Apple Language Courses

Vind een school

 

Portugees leren in Faro - Portugal

Super Intensief
Cursus

van
€475

Onze Onze Portugese school in Faro is de ideale keuze voor een cursus Portugees. Terwijl je een cursus Portugees in Faro volgt op onze school, dichtbij het strand, kun je je verdiepen in de geschiedenis en cultuur van deze mooie kustplaats. In Faro kun je genieten van de Portugese keuken, de vele stranden in de buurt en je kunt een groot aantal historische bezienswaardigheden in Faro en omgeving bezoeken. Ga je Portugees leren in Faro, dan ga je zeker een heel leuke tijd tegemoet!

Onze school organiseert naast de cursus Portugees in Faro ook diverse activiteiten en excursies voor de studenten. Zo leer je behalve de Portugese taal ook meer over de Portugese cultuur en krijg je de gelegenheid om het Portugees dat je tijdens de cursus leert in de praktijk te brengen.

Faro is een prachtige, historische kustplaats en uitermate geschikt voor jouw taalcursus Portugees.


Onze scholen in Faro

Onze school in Faro is gevestigd in een mooi, historisch gebouw in het centrum van deze kustplaats. De school beschikt over goede voorzieningen, met o.a. acht goed uitgeruste klaslokalen, een groot terras en een internetcafé met gratis internettoegang.

Cursussen

Op onze school in Faro kun je Portugees leren met een standaardcursus Portugees met 15 lessen per week of een Intensieve cursus Portugees met 25 lessen per week. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus die bestaat uit een combinatie van de standaardcursus met daarbovenop 5 of 10 privélessen per week.

Naast de cursus Portugees biedt onze school ook een cursus ‘Portugees en de Portugese keuken’.

Op onze Portugese school in Faro worden maximaal 6 studenten in een groep geplaatst (m.u.v. de paasperiode en in augustus); zo krijg je veel individuele begeleiding tijdens de lessen en kun je snel vooruitgang boeken.

Accommodatie

Wil je Portugees leren in Faro en je volledig onderdompelen in de Portugese taal, cultuur en levensstijl van de mensen in Portugal? Dan kun je het beste kiezen voor een gezellig verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Het voordeel van een gastgezin is dat je ook buiten de cursusuren veel Portugees kunt oefenen, waardoor je spreekvaardigheid met grote sprongen vooruitgaat.

Activiteiten

Haal het meeste uit je tijd in Faro door deel te nemen aan het optionele activiteitenprogramma van de school. Bezoek musea, monumenten en andere interessante plekken en geniet van Portugese diners! Je zal worden aangemoedigd om je Portugees de hele tijd te oefenen, zodat je snel zelfverzekerd raakt over het gebruik van de taal in het alledaagse leven.

Reizen

Indien gewenst, kan onze school in Faro vervoer voor je regelen van het vliegveld naar je accommodatie.

De locatie van onze school in Faro

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.29 / 5
Accommodatie

4.06 / 5
Staf van de school

4.63 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Faro, gebaseerd op 24 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30