Spaans en Kookcursus in San Sebastián, Spanje
Vind een school
Waardering  4.3/5

Spaans en Kookcursus in San Sebastián, Spanje

Baskenland is bekend voor zijn keuken, en daardoor is het geen verrassing dat San Sebastián de grootste concentratie Michelin-ster restaurants ter wereld heeft! Bezoek de plaatselijke markt, en je zult de topchefs uit de stad hun eigen boodschappen zien doen… vis, bonen, rundvlees, kastanjes, honing en amandelen… noem het maar op, en San Sebastián heeft het! De Baskische keuken is een belangrijk onderdeel van de Baskische culturele identiteit, en traditionele recepten worden levend gehouden in keukens door de hele regio. Als je daar bent, vergeet dan niet de pintxos te proberen, de heerlijke Baskische variant van tapas!

Kookcursus

Onze Spaans & Kookcursus in San Sebastián vindt plaats op woensdagavonden, gedurende het hele jaar. Tijdens deze speciale kookcursus, die minimaal 3 uur duurt, ontdek je de cultuur en geschiedenis van gastronomie in Baskenland. Je leert typische Baskische voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten te bereiden, of maakt een heerlijk “pintxo” menu. Pintxo is het Baskische woord voor het Spaanse “pincho”, wat te vergelijken is met wat je misschien kent als tapas, maar gebruik dat woord niet in San Sebastián! Je leert natuurlijk ook een heel nieuw vocabulaire wat betreft voorwerpen in de keuken en koken in het algemeen.

Na je kooklessen kun je heerlijk ontspannen en genieten van wat je zojuist hebt gemaakt, samen met een goed glas Spaanse wijn of cider. Houd er rekening mee dat deze cursus samen met een cursus Spaans moet worden genomen. Alle recepten worden aan je gegeven aan het einde van de avond.

Foto's

Spaans leren
Vriendelijke docenten
Buiten de school
Kamer in de studentenresidentie

Geschiktheid

De chef van onze school geeft graag les aan iedereen, ongeacht niveau Spaans of kookvaardigheden!

Kookcursus informatie - San Sebastian

Taalniveau benodigd Elk niveau
Duur 1 of 2 weken
Aantal Spaans lessen per week 20
Aantal kooklessen per week 1 avond (woensdag, minimaal 3 uur)
Accommodatie Gastgezin, gedeeld appartement, of studentenhuizen
Vervoer van en naar het vliegveld beschikbaar Ja
Gratis internettoegang Ja
Activiteitenprogramma Ja
Optionele activiteiten Excursies van een hele dag naar Pamplona, Vitoria, Bilbao (Guggenheim inbegrepen), de bergen en vissersdorpjes langs de kust, een surftrip naar Hendaye en andere surfweekenden. Taaluitwisselingen, wijnproeverijen, San Sebastián stadstour, hapjeswandelingen, Baskisch Ciderhuis-tour, Pintxo tour, wandelingen, stranduitjes, barbecues, fietstochten, plaatselijke diners en tapas met docenten en medestudenten, museumbezoeken, uitjes om Carnaval of festivals te bezoeken, en zelfs skiweekenden en schaatsuitjes in de winter!

Prijzen San Sebastian

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5