Uitzicht op de Vesuvius vanaf Kasteel Sant'Elmo, Napels
Vind een school
Waardering  4.6/5

Italiaans leren in Napels, Italië

Wil je Italiaans leren in Italië? Dan is onze cursus Italiaans in Napels een perfecte keuze! Alleen in Napels leer je Italiaans spreken als de echte Italianen. Napels is een echt Italiaanse stad die nog niet overstroomd wordt met toeristen, maar vooral rasechte Italianen herbergt! Naast de taalcursussen Italiaans biedt onze school een erg populaire Italiaanse kookcursus aan. Met onze cursus Italiaans in Napels leer je niet alleen de taal, maar ook de bevolking en de Italiaanse cultuur kennen. Napels is een unieke en historische stad waar je helemaal ondergedompeld wordt in de Italiaanse taal en cultuur.

Napels is een prachtige locatie voor een cursus Italiaans, de inwoners maken graag een praatje met je, waardoor je je al snel thuis voelt.

Onze school in Napels

Onze Italiaanse school in Napels is gevestigd in een mooi 17e-eeuws gebouw in het historisch centrum van de stad. De school beschikt over negen goed uitgeruste klaslokalen, een internetcafé met gratis internettoegang en een bibliotheek/studieruimte.

Foto's

De receptie van de school, Napels
Italiaanse les op onze school
Studenten op onze school
Lichte, luchtige klaslokalen

Cursussen in Napels

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Classical Singing (20)
 • Intensive + Homemade Fresh Pasta (20)
 • Intensive + Neapolitan Classical Singing (20)
 • Intensive + Neapolitan Cookery (20)
 • Intensive + Pizza-making (20)
 • Intensive + Private Lessons (25)
 • Intensive + Private Lessons (30)
 • Private Lessons (20)
 • Private Lessons (25)
 • Business Course (20)

Je kunt kiezen voor een intensieve cursus Italiaans met 20 lessen per week, maar je kunt ook kiezen voor de gecombineerde cursus Italiaans. De gecombineerde cursus bestaat uit een combinatie van de intensieve cursus en 5 of 10 privélessen per week, en is een goede keuze wanneer je binnen korte tijd zoveel mogelijk Italiaans wilt leren. Als je interesse hebt in zakelijk Italiaans, kies dan voor onze cursus commercieel Italiaans!

Onze school biedt ook een ontzettend populaire kookcursus aan, die tijdens de cursus Italiaans in Napels in de avonduren wordt aangeboden. Tijdens de kookcursus krijgen de studenten een extra gelegenheid om Italiaans te praten. De cursus wordt dan ook gegeven door Italianen die tijdens de cursus alleen Italiaans zullen spreken met de studenten. Aan het einde van de kookles gaat iedereen samen aan tafel en kunnen de studenten hun eigen gerechten opeten, vergezeld van een lekker glas wijn en een goed gesprek; in het Italiaans natuurlijk! De kookcursus bestaat uit 3 avondlessen per week, gevolgd door een gezellig etentje met de groep.

Speciale cursussen in Napels

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment

Onze Italiaanse taalschool in Napels biedt accommodatie in een appartement op basis van zelf-catering, in een privéappartment, of bij een zorgvuldig geselecteerd Italiaans gastgezin. We raden je aan om te kiezen voor een verblijf bij een van onze gastgezinnen als je zo snel mogelijk Italiaans wilt leren; je oefent dan immers ook buiten de lesuren jouw taalvaardigheid omdat het gastgezin voortdurend Italiaans met je zal praten!

Activiteiten

Om de Italiaanse taal, geschiedenis en cultuur beter te begrijpen organiseert de school in Napels regelmatig seminars over deze onderwerpen!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Napels en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van het vliegveld naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Napels

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Napels gebaseerd op 43 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Docenten en methodologie geweldig! Geweldige ervaring.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van mijn cursus Italiaans in Napoli. De docenten waren aardig, goed gehumeurd en erg behulpzaam! Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens mijn cursusweek. Het enige dat ik jammer vind is dat ik graag meer vooruitgang had geboekt met het voeren van spontane gesprekken, in plaats van het gebruik van vervoegingen. Desalniettemin kan ik het goed verstaan. Super ervaring!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Zeer goede benadering tussen formeel en gesprek. Zelfs intensief was het niet moeilijk om de focus vast te houden. Zeer goed personeel goed ervaren en zeer vriendelijk en goed humeur. Proficiat aan al het personeel.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De groep was klein (5 studenten) en gemotiveerd (voornamelijk 40-plussers), de docenten waren zeer professioneel en vriendelijk, wat ons hielp om de taal snel te verbeteren. Het appartement was groot, met een mooi uitzicht en gelegen op een geweldige plek in het centrum, dus gemakkelijk om door de stad te dwalen en op tijd op school te zijn!

Wat betreft de dame die mij ontving, ze was aardig, erg behulpzaam, genereus en goed opgeleid. Ze legde me veel aspecten uit van de Napolitaanse cultuur en de interessante plaatsen om te bezoeken. De service van Apple Language Courses was optimaal, zeer professioneel en vriendelijk. Ik wil graag het personeel van Apple Language Courses bedanken, evenals het personeel van de school en de dame die mij heeft ontvangen terwijl ik een geweldige tijd in Napels heb doorgebracht.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Gediversifieerde cursus die rekening hield met moeilijkheden en sterke punten van studenten. Uitstekende accommodatie met zeer goede maaltijden en een gastgezin beschikbaar en gastvrij

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus geweldig en vond dat de grootte van de groep erg bevorderlijk was voor leren en spreken. Personeel was zeer goed voorbereid en het tempo was uitstekend, ik heb me nooit verveeld en genoten van de frequente spreekmogelijkheden. Het heeft een enorm verschil gemaakt in mijn zelfvertrouwen en motivatie om Italiaans te blijven leren. Ik bleef niet bij de familie zoals ik van plan was vanwege de plotselinge verandering in mijn omstandigheden om naar Napels te komen, en ik kwam terecht bij een vriend die me hielp van het verblijf te genieten en programma terwijl ze Italiaans spreekt en ze vond het geweldig om elke dag over mijn lessen te horen. Proficiat aan de school voor de hoge normen die je ontwikkelt en handhaaft in het programma. Vanaf de eerste dag was alles wat ik ervoer zeer professioneel, diensten, buitenschoolse aanbiedingen en personeel bij de receptie enz. waren geweldig. Het enige waar ik niet duidelijk over was, was de starttijd van de lessen, want voordat ik kwam had ik informatie dat het 9.00 uur zou zijn en het kostte me een paar dagen om te zien dat het veranderd was!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb de intensieve cursus 1 week gedaan. 5 dagen, 4 uur lessen. Lessen van 8-10 personen, van alle leeftijden en nationaliteiten. Alle leerlingen in mijn klas waren van hetzelfde niveau; goede selectie! Docent sprak alleen Italiaans tijdens de lessen, wat goed was om te oefenen. Ik heb veel geleerd!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg intensief en vermakelijk. Ik wilde veel leren in een week, en toch overtrof het mijn verwachtingen. Grammatica en cultuur werden goed uitgelegd en er waren veel mogelijkheden om te oefenen en te praten. De accommodatie bood veel kansen om Italiaans te spreken en lokale maaltijden te proberen. Briljant! Grazie

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was mogelijk een van de beste dingen die ik ook gedaan heb, de docenten waren fantastisch! Ik zou graag weer teruggaan. Mijn gastgezin was erg vriendelijk en zorgde goed voor me.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren fantastisch. Ik voelde dat we continu vooruitgang boekten. De leraren leerden de studenten echt kennen en gebruikten deze informatie voor discussies in de klas. Mijn gastvrouw was erg vriendelijk en woonde dichtbij de school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het personeel en de docenten waren erg goed. Mijn dagelijkse privéles was ontzettend nuttig. De docenten van de groepslessen informeerden mijn namiddagse lerares over mijn zwaktes, waardoor ze heel geduldig hier aan kon werken met me. Het personeel was behulpzaam met het vinden van restaurants, winkels, routebeschrijvingen en nog veel meer. Ik zou graag nog een week zijn gebleven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg goede cursus - mijn familie zei dat mijn Italiaans er duidelijk erop vooruit was gegaan. Ik verbleef bij een lieve vrouw, ik hoop contact met haar te houden zodat ik nog een terug kan keren - ze is erg vriendelijk en geduldig, aangezien ze geen Engels sprak, en ik in het begin geen Italiaans sprak. Ik zou de cursus zeker aanraden! Napels is een geweldige locatie. De school was goed, ik was tevreden met mijn lesrooster, en de klassen waren prettig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten wisten een klas samen te stellen met mensen die dezelfde sterktes en zwaktes hadden, en concentreerden op het matigen van de zwaktes. Ik vind dat ik veel heb geleerd. Het verblijf bij een familie was erg positief, aangezien de familieleden erg vriendelijk waren. Mijn vaardigheden zijn behoorlijk verbeterd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De intensieve cursus was geweldig! Ik vond het jammer om na een week alweer naar huis te gaan. Toch voel ik dat in die korte tijd mijn Italiaans enorm is verbeterd. Ik zou graag weer een cursus als deze volgen! De accommodatie was comfortabel en ruim. Ik vond het leuk dat alle huisgenoten studenten waren - waardoor we iets in gemeen hadden. De eigenaar was vriendelijk en flexibel. Na zo'n heerlijke ervaring zal ik zeker weer teruggaan!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Douche

Precies wat ik wilde en nog meer. Privé-onderwijs met mijn docent voor een intensieve 40 uurse week van studeren, was erg vermoeiend. Maar het voelde fantastisch! Het was handig en nuttig om zelf het tempo van de week te bepalen en zo veel dingen te ontdekken zonder een klas op te houden. Ik startte de week met slechts een basiskennis en wat 'toeristenzinnetjes'. Ik eindigde de week met een groter begrip van de structuur van de taal en een overweldigend vertrouwen in mijn vaardigheid om vooruit te gaan. Mijn docent was echt professioneel waarbij ik de mogelijkheid had om Italiaanse grammatica en werkwoorden te leren op een tempo dat uitdagend, maar evengoed comfortabel was. Er zijn zoveel dingen die ik nog toe zou willen voegen hoe geweldig deze hele ervaring was en hoe het was om niet alleen de taal te leren, maar ook de geschiedenis van het land, de mensen en hoe geweldig vriendelijk de mensen zijn…maar er is niet genoeg ruimte!!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
V. Fincham

Ik vond de docenten fantastisch - erg enthousiast, betrokken en hardwerkend. Het materiaal was allemaal interessant en nuttig en de lessen waren goed gepland en goed uitgevoerd. Het personeel van de receptie op de school was ook erg behulpzaam en informatief - ze hielpen ons met bus- en treininformatie en andere problemen en vragen. De verschillende naschoolse activiteiten waren ook gevarieerd, interessant en geschikt voor elke student. Ik raad deze school zeker aan. De flat was groot, schoon, licht en heel dichtbij de school. De faciliteiten waren uitstekend en ik was erg onder de indruk van het gebouw en de locatie. Ik zou zeker nog een keer in dezelfde flat verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
L. Briggs

De cursus was geweldig. Ik had niet om een meer gastvrije en georganiseerde plaats kunnen vragen om Italiaans te studeren. De docenten waren ook fantastisch, alsook de extra activiteiten die voor ons werden georganiseerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Fantastische cursus. Goede docenten, behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Mijn accommodatie was uitmuntend en erg centraal gelegen. Het appartement was gedeeld met Italianen, dus het was een fantastische kans om de taal te oefenen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Lowenthal

Fantastico! Op de school werken alleen de beste docenten die alles over de taal, de cultuur en de geschiedenis weten. Gli insenganti e le secretarie si sono il piu milgliori e molto simpatico! Hetzelfde geldt voor het personeel van Language Courses Abroad. Scott Cather was extreem vriendelijk en behulpzaam, hij beantwoordde mijn vragen altijd heel snel. BRAVO! Ik raad dit programma ten zeerste aan aan iedereen die Italiaans wil leren, van beginner tot gevorderde!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De klassen waren klein en iedereen werd aangemoedigd om mee te doen. Mijn individuele lessen waren erg goed, ze hielpen me om bepaalde aspecten van het Italiaans te begrijpen waar ik al jaren mee worstelde. Het onderwijs- en administratiepersoneel van de school waren erg behulpzaam. Het activiteitenprogramma wat door de school werd verzorgd, was ook erg goed, het gaf nog meer inzicht in Napels en Italië dan dat je het alleen vanuit de boeken leert. Mijn accommodatie was ideaal, een fijn, modern appartement met een historische palazzo. Ik kon er studeren, koken en me er goed vermaken. De mix van studenten op de cursus was erg goed en het was fijn om met andere studenten uit eten te gaan een andere uitstapjes te maken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg professionele docenten, goede cursus.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Een fantastische ervaring en de beste manier om een taal te leren! Ik zou willen dat ik langer had kunnen blijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten en het personeel waren competent, professioneel en behulpzaam. Ik vind dat ze mijn Italiaans behoorlijk hebben verbeterd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed georganiseerd en uitgelegd door de twee docenten, ze waren flexibel met het aanpassen van de roosters waardoor ik aan geweldige culturele activiteiten kon meedoen, zonder extra te betalen. Ik verbleef bij een zeer warm gezin, in schone accommodatie, en wauw, wat kan Theresa koken! Napoli, wat een stad, een echte Italiaanse werkstad met een karakter. Lawaai, verkeer, scooters, café's, kerken, prachtige gebouwen, machomannen, fantastisch geklede mensen, prachtige dames, pizza, gebak, designerwinkels, adembenemende uitzichten, me piace!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren erg goed, ze maakten de klassen erg amusant. De school was erg goed georganiseerd. Mijn accommodatie was top, ik woonde met geweldige mensen. Napoli is een erg leuke stad, en er is heel veel te doen. Ik zou het zeker aanraden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Cursus Italiaans en Napolitaanse pizza maken

neapolitan-margherita-pizzaPizza wordt natuurlijk over de hele wereld gegeten, maar de Napolitaanse pizza is een iconisch Italiaans gerecht en het is zelfs erkent door de EU als ‘gegarandeerde traditionele specialiteit’. Als je graag 12 weken lang in het hartje van de stad van de pizza (en een van Europa’s meest historische steden) verblijft, en niet één maar twee vaardigheden leert dan is onze cursus Italiaans en Napolitaanse pizza maken in Napels echt iets voor jou. Read more...

Prijzen Napels

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners