Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Napels, Italië

Intensief
Cursus

van
€260

Wil je Italiaans leren in Italië? Dan is onze cursus Italiaans in Napels een perfecte keuze! Alleen in Napels leer je Italiaans spreken als de echte Italianen. Napels is een echt Italiaanse stad die nog niet overstroomd wordt met toeristen, maar vooral rasechte Italianen herbergt! Naast de taalcursussen Italiaans biedt onze school een erg populaire Italiaanse kookcursus aan. Met onze cursus Italiaans in Napels leer je niet alleen de taal, maar ook de bevolking en de Italiaanse cultuur kennen. Napels is een unieke en historische stad waar je helemaal ondergedompeld wordt in de Italiaanse taal en cultuur.

Napels is een prachtige locatie voor een cursus Italiaans, de inwoners maken graag een praatje met je, waardoor je je al snel thuis voelt.


Onze scholen in Napels

Onze Italiaanse school in Napels is gevestigd in een mooi 17e-eeuws gebouw in het historisch centrum van de stad. De school beschikt over negen goed uitgeruste klaslokalen, een internetcafé met gratis internettoegang en een bibliotheek/studieruimte.

Cursussen

Je kunt kiezen voor een intensieve cursus Italiaans met 20 lessen per week, maar je kunt ook kiezen voor de gecombineerde cursus Italiaans. De gecombineerde cursus bestaat uit een combinatie van de intensieve cursus en 5 of 10 privélessen per week, en is een goede keuze wanneer je binnen korte tijd zoveel mogelijk Italiaans wilt leren. Als je interesse hebt in zakelijk Italiaans, kies dan voor onze cursus commercieel Italiaans!

Onze school biedt ook een ontzettend populaire kookcursus aan, die tijdens de cursus Italiaans in Napels in de avonduren wordt aangeboden. Tijdens de kookcursus krijgen de studenten een extra gelegenheid om Italiaans te praten. De cursus wordt dan ook gegeven door Italianen die tijdens de cursus alleen Italiaans zullen spreken met de studenten. Aan het einde van de kookles gaat iedereen samen aan tafel en kunnen de studenten hun eigen gerechten opeten, vergezeld van een lekker glas wijn en een goed gesprek; in het Italiaans natuurlijk! De kookcursus bestaat uit 3 avondlessen per week, gevolgd door een gezellig etentje met de groep.

Accommodatie

Onze Italiaanse taalschool in Napels biedt accommodatie in een appartement op basis van zelf-catering, in een privéappartment, of bij een zorgvuldig geselecteerd Italiaans gastgezin. We raden je aan om te kiezen voor een verblijf bij een van onze gastgezinnen als je zo snel mogelijk Italiaans wilt leren; je oefent dan immers ook buiten de lesuren jouw taalvaardigheid omdat het gastgezin voortdurend Italiaans met je zal praten!

Activiteiten

Om de Italiaanse taal, geschiedenis en cultuur beter te begrijpen organiseert de school in Napels regelmatig seminars over deze onderwerpen!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Napels en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van het vliegveld naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Napels

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.58 / 5
Accommodatie

4.16 / 5
Staf van de school

4.86 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Napels, gebaseerd op 36 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30