Italiaans leren in Triëst

6 klaslokalen met multimedia-apparatuur
Receptie en aparte koffieruimte
Bibliotheek- en bioscoopzalen
Gratis Wi-Fi in het hele schoolgebouw
Volledig voorzien van airconditioning/verwarming
Lid van IALC, EDUITALIA en meer
Erkend examencentrum voor CILS
Bildingsurlaub- en CSN-subsidies beschikbaar
Erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs

Onze school in Trieste

Een prachtig palazzo in Venetiaanse stijl uit de 18e eeuw is de thuisbasis van onze Italiaanse school in Triëst. De zes volledig uitgeruste klaslokalen bevinden zich op de eerste verdieping van het gebouw, dat zich in het historische centrum van Triëst bevindt en op slechts korte loopafstand van de Molo della Pescheria, een pier die de jachtclub scheidt van de aanlegsteiger voor cruiseschepen, waar u vindt u een vredig en prachtig uitzicht over de Adriatische Zee en terug richting de stad.

Deze boetiekschool voor Italiaanse talen, die volledig geaccrediteerd is, biedt een warme en gastvrije omgeving waar studenten van over de hele wereld samenkomen om Italiaans te leren. De school heeft toegewijde en volledig gekwalificeerde docenten die Italiaans als moedertaal hebben, evenals een vriendelijk, meertalig administratieteam. Bovendien is onze school in Triëst een geautoriseerd examencentrum voor de belangrijkste Italiaanse taalexamens, waardoor de kwaliteit van uw onderwijs wordt gegarandeerd op de 15 verschillende Italiaanse taalniveaus die door de school worden aangeboden.

Foto's

1
2
3
4

Trieste

Triëst, de oude stad met een complexe geschiedenis van wisselende handen door de eeuwen heen, biedt een boeiende ervaring dankzij het rijke culturele en historische erfgoed. Gelegen tussen de formidabele Adriatische Zee en de glooiende heuvels van het Carso-plateau, dient het als een uniek kruispunt waar verschillende Europese keukens, architecturale stijlen en gebruiken samenkomen.

Met de stad verscholen aan de noordoostelijke rand van Italië is Triëst een aantrekkelijke bestemming die zowel studenten als reizigers aanspreekt. Het beschikt over een kenmerkende mix van geschiedenis, cultuur en kustcharme, waardoor het een plek is die je zeker moet bezoeken voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke Europese ervaring, volledig ondergedompeld in de Italiaanse taal.

Als je door de geplaveide straatjes van Triëst dwaalt, kom je een betoverende mix van stijlen tegen, van grote paleizen uit het Habsburgse tijdperk tot gezellige mediterrane cafés. Het prachtige Miramare-kasteel, gelegen boven de Adriatische Zee, is een overblijfsel uit de tijd van Triëst in het Oostenrijks-Hongaarse rijk en biedt een kijkje in het weelderige leven van aartshertog Ferdinand Maximiliaan van Habsburg. Veel andere grootse gebouwen, een koffiehuiscultuur en verbindingen met het Habsburgse rijk zijn allemaal duidelijke redenen waarom Triëst bekend staat als ‘klein Wenen aan de Zee’, wat niet het enige idioom is dat wordt gebruikt om deze fascinerende stad te beschrijven.

De locatie van de Italiaanse school is minstens zo indrukwekkend. Afgeschermd tussen andere palazzo's van de bora die in de winter van de Adriatische Zee afrolt, ligt de school nog geen 100 meter van de kust, waardoor je binnen no-time met een ijsje uitkijkt over de haven. Als alternatief kunt u na uw Italiaanse lessen een wandeling van drie minuten maken naar Piazza Unità, een groot, elegant plein aan de kust, het centrum van het stadsleven. Hier kun je Italiaans praten met de lokale bevolking, de opvallende gevels van het Regeringspaleis bewonderen of gewoonweg de sfeer opsnuiven van deze betoverende universiteitsstad!

De plaats van Triëst als leercentrum blijkt duidelijk uit de grote studentenpopulatie, terwijl de literaire erfenis hier gevierd wordt, aangezien het de thuisbasis was van schrijvers als James Joyce en Italo Svevo, die inspiratie vonden in de boeiende charme ervan. De bruisende markten en de op zeevruchten gerichte keuken, vergezeld van een fris glas lokale witte wijn, zorgen het hele jaar door voor een culinair genot. Dankzij de nabijheid van de zee kunt u genieten van verse zeevruchten terwijl u naar de golven langs de kustlijn kijkt. Het rijke culturele tapijt, de levendige sfeer en de verbluffende vergezichten zorgen ervoor dat Triëst een verborgen juweeltje is dat wacht om volledig te worden ervaren.

Cursussen in Trieste

Beschikbare cursussen

  Onze school biedt verschillende cursussen Italiaans aan, waarbij je het leertempo kunt kiezen. De meest populaire Intensieve cursus van 20 lessen Italiaans per week kan elke maandag worden gestart en omvat een conversatietaalcursus met de meer technische kant van de Italiaanse grammatica. Elke student in Triëst legt op de eerste ochtend een schriftelijke en een mondelinge test af, die een van de 15 niveaus Italiaans garandeert, afhankelijk van uw competentieniveau in de taal. Gemiddeld zullen er slechts 3-8 studenten per klas zijn die de intensieve cursus volgen, dus je krijgt veel aandacht van de docenten en leert snel Italiaans terwijl je volledig wordt ondergedompeld! Met vier dagelijkse lessen (elk 55 minuten) is het onderwijs verdeeld in twee eenheden van twee lessen, elk met een andere leraar en een pauze van 20 minuten ertussen. Het schema is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 13:00 uur of van 14:00 - 18:00 uur.

  De inhoud van het programma hangt af van uw niveau, maar zal zich richten op verschillende aspecten van het leren van de Italiaanse taal, inclusief grammaticastructuur en regels. Praktische oefeningen zoals zinsvorming, spelletjes, quizzen en geschreven teksten worden gebruikt om de woordenschat uit te breiden en uitdrukkingen aan te leren. Het curriculum omvat ook het lezen van teksten over diverse Italiaanse culturele onderwerpen, waaronder koken, wijn, muziek en film. Er worden ook rollenspellen gebruikt om alledaagse situaties na te spelen, en er worden verschillende communicatiemethoden onderzocht, waaronder direct luisteren en de analyse van verschillende facetten van Italië. Gevorderde en gevorderde studenten zullen gebruik maken van actieve krantenlezingen en discussies over onderwerpen die verband houden met kunst, cultuur, actualiteit, politiek en samenleving. Dankzij deze evenwichtige aanpak kunnen taalstudenten zich verdiepen in alle vier de belangrijkste taalvaardigheden: spreken, begrijpen, lezen en schrijven.

  De semi-intensieve cursus Italiaans, die niet geschikt is voor beginners, omvat 10 lessen Italiaans per week. De primaire nadruk ligt op het verbeteren van uw conversatie Italiaans. Tijdens deze cursus verbeter je je communicatieve vaardigheden door verschillende gesproken taalaspecten te verkennen. Dit omvat het lezen van krantenartikelen, het bespreken van beschrijvende teksten, het opbouwen van uw woordenschat en het behandelen van een breed scala aan onderwerpen die verband houden met kunst, cultuur, samenleving en politiek.

  De gecombineerde cursus in Triëst voegt zes privélessen per week toe aan de intensieve cursus. Deze zes extra lessen vinden plaats in een blok van twee sessies van 55 minuten, drie dagen per week van 14:00 - 15:50 of 16:10 - 18:00. Tijdens de één-op-één lessen hebben studenten de flexibiliteit om hun specifieke aandachtsgebied te kiezen. Ze kunnen zich verdiepen in onderwerpen als literatuur, geschiedenis, film, theater, muziek, architectuur, beeldhouwkunst, print en tv, recht, economie, politiek, Italiaanse opera, of zelfs commercieel Italiaans op maat gemaakt voor vakgebieden als financiën, toerisme en de hotelindustrie , medicijnen en meer. Bovendien kan de gecombineerde cursus Italiaans naadloos worden gebruikt om uw leerervaring volledig te personaliseren. Bovendien kunnen deze extra één-op-één sessies dienen als een uitstekende voorbereiding op officieel erkende Italiaanse certificaten zoals CILS of CELI.

  Kies een cursus die volledig uit privélessen bestaat als u denkt dat u het beste één-op-één leert, de voorkeur geeft aan extra privacy tijdens het leren, of gewoon het volledige programma wilt afstemmen op uw exacte vereisten . Op de laatste dag van alle cursussen Italiaans in Triëst ontvangen alle studenten een certificaat dat hun deelname bevestigt.

  Met de Intensieve cursus als basis kun je die 20 groepslessen Italiaans per week ook combineren met extra koken, muziek of schilderen tijdens een van de ‘Italiaans +’ cursussen van onze school. Tijdens de populaire cursus Italiaans + Koken krijgt u de kans om de kunst te leren van het creëren van Italiaanse gerechten en regionale specialiteiten uit zowel Triëst als de aangrenzende gebieden. Een vriendelijke en professionele kookinstructeur, afkomstig uit deze boeiende stad, zal je gids zijn op dit verrukkelijke culinaire avontuur!

  Het kookgedeelte van de cursus bestaat uit drie leseenheden van elk 3,5 uur. De gehele cursus duurt ongeveer 10 uur en begint rond 18.00 uur. Houd er rekening mee dat de cursus in het Italiaans wordt gegeven. Bij aankomst op de eerste dag ontvangt u een lijst met recepten en een schort. Deze speciale cursus kan voor minimaal één week (wat overeenkomt met drie avonden) worden geboekt en kan tot maximaal vier weken worden verlengd. Onze school biedt ook plaats aan maximaal twee deelnemers, dit kunnen vrienden of een stel zijn. Het is echter vermeldenswaard dat deze cursus ook behoorlijk populair is onder individuele reizigers.

  Met onze Italiaans + Muziek cursus in Triëst kun je de intensieve Italiaanse taalcursus combineren met lessen op een gerenommeerde en nauw samenwerkende muziekschool in de regio Cavana, op slechts 3 minuten lopen. Het pakket Italiaans + muziek biedt een breed scala aan muziekervaringen, waaronder muziekontdekkings-, instrumentale en zangcursussen. Je kunt kiezen tussen klassieke/academische of hedendaagse muziekstijlen zoals jazz, rock, blues, easy listening en andere moderne genres. Je volgt muzieklessen in een van de 12 geluiddichte klaslokalen en elke les duurt 30 minuten. Ons standaardpakket biedt twee muzieklessen per week, maar je kunt er desgewenst meer aan toevoegen.

  De gerenommeerde muziekschool is een bruisend centrum van activiteit, waarbij ruim 45 personen betrokken zijn, waaronder docenten en assistenten. Daarnaast werkt het samen met tal van gerenommeerde internationale muzikanten en muziekprofessionals om speciale leerprogramma's en gespecialiseerde seminars te organiseren. Het is belangrijk op te merken dat ons Italiaans + muziekprogramma volledig in het Italiaans wordt gegeven, waardoor je jezelf volledig kunt onderdompelen in de taal en cultuur. De geavanceerde lesmethoden zullen je tijdens deze reis begeleiden, waardoor het leerproces voor zowel de Italiaanse taal- als de muziekcursus zeer effectief wordt.

  De cursus Italiaans + Schilderen in Triëst omvat 20 groepslessen intensief Italiaans per week, samen met vijf schilderlessen. Elke privé schilderles duurt ongeveer twee uur, waardoor u in totaal 10 uur schilderinstructie per week krijgt. Deze schilderlessen worden gegeven aan de School voor Schone Kunsten van Triëst en bieden verschillende mogelijkheden, zoals aquarel, tekenen, portretten en olieverfschilderijen. Het is de perfecte mix van cultuur, de Italiaanse manier van leven en ontspanning, terwijl je Italiaans leert en je schildervaardigheden verbetert.

  Het cursusgeld omvat alle privé schilderlessen, schildermaterialen (verf, papier en canvas), een certificaat van deelname en op verzoek een “artistieke kritiek” van je voltooide werk.

  Klik ten slotte op de onderstaande link om meer te lezen over de speciale Club 60+ cursus die wordt aangeboden door onze school in Triëst.

  Speciale cursussen in Trieste

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Verblijf tijdens je cursus Italiaans in Triëst in een gedeeld appartement, een privéstudio of bij een Italiaans gastgezin.

   Een verblijf bij een Italiaans gastgezin of een enkele Italiaanse gastheer biedt een volledige onderdompeling in de Italiaanse cultuur. Alle studenten hebben een eigen eenpersoonskamer ingericht met een bed, tafel, stoel en kledingkast. De badkamer wordt doorgaans gedeeld met het gastgezin. De wekelijkse schoonmaak en het verschonen van het beddengoed, evenals een eenvoudig Italiaans ontbijt, zijn allemaal bij de prijs inbegrepen, samen met de standaard nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, gas, verwarming). Daarnaast hebben studenten de mogelijkheid om tegen een extra vergoeding halfpension te boeken. Alle toekomstige gastgezinnen worden grondig doorgelicht door onze school en er worden regelmatig controles uitgevoerd om er zeker van te zijn dat hun accommodatie van het vereiste niveau is.

   Onze school kan ook accommodatie voor je regelen in centraal gelegen gedeelde appartementen. Ons gedeelde schoolappartement bevindt zich op de 3e verdieping van een 18e-eeuws gebouw in het stadscentrum en biedt gemakkelijke toegang tot nabijgelegen restaurants, cafés en bars. De school ligt op een ontspannen wandeling van 10 minuten, met een kleine supermarkt en de markt vlakbij. Het gedeelde appartement van 200 vierkante meter is begin 2013 volledig gerenoveerd en beschikt over vier badkamers, een volledig uitgeruste keuken en zes slaapkamers. Elke kamer beschikt over een 32-inch flatscreen-tv met satellietzenders en gratis WiFi. De kamers in gedeelde appartementen kunnen een- of tweepersoonskamers zijn, en u kunt indien nodig ook meer dan één slaapkamer of het hele appartement boeken.

   Voor extra privacy en onafhankelijkheid kunt u kiezen voor een studio-appartement, dat beschikt over een eigen slaapkamer, badkamer en kitchenette. Elke studio is uitgerust met een tv, airconditioning, wasmachine/droger, vaatwasser en WiFi. De schoonmaak van de studio's vindt 1 keer per week plaats. De studio-appartementen van onze school in Triëst liggen in het stadscentrum, op slechts 4 tot 20 minuten lopen van de school. In de omgeving ontdekt u een overvloed aan restaurants, cafés, bars en supermarkten.

   Als geen van de bovenstaande accommodatiemogelijkheden geschikt of beschikbaar is op het moment van boeken, neem dan contact met ons op voor speciale verzoeken of andere opties, zoals lokale hotels, hotelappartementen en bed & breakfasts.

   Activiteiten

   Er is veel te genieten in Triëst en omgeving, en onze school wil je er het beste van laten zien! Het wekelijkse activiteitenprogramma van de school biedt talloze kansen om jezelf volledig onder te dompelen in de Italiaanse cultuur en levensstijl. Dit omvat rondleidingen door Triëst, museumbezoeken, kasteelrondleidingen, Italiaanse filmavonden en seminars over de Italiaanse cultuur en gebruiken. Daarnaast bieden wij praktische workshops aan om zowel uw mondelinge als schriftelijke communicatieve vaardigheden te verbeteren als onderdeel van uw taalcursus.

   In de regio "Le Venezie" (die Friuli-Venezia-Giulia, Veneto en Trentino omvat) zijn er talrijke UNESCO-werelderfgoedlocaties, die een gevarieerd excursieprogramma bieden. De standaard weekendtour neemt je mee naar Venetië, waar je de "Stad van de Gondels" met zijn kunstschatten en architectonische wonderen ontdekt. Andere cultureel belangrijke bestemmingen zijn Aquileia, de Lombardische stad Cividale, Udine, Palladian Villas en meer. U kunt ook genieten van wijn- en Prosciutto-proeverijen, fietstochten, boottochten en natuurwandelingen georganiseerd door het WWF, die allemaal een aanvulling vormen op onze Italiaanse taalcursussen. Als dat nog niet genoeg is, kun je tijdens excursies van een halve dag ook een bezoek brengen aan het verbazingwekkende grottenstelsel Grotta Gigante, de kastelen van Duino, het schilderachtige stadje Muggia en de nabijgelegen stranden. U kunt ook een hele dag doorbrengen in onder meer de oude Romeinse stad Aquileia en de Collio-wijngaarden. De school is altijd beschikbaar om begeleiding te bieden en kan zowel gratis reizen en rondleidingen als betaalde activiteiten en excursies organiseren.

   Hoe er te komen

   Iedereen die accommodatie bij onze school in Triëst boekt, krijgt bij aankomst gratis begeleide transfers vanaf de luchthavens Triëst, Venetië, Treviso of Ljubljana. Een vertegenwoordiger van de school zal je ontmoeten en je naar je accommodatie brengen, wat ongeveer 40 minuten duurt vanaf Triëst en langer vanaf elders. Vervoer vanaf het centraal station van Triëst kan gratis worden geregeld door het gastgezin (als je die accommodatie hebt geboekt) of door een schoolvertegenwoordiger (als je in een gedeeld appartement verblijft).


   Locatie van onze school in Trieste

   Prijzen Trieste

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024