Uitzicht over Lissabon en rivier de Taag
Vind een school
Waardering  4.4/5

Portugees leren in Lissabon - Portugal

Onze school in Lissabon, Portugal is een ideale plaats om Portugees te leren. Overal in Lissabon proef je de geschiedenis van de stad en de Portugese cultuur. Voor iedereen die Portugees wil leren valt in Lissabon meer dan genoeg te ontdekken.

Onze Portugese school in Lissabon organiseert naast de cursus ook excursies in de omgeving van Lissabon voor al onze studenten. Tijdens de taalcursus Portugees krijg je dus ook voldoende gelegenheid om meer te leren over de Portugese cultuur en de geschiedenis van Portugal.

Met onze cursus Portugees in Lissabon leer je niet alleen Portugees, maar kun je ook volop genieten van alles wat een bruisende stad als Lissabon te bieden heeft!

Onze school in Lissabon

Onze Portugese school in Lissabon ligt op een ideale locatie in het centrum van de stad, dichtbij het Saldanha-plein. Onze school in Lissabon beschikt over twaalf goed uitgeruste klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte voor de studenten en een internetcafé met gratis internettoegang.

Foto's

Portugese les op onze school
Ons schoolgebouw, Lissabon
Studenten op het terras van de school
Portugees leren kan leuk zijn!

Cursussen in Lissabon

Beschikbare cursussen

 • Intensive (25)
 • Intensive - Christmas (15)
 • Intensive - Easter (15)
 • Semi-Intensive + Private Lessons (20)
 • Semi-Intensive + Private Lessons (25)
 • Semi-Intensive + Surfing (15)
 • Super Intensive (25)
 • Private Lessons (20)
 • Private Lessons (25)
 • Semi-Intensive (15)
 • Teachers Course (30)

Je kunt kiezen uit een standaardcursus Portugees met 15 lessen per week en een Intensieve cursus Portugees met 30 lessen per week. Als je meer individuele begeleiding wilt, is de gecombineerde cursus Portugees in Lissabon aan te raden. Deze cursus bestaat uit een combinatie van de standaardcursus en 5 of 10 privélessen per week.

Onze school in Lissabon plaatst maximaal 8 studenten in een groep (m.u.v. de paasperiode en in augustus), waardoor de docent iedere student veel individuele begeleiding kan geven.

Naast de taalcursussen Portugees biedt onze school in Lissabon ook de themacursus ‘Portugees voor Docenten’ aan.

Speciale cursussen in Lissabon

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Shared Apartment
 • Student Residence

Ga je Portugees leren in Portugal, dan kun je voor bij een van onze zorgvuldig geselecteerde Portugese gastgezinnen verblijven als je helemaal ondergedompeld wilt worden in de Portugese taal, cultuur en levensstijl. Je kunt zo elke dag het Portugees dat je tijdens de cursus leert oefenen met jouw gastgezin, waardoor je snel vooruitgang boekt!

Activiteiten

Ontdek het beste dat Lissabon te bieden heeft door deel te nemen aan het optionele activiteitenprogramma van de school! De school regelt regelmatig uitstapjes naar lokale bezienswaardigheden, concerten en theaters en uitgaansavonden om ook het beroemde nachtleven van de stad te ontdekken!

Hoe er te komen

Onze school in Lissabon kan vervoer voor je regelen van het vliegveld naar je accommodatie.


Locatie van onze school in Lissabon

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5
Gemiddelde score voor onze school Lissabon gebaseerd op 60 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Cursus was geweldig. Cursusboek bij de prijs inbegrepen, en groepssessies en privélessen hebben me zo'n boost gegeven om me te helpen alles te herinneren wat ik was vergeten + nieuwe dingen te leren in slechts één week!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De inhoud van de cursus was erg goed, maar zou geschikt zijn voor iemand met een solide basis Portugees. Mijn accommodatie was schoon, netjes en zeer centraal.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus werd professioneel geleid. Het was interessant om andere studenten van over de hele wereld te ontmoeten op de taalschool. Accommodatie was zeer goed gelegen op loopafstand van de school, winkels, restaurants en parken. De kamer was klein maar voldoende.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Alles was perfect. De docenten waren zeer professioneel en vriendelijk. Accommodatie was ook perfect en Margarida Costa was ook erg vriendelijk. Ik ben echt heel tevreden over alles. Het was een geweldige ervaring!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school wordt professioneel gerund. De structuur van de cursus is duidelijk, de docenten ervaren, vermakelijk en behulpzaam. Het studiemateriaal en de uitrusting van de lokalen waren van hoog niveau. Ik was een complete beginner en zou graag terugkeren voor het A2 en B1 niveau.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was goed op alle manieren. Het enige wat beter had gekund, was om slechts een docent per cursus te hebben. In mijn geval had ik elke week een andere docent en het was moeilijk om aan de leermethode te wennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Docent was behulpzaam en gedreven. Ze was ook erg vriendelijk. Ik zou de school zeker aanraden, het personeel was fantastisch! Mijn gastvrouw was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Slaapkamer/badkamer was schoon en voldeed aan mijn eisen. Ik raad Apple Language Courses zeker aan. Ik kom nog een keer terug.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Erg goede leraren en een leuke ervaring met de andere studenten!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de cursus genoten, het was een erg goede ervaring. De accommodatie was ook erg goed, en mijn gastgezin was zeer vriendelijk. De school en Apple Languages zijn erg goede organisaties.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van mijn week aan de school, en ik heb besloten om door te gaan met mijn lessen. Ik ben erg tevreden met mijn docent en krijg twee keer per week les van haar. Ik hoop aan de school te blijven studeren tot het einde van dit jaar. Dank jullie wel.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Het was een van de meest fantastische ervaringen van mijn leven, en ik ben 100% zeker dat er geen betere manier is om een taal te leren dan in het land te verblijven waar het wordt gesproken! Mijn gastgezin was geweldig, behulpzaam, maar gaf me ook de ruimte. Ik had een erg schone kamer en een eigen badkamer, met alle nodige faciliteiten (tv, koelkast, etc.), op 5 minuten lopen van de school. Excellent!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Docent was geweldig en de grootte van de klas was klein, wat prettig was. De school was flexibel en creatief door een extra docent te vragen om ons 4 te helpen, aangezien we niet in de normale niveaus pasten (we hadden allemaal zelfstudies gedaan tot een bepaald niveau), wat fantastisch was.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb 4 fantastische maanden doorgebracht in het prachtige Lissabon. De school was gelegen in het midden van de stad en was goed toegankelijk. De docenten en de school waren briljant en ik zou iedereen die Portugees wilt leren de school aanraden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De medewerkers van de school waren geweldig. De twee docenten die ik had waren uitmuntend, ze beantwoordden graag al mijn vragen, niet alleen over de taal, maar ook over het land. Ik vond het dagelijkse programma in de middag ook erg leuk. Ik heb echt veel geleerd, dank jullie wel.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik werd niet alleen beter in het Portugees, maar ik werd ook verliefd op de taal. Nu blijf ik doorleren voor puur genot.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was erg intensief, maar ook erg goed. De docenten waren geweldig en ik heb veel geleerd in een korte tijd. Ik verbleef bij een goed gastgezin in een schoon huis. De familie was heel aardig maar gaf me ook privacy.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg genoten van het Portugees leren aan deze school. De docenten zijn toegewijd en altijd voorbereid. Klassen zijn niet te groot. In de winter waren er slechts een paar studenten, waardoor Portugees leren nog leuker wordt en veel effectiever. Ik plan om dit jaar terug te komen om mijn taalvaardigheden verder te verbeteren. Mijn accommodatie lag op 10 minuten lopen van de school. Een supermarkt, geldautomaat en wasserette waren ook vlakbij. Mijn drie flatgenoten waren erg vriendelijk.

De cursus was top. Docent was geduldig, behulpzaam en gaf echt om de studenten. Ik zal deze taalschool in de toekomst opnieuw bezoeken. Een van de beste waar ik ben geweest. Ik verbleef bij een Portugees gastgezin, de accommodatie was geweldig. Hierdoor kon ik wat ik op school leerde toepassen en me volledig in de taal begeven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Aangezien ik de enige student was, was het erg intensief. De docent was echter erg goed in het aanpassen van de leerwijze wanneer ik overladen werd met informatie.

Ik nam privélessen en was erg tevreden, maar ik zou willen dat ik langer had kunnen blijven. Mijn accommodatie was dichtbij de school bij een vriendelijk koppel.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond dat de cursus me erg hielp met begrijpen van de Portugese grammatica. Mijn uitspraak van het Portugees is zeker stukken verbeterd in de korte tijd dat ik hier was. De docenten waren vriendelijk en behulpzaam en leerden me veel over de Portugese cultuur.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was perfect voor mijn benodigdheden - ik kan niet wachten om terug te gaan en mijn lessen voort te zetten. Mijn docent was erg geduldig en ook gevoelig voor wat de studenten nodig hadden. Hij maakte het leren erg interessant. Zijn gevoel voor humor hielp ook. Mijn gastvrouw was als familie voor me. Ze ging veel verder dan gewoon een huisvrouw zijn. Ze was als een tweede moeder. De hele immersie ervaring hielp erg met het verbeteren van mijn Portugees.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een taalcursus van hoog niveau, gecombineerd met een gevarieerd cultureel programma en een vriendelijk en behulpzaam personeel.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
D. Da Costa

De kwaliteit van de cursus was uitstekend met erg vriendelijk en hoog gekwalificeerd personeel. Mijn gastgezin was erg gastvrij en vriendelijk. Het was een geweldige ervaring om bij een gastgezin te wonen, omdat het me de mogelijkheid gaf om mensen uit het gastland te leren kennen en het was een geweldige manier om de taal te oefenen. Uitstekende organisatie van het begin tot het eind. Ik raad iedereen Language Courses Abroad aan: vrienden, familie en zelfs collega's.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
F. Pasinelli

De school is OK, het ligt op een centrale locatie en dichtbij het metrostation. De docenten zijn aardig en behulpzaam! Ik raad het zeker aan!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
J. Clinch

De ochtendcursus van drie uur was uitstekend. Ik zou het zo weer doen. Mijn host was een fantastische vrouw.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
T. Allerhand

Ik vond de taalschool goed georganiseerd en de docenten waren erg professioneel en ook erg behulpzaam en aanmoedigend. Het lesmateriaal was erg goed. De school had een goed programma met extra activiteiten voor de studenten, zoals het bezichtigen van plaatsen, een film en een diner.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
A. Laming

Echt geweldig, heb veel geleerd. Onze hosts waren erg vriendelijk, gastvrij en ze zorgden goed voor ons.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren zo vriendelijk, behulpzaam en ze zetten ons tot Portugees spreken op een prettige manier. Het tempo was goed, een leuke mix van grammatica en kletsen. De vrouw waar ik mee verbleef was geweldig! Ik vond het heel erg om haar achter te laten. Ze deed haar uiterste best om me op mijn gemak te laten voelen, maar gaf me ook privacy. Het maakte haar niet uit hoe laat ik thuiskwam, zolang ik haar vertelde dat uitging, en ze deed haar best om Portugees met me te spreken en me te helpen als het moeilijk was.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was ontzettend leuk, alhoewel ook veel werk. De docent was vriendelijk en ervaren en wist ons erg goed te motiveren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten die we hadden waren erg goed, zeer professioneel, goed in de communicatie, bekend met lesgeven aan buitenlanders en waren vriendelijk en aanmoedigend. Ik verbleef bij een zeer vriendelijke dame in een comfortabele en schone accommodatie. Ik zou willen dat ik langer had kunnen blijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
P. Willett

Ik had een uitstekende docent.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. De La Loma

Zowel de cursus Portugees in Lissabon als de hulp van Apple Languages in het hele proces waren fantastisch, dus ik heb geen enkele twijfels om te kijken naar meer taalcursussen bij Apple Languages.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was persoonlijk, met goede docenten en goede faciliteiten. De combinatiecursus is perfect voor een verblijf van een week.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
V. Paunova

De cursus was uitstekend en best intensief. De docenten die ik had waren erg bekwaam, het lesmateriaal was goed gekozen en toereikend en de sfeer over het algemeen was ook erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Startend vanaf nul had ik mijn twijfels over wat je kunt leren in vijf dagen, maar ik was positief verrast dat ik erg veel heb geleerd - op een bruikbare manier. Heel erg bedankt aan de school en docent. Ik had niet voor een betere gastfamilie kunnen wensen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Rudman

Ik had echt langer dan één week willen blijven! Helaas lieten mijn werkverplichtingen dit niet toe. Ook al was ik er maar voor 1 week, ik heb het gevoel dat mijn Portugees er flink op vooruitgegaan is en ik heb nieuwe grammatica geleerd die mijn docent in Engeland nog niet heeft behandeld. Een speciaal woord van dank aan mijn docent, zij was geweldig! Ik had geen betere familie kunnen wensen om te verblijven. Ik arriveerde erg laat in de avond, moe na een lange middag van reizen en ze waren erg gastvrij. Ze hebben me echt geholpen met mijn vooruitgang in het Portugees en ze lieten me ook echt deel uitmaken van de familie. Ik zal ze erg missen en als de mogelijkheid zich voordoet, zou ik zeker nog een keer bij hen willen verblijven als ik nog een week of zo kom in het komende jaar. Ze waren erg complimenteus over mijn niveau van het Portugees en moedigden me aan om Portugees te praten zonder me bang te voelen om fouten te maken.
Ik had de meest fantastische, onvergetelijke week in mijn leven. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt met wie ik via e-mail in contact blijf. Ik hoop volgend jaar terug te gaan om een vervolgcursus te doen. Iederen bedankt die van deze week een fijne en unieke ervaring heeft gemaakt. Volgend jaar ga ik waarschijnlijk de school in Faro proberen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg tevreden met mijn cursus en de docenten.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus en lessen waren geweldig. Ik vond de excursies en het activiteitenprogramma erg leuk. Mijn accommodatie was erg goed, zeer goed gelegen en comfortabel. Mijn gastfamilie was vriendelijk en zorgzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had geluk om me in een klein groepje te bevinden, de docenten waren altijd goed en ik leerde behoorlijk veel. Het deed me goed, binnen 3 maanden op school leerde ik meer dan in twee jaar op de universiteit! Ik woonde bij een vriendelijke dame en haar hond en ze had niet behulpzamer kunnen zijn. Op enig moment was ik 5 dagen ziek in bed, en ze zorgde ervoor dat ik drie keer per dag at (zelfs als ik dat niet wilde!).

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


France (8)
Germany (26)
Holland (3)
Italy (9)
Norway (3)
Other (27)
Spain (5)
Switzerland (6)
Uk (5)
Usa & canada (8)

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Lissabon gezien vanuit een Portugees perspectief

Voordat je vraagt of dit artikel is geschreven door een Portugees iemand, ja. Wordt het toch onpartijdig? Ik doe mijn best! Om te beginnen, Lissabon is de hoofdstad van Portugal en een van de weinige Europese hoofdsteden met de zee op slechts enkele minuten afstand. Het is ook de meest bevolkte stad in Portugal, en biedt veel dingen die je moet zien! Read more...

Prijzen Lissabon

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners