Havenstad Genoa, Italië
Vind een school
Waardering  4.3/5

Italiaans leren in Genua, Italië

Genua is een fascinerende, authentieke stad met een typisch Italiaanse sfeer, dus een cursus Italiaans volgen in Genua is de perfecte manier om de taal te leren! Genua was vroeger een van de machtigste stadsstaten ter wereld. In de stad zijn nog altijd veel paleizen en andere historische schatten te vinden. Volg een cursus Italiaans in Genua en wandel elke dag door de middeleeuwse straten van de stad. Deze zogeheten caruggi leiden naar prachtige, open pleinen en antieke landhuizen in elke denkbare kleur, met uitzicht op het diepblauwe water van de Middellandse Zee. Geniet van een fantastisch uitzicht over de stad vanuit Il Bigo, een lift die eruit ziet als een kraan en die is gebouwd als hommage aan de zeevaarttraditie van Genua.

Onze school in Genua

Onze school in Genua staat in het centrum van de stad, op slechts een klein stukje loopafstand van de kust, en is gevestigd in een prachtig gerestaureerd, historisch gebouw. De klaslokalen zijn ruim en licht en onze docenten houden van lesgeven! In de studentenlounge vind je een kleine bibliotheek en computers met gratis toegang tot het internet. Dit is de perfecte plaats om je Italiaans te oefenen met medestudenten!

Foto's

1
4
6
7

Cursussen in Genua

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Cookery (22)
  • Intensive + Private Lessons (24)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)

Onze school in Genua biedt een intensieve cursus Italiaans van 20 groepslessen per week aan, een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week en gecombineerde cursussen van 20 groepslessen en 4, 6, 8 of 10 privélessen per week. Klassen bestaan uit maximaal slechts acht studenten, dus je zult genoeg individuele begeleiding van je docenten krijgen! Als je toch liever alleen privélessen wilt volgen, dan kun je kiezen voor een cursus van 6, 10, 12 of 20 privélessen per week.

Naast deze algemene cursussen Italiaans biedt onze school de speciale cursussen Italiaans + koken en intensief + conversatie aan. De cursus Italiaans + koken bestaat uit 20 groepslessen Italiaans en twee kooksessies per week. Kooksessies duren ongeveer drie uur (twee uur koken en een uur eten!). De cursus intensief + conversatie bestaat uit 20 groepslessen Italiaans per week en twee uur conversatieles op woensdagmiddag. Neem voor meer informatie over onze cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Host Family Plus
  • Shared Apartment

Je kunt tijdens je cursus Italiaans in Genua verblijven bij een van onze vriendelijke, gastvrije gastgezinnen op basis van bed & breakfast. Als je liever wilt samenwonen met medestudenten, kies dan voor verblijf in een gedeeld appartement op basis van zelf-catering. Je kunt ook kiezen voor verblijf in een studioappartement op basis van zelf-catering.

Activiteiten

Onze school in Genua biedt een scala aan nevenactiviteiten aan. Ten eerste is er een stadstour om de studenten vertrouwd te maken met de historische straatjes van Genua. De school regelt meestal een keer per week een gezamelijke maaltijd of de typische aperitivo om het voor de nieuwe studenten gemakkelijker te maken contact te leggen met de andere studenten. Ook worden er af en toe gratis seminars aangeboden over een bepaald aspect van de Italiaanse cultuur. Andere voorbeelden van typische activiteiten zijn Italiaanse kooklessen, wijnproeverijen, wandeltochten door de natuur en uit eten met de klas in een plaatselijk restaurant. Het is ook mogelijk om een boottocht over de Italiaanse Riviera te maken, Portofino te bezoeken of om een aantal van de mooiste dorpen van Italië te bezichtigen, de befaamde Clinque Terre!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Genua en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven of het treinstation van Genua naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Genua

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Genua gebaseerd op 15 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus was leuk, uitdagend en professioneel en ik had het gevoel dat ik er zelfs in slechts een week tijd veel uit heb gehaald. Kriste was briljant.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Het was uitstekend om zowel grammatica als de mogelijkheid te hebben om veel te praten.

De accommodatie bij een gastgezin was geweldig omdat de gastvrouw erg vriendelijk was en 's ochtends en' s avonds in de buurt was om mee te kletsen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De arrangementen voor mijn aankomst, accommodatie en cursus waren vlekkeloos - jullie werken zeer efficiënt! Het was fijn om zulke behulpzame en snelle antwoorden te krijgen vanaf de andere kant van de wereld. De school zelf was uitmuntend - goede faciliteiten, geweldige locatie en zeer vriendelijk en ervaren personeel. Mijn eigen docent, Elena, was heerlijk - zeer vrolijk, grappig en een geweldige instructeur. We genoten allemaal van haar klassen en leerden erg veel. Wat zou je nog meer kunnen verlangen? Ik hoop dat ik in de toekomst terug kan keren naar Genua (het is een prachtige stad trouwens).

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De grootte van de klas was prima - slechts 6 studenten. De leraar was erg goed - gepassioneerd, interessant, geduldig, aanmoedigend. Het lesmateriaal was een beetje repetitief - veel geprintte werkbladen. Ik zou liever wat meer variatie hebben gehad, met meer interactie, beweging en verschillende leerstijlen. Ik vond vooral het spreken in de les erg leuk, maar de grammatica werd ook goed uitgelegd en was handig. Mijn gastvrouw was ontzettend vriendelijk en gastvrij. Ze kookte heerlijke maaltijden en zat meer dan een uur met me samen tijdens het avondeten om Italiaans te spreken. De kamer was vrij koud, maar wanneer ik er om vroeg zette mijn gastvrouw de verwarming aan. Ik wilde het gewoon niet de hele tijd vragen. Ik had gedacht dat er misschien uitjes of activiteiten voor studenten zouden zijn, maar heb nergens van gehoord. Voor iemand zoals ik, die alleen komt, zou het fijn zijn geweest om een activiteitenprogramma in de namiddag te hebben.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Alle klassen waren klein - slechts 3 studenten in de mijne, wat erg fijn was. Prettige, enthousiaste docent. Mooie flat in het historisch centrum op loopafstand van de school en alle attracties in de stad. Ontzettend vriendelijke gastvrouw.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg onder de indruk van de school. Het was goed georganiseerd, met enthousiaste en toegewijde medewerkers. Ik vond dat ik op exact het juiste niveau was geplaatst. Ik ben een ontzettend tevreden klant en ik zou graag nogmaals een cursus doen bij deze school.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
T. Cousins

De kwaliteit van het onderwijs was uitstekend. De hoeveelheid aan lezen, schrijven en luisteren was precies genoeg. Er waren maar 2 mensen in mijn klas maar daardoor was er meer tijd voor individuele vragen. De sociale activiteiten die georganiseerd werden, waren goed en waren altijd erg leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Rondlopen door de middeleeuwse steegjes van Genoa

Hallo iedereen! Daniela hier en klaar om een aantal tips met jullie te delen over mijn thuishaven, Genoa! Misschien weet je dit al, maar Genoa was de geboortestad van de Italiaanse navigator en ontdekkingsreiziger Christopher Columbus. Of misschien wel van zijn aquarium. Dit is tevens het grootste aquarium van Italië en Europa. Read more...

Prijzen Genua

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners