Cursus Chinees voor jongeren in Beijing

(7-16)

De hoofdstad van China, Beijing, heeft een rijke geschiedenis die maar liefst 3000 jaar teruggaat. Door de rijke cultuur en nalatenschap is er altijd wel iets om te verkennen na de lessen Chinees! Beijing is daarnaast een zeer toekomstgerichte stad en heeft een van de spannendste Olympische Spelen georganiseerd. Dit is dus de ideale locatie voor een cursus Chinees voor jongeren! De school heeft lichte klaslokalen met uitstekende faciliteiten, computers met internetverbinding, een recreatieruimte en een binnentuin.

Foto's

De verboden stad, Beijing
Leren hoe je Chinese tekens moet schrijven
Studenten in onze school in Beijing
Studenten die de Verboden Stad bezoeken

Cursussen in Beijing

Je krijgt 's morgens lessen Chinees die elk 50 minuten duren. Alle aspecten van de taal worden behandeld in interactieve lessen zodat de studenten nooit hun aandacht zullen verliezen en altijd plezier zullen hebben! Al onze docenten hebben een universitair diploma en hebben jarenlang ervaring met het lesgeven van de Chinese taal.

Accommodatie

Tijdens onze cursus Chinees voor jongeren (volledig kamp) woon je op ons verblijfscomplex dat slechts op 30 minuten afstand van de school ligt. De appartementen binnen het complex zijn voorzien van keukens, televisies, wasmachines en airconditioning. Je hebt ofwel een eigen kamer, of je deelt er een met een andere student van hetzelfde geslacht en rond dezelfde leeftijd. Ontbijt, lunch, diner en twee snacks per dag zijn inbegrepen in de cursus.

Toezicht or supervisie

Studenten van het volledig kamp staan constant onder toezicht door zorgvuldig geselecteerde begeleiders die in de avond en de weekenden ook in het complex verblijven. Als je wat ouder bent, heb je ook wat meer vrijheid en is er geen begeleider die bij je woont.

Activiteiten

Om de Chinese cultuur te ervaren en gemakkelijker vrienden te maken, organiseert onze school een uitgebreid activiteitenprogramma. Onder de sportactiviteiten vallen voetbal, zwemmen, pingpong en badminton. Ontdek de Chinese kalligrafie, Oosterse vechtkunsten, Chinese kookkunsten, acrobatiek en traditionele Chinese origami. Elke week bezoek je ook een van de andere fascinerende steden of dorpen van China. Vooral onze excursie naar de Chinese Muur is enorm populair.

Geschiktheid

Dit is een geweldige kans voor jongeren tussen 7 en 16 jaar om snel Chinees te leren, de Chinese cultuur te proeven en een geweldige tijd te beleven! Let er wel op dat studenten tussen 7-11 jaar door hun ouders vergezeld moeten worden en zelf hun accommodatie moeten regelen.

Hoe er te komen

Ons schoolpersoneel kan je vanaf het vliegveld of treinstation van Shanghai ophalen en je naar de school brengen om daar het welkomstpakket en je kamersleutels in ontvangst te nemen.


Locatie van onze school in Beijing

 
 
IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024