Canale Grande in Trieste, Italië
Vind een school
Waardering  4.6/5

Italiaans leren in Triëst, Italië

Triëst is een oude stad, die door de eeuwen heen tot verschillende naties heeft behoord. Dankzij haar rijke culturele erfgoed kun je in Triëst een geweldige mix aan verschillende Europese gerechten, gewoonten en bouwstijlen vinden. Kasteel Miramare bijvoorbeeld, dat bekend staat als mooiste kasteel aan de Adriatische Zee, is een overblijfsel uit de tijd dat Triëst deel uitmaakte van het keizerrijk Oostenrijk-Hongarije. De locatie voor deze cursus Italiaans is behoorlijk indrukwekkend. Je krijgt les in een historisch kloostergebouw en er is accommodatie op de school. De cursus is beschikbaar vanaf begin juni tot en met begin oktober.

Breng na je lessen Italiaans eens een bezoekje aan het Piazza Unità, een groot en elegant plein dat aan de zee grenst en het middelpunt is van het stadsleven. Hier kun je in het Italiaans een praatje maken met de lokale bewoners, het opvallende Palazzo del Governo bewonderen of gewoon genieten van de levendige atmosfeer van deze fascinerende universiteitsstad! Natuurlijk kun je ook gewoon even lekker een dagje niksen in de zomerzon op een van de vele prachtige stranden nabij Triëst.

Onze school in Triëst

Het prachtige historische gebouw waarin onze taalschool gevestigd is, ligt in het oude stadsgedeelte van Triëst en is op een heuvel gebouwd, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt op de zee vanuit de grote, koele klaslokalen. De school heeft een bibliotheek die is voorzien van gratis Wi-Fi, net zoals de accommodatie op de school dat heeft.

Foto's

Binnen in onze school
Italiaanse les op onze school
Studenten in onze school
Italiaans leren in Tri?st

Cursussen in Triëst

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Private Lessons (20)
  • Semi-private lessons (20)

Alle leraren van onze scholen hebben het Italiaans als moedertaal en hebben veel ervaring in het lesgeven van het Italiaans. Onze school biedt verschillende cursussen aan, dus je kunt zelf kiezen hoe snel je de taal wilt leren. De standaardcursus van 20 lessen per week vindt 's ochtends plaats en laat de middagen vrij om Triëst te kunnen ontdekken! Gemiddeld zijn er 8-10 andere studenten die deelnemen aan deze cursus, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht van hun docenten. De intensieve cursus voegt vijf privélessen per week toe aan de standaardcursus, en de superintensieve cursus biedt je 20 groepslessen per week en 10 privélessen per week. Je kunt er zelfs voor kiezen een cursus te volgen die alleen bestaat uit privélessen, als je denkt dat je het meeste baat hebt bij één-op-éénlessen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Gedurende de tijd dat je een cursus Italiaans volgt in Triëst, kun je in een studentenresidentie op onze school verblijven, bij een Italiaans gastgezin of in een appartementje in het stadscentrum. Op onze school zijn eenpersoonskamers beschikbaar, waarvan sommige een eigen badkamer hebben, en de keukens en wasfaciliteiten deel je met je medestudenten. Als je verblijft in de accommodatie op onze school dan zit je lekker dichtbij de klaslokalen en kun je kennismaken met andere studenten vanuit de hele wereld!

Ook kun je ervoor kiezen om bij een Italiaans gezin te gaan wonen, zodat je zoveel mogelijk je Italiaans kunt oefenen en je de Italiaanse manier van leven ook in eigen persoon mee kunt maken! Je kunt gebruikmaken van de keuken en als je geluk hebt zul je wat tips meekrijgen over de Italiaanse manier van koken! Alle gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd door onze school en er wordt regelmatig gecontroleerd of de accommodatie nog steeds aan de vereiste standaard voldoet.

Onze school kan ook accommodatie regelen in appartementen die in of dichtbij het centrum gevestigd zijn, als je dat liever hebt. Het belangrijkste voor ons is dat jij helemaal tevreden bent met je accommodatie, welke je dan ook kiest.

Activiteiten

Er valt veel te zien en te doen in Triëst en omgeving en onze school streeft ernaar om jou al het beste ervan te laten zien! Breng een bezoekje aan het verbazingwekkende grottencomplex Grotta Gigante, de kastelen van Duino, het pittoreske stadje Muggia en de nabije stranden op de uitstapjes die door de school georganiseerd worden en een halve dag duren. Er zijn ook dagexcursies naar onder meer de oude Romeinse stad van Aquileia en de wijngaarden van Collio.

Hoe er te komen

Begeleide transfers van het vliegveld of treinstation kunnen tegen betaling worden geboekt. Bij aankomst, zal de begeleider je ontvangen en je naar je accommodatie brengen.


Locatie van onze school in Triëst

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5
Gemiddelde score voor onze school Triëst gebaseerd op 10 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Uitstekende docenten, met originele en vindingrijke ideeën voor activiteiten in de klas. Goed gestructureerd, met een goede mix van begrijpend lezen, grammatica-oefeningen, luisteroefeningen, conversatie en rollenspel. Het werken met klasgenoten van verschillende nationaliteiten, elk met hun eigen leerstijl, was een leuke en uitdagende manier om Italiaans met verschillende accenten te horen spreken. Ik had ook elke dag een privéles, met een geweldige leraar, die sympathiek en geduldig was, en ook flexibel in het reageren op mijn specifieke zwakheden. Als onderdeel van mijn werk moet ik soms Italiaans aan de telefoon spreken en nu ben ik de angst daarvoor kwijt. Bedankt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had uitstekende leraren die goed samen planden. Na de lessen werd een scala aan activiteiten aangeboden en ik maakte gebruik van 2 van de 4. Mijn niveau was goed geschikt voor mij en ik genoot van de gezamenlijke aanpak. Mijn accommodatie was ruim en voldoende, maar, net als de schoollokalen, extreem warm voor begin juni. Een ventilator zou op prijs zijn gesteld, gezien het ontbreken van airconditioning. De nabijheid van de school was geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren uitstekend, de cursus was uitdagend. Iedereen op de school (Paola, Sandro en natuurlijk Marina Tassinari) zorgde ervoor dat de cursus informatief en interessant was. Ik beveel de school in Triëst aan iedereen aan en ik hoop dat "stanieri" geïnteresseerd zou zijn om zich in dit unieke deel van Italië te wagen.

De accommodaties waren luxe en op redelijke afstand van de school (te voet of met de bus). Het personeel van het Istituto deed er alles aan om een gastvrije sfeer te creëren en om Triëst en zijn omgeving kennis te laten maken met de studenten. Er waren begeleide wandel- en vaartochten en er was volop gelegenheid voor alle studenten om het beste van de regio te ervaren. Heel erg bedankt voor een geweldige tijd, ik hoop zeker snel terug te gaan.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed georganiseerd en de docenten bekwaam en goed voorbereid. Er was een breed scala aan activiteiten, waardoor we onze mondelinge taal konden oefenen. Er waren middag-/avondactiviteiten gepland door de school, waardoor studenten de stad, de gebied en natuurlijk elkaar! Hoewel het soms best vermoeiend was, vond ik de privé-middaglessen erg nuttig voor intensievere mondelinge oefening en diepgaande studie van enkele grammaticale punten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
H. Sif Jarlsdottir

De docenten hadden veel energie, waren inspirerend en de cursus was goed. De cursus was een erg nuttige ervaring en ik heb veel geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
V. Fincham

De lessen waren erg goed gepland en gevarieerd en de docenten waren behulpzaam, interessant en enthousiast. Mijn accommodatie was erg goed want het lag heel dichtbij de school. De kamer zelf was groot en licht met genoeg ruimte en meubels en de en-suite badkamer was groot! Ik was echt onder de indruk van de school in Trieste en raad het iedereen aan!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
N. Ogden

Ik vond de cursus uitstekend en ik heb veel geleerd in slechts een week. De cursus was goed gestructureerd en voor mijn gevoel heb ik veel vooruitgang geboekt. Het personeel op de school was vriendelijk en vonden het lesgeven leuk, wat de cursus fijn en leuk maakte. De accomodatie was goed en het lag op een ideale locatie van de school. Ik raad deze cursus zeker aan. Het is een educatieve en compleet unieke ervaring.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Austria (21)
Germany (30)
Hungary (3)
Japan (3)
Others (2)
Russia (2)
Spain (20)
Switzerland (5)
Uk (9)
Usa (5)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Triëst

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners