Zonsondergang in Venetië, Italië
Vind een school
Waardering  4.3/5

Italiaans leren in Venetië, Italië

Venetië is een stad vol cultuur en historie. Een stad met een gracieus en charmant karakter, waar bootjes en gondels het roer overgenomen hebben van motorvoertuigen! Onze Italiaanse school biedt niet alleen een cursus Italiaans in Venetië aan, maar ook een erg populaire cursus Italiaanse cultuur. Tijdens deze cursus combineer je Italiaans leren in Venetië met lessen kunstgeschiedenis en begeleide excursies naar musea en kunstgalerijen in Venetië. Zo kun je je helemaal verdiepen in het Italiaans en kennis maken met de cultuur en geschiedenis van deze prachtige stad. Tijdens onze cursus Italiaans in Venetië zul je al snel zien waarom zoveel mensen verliefd worden op de Italiaanse cultuur en deze stad.

Onze school in Venetië

Onze Italiaanse school in Venetië is gevestigd in een 18e-eeuws Italiaans 'palazzo' in het hart van de stad, op korte loopafstand van de beroemde Rialtobrug! Onze school beschikt over 10 goed uitgeruste klaslokalen en een mooi terras dat erg populair is tijdens de pauzes! Vanaf het terras heb je overigens een schitterend uitzicht op de stad. De diverse accommodatiemogelijkheden liggen in het historische Venetië en op het eiland Lido, deel van de stad, veelal binnen loopafstand van de school.

Tijdens de cursus Italiaans in Venetië zul je niet ontkomen aan de vele kanalen, bruggen, bootjes en gondels. De stad is bovendien rijk aan vele kunstgalerijen en museums, marktplaatsen en terrasjes. Onze school ligt in het Campo Santa Margherita en tijdens de pauze kun je een lekker kopje koffie drinken op een van de vele terrasjes of de fruit- en vismarkt in de buurt bezoeken.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Venetië

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Cookery (Thursday) (21)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Private Lessons (15)
  • Private Lessons (20)
  • Art History (15)
  • Evening Course (20)

Studenten die een cursus Italiaans doen in Venetië kunnen uit een groot aanbod programma’s kiezen om aan hun persoonlijke wensen te voldoen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire ‘intensieve’ cursus van 20 lessen per week, die plaatsvinden ’s ochtends en in de vroege namiddag. Studenten die al een beetje Italiaans kennen kunnen op iedere Maandag beginnen, voor studenten zonder voorkennis is er een startdatum per maand. Een alternatief is een avondcursus met hetzelfde aantal lessen per week van Mei tot Oktober van 16:30 tot 20:30.

Om de taalcursus nog intensiever te maken, kun je tijd bijboeken voor de lessen in de ochtend of zelfs 15 tot 20 privélessen per week extra nemen.

In Februari, Maart en Oktober kunnen studenten, voor een kleine toeslag, kooklessen bij de intensieve cursus bijboeken, en gebruik maken van de volledig gevulde keuken op school. Studenten leren de Italiaanse keuken kennen en leren koken van de getalenteerde kok. Op Donderdag wordt er een traditionele Italiaanse maaltijd bereidt, die vervolgens gezamenlijk onder het genot van een goed glas wijn wordt opgegeten. Op Zaterdag is er een bezoek naar de beroemde Rialto’s vis- en groentemarkt, waar ’s ochtends de beste ingrediënten worden uitgekozen en deze worden vervolgens ’s avonds verwerkt in de gerechten.

Ook kun je een cursus kunstgeschiedenis in Venetië volgen. Er zijn iedere maand begindatums, met uitzondering van December. In deze cursus krijg je drie lesuren per dag van Maandag tot Vrijdag. Alle lessen zijn in het Italiaans en behandelen specifieke Venetiaanse kunst, geschiedenis, cultuur en tradities. Een niveau van B1 is daarom noodzakelijk om deze cursus te beginnen. Alle entreekosten van kerken en museums zijn inbegrepen in de prijs.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Verblijf bij een Italiaans gastgezin in Venetië, en deel je comfortabele accommodatie met een lokale inwoner. De meeste gastgezinnen in Venetië zijn koppels of vrijgezelle mensen zonder kinderen. Maaltijden zijn niet inbegrepen, maar je hebt wel de gehele keuken tot je beschikking. Het niveau van onafhankelijkheid ligt hoger dan bij andere gastgezinnen in onze andere Italiaanse taalcursussen.

Het traditionele Palladian Cloister Residence ligt in een oude wijngaard met honderden olijfbomen. Er zijn 25 eenpersoonskamers, gratis wifi, gebruik van keuken en wasserette. Het is de ideale plek om met een klein budget in het modieuze, artistieke en historische centrum te wonen samen met andere studenten. We adviseren altijd om vroeg te boeken als je geïnteresseerd bent in deze accommodatie.

Studenten die niet van koken houden kunnen gebruik maken van de universiteitskantine, hier worden lunch en avondeten voor minder dan €10 aangeboden, met een smakelijk en wisselend menu iedere dag.

Activiteiten

Met de regelmatige grammatica workshops, thema lessen, discussies over Italiaanse literatuur en rondleidingen door de stad is het activiteitenprogramma van onze school in Venetië perfect om je verder in de taal en cultuur te verdiepen!

Hoe er te komen

Vlieg naar het Marco Polovliegveld en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van deze luchthaven of van het Venezia Santa Lucia treinstation naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Venetië

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school Venetië gebaseerd op 61 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Online cursussen kunstgeschiedenis - uitstekende heldere taal en een zeer deskundige leraar.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De school is heerlijk. Het personeel verandert niet veel, dus je voelt je alsof je elk jaar dat je aanwezig bent thuiskomt. Het zijn goede leraren, vriendelijk en zeer ontvankelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed en de docenten waren voor het grootste deel erg goed. Ik had het gevoel dat ik veel heb geleerd en kreeg alle gelegenheid om te oefenen. Er waren geen 'verborgen verrassingen' en het schoolpersoneel zag er allemaal erg professioneel, vriendelijk en gastvrij uit. De wandelingen die 's middags door de leraren werden georganiseerd, waren uitstekend, net als de kooksessie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school in Venetië is in alle opzichten uitzonderlijk goed. Ze bieden met name extra sessies in de middagen die interessant zijn en meer taaloefening geven. De medewerkers zijn allemaal charmant en behulpzaam.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

The school was in a beautiful location. The entire staff was friendly and helpful and the course material was very enjoyable. I learned so much in just two weeks!

My housing was very close to my school and in a great location. The whole apartment was clean and modern. My host was friendly and accommodating.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik geniet echt van de cursussen in dit Istituto. Het personeel is buitengewoon vriendelijk. Het zijn erg goede leraren en de school organiseert elke middag minstens één ding dat in het Italiaans is en dat gratis is. Al met al is het een geweldige ervaring. Mijn mening wordt onderschreven door het aantal herintreders dat elk jaar teruggaat naar dezelfde school.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De leraar was erg aardig en kon de grammatica uitleggen die altijd Italiaans sprak. Ik was ook erg blij dat ik het niveau kon veranderen. Ook de activiteiten die in de middag worden aangeboden zijn geweldig. Ik vond het leuk dat de andere studenten ook aardig waren.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De kwaliteit van het onderwijs op de school was uitstekend. de andere activiteiten van de school (rondleidingen enz.) maakten de ervaring geweldig. Ik zou teruggaan naar dezelfde school voor een andere cursus, omdat ik die uitstekend vond.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn ervaring overtrof mijn verwachtingen. De instructeurs waren echt toegewijd om ons de taal te laten leren en vonden manieren om de klas interessant en onderhoudend te houden, maar ook leerzaam. Mijn plezier in het programma werd vergroot door de kwaliteit van de andere studenten die zich aangetrokken lijken te voelen tot dit programma. Dit was echt een uitstekende ervaring voor mij, en ik hoop deze in de niet al te verre toekomst te kunnen herhalen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Cursus was uitstekend. 1 week is lang niet genoeg, ik kwam net op gang toen ik naar huis moest. Ik heb een geweldige tijd gehad en zou de cursus en uw bedrijf ten zeerste aanbevelen. Mijn accommodatie was schoon, ruim en rustig en dat is precies wat ik nodig had. De locatie was goed omdat het niet te dicht bij de school was, wat betekende dat ik moest lopen en me moest oriënteren. Dit was gunstig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Studeren in Venetië was gewoon fantastisch. De docenten zijn ongelooflijk vriendelijk en toch altijd professioneel, en er waren momenten van echte hilariteit in onze lessen, dankzij de geweldige mix van studenten in de klas. Venetië is prachtig en de mensen ook - ga daarheen!

Stefania, Giuseppe en Mariano zijn geweldige gastheren. We maakten snelle vrienden, maar ik had ook altijd het gevoel dat ik mijn eigen ruimte had en de vrijheid had om te doen wat ik wilde, omdat er hoe dan ook veel respect was in onze relatie. Het appartement was ruim en luchtig, zeer schoon en netjes en zeer goed uitgerust. Het was een redelijke wandeling vanaf de school (ongeveer 25-30 minuten snelwandelen), maar ik vond dit plezierig.

Mijn drie weken in Venetië zorgden voor een fantastische, onvergetelijke levenservaring. Bedankt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een uitstekende cursus. Oudere studenten, wat leuk was - ik had gevreesd voor een klas van 15-jarigen! Goed gekwalificeerde leraren met een taalstudie-achtergrond die de hele tijd alleen Italiaans spraken. Kleine klas en intensief onderwijs - 4 uur, slechts één pauze. Zou het zeker opnieuw doen - en voor een langere periode. School is in een superdeel van Venetië - levendig, handig, met allerlei winkels en bars voor de deur.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was uitstekend, hoewel ik het gevoel had dat ik aan het eind van een week voor liep op de rest van de klas. De cursus was interessant, met goede veranderingen van thema, tempo, lesmethode gedurende de dag/week. Ik ben vooral blij dat ik me ook heb ingeschreven voor de privélessen van 1 uur. De dame bij wie ik verbleef was aardig, erg vriendelijk, behulpzaam en spraakzaam. De locatie was perfect - zeer centraal

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school ligt op een goede centrale locatie - interessante mix van mensen en verschillende leeftijden, dus zelfs als je ouder bent dan 49, voel je je niet te oud!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Uitstekend - zeer de moeite waard en plezierig. Mijn zelfvertrouwen groeide met sprongen. Ik ben van plan om volgend jaar de cursus Rome te gaan doen.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was uitstekend, het personeel flexibel en informatief. De accommodatie was perfect passend, ik was blij dat er ook een medestudent was.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Heel praktisch en klantgericht. Telkens wanneer we een onderwerp ter sprake brachten, besteedden ze tijd aan dat item en werkten dat verder uit. Ze hadden een methode, maar dat was niet de heilige graal.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Het was erg leuk en leerzaam. Ik heb echt genoten van de hele vier weken. Mijn docenten waren vooral uitstekend, echt boeiend en grondig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Goede docenten en een hele leuke groep leerlingen. Uit alle hoeken van de wereld. Ik heb een geweldige tijd gehad. De school wordt zeer goed beheerd en is prachtig gelegen. Ik ben overweldigd. Een perfecte week om te leren en te socializen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Alles was geweldig, niets aan toe te voegen. Bedankt! Ik wens dat je dit succesvolle project voortzet

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed en de docenten waren erg vriendelijk. Ik denk dat een les over Venetië, zijn geschiedenis en cultuur een goed begin van de cursus zou zijn geweest. De accommodatie was prachtig en Marina was een aardige en charmante gastvrouw. Info over de omgeving zou handig zijn geweest. Ik was erg blij om bij Marina te blijven en zou hopen ooit terug te keren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was zeer aangenaam en zeer leerzaam. Ik heb me geen minuut verveeld. Ik denk erover terug te gaan en 's middags een individuele les toe te voegen.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Het was een beetje moeilijk om de school te vinden, maar onze leraar was uitstekend en we genoten echt van de lessen die ons hielpen onze huwelijksceremonie te begrijpen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was fantastisch op een goede locatie en het personeel was vriendelijk en benaderbaar. De studenten waren een goede mix van leeftijden en ik had een geweldige tijd daar. De kamer in mijn accommodatie was groot en schoon .... de gastheer was erg vriendelijk hoewel de kat 's ochtends erg lawaaierig was !!!!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Goede lessen, goede locatie en genoten van de cursus. Als beginner worstelde ik met de tijden en variaties van werkwoorden. Beide docenten waren erg goed

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Twee docenten deelden de lessen voor mijn privécursus, in totaal 4 uur per dag. Zeer deskundig, vriendelijk, goed voorbereid. Ik verbleef in een hotel, vlak bij San Marco, zeer comfortabel en centraal gelegen maar rustig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Je Italiaanse school in Venetië was uitstekend. Ik ben een taalleraar en ben daarom bijzonder kritisch over taallessen, maar ik ontdekte dat de leraren op de school briljant waren - erg goed in het ervoor zorgen dat Italiaans tijdens de lessen werd gebruikt, grammatica in het Italiaans uit te leggen en een breed scala aan materialen en benaderingen te gebruiken lessen interessant te maken. Het was een heel goed idee om elke dag verschillende leraren te hebben - op een vorige taalschool waar ik naar toe ging, hadden we dezelfde leraar gedurende de twee weken dat ik daar was. Ik heb ook genoten van de gratis activiteiten die werden georganiseerd, zoals themawandelingen door Venetië. Een fantastische ervaring en een die ik van plan ben te herhalen!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Omdat ik niet een bepaalde cursus volgde, kregen mijn docenten het advies om hun lessen aan te passen aan mijn individuele wensen in onze één-op-één lessen. Deze waren gebaseerd op de beperkte informatie die ik in mijn aanmeldingsformulier gaf. moeilijk voor degenen die mijn lessen organiseren. Uiteindelijk was de flexibele aanpak geweldig en werd vooral gewaardeerd vanwege mijn leeftijd. Mijn specifieke docenten waren een genot om mee te werken, Valentina en Marco waren ongelooflijk behulpzaam, geduldig en attent. Het zijn begaafde docenten en ze hebben ervoor gezorgd dat ik enorm heb genoten van de cursus. De school wordt duidelijk op een zeer efficiënte manier gerund door de directeur, die, Ik weet zeker dat ik verantwoordelijk was voor het coördineren en controleren van mijn lessen.

Ik heb er echt van genoten. De lessen waren gebaseerd op grammatica en spreekactiviteiten en de onderwerpen en materialen waren geschikt voor de leeftijden en nationaliteiten van de studenten. De docenten waren verrukkelijk.

Het was waarschijnlijk de beste taalschool waar ik geweest ben. Die in Taormina was ook erg goed, maar ik was op dat moment echt een beginner.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Een interessante en goed georganiseerde maar uitdagende cursus. De instructeurs (vooral Betta en Alberto) waren aanspreekbaar en behulpzaam. De klassen waren klein (ongeveer 10 personen), wat een goede contacttijd tussen instructeur en student mogelijk maakte. Mijn accommodatie was comfortabel en op loopafstand van alle voorzieningen (20 minuten naar de school, 10 minuten naar de trein). Mijn gastvrouw was aangenaam en interessant en ik hoop dat ik morgen naar haar en haar "Ghetto" -appartement zou terugkeren, als ik kon. De locatie van de school op Campo Santa Margherita is fantastisch. Net om de hoek van de school is een oude filmset waar de film "Summertime" uit 1958 met Katherine Hepburn en Rosanno Brazzi is opgenomen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was beter dan ik had gehoopt dat het zou zijn. De 2 leraren die ik had, Roberta & Silvia, waren fantastisch. Ik heb echt het gevoel dat ik in korte tijd zoveel heb geleerd; het was geweldig! De accommodatie was rustig en echt mooi. Ik wil zo snel mogelijk terugkeren!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Dit was een geweldige ervaring, het enige negatieve is dat er 14 mensen in de klas zaten en het een beetje moeilijk was (en af en toe nogal luidruchtig) maar de leraren waren zeer bekwaam en slaagden er goed in. De twee leraren die ik had (Veronica en Elisabetta) waren echt uitstekend.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik was erg blij met de docenten en met de verscheidenheid aan materialen en methoden die werden gebruikt. De combinatie van groepslessen in de ochtend en privé in de middag werkte voor mij goed. Ik wou dat ik langer had kunnen blijven!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
J. Reider

Het personeel op de school in Venetië en mijn docent waren geweldig.

J. Lees

Ik had twee uitstekende docenten en de tijd vloog gewoon voorbij, wat betekend dat ik het erg leuk heb gehad. Alle studenten namen de cursus serieus en deden elke dag hun huiswerk. Het sociale programma was ook uitstekend. Ik had een fijne tweepersoonskamer van een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd. Dit maakte het erg makkelijk om met elkaar t praten en ik had genoeg mogelijkheid om elke dag mijn spreekvaardigheid te oefenen. Ik vind Venitië de meest magische plaats op aarde en mogelijkheid om daar te studeren was een echte bonus.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Wareham Best

De docenten waren uitstekend en gezegend met het talent om de leerervaring te combineren met aanmoedigend en leuk. Ik zou deze klas/school zeker nog een keer aanbevelen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
G. Fernandez Garcia

De docenten waren geweldig en de accommodatie was goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
B. Comerford

Mijn accommodatie was in een licht, nieuw gebouw met dagelijks een schoonmaakservice en 24-uur bewaking. De locatie in Guidecca was ideaal. De mix van nationaliteiten in de klas was fascinerend…ondere andere Duits, Deens, Russisch, Chinees, Japans, Braziliaans en Tsjechisch. Sommige die de cursus twee maanden hadden gevolgd op een fulltime basis spraken de taal best vloeiend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Austria (11)
France (8)
Germany (20)
Japan (5)
Netherlands (5)
Others (25)
Spain (4)
Switzerland (4)
Uk (8)
Usa (10)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Verdwalen in Venetië is een goede zaak!

venice-lostHet was al laat toen ik in Venetië aankwam. Ik had besloten om een dag eerder van huis te vertrekken zodat ik het meeste uit mijn tijd in deze Italiaanse stad kon halen. Het eerste wat ik zag was een prachtig uitzicht over de stad vanaf de brug naar het eiland. Ik kon niet wachten om het van dichterbij te bekijken! Die nacht viel ik met een glimlach op mijn gezicht in slaap terwijl ik bedacht wat ik de volgende dag allemaal zou gaan doen… Read more...

Prijzen Venetië

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners