Uitzicht over Lissabon en rivier de Taag

Leer Portugees in Lissabon

18 klaslokalen
Lid van IALC en Equals
Uitstekende studentenruimtes, waaronder een lounge, balkon en keuken
Portugese en surfoptie beschikbaar
Opgericht in 1959 en daarmee een van de oudste taalscholen in Lissabon
Gratis internettoegang (Wi-Fi en computers beschikbaar)
Veel accommodatiemogelijkheden op loopafstand van de school
Elke week worden er zes verschillende activiteiten gratis aangeboden (onder voorbehoud van minimumaantallen)
Studiedirecteur en huisvestingsfunctionaris dagelijks beschikbaar (ma t/m vr) om eventuele vragen te beantwoorden

Onze school in Lissabon

Onze Portugese taalschool in Lissabon is ideaal gelegen in het centrum van Lissabon, vlakbij het Saldanha-plein. De school is gevestigd in een gebouw met 18 klaslokalen en is uitgerust met tv en audiovisuele faciliteiten, een studentenkamer en een keuken waar je tijdens de lespauzes drankjes en snacks kunt maken. Er is gratis draadloos internet beschikbaar in de hele school.

Foto's

Portugese les op onze school
Ons schoolgebouw, Lissabon
Studenten op het terras van de school
Portugees leren kan leuk zijn!

Lissabon

Leer Portugees in Lissabon en ontdek Lissabon, de heuvelachtige hoofdstad van Portugal. Deze prachtige stad ligt aan de westkust van Portugal en strekt zich uit langs de oevers van de rivier de Tejo, richting de Atlantische Oceaan.

Lissabon zit vol geschiedenis en cultuur, en iedereen die de Portugese taal wil leren in deze fascinerende stad, zal iets te zien en te doen vinden. Terwijl de stad zich van de oevers van de rivier verwijdert, vinden bezoekers een doolhof van geplaveide straatjes en kalkstenen gebouwen die leiden naar belangrijke bezienswaardigheden, zoals het imposante kasteel São Jorge, waar u een fantastisch uitzicht over de stad heeft. Als u het hart van Lissabon nadert, vindt u de hoofdstraat van de stad, de Avenida da Liberdade, een brede boulevard omzoomd met lommerrijke bomen, luxe hotels en designerwinkels.

Bekend om zijn ontspannen manier van leven, het mediterrane klimaat en de cafécultuur. Lissabon is een geweldige stad om op je gemak te verkennen, waarbij je onderweg uiteraard stopt voor een traditionele 'pastel de nata' of twee op een van de vele terrasjes!

Send feedback
Side panels

Cursussen in Lissabon

Beschikbare cursussen

  Op onze school in Lissabon kun je Portugees leren op een 'semi-intensieve’ Cursus Portugees (15 lessen/week), of op een ‘superintensieve’ Cursus Portugees (25 lessen/week). Of u kunt kiezen voor een ‘Gecombineerd’ Cursus Portugees, een combinatie van de ‘Intensieve' cursus plus 5 of 10 privélessen Portugees per week.

  De maximale klasgrootte op onze school in Lissabon is slechts 8 studenten per klas (behalve met Pasen en in augustus), waardoor er voor elke student veel persoonlijke aandacht is.

  Naast Portugese taalcursussen biedt onze school in Lissabon ook een cursus 'Portugees voor leraren' aan. cursus die bedoeld is voor degenen die Portugees als vreemde taal onderwijzen.

  De school biedt ook een cursus Portugees en Surfen aan, waarbij 15 taallessen worden gecombineerd met extra surflessen, die je in de middag kunt volgen, nadat je taallessen voor die dag zijn afgelopen. De kosten van de cursus Portugees en Surfen zijn inclusief vervoer van en naar de surfstranden en uitrusting (wetsuit en surfplank).

  Speciale cursussen in Lissabon

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school in Lissabon kan accommodatie regelen in zorgvuldig geselecteerde Portugese gastgezinnen, waar studenten zich echt kunnen onderdompelen in de taal, levensstijl en cultuur van Portugal, en ook het Portugees kunnen oefenen dat ze tijdens hun cursus op school leren. Gastgezinaccommodatie is beschikbaar op basis van logies en ontbijt.

   Er zijn gedeelde appartementen beschikbaar voor studenten die zelfstandige accommodatie willen. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en worden gedeeld door andere studenten die een cursus Portugees volgen op de school.

   Activiteiten

   Onze school in Lissabon in Portugal organiseert een volledig programma met activiteiten en bezoeken rond Lissabon voor alle studenten die een taalcursus volgen, waarvan er vele bij de cursusprijs zijn inbegrepen. Studenten kunnen hun cursus Portugees combineren met de kans om meer te leren over de Portugese cultuur en geschiedenis en het beste te proeven dat Lissabon te bieden heeft met het optionele activiteitenprogramma van onze school! De school organiseert regelmatig uitstapjes naar plaatselijke bezienswaardigheden, concert- en theateruitstapjes en avondjes uit om van het beroemde nachtleven van de stad te genieten!

   Hoe er te komen

   De verbindingen met het openbaar vervoer vanaf de luchthaven in Lissabon naar het stadscentrum zijn zeer goed. Maar als u dat liever wilt, kan onze school in Lissabon een transfer vanaf de luchthaven rechtstreeks naar uw accommodatie regelen.


   Locatie van onze school in Lissabon

   Cursus

   4.4 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.5 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Lissabon gebaseerd op 60 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Cursus was geweldig. Cursusboek bij de prijs inbegrepen, en groepssessies en privélessen hebben me zo'n boost gegeven om me te helpen alles te herinneren wat ik was vergeten + nieuwe dingen te leren in slechts één week!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De inhoud van de cursus was erg goed, maar zou geschikt zijn voor iemand met een solide basis Portugees. Mijn accommodatie was schoon, netjes en zeer centraal.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus werd professioneel geleid. Het was interessant om andere studenten van over de hele wereld te ontmoeten op de taalschool. Accommodatie was zeer goed gelegen op loopafstand van de school, winkels, restaurants en parken. De kamer was klein maar voldoende.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Alles was perfect. De docenten waren zeer professioneel en vriendelijk. Accommodatie was ook perfect en Margarida Costa was ook erg vriendelijk. Ik ben echt heel tevreden over alles. Het was een geweldige ervaring!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De school wordt professioneel gerund. De structuur van de cursus is duidelijk, de docenten ervaren, vermakelijk en behulpzaam. Het studiemateriaal en de uitrusting van de lokalen waren van hoog niveau. Ik was een complete beginner en zou graag terugkeren voor het A2 en B1 niveau.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed op alle manieren. Het enige wat beter had gekund, was om slechts een docent per cursus te hebben. In mijn geval had ik elke week een andere docent en het was moeilijk om aan de leermethode te wennen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Docent was behulpzaam en gedreven. Ze was ook erg vriendelijk. Ik zou de school zeker aanraden, het personeel was fantastisch! Mijn gastvrouw was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Slaapkamer/badkamer was schoon en voldeed aan mijn eisen. Ik raad Apple Language Courses zeker aan. Ik kom nog een keer terug.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Erg goede leraren en een leuke ervaring met de andere studenten!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten, het was een erg goede ervaring. De accommodatie was ook erg goed, en mijn gastgezin was zeer vriendelijk. De school en Apple Languages zijn erg goede organisaties.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg genoten van mijn week aan de school, en ik heb besloten om door te gaan met mijn lessen. Ik ben erg tevreden met mijn docent en krijg twee keer per week les van haar. Ik hoop aan de school te blijven studeren tot het einde van dit jaar. Dank jullie wel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een van de meest fantastische ervaringen van mijn leven, en ik ben 100% zeker dat er geen betere manier is om een taal te leren dan in het land te verblijven waar het wordt gesproken! Mijn gastgezin was geweldig, behulpzaam, maar gaf me ook de ruimte. Ik had een erg schone kamer en een eigen badkamer, met alle nodige faciliteiten (tv, koelkast, etc.), op 5 minuten lopen van de school. Excellent!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Docent was geweldig en de grootte van de klas was klein, wat prettig was. De school was flexibel en creatief door een extra docent te vragen om ons 4 te helpen, aangezien we niet in de normale niveaus pasten (we hadden allemaal zelfstudies gedaan tot een bepaald niveau), wat fantastisch was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb 4 fantastische maanden doorgebracht in het prachtige Lissabon. De school was gelegen in het midden van de stad en was goed toegankelijk. De docenten en de school waren briljant en ik zou iedereen die Portugees wilt leren de school aanraden.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De medewerkers van de school waren geweldig. De twee docenten die ik had waren uitmuntend, ze beantwoordden graag al mijn vragen, niet alleen over de taal, maar ook over het land. Ik vond het dagelijkse programma in de middag ook erg leuk. Ik heb echt veel geleerd, dank jullie wel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik werd niet alleen beter in het Portugees, maar ik werd ook verliefd op de taal. Nu blijf ik doorleren voor puur genot.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was erg intensief, maar ook erg goed. De docenten waren geweldig en ik heb veel geleerd in een korte tijd. Ik verbleef bij een goed gastgezin in een schoon huis. De familie was heel aardig maar gaf me ook privacy.

   Ik heb erg genoten van het Portugees leren aan deze school. De docenten zijn toegewijd en altijd voorbereid. Klassen zijn niet te groot. In de winter waren er slechts een paar studenten, waardoor Portugees leren nog leuker wordt en veel effectiever. Ik plan om dit jaar terug te komen om mijn taalvaardigheden verder te verbeteren. Mijn accommodatie lag op 10 minuten lopen van de school. Een supermarkt, geldautomaat en wasserette waren ook vlakbij. Mijn drie flatgenoten waren erg vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was top. Docent was geduldig, behulpzaam en gaf echt om de studenten. Ik zal deze taalschool in de toekomst opnieuw bezoeken. Een van de beste waar ik ben geweest. Ik verbleef bij een Portugees gastgezin, de accommodatie was geweldig. Hierdoor kon ik wat ik op school leerde toepassen en me volledig in de taal begeven.

   Aangezien ik de enige student was, was het erg intensief. De docent was echter erg goed in het aanpassen van de leerwijze wanneer ik overladen werd met informatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik nam privélessen en was erg tevreden, maar ik zou willen dat ik langer had kunnen blijven. Mijn accommodatie was dichtbij de school bij een vriendelijk koppel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond dat de cursus me erg hielp met begrijpen van de Portugese grammatica. Mijn uitspraak van het Portugees is zeker stukken verbeterd in de korte tijd dat ik hier was. De docenten waren vriendelijk en behulpzaam en leerden me veel over de Portugese cultuur.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school was perfect voor mijn benodigdheden - ik kan niet wachten om terug te gaan en mijn lessen voort te zetten. Mijn docent was erg geduldig en ook gevoelig voor wat de studenten nodig hadden. Hij maakte het leren erg interessant. Zijn gevoel voor humor hielp ook. Mijn gastvrouw was als familie voor me. Ze ging veel verder dan gewoon een huisvrouw zijn. Ze was als een tweede moeder. De hele immersie ervaring hielp erg met het verbeteren van mijn Portugees.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Een taalcursus van hoog niveau, gecombineerd met een gevarieerd cultureel programma en een vriendelijk en behulpzaam personeel.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De kwaliteit van de cursus was uitstekend met erg vriendelijk en hoog gekwalificeerd personeel. Mijn gastgezin was erg gastvrij en vriendelijk. Het was een geweldige ervaring om bij een gastgezin te wonen, omdat het me de mogelijkheid gaf om mensen uit het gastland te leren kennen en het was een geweldige manier om de taal te oefenen. Uitstekende organisatie van het begin tot het eind. Ik raad iedereen Language Courses Abroad aan: vrienden, familie en zelfs collega's.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De school is OK, het ligt op een centrale locatie en dichtbij het metrostation. De docenten zijn aardig en behulpzaam! Ik raad het zeker aan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De ochtendcursus van drie uur was uitstekend. Ik zou het zo weer doen. Mijn host was een fantastische vrouw.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik vond de taalschool goed georganiseerd en de docenten waren erg professioneel en ook erg behulpzaam en aanmoedigend. Het lesmateriaal was erg goed. De school had een goed programma met extra activiteiten voor de studenten, zoals het bezichtigen van plaatsen, een film en een diner.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Echt geweldig, heb veel geleerd. Onze hosts waren erg vriendelijk, gastvrij en ze zorgden goed voor ons.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren zo vriendelijk, behulpzaam en ze zetten ons tot Portugees spreken op een prettige manier. Het tempo was goed, een leuke mix van grammatica en kletsen. De vrouw waar ik mee verbleef was geweldig! Ik vond het heel erg om haar achter te laten. Ze deed haar uiterste best om me op mijn gemak te laten voelen, maar gaf me ook privacy. Het maakte haar niet uit hoe laat ik thuiskwam, zolang ik haar vertelde dat uitging, en ze deed haar best om Portugees met me te spreken en me te helpen als het moeilijk was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was ontzettend leuk, alhoewel ook veel werk. De docent was vriendelijk en ervaren en wist ons erg goed te motiveren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten die we hadden waren erg goed, zeer professioneel, goed in de communicatie, bekend met lesgeven aan buitenlanders en waren vriendelijk en aanmoedigend. Ik verbleef bij een zeer vriendelijke dame in een comfortabele en schone accommodatie. Ik zou willen dat ik langer had kunnen blijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had een uitstekende docent.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zowel de cursus Portugees in Lissabon als de hulp van Apple Languages in het hele proces waren fantastisch, dus ik heb geen enkele twijfels om te kijken naar meer taalcursussen bij Apple Languages.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was persoonlijk, met goede docenten en goede faciliteiten. De combinatiecursus is perfect voor een verblijf van een week.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend en best intensief. De docenten die ik had waren erg bekwaam, het lesmateriaal was goed gekozen en toereikend en de sfeer over het algemeen was ook erg goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Startend vanaf nul had ik mijn twijfels over wat je kunt leren in vijf dagen, maar ik was positief verrast dat ik erg veel heb geleerd - op een bruikbare manier. Heel erg bedankt aan de school en docent. Ik had niet voor een betere gastfamilie kunnen wensen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had echt langer dan één week willen blijven! Helaas lieten mijn werkverplichtingen dit niet toe. Ook al was ik er maar voor 1 week, ik heb het gevoel dat mijn Portugees er flink op vooruitgegaan is en ik heb nieuwe grammatica geleerd die mijn docent in Engeland nog niet heeft behandeld. Een speciaal woord van dank aan mijn docent, zij was geweldig! Ik had geen betere familie kunnen wensen om te verblijven. Ik arriveerde erg laat in de avond, moe na een lange middag van reizen en ze waren erg gastvrij. Ze hebben me echt geholpen met mijn vooruitgang in het Portugees en ze lieten me ook echt deel uitmaken van de familie. Ik zal ze erg missen en als de mogelijkheid zich voordoet, zou ik zeker nog een keer bij hen willen verblijven als ik nog een week of zo kom in het komende jaar. Ze waren erg complimenteus over mijn niveau van het Portugees en moedigden me aan om Portugees te praten zonder me bang te voelen om fouten te maken.
   Ik had de meest fantastische, onvergetelijke week in mijn leven. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt met wie ik via e-mail in contact blijf. Ik hoop volgend jaar terug te gaan om een vervolgcursus te doen. Iederen bedankt die van deze week een fijne en unieke ervaring heeft gemaakt. Volgend jaar ga ik waarschijnlijk de school in Faro proberen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik was erg tevreden met mijn cursus en de docenten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus en lessen waren geweldig. Ik vond de excursies en het activiteitenprogramma erg leuk. Mijn accommodatie was erg goed, zeer goed gelegen en comfortabel. Mijn gastfamilie was vriendelijk en zorgzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had geluk om me in een klein groepje te bevinden, de docenten waren altijd goed en ik leerde behoorlijk veel. Het deed me goed, binnen 3 maanden op school leerde ik meer dan in twee jaar op de universiteit! Ik woonde bij een vriendelijke dame en haar hond en ze had niet behulpzamer kunnen zijn. Op enig moment was ik 5 dagen ziek in bed, en ze zorgde ervoor dat ik drie keer per dag at (zelfs als ik dat niet wilde!).

   School statistieken

   Nationaliteit


   France (8)
   Germany (26)
   Holland (3)
   Italy (9)
   Norway (3)
   Other (27)
   Spain (5)
   Switzerland (6)
   Uk (5)
   Usa & canada (8)

   Gemiddeld aantal studenten

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Lissabon

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024