Het Huis van de Zwartkoppen, Riga, Letland
Vind een school

Russisch Cursussen

LetlandRigaOekraïneRusland

Russisch leren in Letland

Studeer Russisch in Letland, een prachtig, ongerept en historisch land! Letland is eeuwenlang deel geweest van Rusland, waardoor de Russische taal hier sterk is verankerd. De meerderheid van de bevolking spreekt Russisch, dus je zult er genoeg mensen vinden om de taal mee te oefenen! Inwoners van de EU, de VS, Japan, Zuid-Korea en veel andere landen hebben geen visum nodig om in Letland te kunnen studeren!

Leer Russisch in Letland en ontdek de opmerkelijke orthodoxe kerken die uitrijzen boven de groene dennenbomen, dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan en de geweldige hoofdstad, Riga! Onze Russische taalschool is gevestigd in Riga, met de mooie badplaats Jurmala in het westen en de sprookjesachtige kastelen van Sigulda in het oosten.

Riga zelf is een betoverende stad, bekend om de sfeervolle oude binnenstad, weelderige architectuur in art nouveaustijl en een geweldig nachtleven! Onze school biedt een gevarieerd activiteitenprogramma aan om je het beste van de stad te laten zien. Zo worden er rondleidingen, bezoekjes aan musea, Russische diners en nog veel meer georganiseerd!

Onze scholen in Letland