-catering.

Activiteiten

Onze school in Genua biedt een scala aan nevenactiviteiten aan. Ten eerste is er een stadstour om de studenten vertrouwd te maken met de historische straatjes van Genua. De school regelt meestal een keer per week een gezamelijke maaltijd of de typische aperitivo om het voor de nieuwe studenten gemakkelijker te maken contact te leggen met de andere studenten. Ook worden er af en toe gratis seminars aangeboden over een bepaald aspect van de Italiaanse cultuur. Andere voorbeelden van typische activiteiten zijn Italiaanse kooklessen, wijnproeverijen, wandeltochten door de natuur en uit eten met de klas in een plaatselijk restaurant. Het is ook mogelijk om een boottocht over de Italiaanse Riviera te maken, Portofino te bezoeken of om een aantal van de mooiste dorpen van Italië te bezichtigen, de befaamde Clinque Terre!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Genua en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven of het treinstation van Genua naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Genua

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.31 / 5
Accommodatie

4.17 / 5
Staf van de school

4.54 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Genua, gebaseerd op 13 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30