Italiaans en Kookcursus, Rome
Vind een school
Waardering  4.4/5

Italiaans en Kookcursus, Rome

Als je ook maar even in Italië verblijft realiseer je je al snel dat er niet één Italiaanse keuken is. Er zijn eerder vele bekende Italiaanse keukens, van de rijke risotto en polenta maaltijden van de noordelijke regio’s tot de pizza’s en pasta’s uit het zuiden.

Onze Italiaans en Kookcursus in Rome, de “eeuwige stad” en de betoverende hoofdstad van Italië geeft je de mogelijkheid om bij een Italiaanse familie binnen te treden en deel te nemen aan het bereiden van heerlijke, bekende Italiaanse gerechten. Achteraf kun je eten wat je hebt klaargemaakt terwijl je het wegspoelt met een goed glas wijn. De kookcursus is een toevoeging aan je cursus Italiaans en verbindt cultuur, keuken en taal in een ongelofelijk smakelijk pakket!

Kookcursus

Je kooklessen vinden twee keer per week plaats in de avond, van 17:00 tot 20:00. Je zult gerechten uit het noorden van Italië ontdekken, zoals Milanese Risotto en het heerlijke dessert Panna cotta. Hierna ga je naar door naar gerechten uit centraal Italië, zoals het beroemde dessert Tiramisu. En tot slot zijn er de gerechten uit het zuiden, met bijvoorbeeld de zeer smakelijke Siciliaanse Cannelloni! De gerechten kunnen per seizoen verschillen.

Foto's

1
2
3
4

Geschiktheid

Al wat je nodig hebt voor deze cursus is een liefde voor eten, en een basisniveau (A1+) of hoger in Italiaans! Houd er rekening mee dat deze cursus samen moet worden genomen met een Italiaanse taalcursus van onze school.

Kookcursus informatie - Rome

Taalniveau benodigd Basis (A1) of hoger
Duur 1 tot 2 weken
Aantal Italiaans lessen per week Kan worden gecombineerd met 20 lessen Italiaans of meer
Aantal kooklessen per week Twee sessies per week
Accommodatie Gastgezin, gedeeld appartement, studio
Vervoer van en naar het vliegveld beschikbaar Ja
Gratis internettoegang Ja
Activiteitenprogramma Ja
Optionele activiteiten Excursies van een hele dag naar bestemmingen zoals Siena, Pompeï, Assisi, en meer. Ook uitjes naar theater en opera beschikbaar in Rome.

Prijzen Rome

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

3.8 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5