St. Basil's Kathedraal in Moskou, Rusland

Leer Russisch in Moskou

11 klaslokalen
Studentenlounge
iPads voor gebruik door studenten
Prive-binnenplaats
Verkoopautomaten met drankjes en snacks
Toegang tot multimediale leermiddelen
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Geregistreerd TELC examencentrum
Lid van Equals en IALC
Goedgekeurd voor CSN-, Lanekassen- en Bildungsurlaub-programma's

Onze school in Moskou

Onze Russische school ligt in het centrum van Moskou. De school beschikt over elf klaslokalen, waarvan er vier beschikken over DVD-spelers. Hierdoor kan de docent tijdens de lessen Russische films of beeld- en geluidsfragmenten afspelen en gebruik maken van actuele media. Je kunt in alle ruimtes gebruik maken van draadloos internet en de school beschikt ook over een bibliotheek met een taalsectie Russisch, waar studenten aanvullend lesmateriaal kunnen vinden.

Foto's

1
2
3
4

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of voor meer informatie over onze andere taalcursussen Russisch.

Moskou

Wil je Russisch leren in Moskou op onze Russische school? Dan ga je studeren in het politieke en economische centrum van Rusland! Moskou is een prachtige locatie voor jouw cursus Russisch in Rusland. Je leert tijdens onze cursus Russisch in Moskou veel over de rijke historie van het Russische volk. Je kunt het hele jaar door beginnen met onze cursus Russisch in Moskou. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde docenten die getraind zijn in het lesgeven aan buitenlandse studenten.

Studenten aan onze Russische school in Moskou kunnen kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden. Je kunt verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen, in een gedeeld appartement met andere internationale studenten die Russisch leren op onze school of, indien gewenst, een hotel.

Onze Russische school in Moskou is de ideale keuze als je Russisch wilt leren in Rusland, in een historische en fascinerende stad.

Cursussen in Moskou

Beschikbare cursussen

  De school biedt een aantal verschillende cursussen Russisch aan. Deze cursussengeschikt zijn voor studenten van alle levels, alhoewel wordt beginners geadviseerd om zichzelf een beetje voor te bereiden op het Cyrillisch alfabet voor vertrek!

  De meeste volgen een intensieve cursus van 20 lessen per week, maar je kunt ook kiezen om dit te combineren met lessen over de Rusissche cultuur, taal of zelfs muziek! Om het maximale uit je cursus Russisch te halen gedurende je verblijf in Moskou, kun je ook privélessen volgen naast je groepslessen.

  Gedurende het laagseizoen, tussen de maanden september en mei, kunnen studenten deelnemen aan een semi-intensief programma in de middag in Moskou. Deze lessen Russisch worden aangeboden tussen 15:00 en 17:50 van maandag tot vrijdag. De grootte van de klas zal niet meer zijn dan vier studenten.

  Het lesmateriaal is inbegrepen in de kosten van de cursus en zullen worden verzorgt door de school.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school in Rusland werkt samen met een groot aantal zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen bij wie studenten gedurende de cursusduur kunnen verblijven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om samen met andere studenten van de school te verblijven in een gedeeld appartement. Als je zo snel mogelijk goed Russisch wilt leren, is een verblijf bij een gastgezin aan te raden. Bij het gastgezin kun je ook buiten de lessen Russisch oefenen en daardoor snel vooruitgang boeken.

   Activiteiten

   Onze school in Moskou biedt regelmatig activiteiten aan voor onze studenten, zoals Russische filmavonden, theater en concert trips, boottochtjes en rondleidingen! Houdt er wel rekening mee dat, net als op al onze scholen, er voor sommige activiteiten een extra bijdrage wordt gevraagd.

   Hoe er te komen

   Je wordt gratis afgehaald van het vliegveld in Moskou door begeleiders van onze school (op bepaalde dagen), wanneer je samen met de taalcursus Russisch ook de accommodatie via ons boekt. Neem voor meer informatie contact met ons op.


   Locatie van onze school in Moskou

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   3.9 / 5
   Medewerkers van de school

   4.3 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Moskou gebaseerd op 19 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had 4 individuele lessen per dag. Ik had drie verschillende leraren tijdens de week. Ze waren allemaal anders en allemaal goed op hun eigen manier. Mijn gastvrouw was goed: ze praatte veel met me (het belangrijkste voor mij) en regelde zelfs kaartjes voor het Bolshoi! Het was mijn tweede taalcursus in Rusland via Apple en het was weer een goede ervaring. Bedankt !

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Kleine groepen zorgden ervoor dat het makkelijk was om te spreken en om luistervaardigheden te oefenen. 4 uur per dag is vrij intensief, dus ik maakte gestaag vooruitgang. De gastvrouw was zeer vriendelijk en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goed niveau, uitdagend. De docent was erg goed, zorgde ervoor dat we veel spraken, en we leerden veel vocabulaire en grammatica. Mijn gastgezin was vriendelijk en sprak elke avond met me. Ze wisten ook erg lekker te koken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd en moest hard studeren. Ik ben naar Sint-Petersburg en Moskou gegaan. Sint-Petersburg vond ik het leukste, omdat deze school een bar/ontmoetingsplaats had, waar ik contact met veel studenten had. De docenten waren geweldig, ze maakten het studeren echt leuk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren goed en het personeel was vriendelijk. Mijn accommodatie was goed, op een fijne plaats en makkelijk om naar de school te komen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik waardeerde de cursus echt. Het was erg nuttig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had echt goede docenten…heb veel geleerd! Mijn accommodatie was in een geweldige locatie, leuke kamer, fantastische host.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten en de school waren goed. Mijn accommodatie was zoals ik had verwacht en de mensen in Rusland zijn geweldig!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Over het geheel vond ik het zeer de moeite waard en plezierig. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een geweldige ervaring en ik heb veel op de cursus geleerd. Mijn gastgezin en hun huis was goed.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was erg goed. Ik was onder de indruk van de docent en ik was blij met de vooruitgang die ik heb geboekt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school is erg modern in een moderne omgeving en gratis internet faciliteiten. De school is gevestigd in een met hek omsloten compound en is dichtbij de Belarus trein-/metrohalte. Het onderwijskwaliteit was erg hoog met ervaren en gekwalificeerd personeel die studenten van over de hele wereld onderwezen; de lessen waren erg stimulerend en aangepast naar jouw taalniveau. Het gebruik van alle middelen hielp om de complexiteit van de Russische taal te waarderen, met elke leuke les van 50 minuten, maakte grijze massa nog meer begon te zoemen! Mijn accommodatie was buitengewoon schoon en voorzien van alle benodigdheden. Mijn kamer was ruim, warm en comfortabel. De maaltijden waren vullend en het eten was vers en heerlijk! Mijn appartement lag op korte loopafstand van een bushalte en op een korte busrit naar het metrostation waardoor de school heel makkelijk te bereiken was. Ik deelde een flat met een gepensioneede dame, mijn nieuw geadopteerde babushka, waar het een genoegen was om bij te verblijven. Ze was erg vriendelijk en het was pleziering om met haar te communiceren. Mijn Russisch is er heel erg op vooruitgegaan gedurende mijn verblijf. Hierdoor hoefde ik minder universele handgebaren en een woordenboek te gebruiken. Een must voor elke aanstaand taalkundige!

   School statistieken

   Nationaliteit


   Eastern europe (4)
   France (3)
   Germany (7)
   Italy (8)
   Japan (1)
   South korea (3)
   Spain (11)
   Switzerland (5)
   United kingdom (15)
   Usa (14)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Moskou

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024