Brazilië - uitzicht op de Suikerbroodberg, Rio de Janeiro

Portugees leren in Brazilië

Leer Portugees in Brazilië, het grootste Portugese – sprekend land ter wereld! De Braziliaanse cultuur is een ware smeltkroes van Europese, Afrikaanse en inheemse invloeden en staat bekend om haar levendigheid. Samba en Carnaval zijn twee woorden die synoniem zijn met Brazilië en het is deze levenslust die zo velen naar Brazilië trekt! De natuurlijke schoonheid van het land, de grootste van Zuid-Amerika, is ook beroemd en varieert van prachtige witte zandstranden tot het spectaculaire Amazone-regenwoud. Dit is werkelijk een magische locatie om Portugees te leren!

Onze Portugese scholen in Brazilië bevinden zich in Rio de Janeiro, Sao Paulo en Salvador Da Bahia. Rio de Janeiro, bijgenaamd de cidade maravilhosa (prachtige stad), is echt oogverblindend. Het strekt zich uit langs de spectaculaire kust, met het standbeeld van Christus de Verlosser dat de wacht houdt vanaf de top van de Corcovado-berg, en is misschien wel een van de meest herkenbare stadsgezichten ter wereld.

De culturele hoofdstad van Brazilië, Sao Paulo in het zuidoosten van Brazilië, is de grootste stad. Sao Paulo is zeker de locatie voor jou als je meer wilt leren over de Braziliaanse nationale identiteit en cultuur, en is de thuisbasis van een schat aan musea, theaters en kunstgalerijen. Sao Paulo is ook gastheer van vele internationale evenementen, zoals de Braziliaanse Formule 1 Grand Prix en de eigen Fashion Week!

Als je een stap terug in de tijd wilt zetten en de koloniale geschiedenis van Brazilië wilt ontdekken, dan is Salvador Da Bahia de locatie voor jou! Deze stad biedt een aantal prachtige voorbeelden van zowel historische architectuur (sommige dateren uit de 17e eeuw) als modernere gebouwen. Beroemd als de thuisbasis van capoeira, is Salvador Da Bahia een stad waar Afrikaanse en Europese invloeden echt zijn gecombineerd om een unieke cultuur te creëren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze cursussen Portugees in Brazilië.

Onze scholen in Brazilië

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024