Apple Language Courses

Vind een school

 

Leer Italiaans in Milaan, Italië

Intensief
Cursus

van
€485

Op onze Italiaanse talenschool in Milaan kun je Italiaans leren terwijl je gaat genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Het is de thuisbasis voor de Italiaanse beurs en zakenwereld. Verder is de stad ook het wereldwijd toonaangevende centrum van mode, met een rijkdom aan winkels, bioscopen, cafés en restaurants. Het is de combinatie van de energieke Milaanse leefwijze met zijn geschiedenis dat deze stad een populaire bestemming maakt voor degene die Italiaans willen leren in Italië.

De directeur van onze school heeft Milaan wel eens beschreven als “anders dan het doorsnee toerisme”, daarmee bedoelt hij dat je jezelf snel zult thuis voelen en je snel kunt deelnemen aan het dagelijkse leven van Milaan. Het is een jonge stad met 5 universiteiten/hogescholen dat veel internationale studenten over de hele wereld aantrekt.

Er is een veel keuze aan cursussen op onze talenschool in Milaan. Daarnaast zijn er ook veel bezienswaardigheden die kunt gaan ontdekken in je vrije tijd, zoals: de Duomo, de twee na grootste kerk in Italië; La Scala operagebouw en ook de wereldberoemde kunstwerken van de kunstgalerijen in Milaan. Je kunt zelfs de Monza Autodrome bezoeken, de thuisbasis van de Italiaanse Grand Prix! Milaan is wereldberoemd als de hoofdstad van ontwerpen en mode, waardoor een cursus Italiaans op onze school vaak studenten aantrekt die na de cursus verder studeren in mode of gaan werken in de modebranche.


Onze scholen in Milaan

Onze talenschool in Milaan is gevestigd in een prachtig art nouveau gebouw in de handelswijk Porta Venezia, maar enkele straten van de openbare Indro Montanelli tuinen en dichtbij het metrostation “Lima”. De school heeft 18 klaslokalen met audio-visuele apparatuur, gratis internet- en WiFi-toegang, een gemeenschappelijke ruime waar studenten in de pauzes kunnen relaxen en een kleine tuin.

Cursussen

Op onze school in Milaan is er een maximum van maar 12 studenten per klas, door de kleine klassen kun je je taalvaardigheden snel verbeteren. Bij deze school is 2 weken het minimum aantal weken om een cursus Italiaans te volgen. Je kunt kiezen voor Intensieve of Super-Intensieve groepslessen, dat zijn 20 of 30 lessen per week. Een andere optie is het combineren van Intensieve groepslessen met Privélessen zodat je het meeste uit je tijd kan halen. Hierbij krijg je 2 privélessen per dag naast je normale Italiaanse lessen. De een-op-een lessen worden speciaal voor jou op maat gemaakt om aan jouw professionele of persoonlijke eisen te voldoen. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen Privélessen te volgen als je niet geïnteresseerd bent in het volgen van groepslessen.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in mode ontwerpen biedt onze school in Milaan een speciale 4-weekse cursus Taal en Mode aan waarbij ervaring geen vereiste is. Het programma bestaat uit 20 lessen Italiaans en 10 lessen mode ontwerpen per week. Omdat de lessen in het Italiaans worden gegeven is een basiskennis van Italiaans een vereiste. Tijdens de cursus leer je technische tekeningen en mode schetsen te maken, evenals het leren van technieken betreffende verhoudingen, kleurenschema’s en precisie. Je wordt erin getraind om creatieve ideeën uit te drukken en tegelijkertijd aandacht te schenken aan details. Voor deze cursus gelden specifieke startdata. Vraag één van onze taalreis adviseurs voor meer informatie hierover.

Accommodatie

Onze school in Milaan verzorgt accommodaties in gedeelde appartementen op basis van zelfcatering, in studentenresidenties en bij zorgvuldig uitgekozen Italiaanse gastgezinnen.

Een medewerker van onze school zal de gastgezinnen regelmatig bezoeken om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld met betrekking tot de zorg en voorzieningen voor studenten. Wij bevelen alle studenten aan om bij een gastgezin te verblijven, want bij deze optie zul je het snelst Italiaans leren. Het gezin zal Italiaans met je praten tijdens je verblijf en dat geeft je de ideale gelegenheid om je Italiaans in een informele sfeer te oefenen!

Wil je liever wat onafhankelijker wonen dan is een kamer in een gedeelde appartement een goede optie. Er zijn één- en tweepersoonskamers (voor vrienden die een kamer willen delen) waarbij je met 2 of meer studenten de keuken, badkamer en woonkamer deelt.

Onze school in Milaan biedt ook accommodaties aan in 2 verschillende residenties. Ten eerste, de standaard residentie ligt op ongeveer 20 minuten afstand met het openbaar vervoer van de school. Er zijn 60 kamers in totaal, deze hebben allemaal een eigen badkamer, airconditioning en verwarming. Er is een wasruimte in het gebouw aanwezig, met wasmachines en drogers (kosten per gebruik). Op iedere verdieping bevindt zich een gemeenschappelijke keuken en woonkamer waar studenten, alleen of met vrienden, maaltijden kunnen bereiden. Verder is er WiFi-verbinding, een redelijk geprijsde snackbar waar de hele dag door koude en warme maaltijden verkrijgbaar zijn, een tuin en een dakterras waar studenten kunnen relaxen. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en worden wekelijks gewisseld.

Ten tweede is er de residentie plus, deze is qua inrichting en faciliteiten moderner en luxueuzer uitgerust. Het ligt dicht bij het centraal station en ook op 20 minuten van de school via het openbaar vervoer. Iedere éépersoonskamer is aangrenzend aan een andere kamer en een gedeelde badkamer (of een eigen badkamer tegen bijbetaling). Het moderne gebouw is voorzien van faciliteiten zoals een zelfbedieningsrestaurant, gratis sportruimte, moderne kamers en gratis WiFI-verbinding door het hele gebouw. Er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes zoals een gedeelde lounge met een leeshoek, kranten en een biljarttafel. Verder heeft de residentie gratis parkeergelegenheden voor de studenten. Het centrum van Milaan ligt op maar 5 kilometer afstand.

Activiteiten

Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je tijd kunt halen, bieden onze collega’s van de school activiteiten en een sociaal programma aan met gemiddeld 3 of 4 evenementen per week! Om elkaar beter te leren kennen worden evenementen georganiseerd zoals: muziekavonden, een speciaal avondmaal of ‘aperitivo’, een avondje uit naar een locale kroeg of club, begeleide wandelingen in het centrum en hoorcolleges in de school over hedendaagse aspecten van de Italiaanse samenleving en cultuur.

Kunstliefhebbers kunnen één van de vele kunstgalerijen en musea bezoeken, zoals het Poldi Pezoli Museum, het Scala Museum en natuurlijk Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci. Op de school worden er ook Italiaanse filmavonden georganiseerd en tijdens het weekend vinden er vaak excursies plaats naar Italiaanse plaatsen, zoals het Arena van Verona, het Gardameer en andere Italiaanse steden.

Reizen

Onze school kan een transfer regelen van Malpensia of Linate vliegveld. Je wordt dan bij aankomst opgevangen op het vliegveld en naar je accommodatie begeleidt.

De locatie van onze school in Milaan

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.71 / 5
Accommodatie

4 / 5
Staf van de school

4.63 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Milaan, gebaseerd op 7 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3305 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30