Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Venetië, Italië

Intensief
Cursus

van
€284

Venetië is een stad vol cultuur en historie. Een stad met een gracieus en charmant karakter, waar bootjes en gondels het roer overgenomen hebben van motorvoertuigen! Onze Italiaanse school biedt niet alleen een cursus Italiaans in Venetië aan, maar ook een erg populaire cursus Italiaanse cultuur. Tijdens deze cursus combineer je Italiaans leren in Venetië met lessen kunstgeschiedenis en begeleide excursies naar musea en kunstgalerijen in Venetië. Zo kun je je helemaal verdiepen in het Italiaans en kennis maken met de cultuur en geschiedenis van deze prachtige stad. Tijdens onze cursus Italiaans in Venetië zul je al snel zien waarom zoveel mensen verliefd worden op de Italiaanse cultuur en deze stad.


Onze scholen in Venetië

Onze Italiaanse school in Venetië is gevestigd in een 18e-eeuws Italiaans 'palazzo' in het hart van de stad, op korte loopafstand van de beroemde Rialtobrug! Onze school beschikt over 10 goed uitgeruste klaslokalen en een mooi terras dat erg populair is tijdens de pauzes! Vanaf het terras heb je overigens een schitterend uitzicht op de stad. De diverse accommodatiemogelijkheden liggen in het historische Venetië en op het eiland Lido, deel van de stad, veelal binnen loopafstand van de school.

Tijdens de cursus Italiaans in Venetië zul je niet ontkomen aan de vele kanalen, bruggen, bootjes en gondels. De stad is bovendien rijk aan vele kunstgalerijen en museums, marktplaatsen en terrasjes. Onze school ligt in het Campo Santa Margherita en tijdens de pauze kun je een lekker kopje koffie drinken op een van de vele terrasjes of de fruit- en vismarkt in de buurt bezoeken.

Cursussen

Studenten die een cursus Italiaans doen in Venetië kunnen uit een groot aanbod programma’s kiezen om aan hun persoonlijke wensen te voldoen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire ‘intensieve’ cursus van 20 lessen per week, die plaatsvinden ’s ochtends en in de vroege namiddag. Studenten die al een beetje Italiaans kennen kunnen op iedere Maandag beginnen, voor studenten zonder voorkennis is er een startdatum per maand. Een alternatief is een avondcursus met hetzelfde aantal lessen per week van Mei tot Oktober van 16:30 tot 20:30.

Om de taalcursus nog intensiever te maken, kun je tijd bijboeken voor de lessen in de ochtend of zelfs 15 tot 20 privélessen per week extra nemen.

In Februari, Maart en Oktober kunnen studenten, voor een kleine toeslag, kooklessen bij de intensieve cursus bijboeken, en gebruik maken van de volledig gevulde keuken op school. Studenten leren de Italiaanse keuken kennen en leren koken van de getalenteerde kok. Op Donderdag wordt er een traditionele Italiaanse maaltijd bereidt, die vervolgens gezamenlijk onder het genot van een goed glas wijn wordt opgegeten. Op Zaterdag is er een bezoek naar de beroemde Rialto’s vis- en groentemarkt, waar ’s ochtends de beste ingrediënten worden uitgekozen en deze worden vervolgens ’s avonds verwerkt in de gerechten.

Ook kun je een cursus kunstgeschiedenis in Venetië volgen. Er zijn iedere maand begindatums, met uitzondering van December. In deze cursus krijg je drie lesuren per dag van Maandag tot Vrijdag. Alle lessen zijn in het Italiaans en behandelen specifieke Venetiaanse kunst, geschiedenis, cultuur en tradities. Een niveau van B1 is daarom noodzakelijk om deze cursus te beginnen. Alle entreekosten van kerken en museums zijn inbegrepen in de prijs.

Accommodatie

Verblijf bij een Italiaans gastgezin in Venetië, en deel je comfortabele accommodatie met een lokale inwoner. De meeste gastgezinnen in Venetië zijn koppels of vrijgezelle mensen zonder kinderen. Maaltijden zijn niet inbegrepen, maar je hebt wel de gehele keuken tot je beschikking. Het niveau van onafhankelijkheid ligt hoger dan bij andere gastgezinnen in onze andere Italiaanse taalcursussen.

Het traditionele Palladian Cloister Residence ligt in een oude wijngaard met honderden olijfbomen. Er zijn 25 eenpersoonskamers, gratis wifi, gebruik van keuken en wasserette. Het is de ideale plek om met een klein budget in het modieuze, artistieke en historische centrum te wonen samen met andere studenten. We adviseren altijd om vroeg te boeken als je geïnteresseerd bent in deze accommodatie.

Studenten die niet van koken houden kunnen gebruik maken van de universiteitskantine, hier worden lunch en avondeten voor minder dan €10 aangeboden, met een smakelijk en wisselend menu iedere dag.

Activiteiten

Met de regelmatige grammatica workshops, thema lessen, discussies over Italiaanse literatuur en rondleidingen door de stad is het activiteitenprogramma van onze school in Venetië perfect om je verder in de taal en cultuur te verdiepen!

Reizen

Vlieg naar het Marco Polovliegveld en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van deze luchthaven of van het Venezia Santa Lucia treinstation naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Venetië

Beoordelingen van klanten

Cursus

3.82 / 5
Accommodatie

3.75 / 5
Staf van de school

4 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Venetië, gebaseerd op 28 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30