Piazza del Campo in Siena, Italië

Leer Italiaans in Siena

25 klaslokalen
Studentenlounge
Cursusmateriaal ter plaatse gekocht
Wi-Fi in het hele gebouw
Samengewerkt met verschillende Amerikaanse universiteiten en hogescholen
Geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek

Onze school in Siena

Onze Italiaanse school in Siena is gehuisvest in een majestueus palazzo in het oudste deel van de stad, bekend als Castelvecchio. Dit is een zeer gunstige locatie om Siena te verkennen, aangezien het slechts 10 minuten lopen is naar het Piazza del Campo. Deze school heeft meer dan 30 jaar ervaring. ervaring met het geven van hoogwaardige, totale onderdompelingscursussen Italiaans en de eersteklas faciliteiten omvatten 25 klaslokalen, een zelfstudiecentrum, bibliotheek, computerruimte met internettoegang en overal draadloos internet, koffieruimtes, gemeenschappelijke ruimtes voor studenten, twee binnenplaatsen en drie terrassen.

Foto's

1
2
3
4

Siena

De middeleeuwen waren een magische tijd in de Italiaanse geschiedenis, waarin stadstaten met elkaar streden om de dominantie van het schiereiland en waar één dialect langzaam begon te transformeren tot een van de meest poëtische talen ter wereld. Siena, het gotische juweel in de kroon van Italië, kreeg in deze periode bekendheid en werd een ongelooflijk machtige republiek. Er heerst vandaag de dag nog steeds een unieke sfeer; het gevoel dat je een stap terug in de tijd doet. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis, kunst en cultuur van Italië, dan is er geen betere plek om Italiaans te leren dan Siena.

Siena is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de Palio, een tweejaarlijkse paardenrace rond het schelpvormige Piazza del Campo, het hart van Siena. Deze competitie tussen de contrade (districten) van de stad wordt gevierd met veel pracht en praal en brengt de levendige geschiedenis van Siena echt tot leven. Naast het spelen van gastheer voor de palio¸ het plein is de thuisbasis van het Palazzo Pubblico, het centrum van het stadsbestuur en de thuisbasis van twee prachtige fresco's die goed en slecht bestuur uitbeelden, die slechts twee voorbeelden zijn van het rijke artistieke erfgoed van Siena.

Siena is ook een ongelooflijk pittoreske locatie voor je Italiaanse taalcursus. De kenmerkende, verbrande oranje architectuur tegen het glooiende Toscaanse platteland is gewoonweg adembenemend, vooral bij zonsondergang. Het beste uitzicht over de stad vind je op de top van de Torre del Mangia, de klokkentoren die gebouwd is om te wedijveren met die van de grootste rivaal van Siena, Florence. De zware beklimming van de 500 treden wordt echt rijkelijk beloond en is een van onze toptips voor je reis naar Siena!

Cursussen in Siena

Beschikbare cursussen

  Het eerste en belangrijkste wat je moet zeggen is dat alle cursussen vanaf het begin in het Italiaans worden gegeven, omdat deze totale onderdompeling in de taal echt de meest effectieve manier is om je vooruitgang te maximaliseren. Natuurlijk zal je leraar een volledig gekwalificeerde moedertaalspreker van het Italiaans zijn met ervaring in het op deze manier lesgeven van Italiaans aan internationale studenten van alle niveaus.

  Bent u een complete beginner, dan wordt u automatisch in een groep met andere beginners geplaatst. Daarom is het belangrijk om een datum te kiezen die geschikt is voor beginners. Alle overige leerlingen doen bij aankomst op school een niveautest, waardoor ze in een geschikte groep worden geplaatst met leerlingen van hetzelfde niveau.

  De meeste studenten kiezen ervoor om samen met andere studenten van hetzelfde niveau Italiaans te leren in een groepscursus. Dit type cursus zal zich richten op het verbeteren van uw algehele niveau van Italiaans en zal, zoals bij al onze cursussen, worden gegeven met behulp van een ‘communicatieve’ methode, waarbij de nadruk ligt op het alledaagse, praktische gebruik. Je kunt kiezen tussen 15 of 20 lessen per week.

  We bieden ook privélessen aan in Siena, die je als losse cursus of als aanvulling op een groepscursus kunt volgen. Dit is de perfecte optie als u iets specifieks heeft waarop u zich tijdens uw lessen wilt concentreren.

  Speciale cursussen in Siena

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Wij bieden twee soorten accommodatie aan in Siena. Om echt ‘totale onderdompeling’ in het Italiaans raden we studenten altijd aan om bij een gastgezin te verblijven. Hierdoor kunt u uw nieuwe taalvaardigheden oefenen op vriendelijke, geduldige moedertaalsprekers en dit is echt de beste manier om uw zelfvertrouwen in het spreken te vergroten.

   Je gastheer(s) zorgen voor je eigen kamer (let op: gedeelde kamers zijn alleen beschikbaar voor twee studenten die samen reizen), evenals je ontbijt en avondmaal. Gastgezinnen zijn er in alle soorten en maten en de meeste zijn oudere stellen of alleenstaande dames, omdat dit over het algemeen het soort mensen is dat de tijd en ruimte heeft om studenten te ontvangen. Als u speciale wensen heeft met betrekking tot uw accommodatie, kunt u ons hiervan uiteraard op de hoogte stellen tijdens het boeken. Wij zullen dan ons best doen om dit met onze collega’s op de school te regelen (let op: dit is afhankelijk van beschikbaarheid en kan niet gegarandeerd worden).

   We bieden ook gedeelde appartementen aan in Siena, wat meestal het populairst is onder studenten van in de twintig (omdat dit type accommodatie meestal comfortabel maar eenvoudig is). Met deze accommodatieoptie kunt u zelf voor uw maaltijden zorgen, aangezien u toegang heeft tot een volledig uitgeruste keuken. Je deelt de keuken, de badkamer en de algemene woonkamer met je huisgenoten, maar je hebt wel een eigen slaapkamer.

   Activiteiten

   Om jouw ervaring van Siena te verrijken, bieden onze collega's op de school regelmatig optionele activiteiten aan. Deze geven u unieke inzichten in het allerbeste dat Siena te bieden heeft, terwijl u nog meer mogelijkheden krijgt om uw Italiaans te ontwikkelen! Voorbeelden van typische activiteiten zijn: rondleidingen door Siena; Italiaanse filmvertoningen; bezoeken aan musea, historische bezienswaardigheden en naburige steden en dorpen; uitstapjes om het prachtige Toscaanse platteland te zien; wijnproeven en ontdekking van de lokale keuken.

   Wanneer u op de school aankomt, wordt u door onze collega's geïnformeerd over de activiteiten die worden aangeboden terwijl u daar bent. U kunt dan kiezen waaraan u deelneemt. Als u iets wilt doen dat niet wordt aangeboden als onderdeel van het activiteitenprogramma terwijl u daar bent, kunnen onze collega's u uiteraard adviseren over hoe u dit kunt regelen. jezelf. Houd er rekening mee dat voor de meeste activiteiten een kleine toeslag in rekening wordt gebracht om de kosten te dekken.

   Hoe er te komen

   De meeste studenten vliegen op Pisa of Florence en nemen vervolgens de trein naar Siena. De reis duurt ongeveer 1,5 uur vanuit Florence en 2 uur vanuit Pisa. Op verzoek en tegen een toeslag kan er ook vervoer naar de luchthaven worden geregeld.


   Locatie van onze school in Siena

   Cursus

   4.0 / 5
   Accommodatie
   n/a
   0.0 / 5
   Medewerkers van de school

   5.0 / 5

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   I attended the Begginners Italian Course for 2 weeks. The teaching methods were exclent and I have learnt so much about the structure and grammar of the Italian language I am going to continue my studies in Australia when I return home.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Argentina (2)
   Australia (8)
   England (7)
   France (3)
   German (12)
   Japan (12)
   Netherland (6)
   Switzerland (19)
   Usa (31)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Siena

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2023