Studenten in Faro
Vind een school
Waardering  4.3/5

Portugees leren in Faro - Portugal

Onze Onze Portugese school in Faro is de ideale keuze voor een cursus Portugees. Terwijl je een cursus Portugees in Faro volgt op onze school, dichtbij het strand, kun je je verdiepen in de geschiedenis en cultuur van deze mooie kustplaats. In Faro kun je genieten van de Portugese keuken, de vele stranden in de buurt en je kunt een groot aantal historische bezienswaardigheden in Faro en omgeving bezoeken. Ga je Portugees leren in Faro, dan ga je zeker een heel leuke tijd tegemoet!

Onze school organiseert naast de cursus Portugees in Faro ook diverse activiteiten en excursies voor de studenten. Zo leer je behalve de Portugese taal ook meer over de Portugese cultuur en krijg je de gelegenheid om het Portugees dat je tijdens de cursus leert in de praktijk te brengen.

Faro is een prachtige, historische kustplaats en uitermate geschikt voor jouw taalcursus Portugees.

Onze school in Faro

Onze school in Faro is gevestigd in een mooi, historisch gebouw in het centrum van deze kustplaats. De school beschikt over goede voorzieningen, met o.a. acht goed uitgeruste klaslokalen, een groot terras en een internetcafé met gratis internettoegang.

Foto's

Cathedral Square, Faro
Studenten bij de patio van onze school
Onze school, Faro
Portugese les op onze school

Cursussen in Faro

Beschikbare cursussen

 • Intensive (25)
 • Intensive - Christmas (15)
 • Intensive - Easter (15)
 • Semi-Intensive + Private Lessons (20)
 • Semi-Intensive + Private Lessons (25)
 • Super Intensive (25)
 • Private Lessons (20)
 • Private Lessons (25)
 • Semi-Intensive (15)

Op onze school in Faro kun je Portugees leren met een standaardcursus Portugees met 15 lessen per week of een Intensieve cursus Portugees met 25 lessen per week. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus die bestaat uit een combinatie van de standaardcursus met daarbovenop 5 of 10 privélessen per week.

Naast de cursus Portugees biedt onze school ook een cursus ‘Portugees en de Portugese keuken’.

Op onze Portugese school in Faro worden maximaal 6 studenten in een groep geplaatst (m.u.v. de paasperiode en in augustus); zo krijg je veel individuele begeleiding tijdens de lessen en kun je snel vooruitgang boeken.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment

Wil je Portugees leren in Faro en je volledig onderdompelen in de Portugese taal, cultuur en levensstijl van de mensen in Portugal? Dan kun je het beste kiezen voor een gezellig verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Het voordeel van een gastgezin is dat je ook buiten de cursusuren veel Portugees kunt oefenen, waardoor je spreekvaardigheid met grote sprongen vooruitgaat.

Activiteiten

Haal het meeste uit je tijd in Faro door deel te nemen aan het optionele activiteitenprogramma van de school. Bezoek musea, monumenten en andere interessante plekken en geniet van Portugese diners! Je zal worden aangemoedigd om je Portugees de hele tijd te oefenen, zodat je snel zelfverzekerd raakt over het gebruik van de taal in het alledaagse leven.

Hoe er te komen

Indien gewenst, kan onze school in Faro vervoer voor je regelen van het vliegveld naar je accommodatie.


Locatie van onze school in Faro

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.1 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Faro gebaseerd op 24 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De docenten waren erg vriendelijk! De accommodatie was goed (schoon, ruim, goed uitgerust), maar ver van de school en het stadscentrum (20 minuten lopen).

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Goede docent en ik heb veel geleerd in een maand.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De beste cursus die ik ooit gehad heb. Geweldige docenten op het gebied van lesgeven en humor, en vriendelijke medewerkers. Ik had een fijn gastgezin, dichtbij school en zeer vriendelijk. Faro is een goede plek om te studeren, het is klein maar toch is er genoeg te doen. Goed openbaar vervoer naar andere kuststeden en Sevilla. Hele vriendelijke plaatselijke bevolking die altijd lacht en in het Portugees antwoordt als je wilt oefenen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
B. Françoise

De docent was uitstekend. Na 2 weken Portugees leren, waren we in staat om in het Portugees te spreken en te schrijven. Dat is geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
L. Ball

De locatie van de klas, in een gebouw in oude stijl, was geweldig, wat nog meer karakter gaf aan de cursus. De docenten en het administratief personeel waren heel erg behulpzaam of geïnteresseerd en streefden er echt naar om de week zo productief mogelijk te maken. De cursus werd in een goed tempo gegeven en er werd continue gecontroleerd of er ook geleerd was. De korte ochtendpauze was welkom en hierin konden we verder informeel met de docent (in het Portugees) en met andere studenten praten. De ochtendlessen leken voorbij te vliegen, wat een goed teken is hoe interessant ze waren. Ik had daarna ook een privéles en dit stelde me in staat om de onderwerpen te behandelen die ik wilde en tijdens deze les begon de taal op zijn plaats te vallen. Ik beveel deze cursus zeker aan voor iedereen als een extra optie om het leren uit te breiden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren boven mijn verwachtingen en ik heb een goede basis ontwikkeld om Portugees te leren. Het was een uitstekend programma. De accommodatie was eenvoudig, maar goed. We konden komen en gaan wanneer we wilden en de gastvrouwen waren erg aardig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docent deed erg goed zijn best en maakte de cursus interessant en erg nuttig. Mijn accommodatie was goed, erg schoon en het personeel was geweldig en bescheiden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitstekend. Het was goed gericht op de behoeften van de studenten, omdat we na een eerste niveautoets in groepen van hetzelfde niveau werden geplaatst. In mijn groep zaten drie studenten en het werkte goed. De groepsdocent was geweldig. Tijdens een middag hadden we een gelegenheid om een rondleiding te volgen in een lokaal museum, wat een erg interessante excursie was. De gids praatte de hele tijd Portugees (al sprak hij voor ons wel langzamer dan hij normaal zou spreken - en dit werd erg gewaardeerd!)

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ondanks dat er rekening gehouden moest worden met veel verschillende niveaus van vaardigheden, zelfs binnen de groep 'basiskennis' die gevormd was door de proeftest, zorgden de docenten voor een professionele cursus. Het groepswerk was altijd interessant, terwijl het één-op-één onderwijs erg stimulerend en leuk was. De diversiteit binnen onze groep(en) gedurende de twee weken zorgde ervoor dat er veel sociale ervaringen gedeeld konden worden tussen de deelnemers.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Miller

De docenten waren extreem vriendelijk en behulpzaam, wat een erg positieve werksfeer creërde. De onderwijskwaliteit was erg hoog en ze waren blij om tijd vrij te maken om dieper in te gaan op de moeilijkere aspecten van de taal, zodat we dat duidelijk begrepen. Ik verbleef in een privéhuis tijdens de cursus. Mijn host was erg gastvrij en vriendelijk en ze hielp me met het oefenen van het Portugees. Ik was erg blij met mijn accommodatie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed opgezet naar mijn specifieke behoeften om mijn spreekvaardigheid te verbeteren. De mix van formele studie met het gebruiken van een lesboek en de één op één discussies over verschillende onderwerpen, was erg nuttig. De stijl was informeler dan een eerdere cursus die ik had gevolgd en ik vond vooral de manier waarop we samen met het personeel en andere studenten in het lokale café onze ochtendpauze doorbrachten leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


France (8)
Germany (26)
Holland (3)
Italy (9)
Norway (3)
Other (27)
Spain (5)
Switzerland (6)
Uk (5)
Usa & canada (8)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Zie de twee gezichten van Faro, Portugal

Wanneer ik aan Faro denk, denk ik aan de zon, stranden, feesten en ontspanning! Maar het geweldige aan Faro, is dat het twee gezichten heeft. In de winter is het rustig, alhoewel het nachtleven goed is vanwege het aantal studenten van de Algarve Universiteit. In de zomer is er veel te doen aangezien er veel toeristen naar Faro komen. Read more...

Prijzen Faro

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners