Cursus Spaans voor Jongeren

Wij hebben een groot aanbod aan Spaanse talencursussen op onze beste scholen verspreidt over meerdere Spaanstalige landen. Iedere school ontwerpt een lesprogramma speciaal voor studenten van een specifieke leeftijdsgroep zodat studenten de kans krijgen om op vakantie Spaans te leren in een veilige en internationale omgeving, en dat in combinatie met activiteiten en continu toezicht tijdens het programma.

Veel cursussen lopen tijdens de zomermaanden en zijn een ideale optie voor studenten die graag tijdens de zomervakantie hun Spaanse taalvaardigheden willen verbeteren, zich persoonlijk willen ontwikkelen, internationale vrienden willen maken en een nieuw land en cultuur willen ontdekken!

Bij alle programma worden lessen Spaans voor jongeren gecombineerd met een gevarieerd en leuk activiteitenprogramma in een internationale en inspirerende omgeving. Verblijf bij een gastgezin of in studentenresidentie is bij ieder programma inbegrepen. De gastgezinnen worden door medewerkers van de scholen met zorg geselecteerd en in de studententresidenties is er 24-uurse ondersteuning aanwezig zodat de jonge studenten hier met een gerust hart kunnen verblijven.

Onze Jongeren kunnen uit verschillende bestemmingen kiezen, zoals de grote en levendige steden als Barcelona of Valencia, kleinere steden als Tarragona, Marbella, Tarifa en San Sebastian waar je van de lessen en strandactiviteiten kunt genieten of prachtige steden in het binnenland van Spanje als Salamanca en Sevilla. Wij bieden ook een speciaal Jongerenprogramma aan op het mooie en populaire Ibiza of in het adembenemende witte dorp Vejer de La Frontera in Andalusië.

Geschiktheid


Onze zomercursussen in Spanje geven jongeren een goede kans om hun taalvaardigheden te verbeteren met behulp van onderwijs van hoge kwaliteit in een stimulerende en inspirerende omgeving. Internationale studenten van dezelfde leeftijden kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie, waar ze verblijven in een tweede thuis en hun veiligheid en welzijn prioriteit heeft.

Deze cursussen zijn geschikt voor jongeren die graag aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken, het dagelijkse leven in Spanje willen beleven, zelfvertrouwen willen krijgen in het spreken en ook een hele leuke vakantie beleven. De programma’s zijn gevuld met verschillende activiteiten en studenten zullen tegelijkertijd nieuwe internationale vrienden maken!

Cursussen


De behoeften, interesses en wensen van de jonge studenten staan centraal bij het lesplan dat wordt uitgevoerd door een team van hoog gekwalificeerde docenten. Het doel van de docenten is om een interessante en interactieve lessen Spaans te geven aan jongeren van een specifieke leeftijdsgroep. Het programma wordt speciaal voor hen op maat gemaakt en bestaat normaal gesproken uit 15 of 20 lessen Spaans per week in groepen van rond de 10 tot 15 studenten.

In de lesmethodes die worden gebruikt, ligt de nadruk op het krijgen van meer zelfvertrouwen in het spreken van Spaans en om hun Spaanse taalvaardigheden in verschillende situaties te kunnen gebruiken, ongeacht hun niveau van het Spaans. De meeste scholen eisen dat de studenten al een basiskennis van het Spaans bezitten om aan de cursus te kunnen deelnemen, bijvoorbeeld één of twee jaar Spaans op school. Maar wij bieden ook meerdere programma’s aan waar complete beginners zich voor kunnen aanmelden.

De studenten zullen samen met internationale studenten lessen volgen en nieuwe vrienden maken, waardoor hun kennis over andere culturen ook zal groeien en ze aan hun sociale vaardigheden kunnen werken. Bij aankomst wordt er een niveautoets afgenomen om ervoor te zorgen dat studenten in een groep worden geplaatst met andere studenten van gelijk niveau. Iedereen ontvangt aan het einde van het programma een certificaat van deelname.

Accommodatie


Wij erkennen het belang van accommodatie voor jonge studenten die misschien voor het eerst alleen in hun leven naar het buitenland gaan en onze geselecteerde scholen bieden daarom accommodaties aan van hoge kwaliteit in een hartelijke, veilige en ontspannen omgeving.

De meeste van onze studenten reizen alleen en wij willen daarom dat alle studenten verblijven in een aangenaam ‘tweede thuis’, of het nu bij een Spaans gastgezin is of in de studentenresidenties van de school. Bij sommige programma’s is er een keuze uit beide type accommodaties en keuze uit een eenpersoonskamer of gedeelde slaapkamers, afhankelijk van de bestemming en grootte van de school.

Het is voor studenten ouder dan 16 jaar op een aantal van onze scholen in bijvoorbeeld Ibiza of Malaga ook mogelijk om in gedeelde studentenappartementen op basis van logies te verblijven. Studenten zijn verantwoordelijk voor het bereiden van hun eigen maaltijden, alleen of samen, en daarbij worden de gemeenschappelijke ruimtes gedeeld. Maar de meeste Spaanse talenscholen bieden accommodaties aan op basis van volpension, dit houdt in dat er drie maaltijden per dag bij de cursusprijs zijn inbegrepen. Op dagen dat er een dagexcursie is georganiseerd, krijgen studenten een lunchpakket mee. Geef bij het boeken aan of er rekening moet worden gehouden met allergieën, speciale diëten of medische aandoeningen.

Als studenten bij een Spaans gastgezin verblijven kunnen ze zichzelf volledig onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur omdat ze zo de kans krijgen om iedere dag hun Spaans te oefenen met moedertaalsprekers en dus sneller vooruitgang kunnen maken. Veel programma’s worden gegeven op campussen en in privégebouwen gelegen op eigen terrein met sportvelden en eigen residenties. In dit geval delen studenten meestal een slaapkamer, met een gedeelde badkamer en gemeenschappelijke ruimtes. Dit maakt het voor hen makkelijker om nieuwe internationale vrienden te maken. Op deze residenties is altijd een 24-uurse beveiliging aanwezig en een medewerker van de school staat altijd klaar om studenten te helpen en toezicht te houden.

Activiteiten


Voor onze Spaanse Jongerencursussen is de balans tussen de kwaliteit van het onderwijs dat wordt verzorgd door een team van professionele en enthousiaste docenten, en een sociaal en cultureel activiteitenprogramma dat is afgestemd op de jongeren van deze leeftijdsgroep het belangrijkste uitgangspunt. Deze combinatie bezorgt studenten een onvergetelijke ervaring en vakantie, de kans om hun zelfvertrouwen te verbeteren, te leren van hun onafhankelijkheid, de Spaanse taal en cultuur te leren kennen en veel nieuwe internationale vrienden te maken in een veilige en vriendelijke omgeving.

De lessen Spaans worden meestal in de ochtend gegeven met een vol programma van activiteiten in de middag en avond. Tijdens alle activiteiten, sporten, uitstapjes en excursies wordt er toezicht gehouden door medewerkers van de school. De meeste programma’s zijn inclusief dagelijkse activiteiten waarbij continu Spaans wordt gepraat om studenten aan te moedigen hun taalvaardigheden zoveel mogelijk te gebruiken tijdens hun verblijf.

De scholen organiseren activiteiten als: begeleide rondleidingen, welkomstfeesten, thema avonden, middagen naar het strand, kunst en handenarbeid workshops, talentenshows, spellen in het park, filmavonden en een gevarieerd aanbod aan verschillende sporten en toernooien. Tijdens een 2-weeks programma worden er één of twee dagexcursies georganiseerd waarbij studenten de kans krijgen om bezienswaardigheden, waterparken, steden, kastelen en stranden te ontdekken. Het activiteitenprogramma is normaal gesproken een verplicht onderdeel van het programma en het is voor jongeren niet toegestaan om het campus en de groep te verlaten zonder begeleiding, of de ouders moeten voor vertrek een toestemmingsformulier invullen (vrije tijd wordt voor studenten van 16 jaar en ouder meestal ingepland).

Als je graag je Spaanse taalvaardigheden wilt verbeteren in een leuke, inspirerende en internationale omgeving, waar je ook kunt deelnemen aan verschillende activiteiten, uitstapjes en excursies samen met leeftijdsgenoten, dan weten wij zeker dat jij een programma dat wij aanbieden erg leuk zal vinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of specifieke vragen.

Transfers


Sommige zomerprogramma’s zijn inclusief vervoer van en naar het vliegveld. De studenten worden dan op het vliegveld opgevangen en direct naar hun accommodatie gebracht. Bij de meeste scholen wordt dit echter tegen een meerprijs aangeboden.

Ouder dan 16?


Als je tussen 16 en 18 jaar oud bent en je graag onafhankelijker wilt zijn en meer vrije tijd wilt hebben tijdens je cursus Spaans, dan kun je er ook voor kiezen om een van onze speciale cursussen voor volwassenen te volgen. Neem gerust contact met ons op voor advies en meer informatie.

Cursus Spaans voor Jongeren

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024