Binnenstad van Krakau, Polen
Vind een school

Pools Cursussen

PolenKrakauWarschau

Pools leren in Polen

Ontdek de eeuwenoude geschiedenis, de prachtige uitzichten en de rijke cultuur tijdens een cursus Pools in Polen! Behalve bruisende, moderne steden heeft Polen ook prachtige en onaangeroerde landschappen. Het indrukwekkende gebergte de Hoge Tatra biedt bijvoorbeeld complete rust, evenals geweldige skimogelijkheden!

Krakau is een van de mooiste middeleeuwse steden van Europa en is de thuisbasis van een van onze Poolse taalscholen. De stad leeft dankzij een rijke geschiedenis; van het prachtige marktplein (Rynek Główny) waar verkopers voor de welvaart van Krakau zorgden tot het imposante Wawel kasteel waar Poolse koningen regeerden. Na je lessen Pools kun je ontspannen in een van de vele stijlvolle cafés en bars, waar je gezellig met andere studenten kunt kletsen en tegelijkertijd je Pools kunt oefenen!

We hebben ook een taalschool in Warschau, de geweldige, bruisende hoofdstad van Polen. De geschiedenis heeft ook hier zijn sporen achtergelaten, in de vorm van prachtige paleizen zoals Łazienki Królewskie en schitterende musea zoals het Warshaw Rising Museum. Warschau is ook een erg vooruitstrevende stad: de stad heeft het beste nachtleven in Polen en was gaststad voor het UEFA Europees Kampioenschap Voetbal in 2012!

Naast de taalcursussen organiseren onze Poolse taalscholen ook een gevarieerd programma van activiteiten en excursies, zoals rondleidingen door de stad, kooklessen in een Pools huis en schoolfeesten om er een paar te noemen. Leer Pools in Polen met ons en je zult veel meer leren dan alleen de taal!

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over onze cursussen Pools.

Onze scholen in Polen