St. Basil's Kathedraal  in Moskou, Rusland
Vind een school
Waardering  4.6/5

Russisch leren in Moskou - Rusland

Wil je Russisch leren in Moskou op onze Russische school? Dan ga je studeren in het politieke en economische centrum van Rusland! Moskou is een prachtige locatie voor jouw cursus Russisch in Rusland. Je leert tijdens onze cursus Russisch in Moskou veel over de rijke historie van het Russische volk. Je kunt het hele jaar door beginnen met onze cursus Russisch in Moskou. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde docenten die getraind zijn in het lesgeven aan buitenlandse studenten.

Studenten aan onze Russische school in Moskou kunnen kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden. Je kunt verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen, in een gedeeld appartement met andere internationale studenten die Russisch leren op onze school of, indien gewenst, een hotel.

Onze Russische school in Moskou is de ideale keuze als je Russisch wilt leren in Rusland, in een historische en fascinerende stad.

Onze school in Moskou

Onze Russische school ligt in het centrum van Moskou. De school beschikt over elf klaslokalen, waarvan er vier beschikken over DVD-spelers. Hierdoor kan de docent tijdens de lessen Russische films of beeld- en geluidsfragmenten afspelen en gebruik maken van actuele media. Je kunt in alle ruimtes gebruik maken van draadloos internet en de school beschikt ook over een bibliotheek met een taalsectie Russisch, waar studenten aanvullend lesmateriaal kunnen vinden.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Moskou

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Cultural lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Private Lessons (15)
  • Private Lessons (20)
  • Semi-Intensive (15)

De school biedt een aantal verschillende cursussen Russisch aan. Deze cursussengeschikt zijn voor studenten van alle levels, alhoewel wordt beginners geadviseerd om zichzelf een beetje voor te bereiden op het Cyrillisch alfabet voor vertrek!

De meeste volgen een intensieve cursus van 20 lessen per week, maar je kunt ook kiezen om dit te combineren met lessen over de Rusissche cultuur, taal of zelfs muziek! Om het maximale uit je cursus Russisch te halen gedurende je verblijf in Moskou, kun je ook privélessen volgen naast je groepslessen.

Gedurende het laagseizoen, tussen de maanden september en mei, kunnen studenten deelnemen aan een semi-intensief programma in de middag in Moskou. Deze lessen Russisch worden aangeboden tussen 15:00 en 17:50 van maandag tot vrijdag. De grootte van de klas zal niet meer zijn dan vier studenten.

Het lesmateriaal is inbegrepen in de kosten van de cursus en zullen worden verzorgt door de school.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Onze school in Rusland werkt samen met een groot aantal zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen bij wie studenten gedurende de cursusduur kunnen verblijven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om samen met andere studenten van de school te verblijven in een gedeeld appartement. Als je zo snel mogelijk goed Russisch wilt leren, is een verblijf bij een gastgezin aan te raden. Bij het gastgezin kun je ook buiten de lessen Russisch oefenen en daardoor snel vooruitgang boeken.

Activiteiten

Onze school in Moskou biedt regelmatig activiteiten aan voor onze studenten, zoals Russische filmavonden, theater en concert trips, boottochtjes en rondleidingen! Houdt er wel rekening mee dat, net als op al onze scholen, er voor sommige activiteiten een extra bijdrage wordt gevraagd.

Hoe er te komen

Je wordt gratis afgehaald van het vliegveld in Moskou door begeleiders van onze school (op bepaalde dagen), wanneer je samen met de taalcursus Russisch ook de accommodatie via ons boekt. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Locatie van onze school in Moskou

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

3.8 / 5
Medewerkers van de school

4.3 / 5
Gemiddelde score voor onze school Moskou gebaseerd op 18 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Kleine groepen zorgden ervoor dat het makkelijk was om te spreken en om luistervaardigheden te oefenen. 4 uur per dag is vrij intensief, dus ik maakte gestaag vooruitgang. De gastvrouw was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Goed niveau, uitdagend. De docent was erg goed, zorgde ervoor dat we veel spraken, en we leerden veel vocabulaire en grammatica. Mijn gastgezin was vriendelijk en sprak elke avond met me. Ze wisten ook erg lekker te koken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Lont

Ik heb veel geleerd en moest hard studeren. Ik ben naar Sint-Petersburg en Moskou gegaan. Sint-Petersburg vond ik het leukste, omdat deze school een bar/ontmoetingsplaats had, waar ik contact met veel studenten had. De docenten waren geweldig, ze maakten het studeren echt leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren goed en het personeel was vriendelijk. Mijn accommodatie was goed, op een fijne plaats en makkelijk om naar de school te komen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik waardeerde de cursus echt. Het was erg nuttig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Sumaria

Ik had echt goede docenten…heb veel geleerd! Mijn accommodatie was in een geweldige locatie, leuke kamer, fantastische host.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten en de school waren goed. Mijn accommodatie was zoals ik had verwacht en de mensen in Rusland zijn geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
B. Cooper

Over het geheel vond ik het zeer de moeite waard en plezierig. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was een geweldige ervaring en ik heb veel op de cursus geleerd. Mijn gastgezin en hun huis was goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was erg goed. Ik was onder de indruk van de docent en ik was blij met de vooruitgang die ik heb geboekt.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
T. Dale

De school is erg modern in een moderne omgeving en gratis internet faciliteiten. De school is gevestigd in een met hek omsloten compound en is dichtbij de Belarus trein-/metrohalte. Het onderwijskwaliteit was erg hoog met ervaren en gekwalificeerd personeel die studenten van over de hele wereld onderwezen; de lessen waren erg stimulerend en aangepast naar jouw taalniveau. Het gebruik van alle middelen hielp om de complexiteit van de Russische taal te waarderen, met elke leuke les van 50 minuten, maakte grijze massa nog meer begon te zoemen! Mijn accommodatie was buitengewoon schoon en voorzien van alle benodigdheden. Mijn kamer was ruim, warm en comfortabel. De maaltijden waren vullend en het eten was vers en heerlijk! Mijn appartement lag op korte loopafstand van een bushalte en op een korte busrit naar het metrostation waardoor de school heel makkelijk te bereiken was. Ik deelde een flat met een gepensioneede dame, mijn nieuw geadopteerde babushka, waar het een genoegen was om bij te verblijven. Ze was erg vriendelijk en het was pleziering om met haar te communiceren. Mijn Russisch is er heel erg op vooruitgegaan gedurende mijn verblijf. Hierdoor hoefde ik minder universele handgebaren en een woordenboek te gebruiken. Een must voor elke aanstaand taalkundige!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Eastern europe (4)
France (3)
Germany (7)
Italy (8)
Japan (1)
South korea (3)
Spain (11)
Switzerland (5)
United kingdom (15)
Usa (14)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Russisch met een “babushka”

De school is erg modern, met hedendaagse lokalen en gratis online faciliteiten, gelegen in een privécomplex en erg dichtbij het Belarus trein-/metrostation. De leerstandaarden waren erg hoog, met ervaren en gekwalificeerde docenten die expats van over de hele wereld lesgaven. De lessen waren inspirerend, en gemaakt naar mijn taalniveau. De complexiteit van het Russisch kon ik waarderen, doordat we allerlei verschillende methodes gebruikten, en elke les van 50 minuten was leuk, waardoor het leren erg makkelijk leek te gaan! Read more...

Prijzen Moskou

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners