Italiaans en Kookcursus in Pisa, Italië
Vind een school
Waardering  4.5/5

Italiaans en Kookcursus in Pisa, Italië

Wat is nou een betere manier om de handigheden van Italiaans koken te leren dan thuis bij een Italiaanse familie? Je leert niet alleen klassieke Italiaanse gerechten te bereiden, maar ook hoe het Toscaanse leven er uit ziet en hoe het eten in de Italiaanse cultuur is opgenomen! Bij deze cursus leer je typische Italiaanse gerechten te maken, zoals huisgemaakte pasta, Toscaanse soepen, Toscaanse bruschetta, pizza en tiramisu.

Kookcursus

Pasta, brood, pizza en typische Italiaanse stoofpotjes… deze cursus geeft je echt de basis om thuis geweldige maaltijden voor familie en vrienden in elkaar te flansen. Je kooklessen vinden twee keer per week ’s avonds plaats, van 17:30 tot 20:30, thuis bij een Italiaanse familie. Elke les eindigt met een maaltijd bij de Italiaanse familie, en enkele glazen wijn! Houd er rekening mee dat deze cursus samen moet worden geboekt met een Italiaans cursus.

Foto's

Pizza Party in de school
Vrienden maken op school
Italiaanse les op onze school
Italiaanse les op onze school

Geschiktheid

Als je de basis van Italiaans koken wilt leren in een warme, huiselijke omgeving, dan is deze cursus voor jou. De cursus is geschikt voor elk niveau in Italiaans.

Kookcursus informatie - Pisa

Taalniveau benodigd Elk niveau
Duur Minimaal 1 week
Aantal lessen Italiaans per weekDeze cursus moet tegelijkertijd met een cursus Italiaans geboekt worden
Aantal kooklessen per week 6 lessen per week in twee avonden
Accommodatie Gastgezin, gedeeld appartement, hotel, hostel, studio, camping
Vervoer van en naar het vliegveld beschikbaar Ja
Gratis internettoegang Ja
Activiteitenprogramma Ja
Optionele activiteiten Excursies en begeleide tochtjes (Florence, Cinque Terra, Lucca), aperitivo en diners met studenten en docenten, wijnproeverijen, fietstochten, voetbalwedstrijden. Op verzoek kan de school ook excursies naar Rome en Venetië, een Pisa bij nacht tour, en schoolfeesten regelen.

Prijzen Pisa

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5