De stad Kiev en kerken in Oerkaïne

Leer Russisch in Kiev

11 klaslokalen
Studie laboratorium
Bioscoopkamer
Airconditioning
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van gelijken
Goedgekeurd voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's

Onze school in Kiev

Onze school in Kiev ligt in het historische centrum van Kiev, op korte loopafstand van de prachtige St. Sofia kathedraal en de overblijfselen van de oude stadspoort (Gouden Poort). Onze school is gehuisvest in 2 historische gebouwen die recentelijk zijn gerenoveerd en liggen aan een straat vol met prachtige negentiende eeuwse architectuur. Studenten kunnen gebruik maken van geweldige faciliteiten zoals een bibliotheek, een taallab, bioscoop, een vergaderruimte, volledige uitgeruste klaslokalen en een snackbar. Verder is er ook airconditioning en gratis draadloos internet aanwezig.

Foto's

Studenten in de school
Russische les op school
Vrienden maken tijdens de cursus
Samen studeren na de les

Je bent van harte welkom om onze docenten te steunen door online lessen te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kiev

Studeer Russisch in Kiev waar, historisch gezien, Europa en Rusland elkaar kruisen! Kiev, ook wel bekend als de 'Bakermat van de Russische cultuur' is 1500 jaar geleden gesticht en is één van de oudste steden in Europa! Kiev is een prachtige stad en vooral bekend om zijn geweldige architectuur en geplaveide straten. Verder is het de op drie na grootste stad buiten Rusland waar Russisch gesproken wordt. Zelfs na de onafhankelijkheid van Oekraïne in 1991 blijft 85% van de populatie in Kiev Russsisch gebruiken in het dagelijkse leven. Daarom is Kiev een perfecte locatie om Russisch te studeren! De Oekraïners staan bekend om hun vriendelijkheid: het is voor studenten dus erg makkelijk om 'natives' te ontmoeten en Russisch in en buiten de stad te oefenen! Kiev is één van de veiligste en schoonste steden in Europa en beschikt over een indrukwekkend systeem van openbaar vervoer. Te voet is deze stad echter ook heel makkelijk te verkennen.

Kiev heeft voor ieder wat wils: musea, opera's, concerten, Russische toneelstukken en een levendig nachtleven met veel clubs en cafés! Je kunt er ook veel parken vinden waar studenten kunnen wandelen of ontspannen. Verder is deze stad ook nog veel goedkoper dan West-Europa, Moskou en Sint-Petersburg!

Een ander voordeel van Russisch studeren in Kiev is dat, wanneer je een inwoner van de Europese Unie, Canada, Japan, Zuid-Korea of Zwitserland bent, je voor een verblijf tot 90 dagen geen visum nodig hebt!

Cursussen in Kiev

Beschikbare cursussen

  Je kunt ervoor kiezen om Russisch te leren met onze standaardcursus Russisch (deze bestaat uit 20 lessen per week en heeft een maximale klasgrootte van 10 studenten en een gemiddelde klasgrootte van 7 studenten). Ook kun je kiezen voor een Mini-groepscursus (20 lessen per week met maximaal 6 studenten per klas) of een privécursus. Verder bieden wij ook een Gecombineerde cursus aan die bestaat uit de standaardcursus aangevuld met 5 of 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een 'volledig onderdompelingsprogramma’. Hierbij krijg je zowel privéles als les in mini-groepjes, wordt accommodatie voor je gezocht bij een Russisch gastgezin en zijn alle activiteiten en excursies inbegrepen waarmee je als student een goed inzicht krijgt in de Russische taal en de Oekraïense cultuur. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten die het Russisch als moedertaal hebben en die veel ervaring hebben met het onderwijzen van buitenlandse studenten.

  Onze school in Kiev biedt ook het 'Studenten Coaching' programma. Studenten Coaches zijn studenten van lokale universiteiten die studenten komen helpen met hun Russische spreekvaardigheid. Onze school biedt ook de 'Russische conversatie club' aan die iedere zaterdag samenkomt. Er zijn groepen die toegankelijk zijn voor studenten van ieder niveau (van beginner tot vergevorderde) om over onderwerpen zoals cultuur, politiek, kunst en het dagelijkse leven in Oekraïne te discussiëren.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   De school in Kiev biedt accommodatie bij een gastgezin voor studenten die zich volledig in de Oekraïense cultuur willen onderdompelen. Deze gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en hier beschik je over een eenpersoonskamer en worden er 1 of 2 maaltijden per dag verzorgd. Vanuit een taalkundig oogpunt raden we altijd verblijf bij een gastgezin aan aangezien je gastgezin je aan zal moedigen om Russisch te praten en te oefenen wat je in de les hebt geleerd.

   Onze school in Kiev kan ook privé apartementen regelen voor studenten.

   Activiteiten

   Onze school in Kiev biedt een uitgebreid activiteitenprogramma waarbij er bijna iedere dag een activiteit wordt georganiseerd. Voorbeelden van activiteiten zijn: presentaties over cultuur door gastsprekers, Russische filmavonden en begidste rondleidingen in de St. Sophia kathedraal en de grotkloosters die beide op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De school regelt ook regelmatig excursies naar plaatsen in andere delen van Oekraïne zoals Odessa en Lviv.

   Hoe er te komen

   Vlieg naar de luchthaven van Kiev Boryspil of Kiev Zhuliany en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer vanaf deze luchthavens of vanaf het treinstation van Kiev naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Kiev

   Cursus

   4.7 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.5 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Kiev gebaseerd op 6 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg tevreden. in Kiev wordt Russisch gesproken duidelijker dan in rusland, minder straattaal! De docenten waren erg gemotiveerd. lessen waren intens. Mijn gastheren waren erg aardige mensen, spraken op een heel duidelijke manier Russisch. lekker eten, veel verhalen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Nou, een leuke verrassing, met een uitstekende coaching voor een beginner in de Russische taal, over de leraar, uitstekende kwaliteit. Mooie accommodatie, houd contact met mijn gastvrouw, zeer leuke relatie

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Oksana, mijn docent, was erg behulpzaam en begripvol met de problemen voor Engelse sprekers in het Russisch. Dat de klas volledig in het Russisch was hielp erg, sinds een van mijn doelen het verbeteren van spreken en luisteren was. De rest van de medewerkers was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ik voelde me niet onprettig bij het vragen om hulp. Mijn accommodatie was schoon en netjes. Het lag op een goede locatie, vlakbij een aantal winkels, en ook de Khreshchatyk. Mijn kamer was dicht genoeg bij de school, dus ik had geen problemen met op en neer reizen. Ontbijt was op tijd en altijd verrukkelijk. Mijn gastvrouw Vera en haar zoon Ivan waren erg vriendelijk. Ze waren ook erg geduldig in Russische conversaties, met extra zorg dat ze duidelijk spraken en mij hielpen met problemen, linguistisch of anders. Vera's achtergrond als dokter en haar overzeese ervaringen maakten voor goede gesprekken, net zoals Ivan's Maidan ervaring en dienst in de Oekraïense overheid. Ik zou hen zeker aanraden voor iemand die naar de school in Kiev gaat. Ik hoop dat ik nog een deel van deze cursus in de toekomst kan afleggen.

   De cursus heeft erg geholpen met het verbeteren van mijn Russisch. De docent was geweldig, aangezien ze me veel ruimte voor conversatie gaf. Het gastgezin was erg vriendelijk. Ik heb goed gegeten, zelfs als ik de maaltijden niet kon!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Tatyana, onze docent, was vriendelijk en geschoold. De accommodatie van Mrs. Luba was erg netjes.

   Prijzen Kiev

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024