Japan, het land van de rijzende zon

Japans leren in Japan

Japan is een geweldige plek voor een meeslepende taalervaring, omdat bijna 98% van de bevolking Japans is. Dit betekent dat u, waar u ook gaat, mogelijkheden zult vinden voor taaloefening en cultureel begrip. Leer Japans in de fascinerende hoofdstad van Japan, Tokio; in de levendige kuststad Fukuoka op Kyushu; of in Kyoto, de ‘oude hoofdstad’ van Japan en de bakermat van de cultuur. Ontdek meer over deze grote metropolen terwijl je je taalvaardigheid verbetert en geniet van dynamische en boeiende sociale activiteiten georganiseerd door onze scholen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Japan niet slechts één landmassa; het is eigenlijk een archipel die bestaat uit maar liefst 6.852 eilanden! De meeste mensen wonen op de vijf belangrijkste eilanden: Hokkaido, Honshu, Shikoku, Kyushu en Okinawa. Hoewel elk eiland iets anders te bieden heeft en zijn eigen unieke sfeer en gewoonten heeft, heeft het leven op alle eilanden één ding gemeen: de unieke cultuur van Japan. Het land omarmt alles wat stijlvol, eigentijds en – in veel gevallen – bizar is, wat heeft geleid tot het wereldwijd populaire concept van Japan’s ‘Gross National Cool’. Japanners koesteren echter ook veel van hun geschiedenis, tradities en klassieke kunsten, met als gevolg dat het hedendaagse Japan traditioneel rigide gedragsnormen en eeuwenoude festivals kent, naast futuristische internetcafés en het cartoonachtige concept van ‘kawaii’ (‘schattigheid’). Het is echt een land dat anders is dan alle andere!

Japan is een werkelijk prachtig land en zit vol met fascinerende geschiedenis, adembenemende landschappen en vriendelijke mensen. Lees verder voor meer informatie over elk van onze Japanse taalscholen en de pakketten die zij aanbieden. Als het je gewoon niet lukt om een studieplek te vinden, wees dan niet bang! Met ons Ontdek Japan-pakket kun je een week of langer studeren in Kyoto, Tokio, en Fukuoka en volledig ervaren wat dit prachtige land te bieden heeft. Door dit programma te boeken, kun je grip krijgen op de geschiedenis, cultuur en specifieke manieren van leven in elke stad, en maak je kennis met de regionale dialecten van het Japans. Dit pakket is volledig aanpasbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze scholen in Japan

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024