Cursussen Engels voor Jongeren

Onze Engelse taalcursussen voor jongeren op verschillende bestemming in Engels sprekende landen combineren gestructureerde lessen die speciaal voor onze studenten tot 18 jaar oud zijn ontworpen met een fantastische en leuk activiteitenprogramma met sporten, excursies en uitstapjes waarbij toezicht wordt gehouden! Ga met de familie op vakantie naar een resort of stad waar jongeren een zomercursus kunnen volgen, nieuwe internationale vrienden kunnen maken, hun Engels taalvaardigheden kunnen verbeteren in een multiculturele omgeving en daarnaast aan leuke activiteiten kunnen deelnemen!

De lessen Engels zijn interactief en leuk waarbij rekening wordt gehouden met de behoeftes van jongere studenten. De algemene doelstelling van onze scholen is om de jongeren zoveel mogelijk aan te moedigen om Engels te praten en ook in sociale gelegenheden hun taalvaardigheden te blijven oefenen, om zo hun Engels te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen in het spreken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goede balans tussen studie en vrije tijd te hebben en onze specifieke jongerenprogramma’s bieden dit daarom ook aan in een stimulerende, creatieve en inspirerende omgeving onder begeleiding van volledig gekwalificeerde medewerkers van de school.

Wij bieden Engelse jongerencursussen aan op verschillende locaties, zoals: grote levendige steden als Londen en Liverpool in Groot-Brittannië of Los Angeles en Boston in de Verenigde Staten, of populaire kustplaatsen als Malta, Brighton en Bournemouth, of in knusse, charmante en historische plaatsen als Cambridge, Chichester en Oxford, en nog veel meer!

Geschiktheid


Als je op zoek bent naar een cursus Engels waar je taalvaardigheden kunt verbeteren samen studenten van ongeveer dezelfde leeftijd en kunt genieten van een onvergetelijke vakantie in een veilige omgeving, dan zijn onze Jongerencursussen voor studenten tot 18 jaar oud ideaal voor jou! Alle cursussen zijn inclusief comfortabele accommodatie, meestal in studentenresidenties op het schoolterrein of bij een Engels gastgezin waar studenten kunnen ontspannen en zich thuis kunnen voelen.

Er wordt tijdens de lessen en sociale activiteiten continu toezicht gehouden door medewerkers van de scholen. De meeste programma’s zijn inclusief verblijf op basis van volpension, waarbij dus drie maaltijden per dag worden aangeboden. Veel scholen bevinden zich op een eigen privéterrein inclusief schoolgebouw, studentenresidenties, sportvelden en moderne faciliteiten.

Cursussen

De meeste cursussen bestaan uit 15 of 20 lessen Engels per week die worden gegeven door gekwalificeerde docenten met Engels als moedertaal en daarbij maken zij gebruik van interactieve en moderne onderwijstechnieken. De taal komt dan echt tot leven in het klaslokaal en dit maakt het voor onze jongeren ook makkelijker om zoveel mogelijk informatie op te nemen. De lessen zijn gestructureerd, passen bij de onderwijsbehoeften van jongeren en hebben een functionele en leuke aanpak.

De docenten zijn jong, energiek en hun belangrijkste doel is om jongeren te helpen hun communicatieve vaardigheden en hun zelfvertrouwen in het spreken te verbeteren. Op de eerste cursusdag wordt er een niveautoets afgenomen zodat studenten in een groep kunnen worden geplaatst met andere studenten van gelijk niveau. De klassen zijn klein, internationaal en met veel individuele aandacht.

Al het lesmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen en de bij de meeste scholen krijgen studenten een certificaat van deelname aan het einde van de cursus. Op al onze Engelse talenscholen voor jongeren worden de lessen gecombineerd met een uitgebreid activiteitenprogramma met sociale activiteiten, uitstapjes, sporten, spellen en dagexcursies.

Je zult niet alleen je Engelse communicatieve vaardigheden verbeteren en de taal beter begrijpen, maar je zult ook een nieuwe cultuur leren kennen, een onvergetelijk vakantie beleven en nieuwe vrienden maken!

Accommodatie


Naast de lessen Engels van hoge kwaliteit en een uitgebreid activiteitenprogramma, willen wij dat onze jongeren zich comfortabel en thuis voelen in hun tweede thuis. Alle scholen bieden accommodaties aan op basis van volpension in een veilige omgeving en studenten kunnen in een eenpersoonskamer of gedeelde kamer verblijven met in de meeste gevallen een gedeelde badkamer en gemeenschappelijke ruimte. Bij de meeste scholen is er 24-uurs toezicht van de medewerkers van de school en ondersteuning aanwezig, met veel persoonlijke aandacht en zorg voor de jongeren.

Al onze opties qua accommodaties worden door het accommodatie team van onze scholen met zorg uitgekozen om ervoor te zorgen dat alle studenten een leuk en comfortabel verblijf hebben. Er zijn telefoonnummers waar studenten en ouders in noodgevallen gebruik van kunnen maken en op sommige locaties geld er een avondklok. Oudere jongeren kunnen op een aantal scholen niet aan alle activiteiten mee te doen en hebben meer vrijheid om zelf te bepalen wat te doen in hun vrije tijd, dit is afhankelijk van de locatie en leeftijd.

Verblijf op basis van volpension is bij de cursusprijs inbegrepen, of je nu bij een gastgezin of in een studentenresidentie verblijft. Alle scholen serveren gezond eten en meerdere gerechten waar studenten uit kunnen kiezen. Er wordt ook rekening gehouden met jongeren met allergieën of speciale diëten, geeft dit aan bij je boeking als dit voor jou van toepassing is.

Mocht je hulp nodig hebben met het kiezen uit de verschillende soorten accommodaties, neem dan gerust contact met ons op. Een aantal van onze scholen bieden studentenresidenties aan op en buiten het schoolterrein, en sommige cursussen zijn zo opgezet dat studenten bij met zorg geselecteerde gastgezinnen verblijven. Maar de meeste van onze talenscholen bieden meerdere soorten accommodaties aan waar studenten uit kunnen kiezen.

Op veel scholen is er gratis WiFi-toegang, zodat onze jongeren tijdens hun verblijf via skype en e-mail in contact kunnen blijven met familie en vrienden.

Activiteiten


Alle Engelse programma’s voor jongeren zijn inclusief een gevarieerd aanbod aan leuke, interessante, ontspannen en uitdagende sociale en culturele activiteiten! Over het algemeen worden er in de middag en avond activiteiten georganiseerd, waarbij veel scholen een dagelijks, vol schema hebben om de studenten de hele dag bezig te houden. Ieder activiteitenprogramma wordt afgestemd op de specifieke leefstijdsgroep, niveau en toezicht dat nodig is. De middagen zijn gevuld met sporten, uitstapjes, spellen, strand middagen, culturele lezingen en begeleide wandelingen. ’s Avonds worden er activiteiten als quizzen, disco’s, workshops, toernooien en internationale talentenshows georganiseerd!

De meeste scholen bieden één dagexcursie per week aan waarbij studenten een lunchpakket meekrijgen en de steden, het platteland, stranden of bergen kunnen ontdekken. Er zullen altijd medewerkers van de school bij aanwezig zijn. Sommige scholen bieden ook speciale sportprogramma’s aan voor jongeren die zich graag in hun vrije tijd willen focussen op hun favoriete hobby! Bekijk onze bestemmingen voor meer details en beschrijvingen over deze cursussen!

Transfers


Bij sommige programma’s is vervoer van en naar het vliegveld bij de cursusprijs inbegrepen. Deze service wordt door de school geregeld. Bij de bestemmingen waar dit niet het geval is, adviseren wij je graag over het dichtbijzijnste vliegveld, treinstation of busstation, afhankelijk van de bestemming en leeftijd. Het is natuurlijk mogelijk om tegen een meerprijs transfer erbij te boeken.

Ouder dan 16?


Voor de meeste cursussen voor volwassenen geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Maar deze cursussen hebben een mindere mate van toezicht, veiligheid en aandacht in vergelijking met de jongerencursussen.

Als je tussen 16 en 18 jaar oud bent en je liever een programma wilt boeken inclusief lessen Engels met studenten van ongeveer dezelfde leeftijd, een uitgebreid activiteitenprogramma en alle maaltijden, dan is een Jongerencursus een ideale keuze voor jou.

Cursussen Engels voor Jongeren

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024