Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Triëst, Italië

Intensief
Cursus

van
€249

Triëst is een oude stad, die door de eeuwen heen tot verschillende naties heeft behoord. Dankzij haar rijke culturele erfgoed kun je in Triëst een geweldige mix aan verschillende Europese gerechten, gewoonten en bouwstijlen vinden. Kasteel Miramare bijvoorbeeld, dat bekend staat als mooiste kasteel aan de Adriatische Zee, is een overblijfsel uit de tijd dat Triëst deel uitmaakte van het keizerrijk Oostenrijk-Hongarije. De locatie voor deze cursus Italiaans is behoorlijk indrukwekkend. Je krijgt les in een historisch kloostergebouw en er is accommodatie op de school. De cursus is beschikbaar vanaf begin juni tot en met begin oktober.

Breng na je lessen Italiaans eens een bezoekje aan het Piazza Unità, een groot en elegant plein dat aan de zee grenst en het middelpunt is van het stadsleven. Hier kun je in het Italiaans een praatje maken met de lokale bewoners, het opvallende Palazzo del Governo bewonderen of gewoon genieten van de levendige atmosfeer van deze fascinerende universiteitsstad! Natuurlijk kun je ook gewoon even lekker een dagje niksen in de zomerzon op een van de vele prachtige stranden nabij Triëst.


Onze scholen in Triëst

Het prachtige historische gebouw waarin onze taalschool gevestigd is, ligt in het oude stadsgedeelte van Triëst en is op een heuvel gebouwd, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt op de zee vanuit de grote, koele klaslokalen. De school heeft een bibliotheek die is voorzien van gratis Wi-Fi, net zoals de accommodatie op de school dat heeft.

Cursussen

Alle leraren van onze scholen hebben het Italiaans als moedertaal en hebben veel ervaring in het lesgeven van het Italiaans. Onze school biedt verschillende cursussen aan, dus je kunt zelf kiezen hoe snel je de taal wilt leren. De standaardcursus van 20 lessen per week vindt 's ochtends plaats en laat de middagen vrij om Triëst te kunnen ontdekken! Gemiddeld zijn er 8-10 andere studenten die deelnemen aan deze cursus, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht van hun docenten. De intensieve cursus voegt vijf privélessen per week toe aan de standaardcursus, en de superintensieve cursus biedt je 20 groepslessen per week en 10 privélessen per week. Je kunt er zelfs voor kiezen een cursus te volgen die alleen bestaat uit privélessen, als je denkt dat je het meeste baat hebt bij één-op-éénlessen.

Accommodatie

Gedurende de tijd dat je een cursus Italiaans volgt in Triëst, kun je in een studentenresidentie op onze school verblijven, bij een Italiaans gastgezin of in een appartementje in het stadscentrum. Op onze school zijn eenpersoonskamers beschikbaar, waarvan sommige een eigen badkamer hebben, en de keukens en wasfaciliteiten deel je met je medestudenten. Als je verblijft in de accommodatie op onze school dan zit je lekker dichtbij de klaslokalen en kun je kennismaken met andere studenten vanuit de hele wereld!

Ook kun je ervoor kiezen om bij een Italiaans gezin te gaan wonen, zodat je zoveel mogelijk je Italiaans kunt oefenen en je de Italiaanse manier van leven ook in eigen persoon mee kunt maken! Je kunt gebruikmaken van de keuken en als je geluk hebt zul je wat tips meekrijgen over de Italiaanse manier van koken! Alle gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd door onze school en er wordt regelmatig gecontroleerd of de accommodatie nog steeds aan de vereiste standaard voldoet.

Onze school kan ook accommodatie regelen in appartementen die in of dichtbij het centrum gevestigd zijn, als je dat liever hebt. Het belangrijkste voor ons is dat jij helemaal tevreden bent met je accommodatie, welke je dan ook kiest.

Activiteiten

Er valt veel te zien en te doen in Triëst en omgeving en onze school streeft ernaar om jou al het beste ervan te laten zien! Breng een bezoekje aan het verbazingwekkende grottencomplex Grotta Gigante, de kastelen van Duino, het pittoreske stadje Muggia en de nabije stranden op de uitstapjes die door de school georganiseerd worden en een halve dag duren. Er zijn ook dagexcursies naar onder meer de oude Romeinse stad van Aquileia en de wijngaarden van Collio.

Reizen

Begeleide transfers van het vliegveld of treinstation kunnen tegen betaling worden geboekt. Bij aankomst, zal de begeleider je ontvangen en je naar je accommodatie brengen.

De locatie van onze school in Triëst

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.25 / 5
Staf van de school

4.75 / 5
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30